selam kızlar
kahvaltım
1 yumurta
1 gunkurusu
b.peynır
5 yesıl zeytın roka
maydanoz
omega3 fındık
yesılcay
1 catal kavurma
GÜNAYDIN CANIMMM
NE GÜZEL POZİTİF ENERJİ SAÇIYORSUN ETRAFA
BEN DE DÜN AKŞAM KARLA KARIŞIK RÜZGARLA 15 DK.YÜRÜDÜM MECBURİ,ÇOK ÜŞÜDÜM AMA İYİ OLDU
SAĞOL FAMBİĞİM...İYİSİN DAHA VERME DİYOR YEDİRMEK İÇİN BANA AMA II NAYN NAYNNDEDİM
BEN DE UZUN ZAMANDIR YEMEMİŞTİM ÇOK GÜZEL OLDU EKŞİ EKŞİ
dünkü kahvaltı çok az olmuş canım.
özellikle yeni başlayanlar ilk 2-3 ay bence hersabah 2 yumurtanızı eksik etmeyin
Evet canım haklısın ama daha fazla yiyemedim, yumurtayı da zoraki yiyorum aslındaama bu sabah 2 tane yedim
Bu sabahki menüm:
1 bardak limonlu su, 2 yumurta, 2 domates, 2 dilim peynir
Fazlasıyla doydum valla
çok geçmiş olsun canım,1,5 kg.için de tebrikler!
geçmiş olsun canımcım
bu arada tebrikler
Çok teşekkür ederim güzeller
saphıra tebriklerrr..
çok geçmiş olsun bu arada...
detoks sonrası dikket et ama hemencik geri geliyor
Günaydın kızlar
Grip oldum,fenalardayımKaç gündür iyileşemedim,kızımdan geçtim sanırım ama o benden daha iyi durumda
bu hafta 1.5 kg vermişim :124: ayran detoksunu uyguladım bu hafta.Yalnız başladığım günün sabahı tartılmayı unuttum :26: neyse sonuç güzel oldu neticede
afıyet olsun famırım.gercı sen artık manken kıvamındasın bana gore ama olsun hedefın neyse o dıyelımafiyet olsunn canımm...
bende az önce 3 yk buğday haşlama yedimm..
diğer bir ifadeyle hedikkkk
iş yerinde diyet yapmanınn dayanılmaz hafiifliği işte
gunaydın sekerkız afıyet olsungünaydın kıslar
1.ögun 07.15
2 kayısı kıvamı yımırta
1 kayısı
1avuc cevız
2 omega 3 kapsul
1 dılım peynır
koca bır bardak cay
pepetom detoks o anlık ıyı sonrasında ıstah acıyo bılgıneGünaydın bacılar bende yarın ayran detoksu yapcam eksik kalmıyım . kar botlarımı giydmi de geldim bugun yerler feci buzz :18:kolu bacağı kırmıyım didim. 10 dk yürüdüm çıkıstada bi saat yürüycem aslında kasap market ugruycam elimde 2 posetle yokusa karsı çıkcam ohh insaallh
herkese güzel bir gün diliyorum
Ben burda okumuştum aklımd akalmışşteşekkür ederimm sağolasınn..
sizlerden alıyorumm bu enerjiyi arkiidşlerim benimmm..
fambık mııııııııııı:44:
diğer topikte derlerdi bunu banaaaa
Sabah krallar gibi,öğlen prenses gibi,akşamsa fakir gibi yiyeceğizdünkü kahvaltı çok az olmuş canım.
özellikle yeni başlayanlar ilk 2-3 ay bence hersabah 2 yumurtanızı eksik etmeyin
Evet canım haklısın ama daha fazla yiyemedim, yumurtayı da zoraki yiyorum aslındaama bu sabah 2 tane yedim
Bu sabahki menüm:
1 bardak limonlu su, 2 yumurta, 2 domates, 2 dilim peynir
Fazlasıyla doydum valla
selam hanımlar
kavurma
turp
yarım ayva
badem ceviz
yeşilçay
(miktarlar makuldür)
2. öğünü de akşamüstü yaparsam,'6 dan sonra yime ' kuralına uycam bakalım ,ziporumu da aha da şimdi leslie bacıyla yapıyom,yine de veremessem artıkın neyse onu sonra düşünürüm
veremessem diye düşünmek yokk
sigara ile ne alakası varrr anlaymadımmm..
sigaranın bilmediğimiz faydaları da mı varmışşşş
dün akşamki menüm :
1 peynirli poğaça (annem dün poğaça yapmış sıcak sıcak bende 1 taneyle kurtardım kendimi çok başarılı buluyorum bu konuda çünkü hayırrr dedim daha fazlasına, kendime şaşıyorum:)
zeytin
peynir
kuru kayısı badem
su,
ve yemekten sonra 1 saat kadar yürüyüş
bu sabahki menüm:
1 muz
1 avuç badem+antep fıstık
4 gün kurusu
1 kuru erik
biraz tel kaşar
bunları işyerine getirmiştim zeytini unutmuşum malesef neyse akşam eve gidince yerim biraz :)
Günaydın kızlar
Grip oldum,fenalardayımKaç gündür iyileşemedim,kızımdan geçtim sanırım ama o benden daha iyi durumda
bu hafta 1.5 kg vermişim :124: ayran detoksunu uyguladım bu hafta.Yalnız başladığım günün sabahı tartılmayı unuttum :26: neyse sonuç güzel oldu neticede
kızdın sen bana dimi
haklısın haklısın
ama vallahi tiryaki değilim nasıl birşeyse canım ne zaman isterse o zaman içiyorum bazen haftalarca içmem
öle işte
afıyet olsun famırım.gercı sen artık manken kıvamındasın bana gore ama olsun hedefın neyse o dıyelım
gunaydın sekerkız afıyet olsun
pepetom detoks o anlık ıyı sonrasında ıstah acıyo bılgıne
birazdan bakıp düzelteyim yanlış girmiş olabilirim canım sağolsağol canımmmmm...
nihayet kilo çizelgeni görebildik..
yalnız boyunu yanlış girmişsin sanıırım..
bmide sorun var gibi
öğünler arası 4 yada 5 saat birşey yemediğimde kilo verişim hızlanıyor(hocada kitabında ara öğün önermiyor ilk başta zorlanırsanız yada öğle yemeği niyetine kuruyemişlerden yiyebilirsiniz diyor)aklıma bişey takılıyor arkadaşlar ; bazı arkadaşların az ya da hiç kilo verememesi bazı arkadaşlarında düzenli olarak kilo vermesinin ( gördüğüm kadarıyla gül 63 böyle maşallah diyeyim aman bozulmasın) sırrı ne sizce. sanki bu düzende hayati öneme sahip bişeyler var önemsiz gibi algılanıyor kimimiz tarafından ki es geçiliyor. bu detayları atlamayanlar düzenli kilo kaybediyor. bu konuda biraz konuşsak diye bir öneri atıyorum ben ortaya . yani kimler neyi atlayınca kilo veremedi ya da kimler neyi atlamadıklarında düzenli kilo verdiler . ne dersiniz? biz yeni başlayanlar için hakkatten çok önemli bu.
kanı sulandırıyor,faydalı yağlar almmaızı sağlıyor,bir çok hastalık için koruma kalkanı oluyor vs... netet araştırısan çok daha fazla bilgi bulabilirisn aklıma gelenler kısaca böyleeyaaa arkadaşlar omega3 ne işe yarıyor?
bişicik olmaz canım sporunu yapmışsın ama sık sık yapma kilo hedefine ulaşıncaya kadar sabretMenü
Bıdırım
1.öğün:2 yumurtayla pastırma,közlenmiş kırmızı biber yazdan,1 kayısı ve 1 erik kurusu,1 avuç peynir,10 zeytin,maydanoz,1 tk.keten tohumu,1 çb. ceviz,1 tane 1000mg. omega3.
2. Öğün:1/2 lahmacun,1 adana,salata+1 çay kaşığı ketn tohmu yağı,1/2 çb. ceviz,1tane 1000 mg omega3.
Sıvı:2 lt. su,1 fincan türk kahvesi,1 fincan yeşilçay,
Spor:45 dak. yürüyüş...
lahmcunu yemesemydim..çok canım çekti canan hoca da el kadardan bişi olmaz diyodu ama..?:44:
bravooooöglen arkadaslardayım ve ikindi menüm(15:00)
patates salatası vardı ve kocaman HAYIIIRRR
kuru bakladan yapılmıs fava salatası kocaman EVEETTT
sınırsız sekersiz cay
bugünde hasarsız atlattım
aksam menüm
daha acıkmadım ama yarım saatim var sanırım sadece ıspanak yemegi yiyecegim ve 1 kase corba icecegim
spor:45 dk tempolu yuruyus
tam olarak 4.85m 390 kalori 6.5 hız 6120 adımcık
su:2 litre oldu
harika tespitler tşk ler papişşşben düzenli kilo verebilenlerden değilim aslında ama benim kendimde gözlemlediklerim şöyle:
-Kuruyemiş ve kuru meyveyi abarttığımda,
-Yürüyüş yada spor yapmayı atladığımda,
-Doyuncaya kadar yemek benim için bir ölçü değil malesef. Bu sebeple miktar kontrolünü kaybedip yemeyi abarttığımda ve tam tersi yemeyip geçiştirdiğimde,
-Herhangi bir kaçamak yaptığımda, aman nasılsa bozdum deyip cozuttuğumda,
-Tuza dikkat etmediğimde,
-Kilo veremedğimde moralimi bozup nasılsa veremiyorum bari yiyeyim dediğimde..
Kilo veremiyorum ben. Ama en önemlisi kendime güvenimi ve inancımı kaybettiğimde kilo veremiyorum:-(
ben carlson alıyorumhaklısın canım bende biran önce havaların ısınmasını bekliyorum yoksa sadece düzenli yiyerek biyere kadar verilir illaki bi müddet sonra spor şart
omega 3 tabletleri çok çeşitliymiş siz hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
pindistan cevplamış aynen katılıyorum cevabınaaKızlar bende karatay dietine başlamayı düşünüyorum.Sizlere bir kaç sorum olacak.1-Ekmek yemeden nasıl duruyorsunuz 2-Kahvaltıda çay bardağı kadar ceviz çok değilmi
3-Ben spor yapmıyorum haftada 2 yada 3 gün yürüyüş sadece ,yine de zayıflayabilirmiyim??
günaydı ebruşş geçmişe dalınca çıkmak zor oluyorr afiyet olsun menün harika olmuş :)günaydın kızlar günaydınnnnn
Dün geçmişi bitireyim derken baş edemedim menümü de yazamadım vakit kalmadı dünkü menümü şimdi yazayım bari
sabah kalkınca: 2 bardak limonlu su
1. öğün: 1 yumurta, 1 domates, az ceviz
2. öğün: bir kase mercimek çorbası, bir parça ızgara tavuk, salata
3. öğün: az çorba, bir tabak barbunya, salata
birazdan da kahvaltımı yapacağım, bu sefer hemen yazarım, toplu yazayım derken atlıyorum sonra
günaydın ev perisi bugün çoğunluk muzcu olmuş bende dahil :)Herkeslere gunaydin bugün 7:00 gibi evden çıkmadan 1 bardak sut ictim
Kahvaltım az önce
1 büyuk muz
yarım bardak ceviz (tenefuste anca bunları yiyebildim) ve kahvaltım bitti
günaydınn mujkkGünaydın günaydın günaydıııınnn
kendinize iyi bakın:)))
.
afiyet olsun şeker az hasarlı atlatmışın geceyi tebrik ederimmm kayınvalidemdeyken bende çok zor dayanıyorum ama sıkıcaz dişimizi :) eferin bizeeeGünaydınnn
İstanbul yine kara teslim...Özledim güneşi görmeyi
Akşamki menüm :
1 kocaman tabak tavuklu bamya yemeği
5 ad.pirinçli yaprak sarma
Sarımsaklı yoğurt
Küçük bir ısırık lorlu börek (dilimimi kocama devrettim,k.validem yesene diye ısrar etse de yok anne dedim daha vermem gereken 5-6 kg.var,sonra yerim dedim)
Saat 23.00 sıralarında eşim yaptığım sütlaçtan istedi,yalanarak afedersiniz getirdim verdim,kaşığından yaladım
Sabahki menüm:
2 küçük yerli muz
1 kk yumurta
Kaşar-beyaz peynir karışımı
11 zeytin
1 mandalina
Birazdan da omega3'ümü içerim.
Herkese güzel günler
günaydın saphiş geçmiş olsun ailece ayran detoksuna dikkat et bende vermiştim ama sonrasında çok iştahım arttı düzenim bozuldu vs... inşallah verdiğini korursun öperim komutanım :)Günaydın kızlar
ohh sefan olsun famirimnasılsınızzzzzzzzzzzzzzz..
bende iyiyim çok şükür...
Ankara bembeyazzzzz ,insanın içi açılıyırrr vallahi...
dün akşammm kızım ve kardeşimle kartopu oynadık çok zevkliydi.
ardından bu sefer kardeşimle kar altında 1 saat yürüdükkkkkk
abla yeter bacaklarım ağrıdı dese de farklı konular acarak yol boyu oyaladımmm
benim de bacaklarım bayağı ağrımıştı yalnız..
gece sağıma soluma dönerken farketttim
bugün kahvaltıda muz yedim bende her ne kadar beni kabız yapsa da değişiklik olsun dedim..
1 avuç fındık biraz da kuru erik yedimmm
annem kuzum gül kokulu sevdiceğimmm dimek tatile gidiyorsun geziler,izinler ohhhhhh sefa olsun gızz benim yerimede gez karamürsel sepetiimmm arada bakıver bana ben sensiz duramamm öslerimmm et tavuğumm asidi kaçmamış gazozummm öperimmyarın için eğitim hazırlığı ve dökümantasyonu hazırlayacağım.geziden sonra izne çıkıyorum ablamın yanına karamürsele gidiyorum.hakkınızı helal edinbir hafta başınızı dinleyin
sabah kahvaltılarım fix
2 yumurta sarısı
canımın istediği kadar köy peyniri
badem
(ablamdaykenn daha zengin olur muhtemelen ama sağlıklı ve diyete uygun olur tercihlerim)
öğlenleri et ya da tavuk yanına yeşillik ve salata yiyorum
akşamları 1 tabak çorba ya da sebze yemeği yanına yoğurt ve salata.
haa ablamdaa bol bol yürüyüş yapıp yeğenimlee oyun seanslarım olacakk bayaa incelmiş dönerimmm
günaydın cidden tehlikeli bir sınavı az hasarla atlatmışın ben birini alınca arkası geliyordu önceden artık ne biri ne ikisi yok bir ile durabilmişsin harika valal tebrik ederim sporda var hemide 1 saat poğaçanın maydanozu bilem kalmamıştır yanmış bitmiş kül olmuşturr ohh daha ne olsun alkışşşşdün akşamki menüm :
1 peynirli poğaça (annem dün poğaça yapmış sıcak sıcak bende 1 taneyle kurtardım kendimi çok başarılı buluyorum bu konuda çünkü hayırrr dedim daha fazlasına, kendime şaşıyorum:)
zeytin
peynir
kuru kayısı badem
su,
ve yemekten sonra 1 saat kadar yürüyüş
bu sabahki menüm:
1 muz
1 avuç badem+antep fıstık
4 gün kurusu
1 kuru erik
biraz tel kaşar
bunları işyerine getirmiştim zeytini unutmuşum malesef neyse akşam eve gidince yerim biraz :)
al bi muzcu daha muz iyi de o sigara ile ilgili cümleyi okumadım farzediyorummmkızlar günaydın
akşam tavuklu salata yedim
sabah 2 muz yerli
biraz k.yemiş
10 zeytin az peynir ve o3
şimdi yeşiçay
bu arada acayip boynum tutulmuş sağa dönemiyorum
dün wcde yoktu bugün çok sıkıntım var bildiğiniz gibi değil
şimdi sigara içicem belki yararı olur
eee birde sorum olcak çiğköfte kaç tane yiyebiliriz
çok değil arada yap değişiklik tabiki ama yumurtadan sıkılmadan onu sevmeyi öğren derim :)günaydın hanımlaryumurtadan midem bulanıyo artık ama muzda kabız yapıyo kahvaltıda 1 muz +5 kayısı+peynir +zeytin yesek çokmu olur
günaydın papiş afiyet olsunnnselam kızlar
kahvaltım
1 yumurta
1 gunkurusu
b.peynır
5 yesıl zeytın roka
maydanoz
omega3 fındık
yesılcay
1 catal kavurma
o ne kıı sabah sabah hedik medikk desene leptin apla yı gönderdinafiyet olsunn canımm...
bende az önce 3 yk buğday haşlama yedimm..
diğer bir ifadeyle hedikkkk
iş yerinde diyet yapmanınn dayanılmaz hafiifliği işte
hocamız kesinlikle karsı becede icmeyelim dumansız hava sahamızda yasayalım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?