Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünkü yediklerimi de yazayım

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
yarım domates
1 dilim elmalı incirli kek(sonunda bitti
)
omega 3

2.öğün:
1 parça haşlama et
3 kaşık şehriye pilavı(papadiya geldi aklıma
)
börülce salatası
1 kase keten tohumlu yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

çok teşekkür ederim loxandra; tavsiyene uyacagım..teşekkürümü umarım gorursun cunku fena ılerlıyor sayfalar..sevgiler

Afiyet olsun canım, ben de yapicam şu elmalı keki bir ara...Ama bu hafta mısır ekmeği yidim haftaya yaparım

leylakım saol ben tam anlayamadııgm için şekere anlatamadım

şeker inşallah burayı okumussundur

İyi akşamlarrr

iyi akşamlar canım

Evet canım okudum sonradan, tebrikler tebrikler

teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım, ben de yapicam şu elmalı keki bir ara...Ama bu hafta mısır ekmeği yidim haftaya yaparım

yap canım.elmalı turta gibi tadı,ben çok sevdim.canım tatlı çektiğinde arada yaparım artık.bu arada ben içine birkaç tane de günkurusu doğradım

leylakım saol ben tam anlayamadııgm için şekere anlatamadım

şeker inşallah burayı okumussundur

ne demek efendim

canım süpersinnn darısı başıma haftaya çalışmaya başlayınca

Geçmiş olsun canım...
sağol canım teşekkürler tebrikler bu arada hedefine ulaşmışsın inanılmaz mutlu oldum darısı başımıza...

papadiş sporunu yaptın mı bacım?dönünce okurum yapıp yapmadığını....zira kociş bilgisayarı istiyo maç varmış yine
kgh

selam kızlar ıkıncı ogunumude yedım hemen arz edeyım efenim

1 tabak bulgurlu pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
3 catal fırında mantar
2 catal fırında tavuk
(dunden kalanlar ıkısıde cok azdı)

omega3 turk kahvesı yesılcay
bol su bunlarda olmazsa olmazlar

sabah tartılmaya karar verdım bakalım ne gorecem
bugun henuz yurumedım gunlerdır kosubandında yuruyorum sıkıldım
bu karlı ıstanbul aksamında dısarda yurıycem esım gelsınde tamam mı kız leylak:)kgh

merhabalarrr bu soğan kürü konusunu konuşulmuş benim kızkardeşimde yapmıştı bu kürü çikolata kisti vardı çocuk olayı imkansız gibiydi ve bu kür sonrası uygulanan tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı şuan kuzusu kucağında 3 aylık oldu bence deneyin derim.allah isteyen herkese nasip etsin canlarım öpüyorummm

ay cok ılgınc leylak senın msj okumadan ben sana cevap gıbı msj yazmısım buraya kalp kalbe karsıymıs demekkı

Arkadaslar bal kabağı Aksam yenilebilirmi. Meyveleri aksam yiyemiyoruz ya bal kabağını?Canan hoca seker koymadan pişirmeyi deneyin daha çok seveceksiniz diyor. Bende sekersiz pişirdim ama nezaman yicem bilemedim.

iyi akşamlarr canlarrr
buz gibiii bir gündü sonunda evimdeyim şükür.
yemeğimi yedim keyfime bakıyorummm

menüm

1. öğün

2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
tere-nane-maydonoz
biberiye çayı
1 portakal

2. öğün

1 kase mercimek çorbası
bugünle 4 gündür yemiş olduğum anneciğimle sardığımız bulgurlu sarmaa sonunda bitti
brokoli salatası
2 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…