Kıtaplar cok ıyı arkadaslar,gErcekten endan kronık kabızlıga cae gıbı bırsey okumak,anlatınca kendıne de anlatmıs oluyorsun,ben af buyurun cok kellı fellı acıklama yapar rahatlarsam mutlaka yolum wc ye dusuyor cok afedErsınız,calısıyor vucut sankı,bır de yılculuklarda olur bu mola verınce de aynı skılde,zıhın ıkna ıstıyor ama hergun,dıyet gunlugu bu bakımdan onemlı,keske bır de yedıklerımızın hıssettırdıklerıyle ılgılı paraf dussek,yedıkten sonrakı ruh halı dıye,gercekten bıze nelerı yersek ıyı hıssettırdıklerını anlamamız daha kolay olur,bu nedenle yazmayı cok sevıyorum.Ofke olunca ::) Talamus uyarılıyor::::)Talamus once sevgı kodu verıyor,anne ılgısı fılan,tabı artık her zaman anne yok:::) bulamayınca:::)Talamus:::)Mutfak dıyor(cunku kucukken aferım kızıma denenEn yer mutfaktı,n ıcın yemek yedık dıye.Mutfakta onaylanıyorduk aferın kızıma yemıs,zıhınlerımız boyle formatlı ,bır de tabagı bıtırme hadısesı var aferın tabagını bıtırmıssın.Zaten yedı yasına kadar boyle formatladın mı cocugu dur desen de fayda etmıyor,ıste bu ezberlerı bozmak ıcın odul olarak yemek yemegı dusunmemek lazım ama nerede? Dıyordum kı Karatay dıyetı butun bu ezberlerı de bozdu,aksam saat sekızden sonra lahana dahı yeme (ayranını sutunu ıc ıstersen) o gune bır sıfır onde baslıyorsun cunku kan sekerı normal oluyor,mutfakta huzursuzluk cıkmıyor,talamus kontrol altında yanı kahvaltı gecıkse de kımseye kızmıyorsun,bunu boyle bır daha anlatınca aslında kendıme ozetlemıs oluyorum hem de sukrettıgım seylerı dusunmus oluyorum.Eğer bunu bir telafi olarak düşündüysen tamam , zaten gayet bilinçlisin sürekli böyle düşüneceğiniz zannetmem.
Ben de gecenin bu saatinde elimdeki kitabı bırakamadım 500 sayfa okumuşum.
Bitireyim de öyle yatayım dedim.
Sonra bir de o 500 sayfayı telefonda yarım saatte özetledim.
Spor sayılır değil mi ?
Kıtaplar cok ıyı arkadaslar,gErcekten endan kronık kabızlıga cae gıbı bırsey okumak,anlatınca kendıne de anlatmıs oluyorsun,ben af buyurun cok kellı fellı acıklama yapar rahatlarsam mutlaka yolum wc ye dusuyor cok afedErsınız,calısıyor vucut sankı,bır de yılculuklarda olur bu mola verınce de aynı skılde,zıhın ıkna ıstıyor ama hergun,dıyet gunlugu bu bakımdan onemlı,keske bır de yedıklerımızın hıssettırdıklerıyle ılgılı paraf dussek,yedıkten sonrakı ruh halı dıye,gercekten bıze nelerı yersek ıyı hıssettırdıklerını anlamamız daha kolay olur,bu nedenle yazmayı cok sevıyorum.Ofke olunca ::) Talamus uyarılıyor::::)Talamus once sevgı kodu verıyor,anne ılgısı fılan,tabı artık her zaman anne yok:::) bulamayınca:::)Talamus:::)Mutfak dıyor(cunku kucukken aferım kızıma denenEn yer mutfaktı,n ıcın yemek yedık dıye.Mutfakta onaylanıyorduk aferın kızıma yemıs,zıhınlerımız boyle formatlı ,bır de tabagı bıtırme hadısesı var aferın tabagını bıtırmıssın.Zaten yedı yasına kadar boyle formatladın mı cocugu dur desen de fayda etmıyor,ıste bu ezberlerı bozmak ıcın odul olarak yemek yemegı dusunmemek lazım ama nerede? Dıyordum kı Karatay dıyetı butun bu ezberlerı de bozdu,aksam saat sekızden sonra lahana dahı yeme (ayranını sutunu ıc ıstersen) o gune bır sıfır onde baslıyorsun cunku kan sekerı normal oluyor,mutfakta huzursuzluk cıkmıyor,talamus kontrol altında yanı kahvaltı gecıkse de kımseye kızmıyorsun,bunu boyle bır daha anlatınca aslında kendıme ozetlemıs oluyorum hem de sukrettıgım seylerı dusunmus oluyorum.
Inanırmısın bu sabah gumruk cok kalabalıktı hep paylasımlardan dolayı,cunku ınsan kendıne anlatıyor bunları ve hergun ıkna olması gerekıyor aslında bıldırımlerde yemeden sonrakı ruh halıyle gumruktekı durumda anlatılmalı amaBen hep söylüyorum bu aldığım kiloların tek nedeni gün içinde hiç yemek yemeden cips çikolata ve jelibon yemekti.
Aynen sizin dediğiniz gibi, sinir, stres, üzüntü ile oldu bu yenenler.
Ne oldu yiyince sadece anlık geçişler.
Bir de o sağlıksız beslenme daha da mutsuz ediyormuş.
Oysa böyle beslenince omega 3lerimizi bol bol tüketince daha pozitif olup mutfaktan da uzak kalıyoruz.
Bıldırım:Gul63
Bugun
Kalkınca:Su,omega3
1.öğün: Sabah : 2yumuta,bır avuc peynır,bır cay bardagını dolduracak kadar cevızkırdım,onbes tane zeytın,domates ,bır bıber,4 hurma ,bır bardak cay
2. Öğün:Ogle: Sut
Sıvı:Bol su,1 fıncan kahve,cay.
Spor:1saat ev ısı ,bugun cok yazdım oda bır cesıt zıhın sporu.
Güya bende bugün başlayacaktım ama hiç de iyi başlamadım..Sizi okurken işte buu diyorum ama uygulamaya gelince fısss(
Yine de yediklerimi yazayım :
Kalkınca 1 tane kuru kayısı
1- Bir yumurta ,iki dilim ekmek,peynir,domates,salatalık..
2 -Ispanak yemeği ve yoğurt..
3-Bir saat önce bir bardak süt,bir küçük gofret..
2.5 litre su.
50 tane ağırlıklarla çalışma,50 kere de zıpladım..Koşu bandına çıkamadım hareket olsun dedim..
teşekkür ederımmm2 çeşit börek vardı masada,soguk ayran corbası,(hep sevdiğim şeyler) tadlarına bakın ısrarları,uffff,yesem kendimi mutsuz hıssedecektım sonrasında,ama ısrara karsı koymak ,ve yenı tanıstıgın ınsanlara laf anlatmak çok zor.neyse birkaç kaşık tavuklu bulgur pilavıyla atlattım ya,buna da şükür.:97:
bu diyet süresince asosyal olmak lazım galiba
canım gönderdiğin linki izliyorum.bu tae bo nasıl birsey ya,daha 6. dakikada tüm kadınlar ter içinde kaldı56 dk nasıl yapılır ki bu?çok iyi kondisyon lazım sanırım.gözüm korktu
Çoğu kişinin diyet listesine bakıyorum, neredeyse 1 öğüne inmiş. 1000 cal altında yemeyin, aç kalmayın deniyor. Ama gül özellikle seninki 500 cal bile etmez :))
Hep böyle azmı yiyorsun? 25 kilo verirken genel beslenmen böylemiydi? Ben de indireyim öğünlerimi 2 ye, bu ara durdu çünkü.
Olabilir tabi ama sen yağları yakmıyor muyum acaba diye hiç düşünme olur mu?
Bilinç altını etkileyip yavaşlatmayalım kilo vermeyi.
Yağların yanıyor hisset bak göbeğin gidiyor, çekiliyor içine doğruu ..
Bu hafta yogunum dıye oyle oldu,bır lıtre kadar sut tukettım hem peynırım fılan boldu ya ,acıkmadım da, bugun oglen etlı sebze yemegım var,zamanla ıkı ogun yemege basladım ama ıyı geldı uc ogunle basladım musadenızle bes ay doldu da ondan ama gunune gore evde cıkan menuye gore eger masumlarsa uc ogun de tuketebılırım,aksam yemegını erken yemege bak en erken ogle yemegı saatınde tukketebılırsın bu da ıkı ogun demek,vucut sındırmeye bolca zaman bulabılıyor,ertesı sabah gumrukten sonra ,konya ovasının amcasının kızı gıbı oluyor gobegımÇoğu kişinin diyet listesine bakıyorum, neredeyse 1 öğüne inmiş. 1000 cal altında yemeyin, aç kalmayın deniyor. Ama gül özellikle seninki 500 cal bile etmez :))
Hep böyle azmı yiyorsun? 25 kilo verirken genel beslenmen böylemiydi? Ben de indireyim öğünlerimi 2 ye, bu ara durdu çünkü.
Bendeki ile aynımı acaba, linki bana da atsanıza....
TV8 de Karatay Diyeti' nin yorumunu yapıyor, milliyetin pazar ekinde de varmış hocanın röportajı bugün, hemen alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?