merhaba kızlar fazla giremiyorum nete kuzum grip oldu dün+misafirlerim var.menülerimi yazayım hemen
sabah
muzlu klasik karatay kahvaltısı:)(kısaltayım dedim yumurta yerine muz)
2 omega3
2.öğün
ıspanak çorbası
lahana sarma
1 günkurusu
Canım Ceylincim, Allah tüm bebek isteyenlerin önlüne göre versin en kısa zamanda ...
ben de kiloları emzirirken alıyorum zaten nasılsa emziriyorum diye yiyip yiyipben kilolarımı emzirme sonrası yemelerime borçluyum canımmm..
amaaaaaaaaaannn dikkat et aynı iştahla yersen almaya başlarsınn
slm canım,bence kesin incirden oluyor,ben 70 gun gram veremedım ,sonradan kesfettım kı sebebi,kuru kayısı,incir,erik gibi kuru meyveler.onları tamamen kestim 2 haftadır kilo vermem başladı.bence en az 1 hafta dene kuru meyvesiz,fark olacak mı,ona göre yıyıp yemeyecegıne karar verırsın
Geçmiş olsun safişşşşş.2 kg gider garanti,sonrasını bilemem
Yalnız değilsiniz,40 civarı hanım bu diyetı yapıyoruz burda
Yok canım,estaağğğğfurulllahhh
Günsüz kadın mı olur ayol
Haftasonu herkesin işi gücü oluyor canım,pek mümkün olmuyor
Ne diyek sana ha ne diyek,bence gerçeği söyleyelim en acımasızından,böyle gidersen kilo milo ve-re-mez-sinnn ,kaçamaklara son ver artık
kilo vereyim de birinci olmasam da olurextra bişey yapmadım canım sadece spor yapıyorum.
yazdım ya bebeğim1 kg a bye bye dedim
Sağol canımmm aminnn
Biz de gidiyoruz,kar nedeniyle erken çıkış ama otobüsle gidicem bu akşam...
en az 1 saat yol
bugünkü yediklerimi de yazayım
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
yarım domates
1 dilim elmalı incirli kek(sonunda bitti)
omega 3
2.öğün:
1 parça haşlama et
3 kaşık şehriye pilavı(papadiya geldi aklıma)
börülce salatası
1 kase keten tohumlu yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
yazıyım canım
canım soğan küründen bahsetti.duymuşsundur belki daha önce.regl gününden 15 önce başlayıp,15 gün bayonca içmek gerekiyomuş( adet orta boy resimde görülen yemeklik beyaz soğanı (kırmızı , mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
bi de yumurta çatlatmak için verdi,incir ve havuç kürü verdi(İncir ve Havuç Kürü hazırlanışı : Tencere içerisinde yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine 2 adet taze ve gevrek havuçu 4-5 parçaya bölerek atın ve ağzını kapatarak 20 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Başka bir kap içerisinde yine yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine bıçakla ikiye keserek 20 tane incir atın ve ağzını kapatarak kısık ateşte 15 dakika kaynatın. İşlemler tamamlandıktan sonra iki ayrı kap içerisinde bekleyen havuç ve incirler çok fazla ılımadan karıştırın ve daha sonra süzerek elde ettiğiniz karışımı cam kavanozda buzdolabında muhafaza edin. 20 gün boyunca her gün sabah kahvaltısından ortalama 20 dakika kadar önce aç karna 1 su bardağı için.)
İyi akşamlarrr
Evet canım okudum sonradan, tebrikler tebrikler
Afiyet olsun canım, ben de yapicam şu elmalı keki bir ara...Ama bu hafta mısır ekmeği yidim haftaya yaparım
leylakım saol ben tam anlayamadııgm için şekere anlatamadım
şeker inşallah burayı okumussundur
canım süpersinnn darısı başıma haftaya çalışmaya başlayıncanaber kzılarrrrrrrrrrrrr..
offf iş yoğunluğum bitti şükür bugünlük...
şimdi suyumu yudumluyorum..
öğle arası 1,5 saat yürüdümmmm
ilk yarımsaati hzılı tempoda..diğer yarım saati mağaza gezer tempoda
son yarım saatide normal tempodaaa
bugünlük sporumu yapmış oldum böylece
hala oturanları mı görüyorummmmmmmmmmmmm
kalkınn bakiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
sağol canım teşekkürler tebrikler bu arada hedefine ulaşmışsın inanılmaz mutlu oldum darısı başımıza...Geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?