Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun Papadiş, ben de kar altında yürüdüm bugün 1 saat yürüyüş bandına 5 basar gerçekten hemen yürü kaçırma fırsatııııı

Bugün ki yediklerim
Sabah(yani öğlen 12:00)
5-7 zeytin
1yumurya
1 dilim peynir
3-4 ceviz
1 gun kurusu

Saaat4:00
3 ceviz 2 fındık

Aksam(6:00)
Bir kase yoğurt çorbası
1 küçük tabak zeytinyağlı bamya
Cig Brokoli salatası
5-6 tane haşlanmış tavuk taslik

sabah ( saat 7.30)
iki tereyağında yumurta
3 ceviz
10 zeytin
tuzsuz lor
2. öğün( 16) sıcak süt
3. öğün ( 17.30)
2 haşlanmış yumurta
peynir
5-6 zeytin
5 ceviz
1 kuru incir 3 kayısı

su : 1 litre kadar ama 2 litreye tamamlarım.
spor : birazdan yürüyüşe çıkacağım bir saat yüryüş diyeyim şimdiden

loxandra çok teşekkür ederim, ilgilendiğin için allah razı olsun. omega 3 alıyorum ama sadece akşamları iki tane 500 mg lık. sabahta iki tane alsam çok mu olur ki? bir de zamanı müsait arkadaşlara bir sorum olacak ; kahvaltı menüsünü tekrar ettim ben bugün evdekiler bana uygun değildi. bunun bir zararı olur mu ?

ay cok ılgınc leylak senın msj okumadan ben sana cevap gıbı msj yazmısım buraya kalp kalbe karsıymıs demekkı

afiyet olsun canım,yarın tartılırsan yazmayı unutma sakın

canım sen nerdeydın :112:

bende okul cıkısı cok kar yagdı ve miili eğitime gıtmekten vazgectım sonra gıdım dedım kar durur gıbı oldu. topuklu akkalarımla bızım buralar cok yokuşturda sonra markete bır kar bastırdı kocacım geldı ormantık ormantık yürüdük el ele yokuşa karşı akkalrım topuklu topuklu kara bata cıka kar 1 karış olmustu valla pek guzeldı emme nefes nefese kaldım.

gecen dıyetısyenım face de paylaşmış karlı ve buzlu havalrda dıkkatlı olarak bol bol yuruyun kaymamak ıcın ugrasırken bolca bacak yaglarımız yanarmış iyi degerlendırılmesı gereken ender gunler demiş . aslında doğru fırsatı olanlar yürüsün bol bol 1 saat sonrada leliee yapcam 3 fast mil

Selamlar,

Epeydir menülerimi paylaşamıyorum malesef Ama verdiklerimi almamam için yeniden yazacağım yediklerimi günahı sevabıyla

Salı günü balık yedim ve 3 dilim mısır ekmeği
Dün Klasik karatay kahvaltısı yaptım, öğlende yumurtalı pırasa kavurması ve salata yedim. Midem rahatsızlandı akşama yoğurt yedim ki eşim pasta ve dondurma ile çıkageldi. Pastadan az ama dondurmadan yedim 2 top kadar hem de 10'a yakındı saat

Bugün; 2 haşlama yumurta ve 2kk kadar peynir ile kahvaltı yaptım, zeytin yiyemedim kalmamıştı. Kuruyemiş de yiyemiyorum biraz midem bulandı da cevizden özellikle:26:
Öğlende biraz kıyma kavurması yedim, sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım kar altında
Akşama da dil peynirli tavuk yedim(fırında yaptımdı), yanında da acı turşu

Suyum da 3lt oldu yatana kadar 3,5 yapmaya çalışacağım...
Eğer bebişlerden fısat kalırsa 20-25dk kadar da pilates yapmak istiyorum. Bel basen ve bacaklardan inclmem gerekiyor halen

Bu hafta başka kaçamak yapmayacağım inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum zaten kendimi:44:

Herkesi öptüüümmmm

yemekte sporda harıka canım

İyi akşamlarrr
sanada canım bol leptınlı gecelerrr
menu guzel hadı sporaa:))

Afiyet olsun Papadiş, ben de kar altında yürüdüm bugün 1 saat yürüyüş bandına 5 basar gerçekten hemen yürü kaçırma fırsatııııı
aynen oyle gozlemecım bant sıkıcı dısarısı ınsanın ıcını acıyo kocış gelsın yemegını verem cıkacam nasıpse

pericik cok guzel seyler yemıssın afıyet olsun bu arada hepımız superız menulere bakıyorumda tek bır kacamak bıle yok e o zaman

aklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.

menüleri paylaşmaya alıştık..paylaşmayınca boşluğa düştük değil mi..

samsundayım ben canım ilçesinde.

pepeticim daha öncede dedim maşallah sana. ben hayatta yürüyemem topukluyla.
düğünde ne yapacağımı düşünüyorum kara kara.:26::26::26:

menüleri paylaşmaya alıştık..paylaşmayınca boşluğa düştük değil mi..

oooo cnm gözün aydın. ideal kilona ulaşmışsın. yeni farkettim kusura bakma. tatilde olunca malum.
darısı başıma artıkk ne diyeyimm

kilo koruma için neler yapıyorsun ikizcimm?
malum benim de az kaldı ulaşmama

sağol canım....
canım kahvaltıda sadece fazla olarak 1 dilim ekmek yiyorum...
öğünler arası genelde 4 saat bekliyorum8den sonra birşey yemiyorum...
aslında çokta kaçamak yapmıyorum...:44:
karatay bağımlılık yapmış...

hımmm sadece 1 dilim ekmek mi tatlım? arada börek, tatlı vs yiyemiyecek miyizzz aceppp?
güzel bir bağımlılıkk ama ikizcimm

Bence çok güzel bir konu. Gerçi herkesin metebolizmasi ve hızı farklı olduğu icin herkeste farklılık gösterir. Ama ben bile hala kendimi çözebilmiş degilim. Arkadaslardan baziları kuru meyveyi azaldıkta kilo veriyorum diyor. Ben hergun düzenli 2 tane gun kurusu yiyorum başka kuru meyve yemiyorum bide sabah ac karna yarım greyfurt.Öğünlerimın arası en az 5-6 saat 8 den sonra bisey yemiyorum.sonuc olarak Çok fazla diyet denememin olması sanırım kilo vermemi engelliyor

Menü
Bıdırım
1.öğün:2 yumurtayla pastırma,közlenmiş kırmızı biber yazdan,1 kayısı ve 1 erik kurusu,1 avuç peynir,10 zeytin,maydanoz,1 tk.keten tohumu,1 çb. ceviz,1 tane 1000mg. omega3.

2. Öğün:1/2 lahmacun,1 adana,salata+1 çay kaşığı ketn tohmu yağı,1/2 çb. ceviz,1tane 1000 mg omega3.

Sıvı:2 lt. su,1 fincan türk kahvesi,1 fincan yeşilçay,

Spor:45 dak. yürüyüş...

lahmcunu yemesemydim.. çok canım çekti canan hoca da el kadardan bişi olmaz diyodu ama..?:44:

hımmm sadece 1 dilim ekmek mi tatlım? arada börek, tatlı vs yiyemiyecek miyizzz aceppp?
güzel bir bağımlılıkk ama ikizcimm

bence ekmek yemeyip börek yiyebiliriz.:44:..ama ölçülü...
tatlıda haftada birkaçkez olabilir....:44:ben şimdilik tahin helvası yiyorum...

öglen arkadaslardayım ve ikindi menüm(15:00)

patates salatası vardı ve kocaman HAYIIIRRR
kuru bakladan yapılmıs fava salatası kocaman EVEETTT
sınırsız sekersiz cay
bugünde hasarsız atlattım

aksam menüm
daha acıkmadım ama yarım saatim var sanırım sadece ıspanak yemegi yiyecegim ve 1 kase corba icecegim

spor:45 dk tempolu yuruyus
tam olarak 4.85m 390 kalori 6.5 hız 6120 adımcık

su:2 litre oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…