Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bence ekmek yemeyip börek yiyebiliriz.:44:..ama ölçülü...
tatlıda haftada birkaçkez olabilir....:44:ben şimdilik tahin helvası yiyorum...

sağol canımm içimee su serptinn valla.
15 tatilde şunu farkettim istesem de yiyemiyorum artık.
vicdan yapıyorum bir de. ilk defa bu kadar kilo verdim.
bi daha aynı sıkıntıları yaşamaktan korktuğum için tutuyorumm boğazımııı

katılıyorum canım alıştık yiyemiyoruzda...
evet yesemde pişman oluyorum...ve hala lokmalarımı sayıyorum..
umarım kilo almayacağız.....sende yaşadın tatilde kaçamak yaptık,hatta ailemizin yanında birazda abarttık.pek kilo almadık...:13:başka diyet olsa belki 2-3 kilo alırdık..
abartmadığımız süre almayacağımızı düşünüyorum....sabah,öğlen,akşam pastalar,börekler,tatlılarda yemiyeceğimize göre..almayız..mesela ben çok yağlıda yiyemiyorum..:44:bünye alıştı..

inşallah canım almayalımm tabiii az uğraşmadık vermek içinn

evt çok önemli bencede kesinlikle paylaşalım bunlarıda...
afiyet olsun kaçamaksız menün..
sabahta alabilirsin kitapta günde 2000-3000 e kadar alınabilir yazıyor..canan hoca deniz kenarında bile haşlanmış yumurta öneriyor demekki hiç bişi olmaz..afiyet olsun
yeşilçay ve türk kahvesi harika benimde olmazsa olmazlarımdan midemde sorun olmasa daha güzel olcak..sana efiyet olsun papadi..
kaçamaksız ne güzel menüler.. efiyet olsun. her zaman vaktim olmuyo. bugün bari diyet arkadaşlarımla ilglnym yaa..
1 kilo gitti canım
tebrikler... darısı başcağzımıza hayırlısıyla ve sağlıkla ve karatayla...
oohh maaşaallah..bol spor.. famire yakışır..

kızına geçmiş olsun, menünde güzelmiş yani..efiyet olsun..

Son düzenleme:

ben düzenli kilo verebilenlerden değilim aslında ama benim kendimde gözlemlediklerim şöyle:
-Kuruyemiş ve kuru meyveyi abarttığımda,
-Yürüyüş yada spor yapmayı atladığımda,
-Doyuncaya kadar yemek benim için bir ölçü değil malesef. Bu sebeple miktar kontrolünü kaybedip yemeyi abarttığımda ve tam tersi yemeyip geçiştirdiğimde,
-Herhangi bir kaçamak yaptığımda, aman nasılsa bozdum deyip cozuttuğumda,
-Tuza dikkat etmediğimde,
-Kilo veremedğimde moralimi bozup nasılsa veremiyorum bari yiyeyim dediğimde..

Kilo veremiyorum ben. Ama en önemlisi kendime güvenimi ve inancımı kaybettiğimde kilo veremiyorum:-(

Son düzenleme:
Amaannnııınnnnnnn.....Ayyy 3 gündür girmiyorum resmen yoldan saptımmm....Sapıttııımmmmmm.......çççoookkk üzgünüm....ve mutsuzummmmm

merhaba arkadaşlar bende karatay diyeti yapıyorum 2. ayım doldu ve 9 kilo verdim ..bu siteyi dün karatay diyetiyle yaşam bıoyu saglık kitabında okudum ve hemen üye olmalıyım dedim ..başarı hikayesini yazan bir arkadaş önermiş umarım banada iyi gelir desteklerinizi bekliyorum

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak az bulgur koftelı nohutlu kok yemegı,20 tuzsuz zeytın,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul............... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1999.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $a1998.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
Sizi tebrik ediyorum ve şiddetle aşağıda arkadasımızın sorduğu soruya itinayla cevap vermenizi rica ediyorum
Soru:
178505 kullanıcısından alıntı
aklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.

sporu hayatıma sokamadım bi türlü,baştan 4-5 kilo vermiştim o da sanırım metforminin etkisiydi,öğünlerde fazla yiyor da olabilirim ama spor olmayınca bişey olmuyor diyorum ben

merhaba arkadaşım bence bu sorunun tek cevabı var günde 3 lt su + 3 fincan yeşil çay içmek .ben buna uymadıgım haftalarda hiç kilo veremedim

sporu hayatıma sokamadım bi türlü,baştan 4-5 kilo vermiştim o da sanırım metforminin etkisiydi,öğünlerde fazla yiyor da olabilirim ama spor olmayınca bişey olmuyor diyorum ben

haklısın canım bende biran önce havaların ısınmasını bekliyorum yoksa sadece düzenli yiyerek biyere kadar verilir illaki bi müddet sonra spor şart
omega 3 tabletleri çok çeşitliymiş siz hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?

selam kızlar 2 gündür ihmal ediyorum farkındayımda kızmayın nolur. hasta değilim ama sanki hasta olcakmışım gibi. gözüm devamlı yatakta. hiç ellemeseler hiç uyanmasam diyorum bazen. bugünde günü yatakta geçirdim. neyse yediklerime dikkat ediyorum ama kafam şuan bende değil. ne yediğimi hatırlamıyorum. karataya göre beslenmeye çalışıyorum. bu aralar yoğun stres altındayım ve aç olmasamda bişeyler yemek istiyorum. kızsanızda kızmasanızda bugün kendimi leblebiye verdim. en masum oymuş gibi geldi. 2lt suyumuda içtim.
uygun karatay kahvaltısı
öğlen uygun mercimek çorbası
akşamda ekşili köfte. bol sulu bir köfteydi.
kitabı henüz okuyamadım. evde ajanda başlattım kendime. yediklerimi yaptıklarımı yazıyorum bir nevi günlük gibi. biraz daha özel. birkaçtane renki kalem almak istiyorum. bakalım inş. yapıcam.
geçen gün topiği sıfırdan okumaya başladım. hoşuma giden şeyler ve sıfırdan başlayan kızlara baktım. menüleri inceledim.
işte böyle geçti. yarın diğer yarışmanın tartı günü bakalım ne olcak. birkaçgündür tartılmıyorum. o bile içimden gelmiyor. normalde su içsem tartılırdım. var bende bir haller ama hadi hayırlısı.

Kızlar bende karatay dietine başlamayı düşünüyorum.Sizlere bir kaç sorum olacak.1-Ekmek yemeden nasıl duruyorsunuz 2-Kahvaltıda çay bardağı kadar ceviz çok değilmi
3-Ben spor yapmıyorum haftada 2 yada 3 gün yürüyüş sadece ,yine de zayıflayabilirmiyim??

1-duruluyor valla dene de bak
2-değil
3-yürüyüş de spordur,yürü gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…