sağol canımm ama evett herkess istediği kiloya insin inşallahhhhhafıyet olsun famırım.gercı sen artık manken kıvamındasın bana gore ama olsun hedefın neyse o dıyelım
üzüldüm aslındaaa içmeyinizz..kızdın sen bana dimi
haklısın haklısın
ama vallahi tiryaki değilim nasıl birşeyse canım ne zaman isterse o zaman içiyorum bazen haftalarca içmem
öle işte
leptin ablayı her seferinde yolluyorum malesefff.birazdan bakıp düzelteyim yanlış girmiş olabilirim canım sağol
çorba hariç gayet gözel aybalammm yürüyüşe bayıldım hakettenn provooo bende regl oldum desene yavru vatanlar kan ağlıyorr çok mutluyumm eski düzenime dönüyorum sanırım harikayımmm ödemlerim pzt ye kadar iyice gitmiş olur kaçamakta yok bugün beşinci günüm kakarlılıkla devam ediyorum mart sonuna kadar bu şekilde devam edicem inşallah bakalım bu pzt kaç kilo çıkıcammmmerhabalar
dün akşam giremedim akşam yemeğimi yazayım
şehriye çorbası
1tavuk butu
kıymalı bulgurlu lahana yemeği
turp havuç salatası
aslında çok oldu rahatsız oldum yani
kahvaltım
2 küçük muz
1bardak süt
1çay bardağı ceviz
1parça kaşar peyniri
2tane omega 3
regl oldum bu arada
dün 6km de yürüdüm
kutsal kaseye dikkat etben yürümeye gidiyorummmm kızlarrrr...
kafayı gözü patlatmadan gidip gelebilirm inşallahhhhh
teşekkürlergeçmiş olsun.ayrıca tebrik ederim verdiğin kilo için süper...
teşekkür ederim canımgecmiş olsun SAPHIRA'CIM detoks vermişsin cok güzel :)) ama sonrasına dikkat et kızlardan geri aldım diyenler vardı(
teşekkür ederim petuşumgünaydın saphiş geçmiş olsun ailece ayran detoksuna dikkat et bende vermiştim ama sonrasında çok iştahım arttı düzenim bozuldu vs... inşallah verdiğini korursun öperim komutanım :)
ayyy Allah korusun yaa
Çok güzel özetlemişsinMerhaba,
Ben pek yazmasamda topigi bastan sona okudum ve duzenli takip ediyorum. Yaklasik 3 aydir bu diyeti yapiyorum.. Verilecek fazla kilom yoktu. Ilk 2 ayda 3 kilo verdim. Son 1 aydir bu kiloda ufak + ve - lerle ayni kiloda devam ediyorum. Su an BMI 21,5. Sanırim bu nedenlede vermek istedigim 1,5 kg ida spor yapmadan veremeyecegim.
Bu 3 aylik deneyim surecinde ve topicten takip ettigim kadari ile en onemli faktör aksam yemek saatini mumkun oldugunca erkene almak. Zira ben calistigim icin sabah 6:30 da kahvalti yapmak durumundayim ki bu nedenle 3 ogun yapiyorum ve aksam yemegim 19:30 civari oluyor. Haftalik kilo verme miktarlarima yazdigim listeyi inceledidimde hafta ici 1-2 gun izin kullanip 2 ogun yaptigim haftalar kilo verme miktarim daha fazla olmus. Diger haftalar anca haftada 200 gr verebilmisim.
Idolumuz Gul arkadasimizda ilk 5 aydan sonra ogunlerini 2 ye dusurmus ve aksam ogununu ikindi saatlerinde tamamliyor ve sonrasinda agzina birsey koymuyor.
Meshur ayran detoksunu da denedim vucudumu sasirtmak adina ama anca 700 gr verdim ve onuda 2 gun sonra aldim. Ama GUl'e bakiyorumda bu topicte zaman zaman one cikan hicbir farkli deneyime (Greyfurt, ayran detoksu) yanasmadi. Karataydan hicbir sekilde sasmadi. Simdiye kadar da asure disinda hicbir kacamagi olmadi.
Ozetle ana fikir bence izin verilenlerden doyana kadar yemek ama yasaklilardan bir lokma bile almamak ve aksam ogununu mumkun mertebe erken saatte tamamlamak.
sevgilergülün hiç bir şeye katılmaması benimde dikkatimden kaçmıyor tabi aynı şekilde hiç kaçamak yapmaması da,maşallah iradesi çelik gibi
pepetommm sağol kuşummçok geçmiş olsun kızınada sanada güzel arkadaşımm
sağol papişimmmmsaphıra gecmıs olsun tatlım
sehrıye bacı olarak olaya el koyuyorum sehrıye yoookkkkkk
leylak70 sana bu ılk ıhtarım
kız şehriye yasak değil,hep yedik yiyoruz da.Yani pilav gibi makarna gibi değil ama az miktarda çorbamıza koyabiliriz.Zaten şehriyenin karbonhidrat değeri çok çok düşük
te o kahaklsıısnız kıslar hayır yemıyorum ben artık saglıklı beslenıyorum demelıyım omeg3leri içip gıdeyımkı onlar benı frenlıyor
merhabalar
dün akşam giremedim akşam yemeğimi yazayım
şehriye çorbası
1tavuk butu
kıymalı bulgurlu lahana yemeği
turp havuç salatası
aslında çok oldu rahatsız oldum yani
kahvaltım
2 küçük muz
1bardak süt
1çay bardağı ceviz
1parça kaşar peyniri
2tane omega 3
regl oldum bu arada
dün 6km de yürüdüm
tikkat et bacımben yürümeye gidiyorummmm kızlarrrr...
Kafayı gözü patlatmadan gidip gelebilirm inşallahhhhh
sağol,ben de hep üşeniyordum bugün yaptım oleyyyafiyet olsun menün çok güzel şu lesliyi bene yapmak istiyorum ama çook tembelim inş bu ara başlarım havalar bi düzelse yürüyüşe başlıcam
Ben de yazayım kahvaltımı bari ama taşlarsınız diye korkuyorum :18:
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
2 ad. sahanda az pişmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3
Bu arada 3 gündür wc ile yine küsüz,mindivan bitmek üzere ama ben de hiç bir şekilde bir düzen oluşmadı.Evet ilk başlarda etki etti gerçekten ama sonra etmedi.Arada 1 gün wc ye gitmediğim zamanlarda oldu.Hatta bazen kayısılı çayla takviye yaptım.Sanırım bugün de kayısılı çay içicemDikkat ederseniz özellikle kahvaltılarımda ekmek de yiyorum ve özellikle kepek olmamasına dikkat ediyorum,kepek de kabız yaparmış ama ben de hiç bir fark olmuyor
torpillisin anladık komutanımda bu baldamı torpilli anacım yaa kitapta saf balın bile aman aman bir faydası olmadığı anlatılmış bal ve ekmek yerine bol yeşillik yıkasan limonlayıp saf sızma zeytinyağı ile karıştırıp hüptesen belki barışırısn wc ile diyorummm komutanımm ama hiçbirşey fayda etmiyorsa bu konuda bir doktora danış diyorum saphiş kronik kabızlık çok önemli ihmal etme arkidişimmmBen de yazayım kahvaltımı bari ama taşlarsınız diye korkuyorum :18:
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
2 ad. sahanda az pişmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3
Bu arada 3 gündür wc ile yine küsüz,mindivan bitmek üzere ama ben de hiç bir şekilde bir düzen oluşmadı.Evet ilk başlarda etki etti gerçekten ama sonra etmedi.Arada 1 gün wc ye gitmediğim zamanlarda oldu.Hatta bazen kayısılı çayla takviye yaptım.Sanırım bugün de kayısılı çay içicemDikkat ederseniz özellikle kahvaltılarımda ekmek de yiyorum ve özellikle kepek olmamasına dikkat ediyorum,kepek de kabız yaparmış ama ben de hiç bir fark olmuyor
Günaydın kızlar
Grip oldum,fenalardayımKaç gündür iyileşemedim,kızımdan geçtim sanırım ama o benden daha iyi durumda
bu hafta 1.5 kg vermişim :124: ayran detoksunu uyguladım bu hafta.Yalnız başladığım günün sabahı tartılmayı unuttum :26: neyse sonuç güzel oldu neticede
sehrıye bacı olarak olaya el koyuyorum sehrıye yoookkkkkk
leylak70 sana bu ılk ıhtarım
ohhh gelsinn endorfinlerr gitsin yapışkan asalak yağlarrsağol,ben de hep üşeniyordum bugün yaptım oleyyy,tam3 mil
olmamı loooçok özendim kızlar yaaaa bugün ben de spor yapcam
ama işten çıktıktan sonra akşam yalnız yürümek zor olur, mezdeke çalıp oynasam mı? hem çok da zevkli olur
geçmiş olsun canım kilodan kolayıda tebrik ederim bende yapacaktım detoxu yapan arkadaşlar iştah artması yapıyor deyince yoluma devam ediyorum
valla tabağıma koyarken aklıma geldin az koydum gecede rüyama girdin şehriye yenmeyecek şehriye yenmiyecek diyordun
ohhh gelsinn endorfinlerr gitsin yapışkan asalak yağlarr
olmamı looo
yallabina yalla (yalla yalla yalla).....
ya habibi yalla (yalla yalla yalla)... ohh sallayasım geldi ayy ayağımdaki kırıtık topuklular olmasa kıvırıcam valla az kaldı ayyy saat üçte banka müdürleri gelecek onları böylemi karşılasam acep belimede çay bardağı bağlayıp içine çay kaşığı koyasım geldi çok piss
canım ben bu diyete başladığımdan beri maalesef yaşıyorum bu sorunu,diyetimi çok seviyorum,başka diyetler,bol meyveli ara öğünler yanlış geliyor artık,onları yapmak istemiyorum ama korkuyorum da bir taraftansen niye sürekli bu sorunu yaşıyorsun acaba,su mu içmiyorsun,hareket mi etmiyorsun,lifli mi yemiyorsun,bir de o bal ne bacım pardon
hadi yaa balın faydası yokmuşmuş :44: ahhh canım ahhh neler yaptım yedim ben.burda orda ne okuduysam duyduysam aldım uyguladım ama maalesef.erzak dolanımın bir rafı komple ot mot,aktar gibi oldum ne arasan var,trabzondan gelme yayla çayı dahiltorpillisin anladık komutanımda bu baldamı torpilli anacım yaa kitapta saf balın bile aman aman bir faydası olmadığı anlatılmış bal ve ekmek yerine bol yeşillik yıkasan limonlayıp saf sızma zeytinyağı ile karıştırıp hüptesen belki barışırısn wc ile diyorummm komutanımm ama hiçbirşey fayda etmiyorsa bu konuda bir doktora danış diyorum saphiş kronik kabızlık çok önemli ihmal etme arkidişimmm
teşekkür ederimsaphira öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
Ben bu hafta 2. bildirimimi yapacağım, listeye bu hafta mı yoksa diğer hafta mı girerim acaba? beni de ekleyin listeye lütfen
özelden mesaj atamadım, daha mesaj sayım yeterli değilmiş:26:
valla ben de henüz bir değişiklik yapmadı hayırlısı diyorum artık :18: sağol tatlımgeçmiş olsun canım kilodan kolayıda tebrik ederim bende yapacaktım detoxu yapan arkadaşlar iştah artması yapıyor deyince yoluma devam ediyorum
valla tabağıma koyarken aklıma geldin az koydum gecede rüyama girdin şehriye yenmeyecek şehriye yenmiyecek diyordun
canım ben bu diyete başladığımdan beri maalesef yaşıyorum bu sorunu,diyetimi çok seviyorum,başka diyetler,bol meyveli ara öğünler yanlış geliyor artık,onları yapmak istemiyorum ama korkuyorum da bir taraftanbal çiçek balı kızım istedi ona yedirirken dayanamadım ben de yedim
hadi yaa balın faydası yokmuşmuş :44: ahhh canım ahhh neler yaptım yedim ben.burda orda ne okuduysam duyduysam aldım uyguladım ama maalesef.erzak dolanımın bir rafı komple ot mot,aktar gibi oldum ne arasan var,trabzondan gelme yayla çayı dahil
teşekkür ederim
bu pazartesi girersin canım listeye.Önemli olan moive olmak,bu konuda istekli olmak,2 haftayı ille de doldurun diye beklemiyorum zaten
valla ben de henüz bir değişiklik yapmadı hayırlısı diyorum artık :18: sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?