bence ekmek yemeyip börek yiyebiliriz.:44:..ama ölçülü...
tatlıda haftada birkaçkez olabilir....:44:ben şimdilik tahin helvası yiyorum...
sağol canımm içimee su serptinn valla.
15 tatilde şunu farkettim istesem de yiyemiyorum artık.
vicdan yapıyorum bir de. ilk defa bu kadar kilo verdim.
bi daha aynı sıkıntıları yaşamaktan korktuğum için tutuyorumm boğazımııı
katılıyorum canım alıştık yiyemiyoruzda...
evet yesemde pişman oluyorum...ve hala lokmalarımı sayıyorum..
umarım kilo almayacağız.....sende yaşadın tatilde kaçamak yaptık,hatta ailemizin yanında birazda abarttık.pek kilo almadık...:13:başka diyet olsa belki 2-3 kilo alırdık..
abartmadığımız süre almayacağımızı düşünüyorum....sabah,öğlen,akşam pastalar,börekler,tatlılarda yemiyeceğimize göre..almayız.. mesela ben çok yağlıda yiyemiyorum..:44:bünye alıştı..
evt çok önemli bencede kesinlikle paylaşalım bunlarıda...aklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.
afiyet olsun kaçamaksız menün..Bugün ki yediklerim
Sabah(yani öğlen 12:00)
5-7 zeytin
1yumurya
1 dilim peynir
3-4 ceviz
1 gun kurusu
Saaat4:00
3 ceviz 2 fındık
Aksam(6:00)
Bir kase yoğurt çorbası
1 küçük tabak zeytinyağlı bamya
Cig Brokoli salatası
5-6 tane haşlanmış tavuk taslik
sabahta alabilirsin kitapta günde 2000-3000 e kadar alınabilir yazıyor..canan hoca deniz kenarında bile haşlanmış yumurta öneriyor demekki hiç bişi olmaz..afiyet olsunsabah ( saat 7.30)
iki tereyağında yumurta
3 ceviz
10 zeytin
tuzsuz lor
2. öğün( 16) sıcak süt
3. öğün ( 17.30)
2 haşlanmış yumurta
peynir
5-6 zeytin
5 ceviz
1 kuru incir 3 kayısı
su : 1 litre kadar ama 2 litreye tamamlarım.
spor : birazdan yürüyüşe çıkacağım bir saat yüryüş diyeyim şimdiden
loxandra çok teşekkür ederim, ilgilendiğin için allah razı olsun. omega 3 alıyorum ama sadece akşamları iki tane 500 mg lık. sabahta iki tane alsam çok mu olur ki? bir de zamanı müsait arkadaşlara bir sorum olacak ; kahvaltı menüsünü tekrar ettim ben bugün evdekiler bana uygun değildi. bunun bir zararı olur mu ?
yeşilçay ve türk kahvesi harika benimde olmazsa olmazlarımdan midemde sorun olmasa daha güzel olcak..sana efiyet olsun papadi..selam kızlar ıkıncı ogunumude yedım hemen arz edeyım efenim
1 tabak bulgurlu pırasa
1 kase ketentohumlu yogurt
3 catal fırında mantar
2 catal fırında tavuk
(dunden kalanlar ıkısıde cok azdı)
omega3 turk kahvesı yesılcay
bol su bunlarda olmazsa olmazlar
sabah tartılmaya karar verdım bakalım ne gorecem
bugun henuz yurumedım gunlerdır kosubandında yuruyorum sıkıldım
bu karlı ıstanbul aksamında dısarda yurıycem esım gelsınde tamam mı kız leylak:)kgh
kaçamaksız ne güzel menüler.. efiyet olsun.bugünkü yediklerimi de yazayım
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
yarım domates
1 dilim elmalı incirli kek(sonunda bitti)
omega 3
2.öğün:
1 parça haşlama et
3 kaşık şehriye pilavı(papadiya geldi aklıma)
börülce salatası
1 kase keten tohumlu yoğurt
spor:45 dk yürüdüm
tebrikler... darısı başcağzımıza hayırlısıyla ve sağlıkla ve karatayla...1 kilo gitti canım
oohh maaşaallah..bol spor.. famire yakışır..naber kzılarrrrrrrrrrrrr..
offf iş yoğunluğum bitti şükür bugünlük...
şimdi suyumu yudumluyorum..
öğle arası 1,5 saat yürüdümmmm
ilk yarımsaati hzılı tempoda..diğer yarım saati mağaza gezer tempoda
son yarım saatide normal tempodaaa
bugünlük sporumu yapmış oldum böylece
hala oturanları mı görüyorummmmmmmmmmmmm
kalkınn bakiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
merhaba kızlar fazla giremiyorum nete kuzum grip oldu dün+misafirlerim var.menülerimi yazayım hemen
sabah
muzlu klasik karatay kahvaltısı:)(kısaltayım dedim yumurta yerine muz)
2 omega3
2.öğün
ıspanak çorbası
lahana sarma
1 günkurusu
aklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.
menüleri paylaşmaya alıştık..paylaşmayınca boşluğa düştük değil mi..
Aynen öyleben hem boşluğa düşüyorum hem de kontrolümü kaybediyorum bu boşlukta malesef
O sebeple kimse kalmasa bile ben bu forumda yazmaya devam ederim kanımca
Sizi tebrik ediyorum ve şiddetle aşağıda arkadasımızın sorduğu soruya itinayla cevap vermenizi rica ediyorummerhaba arkadaşlar bende karatay diyeti yapıyorum 2. ayım doldu ve 9 kilo verdim ..bu siteyi dün karatay diyetiyle yaşam bıoyu saglık kitabında okudum ve hemen üye olmalıyım dedim ..başarı hikayesini yazan bir arkadaş önermiş umarım banada iyi gelir desteklerinizi bekliyorum
Sizi tebrik ediyorum ve şiddetle aşağıda arkadasımızın sorduğu soruya itinayla cevap vermenizi rica ediyorum
Soru:
178505 kullanıcısından alıntı
aklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.
ben düzenli kilo verebilenlerden değilim aslında ama benim kendimde gözlemlediklerim şöyle:
-Kuruyemiş ve kuru meyveyi abarttığımda,
-Yürüyüş yada spor yapmayı atladığımda,
-Doyuncaya kadar yemek benim için bir ölçü değil malesef. Bu sebeple miktar kontrolünü kaybedip yemeyi abarttığımda ve tam tersi yemeyip geçiştirdiğimde,
-Herhangi bir kaçamak yaptığımda, aman nasılsa bozdum deyip cozuttuğumda,
-Tuza dikkat etmediğimde,
-Kilo veremedğimde moralimi bozup nasılsa veremiyorum bari yiyeyim dediğimde..
Kilo veremiyorum ben. Ama en önemlisi kendime güvenimi ve inancımı kaybettiğimde kilo veremiyorum:-([/QUO
GÖZLEMECİM, kaçamakların neler olduğu ve hangi miktarın abartı olduğu da önemli sanırım . çok iyi kilo vermiş gözüküyorsun ama istikrar yoktu galiba. bünyeye göre farklılığa çok katılmıyorum açıkcası çünkü kişiye özel diyet derdi pek çok diyetisyenin dediği gibi. yalnızca kilo verme hızında farklılık olabilir ya da verilen kilo miktarında. canan hoca bu diyeti herkese önerdiğine göre ve herkesin ( istisnaları zaten yazmış kitapta alerji vs diye) bu beslenme şekliyle kilo verebileceğini ısrarla belirttiğine göre aslında kitapta anlatılmayan ayrıntılar var demek ki. ancak diyeti yapan ve bu süreçte kendini iyi gözlemleyenlerin bize anlatacağı hayati öneme sahip ayrıntılar.
ilk sayfalardan itibaren okumaya başladım ben arkadaşların yazdıklarını devam da ediyorum. deneme yanılma yoluyla öğrenmişler pek çok şeyi. binli sayfalara ulaşmak onlar için hayalmiş. 3 binlere ulaşmış nerdeyse.... e haliyle belki de artık bu ayrıntıları konuşacak enerjileri kalmadı. bizim kadar istekli değillerdir şüphesiz bu teferruatları irdelemeye. ama bizim buna ihtiyacımız var. sesimizi duyuralım ısrarla deneyimli arkadaşlara hem forum başlığı diyet deneyimlerimiz değil mi
sporu hayatıma sokamadım bi türlü,baştan 4-5 kilo vermiştim o da sanırım metforminin etkisiydi,öğünlerde fazla yiyor da olabilirim ama spor olmayınca bişey olmuyor diyorum ben
Kızlar bende karatay dietine başlamayı düşünüyorum.Sizlere bir kaç sorum olacak.1-Ekmek yemeden nasıl duruyorsunuz 2-Kahvaltıda çay bardağı kadar ceviz çok değilmi
3-Ben spor yapmıyorum haftada 2 yada 3 gün yürüyüş sadece ,yine de zayıflayabilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?