canım süpersinnn darısı başıma haftaya çalışmaya başlayınca
sağol canım teşekkürler tebrikler bu arada hedefine ulaşmışsın inanılmaz mutlu oldum darısı başımıza...
selam kızlar ıkıncı ogunumude yedım hemen arz edeyım efenim
1 tabak bulgurlu pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
3 catal fırında mantar
2 catal fırında tavuk
(dunden kalanlar ıkısıde cok azdı)
omega3 turk kahvesı yesılcay
bol su bunlarda olmazsa olmazlar
sabah tartılmaya karar verdım bakalım ne gorecem
bugun henuz yurumedım gunlerdır kosubandında yuruyorum sıkıldım
bu karlı ıstanbul aksamında dısarda yurıycem esım gelsınde tamam mı kız leylak:)kgh
selam kızlar ıkıncı ogunumude yedım hemen arz edeyım efenim
1 tabak bulgurlu pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
3 catal fırında mantar
2 catal fırında tavuk
(dunden kalanlar ıkısıde cok azdı)
omega3 turk kahvesı yesılcay
bol su bunlarda olmazsa olmazlar
sabah tartılmaya karar verdım bakalım ne gorecem
bugun henuz yurumedım gunlerdır kosubandında yuruyorum sıkıldım
bu karlı ıstanbul aksamında dısarda yurıycem esım gelsınde tamam mı kız leylak:)kgh
ay cok ılgınc leylak senın msj okumadan ben sana cevap gıbı msj yazmısım buraya kalp kalbe karsıymıs demekkı
iyi akşamlarr canlarrr
buz gibiii bir gündü sonunda evimdeyim şükür.
yemeğimi yedim keyfime bakıyorummm
menüm
1. öğün
2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
tere-nane-maydonoz
biberiye çayı
1 portakal
2. öğün
1 kase mercimek çorbası
bugünle 4 gündür yemiş olduğum anneciğimle sardığımız bulgurlu sarmaasonunda bitti
brokoli salatası
2 kuru kayısı
yemekte sporda harıka canımbugünkü yediklerimi de yazayım
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
yarım domates
1 dilim elmalı incirli kek(sonunda bitti)
omega 3
2.öğün:
1 parça haşlama et
3 kaşık şehriye pilavı(papadiya geldi aklıma)
börülce salatası
1 kase keten tohumlu yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
sanada canım bol leptınlı gecelerrrİyi akşamlarrr
menu guzel hadı sporaa:))iyi akşamlarr canlarrr
buz gibiii bir gündü sonunda evimdeyim şükür.
yemeğimi yedim keyfime bakıyorummm
menüm
1. öğün
2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
tere-nane-maydonoz
biberiye çayı
1 portakal
2. öğün
1 kase mercimek çorbası
bugünle 4 gündür yemiş olduğum anneciğimle sardığımız bulgurlu sarmaasonunda bitti
brokoli salatası
2 kuru kayısı
aynen oyle gozlemecım bant sıkıcı dısarısı ınsanın ıcını acıyo kocış gelsın yemegını verem cıkacam nasıpseAfiyet olsun Papadiş, ben de kar altında yürüdüm bugün 1 saat yürüyüş bandına 5 basar gerçekten hemen yürü kaçırma fırsatııııı
Bugün ki yediklerim
Sabah(yani öğlen 12:00)
5-7 zeytin
1yumurya
1 dilim peynir
3-4 ceviz
1 gun kurusu
Saaat4:00
3 ceviz 2 fındık
Aksam(6:00)
Bir kase yoğurt çorbası
1 küçük tabak zeytinyağlı bamya
Cig Brokoli salatası
5-6 tane haşlanmış tavuk taslik
Selamlar,
Epeydir menülerimi paylaşamıyorum malesefAma verdiklerimi almamam için yeniden yazacağım yediklerimi günahı sevabıyla
Salı günü balık yedim ve 3 dilim mısır ekmeği
Dün Klasik karatay kahvaltısı yaptım, öğlende yumurtalı pırasa kavurması ve salata yedim. Midem rahatsızlandı akşama yoğurt yedim ki eşim pasta ve dondurma ile çıkageldi. Pastadan az ama dondurmadan yedim 2 top kadar hem de 10'a yakındı saat
Bugün; 2 haşlama yumurta ve 2kk kadar peynir ile kahvaltı yaptım, zeytin yiyemedim kalmamıştı. Kuruyemiş de yiyemiyorum biraz midem bulandı da cevizden özellikle:26:
Öğlende biraz kıyma kavurması yedim, sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım kar altında
Akşama da dil peynirli tavuk yedim(fırında yaptımdı), yanında da acı turşu
Suyum da 3lt oldu yatana kadar 3,5 yapmaya çalışacağım...
Eğer bebişlerden fısat kalırsa 20-25dk kadar da pilates yapmak istiyorum. Bel basen ve bacaklardan inclmem gerekiyor halen
Bu hafta başka kaçamak yapmayacağım inanılmaz şiş ve rahatsız hissediyorum zaten kendimi:44:
Herkesi öptüüümmmm
canım sen nerdeydın:112:
bende okul cıkısı cok kar yagdı ve miili eğitime gıtmekten vazgectım sonra gıdım dedım kar durur gıbı oldu. topuklu akkalarımla bızım buralar cok yokuşturda sonra markete bır kar bastırdı kocacım geldı ormantık ormantık yürüdük el ele yokuşa karşı akkalrım topuklu topuklu kara bata cıka kar 1 karış olmustu valla pek guzeldı emme nefes nefese kaldım.
gecen dıyetısyenım face de paylaşmış karlı ve buzlu havalrda dıkkatlı olarak bol bol yuruyun kaymamak ıcın ugrasırken bolca bacak yaglarımız yanarmış iyi degerlendırılmesı gereken ender gunler demiş . aslında doğru fırsatı olanlar yürüsün bol bol 1 saat sonrada leliee yapcam 3 fast mil
menüleri paylaşmaya alıştık..paylaşmayınca boşluğa düştük değil mi..
oooo cnm gözün aydın. ideal kilona ulaşmışsın. yeni farkettim kusura bakma. tatilde olunca malum.
darısı başıma artıkk ne diyeyimm
kilo koruma için neler yapıyorsun ikizcimm?
malum benim de az kaldı ulaşmama
sağol canım....
canım kahvaltıda sadece fazla olarak 1 dilim ekmek yiyorum...
öğünler arası genelde 4 saat bekliyorum8den sonra birşey yemiyorum...
aslında çokta kaçamak yapmıyorum...:44:
karatay bağımlılık yapmış...
Bence çok güzel bir konu. Gerçi herkesin metebolizmasi ve hızı farklı olduğu icin herkeste farklılık gösterir. Ama ben bile hala kendimi çözebilmiş degilim. Arkadaslardan baziları kuru meyveyi azaldıkta kilo veriyorum diyor. Ben hergun düzenli 2 tane gun kurusu yiyorum başka kuru meyve yemiyorum bide sabah ac karna yarım greyfurt.Öğünlerimın arası en az 5-6 saat 8 den sonra bisey yemiyorum.sonuc olarak Çok fazla diyet denememin olması sanırım kilo vermemi engelliyoraklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.
hımmm sadece 1 dilim ekmek mi tatlım? arada börek, tatlı vs yiyemiyecek miyizzz aceppp?
güzel bir bağımlılıkk ama ikizcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?