Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kıslar
1.ögun 07.15
2 kayısı kıvamı yımırta
1 kayısı
1avuc cevız
2 omega 3 kapsul
1 dılım peynır
koca bır bardak cay
günaydın şekerr afiyet olsunn

bayaıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı benii :))
ayran detoksuna dikkat et bana kalsa yapma derim ama illa yapacam dersende dikkatli ol

makul bıldırcın :) zipor için leslinin sesin, kısmayı unutma çok konuşuyormuş hatun :)

kızlaaaar sorumu kaynatmayın
öğlen çiğköfte yicez şubedekilerle
ben kaç taneye kadar izinliyim
bak bi sigara dedin niler oldu ona göre :))karataycı affetmez manda pohu gibi çiğner valla ona göre bıldırcınım :))
canım çiğ köfte bence 5 adet yesen çok büyük değil ise en fazla altı adet yesen bol yeşillik ve büyük bir bardak ayran ile yeterli olur ama yanına başka şeylerde yiyeceksen tam menünü söle ona göre yazayım

Dün akşamki menüm :7 adet köfte
3 adet kızarmış çarliston biber(zeytinyağında kızarttım)
Bol yeşil salata(roka-yeşil soğan)
1 kase cacık (kendi yaptığım süzme yoğurttan/gerine gerine yazıyom :) )
kocama yaptığım patates kızartmasından tek lokma almadım elbet bunuda gerine gerine yazmayı bir borç bilirim

öğle menüm: EVDEN GETİRDİM BUGÜN BURDAKİ MENÜ KORKUNÇ KARATAYLIK DEĞİL DANATAYLIK DÜNDEN ÖĞRENMİŞTİM HAZIRLIKLI GELDİM AKLIMI SEVEYİM
6 ADET KÖFTE
1 KASE EV YOĞURDU
AVAKADOLU YEŞİL SALATA

2 adet köy yumurtası rafadan
12 zeytin
avuc ici kadar beyaz peynir
1 cay bardagı fındık
havuc ve kırmızı lahana salatası
1 kupa ıhlamur cayı ictim:))

bakıciiyyk artık

çok geçmiş olsun kızınada sanada güzel arkadaşımm

afiyet olsun menün çok güzel şu lesliyi bene yapmak istiyorum ama çook tembelim inş bu ara başlarım havalar bi düzelse yürüyüşe başlıcam

merci bacııımmm

hakkaten petuşum ya bidaha sigaramı yooook anam asla .bu toto yemez bidaha onu söylemeyide içmeyide
tiryaki olsam ne olcakmış bilmem
canım ciğerim ben sadece çiğ köfte ve marul yanında ayran yapıştireym o halde
saol canımcım...
bu arada dün lcwden pantalon aldım moral olsun diye (kalıpları dar ya ondan)
38 beden .........
40lar büyük geldi mıçım tamda bel çukurum bol oldu
Allaaaah nassı mutlu oldum nasssı düşün ki daha başındayım
ayy inşallah böle gider ya .siz olduktan sonra olur bu işş

petuşşş bu kızartmalar bizi bozmazmı sence onun ışında sana imreniyorum herşeyin organik köy kökenli ben buralarda bulamıyorum

aşırı zayıf olmak isteyen arkadaşlar buyrun burdan yakın

Kadınların yeni kabusu! - Sabah
herşeyin aşırısı bu sonuçları doğuruyor malesef bilinçsiz diyet sonucu gençler heba oluyorr annelere çok görev düşüyor bencee

dün aksam yine bi arkadası ziyarete gittik ailecek
ve benim 8 den sonraki HAYIIIIRLARIM

MENÜEYNİRLİ BÖREK
ERZURUM KETESİ
2 ADET BAKLAVA
1 KASE ASURE

BEN İSEM SINIRSIZ SEKERSİZ CAY İCTİM

bu aksam arkadasın kızı ameliyat olmustu ona gecmiş olsuna gitcez ve benim HAYIRLAR havada ucacak yine sizinle paylasırım reddettiklerimi:)))

bu akşam arkadasıma gıdıcez ev gormeye benım hayırlarımın dereye gırmesı gerekıyoooooooo

karatay dısındakılere hayyyııırrr karatya dısındakılere hayııırrr akşam 8den sonra hayıııırrrr

2 adet köy yumurtası rafadan
12 zeytin
avuc ici kadar beyaz peynir
1 cay bardagı fındık
havuc ve kırmızı lahana salatası
1 kupa ıhlamur cayı ictim:))
afiyet olsun ıhlamur çiçeğümmm

evet menünü aynen öyle yap marulu ayranı bol tutt acıkmayasınn çiğ köfteyide kakarında yi ve yavaş yemeyi sakın unutma
çok yakında 36 ları göreceksinnn eminimmmm
ve hemen ne geliyor elbette konuya uygun şarkın geliyor bebeeemmm al bakamm

Kim demiş ki olmaz diye
Yeter ki sen candan iste
Bir ışık var gözlerimde
Ötesini hiç düşünme

Olur olur
Kalplerimiz yolları bulur
Olur olur
Bal gibi olur
Akan sular sularda durur

Bir düşün sen düşün yine
Neler olmaz bu alemde
Bin dereden su getirme
Yanıma gel gel gizlice

Sevmek seni bir suç ise
Karışamaz buna kimse
Yaşayalım gönlümüzce
Ötesini hiç düşünme

petuşşş bu kızartmalar bizi bozmazmı sence onun ışında sana imreniyorum herşeyin organik köy kökenli ben buralarda bulamıyorum
ben ayda yılda bir yiyorum kızartma eşim çok istemişti öyle yaptım birde hocanın dediği gibi illa kızartma yiyecekseniz kısık ateşte ve zeytinyağında yapın kuralına uydum ben
organik olayına gelince elimden geldiğince bulmaya ya da evde yapmaya çalışıyorum pazarlara iyice bak belki bulabilirsin

bencede arkadasım hayırlar devreye girmeli bak cok mutlu olacaksın eminim herkes yerken sen mutlu oluyorsun

bence hayır demenin eşşsiz keyfine varmalı herkesss

pepetom ıkı gun sonra gelıp burda aglama sakın
saphıra gecmıs olsun tatlım
petusum sanada gunaydın ve mutlu bır gun
leylak84 ozledık valla sporunu unutma
loxı nerelerdesın bacım az gırıyon artıkın

canım kitapta hatırlamıyorum varmıydı ama ben arada yiyorum,lıght peynirler yasak bize sadece diye biliyorum.
kızlaaaar sorumu kaynatmayın
öğlen çiğköfte yicez şubedekilerle
ben kaç taneye kadar izinliyim
5-6 tane ye bencede yanında ayran ve marulla süper gidiyor,ııımmmm canım istediii

efferim balböcüğüm

Merhaba,

Ben pek yazmasamda topigi bastan sona okudum ve duzenli takip ediyorum. Yaklasik 3 aydir bu diyeti yapiyorum.. Verilecek fazla kilom yoktu. Ilk 2 ayda 3 kilo verdim. Son 1 aydir bu kiloda ufak + ve - lerle ayni kiloda devam ediyorum. Su an BMI 21,5. Sanırim bu nedenlede vermek istedigim 1,5 kg ida spor yapmadan veremeyecegim.

Bu 3 aylik deneyim surecinde ve topicten takip ettigim kadari ile en onemli faktör aksam yemek saatini mumkun oldugunca erkene almak. Zira ben calistigim icin sabah 6:30 da kahvalti yapmak durumundayim ki bu nedenle 3 ogun yapiyorum ve aksam yemegim 19:30 civari oluyor. Haftalik kilo verme miktarlarima yazdigim listeyi inceledidimde hafta ici 1-2 gun izin kullanip 2 ogun yaptigim haftalar kilo verme miktarim daha fazla olmus. Diger haftalar anca haftada 200 gr verebilmisim.

Idolumuz Gul arkadasimizda ilk 5 aydan sonra ogunlerini 2 ye dusurmus ve aksam ogununu ikindi saatlerinde tamamliyor ve sonrasinda agzina birsey koymuyor.

Meshur ayran detoksunu da denedim vucudumu sasirtmak adina ama anca 700 gr verdim ve onuda 2 gun sonra aldim. Ama GUl'e bakiyorumda bu topicte zaman zaman one cikan hicbir farkli deneyime (Greyfurt, ayran detoksu) yanasmadi. Karataydan hicbir sekilde sasmadi. Simdiye kadar da asure disinda hicbir kacamagi olmadi.

Ozetle ana fikir bence izin verilenlerden doyana kadar yemek ama yasaklilardan bir lokma bile almamak ve aksam ogununu mumkun mertebe erken saatte tamamlamak.

sevgiler[/QUOTE]

Arkadasım kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki anlatamam ana fikir her seyi özetliyim dedigin gibi en gec 8 den sonra bi sey yememek ve doydugun an bırakmak bende kendimde sunu farkettim gecen hafta 2 ögün oldugunda daha fazla kilo verdim(2 ögün yedim 3 ögüne ihtiyac duymadık cünkü tokluk hissim vardı)

Son düzenleme:
merhabalar
dün akşam giremedim akşam yemeğimi yazayım
şehriye çorbası
1tavuk butu
kıymalı bulgurlu lahana yemeği
turp havuç salatası
aslında çok oldu rahatsız oldum yani

kahvaltım
2 küçük muz
1bardak süt
1çay bardağı ceviz
1parça kaşar peyniri
2tane omega 3
regl oldum bu arada
dün 6km de yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…