Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar

kahvaltım

1 yumurta
1 gunkurusu
b.peynır
5 yesıl zeytın roka
maydanoz
omega3 fındık
yesılcay
1 catal kavurma

afiyet olsunn canımm...

bende az önce 3 yk buğday haşlama yedimm..
diğer bir ifadeyle hedikkkk
iş yerinde diyet yapmanınn dayanılmaz hafiifliği işte

teşekkür ederimm sağolasınn..
sizlerden alıyorumm bu enerjiyi arkiidşlerim benimmm..

fambık mııııııııııı:44:
diğer topikte derlerdi bunu banaaaa

günaydın kıslar
1.ögun 07.15
2 kayısı kıvamı yımırta
1 kayısı
1avuc cevız
2 omega 3 kapsul
1 dılım peynır
koca bır bardak cay

Günaydın bacılar bende yarın ayran detoksu yapcam eksik kalmıyım . kar botlarımı giydmi de geldim bugun yerler feci buzz :18:kolu bacağı kırmıyım didim. 10 dk yürüdüm çıkıstada bi saat yürüycem aslında kasap market ugruycam elimde 2 posetle yokusa karsı çıkcam ohh insaallh

herkese güzel bir gün diliyorum

geçmiş olsun.ayrıca tebrik ederim verdiğin kilo için süper...

selam hanımlar
kavurma
turp
yarım ayva
badem ceviz
yeşilçay
(miktarlar makuldür)
2. öğünü de akşamüstü yaparsam,'6 dan sonra yime ' kuralına uycam bakalım ,ziporumu da aha da şimdi leslie bacıyla yapıyom,yine de veremessem artıkın neyse onu sonra düşünürüm

afiyet olsunn canımm...

afıyet olsun famırım.gercı sen artık manken kıvamındasın bana gore ama olsun hedefın neyse o dıyelım

günaydın kıslar
1.ögun 07.15
2 kayısı kıvamı yımırta
1 kayısı
1avuc cevız
2 omega 3 kapsul
1 dılım peynır
koca bır bardak cay
gunaydın sekerkız afıyet olsun

pepetom detoks o anlık ıyı sonrasında ıstah acıyo bılgıne

teşekkür ederimm sağolasınn..
sizlerden alıyorumm bu enerjiyi arkiidşlerim benimmm..

fambık mııııııııııı:44:
diğer topikte derlerdi bunu banaaaa
Ben burda okumuştum aklımd akalmışş

sigara ile ne alakası varrr anlaymadımmm..
sigaranın bilmediğimiz faydaları da mı varmışşşş

kızdın sen bana dimi
haklısın haklısın
ama vallahi tiryaki değilim nasıl birşeyse canım ne zaman isterse o zaman içiyorum bazen haftalarca içmem
öle işte

cok güzel arkadasım pogacanın devamını hayır demene cok sevindim sabah ki menünde güzel ama kasar yenilebiliyor mu cünkü 1 kac arkadastada gördüm belki beyaz peynir sevmeyenler icin uygundur mu?hocamızın kitabında hic bahsettigini görmedimde afiyet olsun:))))))))))

gecmiş olsun SAPHIRA'CIM detoks vermişsin cok güzel :)) ama sonrasına dikkat et kızlardan geri aldım diyenler vardı(

tesekkur ederım fıstıgım

sağol canımmmmm...
nihayet kilo çizelgeni görebildik..
yalnız boyunu yanlış girmişsin sanıırım..
bmide sorun var gibi
birazdan bakıp düzelteyim yanlış girmiş olabilirim canım sağol

öğünler arası 4 yada 5 saat birşey yemediğimde kilo verişim hızlanıyor(hocada kitabında ara öğün önermiyor ilk başta zorlanırsanız yada öğle yemeği niyetine kuruyemişlerden yiyebilirsiniz diyor)
protein ağırlıklı beslendiğimdede kilo vermem artıyor
kaçamaklara gelince yapınca arkası kesilmiyor motivasyonum düşüyor ve tam uygulayamadığım için kilo vermem yavaşlıyor
şimdilik aklıma gelen bunlar

yaaa arkadaşlar omega3 ne işe yarıyor?
kanı sulandırıyor,faydalı yağlar almmaızı sağlıyor,bir çok hastalık için koruma kalkanı oluyor vs... netet araştırısan çok daha fazla bilgi bulabilirisn aklıma gelenler kısaca böylee

bişicik olmaz canım sporunu yapmışsın ama sık sık yapma kilo hedefine ulaşıncaya kadar sabret

bravoooo

harika tespitler tşk ler papişşş

ben carlson alıyorum

pindistan cevplamış aynen katılıyorum cevabınaa

günaydı ebruşş geçmişe dalınca çıkmak zor oluyorr afiyet olsun menün harika olmuş :)

Herkeslere gunaydin bugün 7:00 gibi evden çıkmadan 1 bardak sut ictim
Kahvaltım az önce
1 büyuk muz
yarım bardak ceviz (tenefuste anca bunları yiyebildim) ve kahvaltım bitti
günaydın ev perisi bugün çoğunluk muzcu olmuş bende dahil :)

Günaydın günaydın günaydıııınnn

kendinize iyi bakın:)))

.
günaydınn mujkk
afiyet olsun şeker az hasarlı atlatmışın geceyi tebrik ederimmm kayınvalidemdeyken bende çok zor dayanıyorum ama sıkıcaz dişimizi :) eferin bizeee

günaydın saphiş geçmiş olsun ailece ayran detoksuna dikkat et bende vermiştim ama sonrasında çok iştahım arttı düzenim bozuldu vs... inşallah verdiğini korursun öperim komutanım :)
ohh sefan olsun famirim
bugün muz günü olmuş topikte :) bende muzcuyum

annem kuzum gül kokulu sevdiceğimmm dimek tatile gidiyorsun geziler,izinler ohhhhhh sefa olsun gızz benim yerimede gez karamürsel sepetiimmm arada bakıver bana ben sensiz duramamm öslerimmm et tavuğumm asidi kaçmamış gazozummm öperimm

günaydın cidden tehlikeli bir sınavı az hasarla atlatmışın ben birini alınca arkası geliyordu önceden artık ne biri ne ikisi yok bir ile durabilmişsin harika valal tebrik ederim sporda var hemide 1 saat poğaçanın maydanozu bilem kalmamıştır yanmış bitmiş kül olmuşturr ohh daha ne olsun alkışşşş

al bi muzcu daha muz iyi de o sigara ile ilgili cümleyi okumadım farzediyorummm

günaydın hanımlar yumurtadan midem bulanıyo artık ama muzda kabız yapıyo kahvaltıda 1 muz +5 kayısı+peynir +zeytin yesek çokmu olur
çok değil arada yap değişiklik tabiki ama yumurtadan sıkılmadan onu sevmeyi öğren derim :)

selam kızlar

kahvaltım

1 yumurta
1 gunkurusu
b.peynır
5 yesıl zeytın roka
maydanoz
omega3 fındık
yesılcay
1 catal kavurma
günaydın papiş afiyet olsunnn

afiyet olsunn canımm...

o ne kıı sabah sabah hedik medikk desene leptin apla yı gönderdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…