Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afıyet olsun famırım.gercı sen artık manken kıvamındasın bana gore ama olsun hedefın neyse o dıyelım
sağol canımm ama evett herkess istediği kiloya insin inşallahhhhh
kızdın sen bana dimi
haklısın haklısın
ama vallahi tiryaki değilim nasıl birşeyse canım ne zaman isterse o zaman içiyorum bazen haftalarca içmem
öle işte
üzüldüm aslındaaa içmeyinizz..
cildinize,bünyenize sağlığınıza yazık yawwww

birazdan bakıp düzelteyim yanlış girmiş olabilirim canım sağol
leptin ablayı her seferinde yolluyorum malesefff.
şu 4 saat muhabbetine uyamıyorum yawwww

Son düzenleme:
ben yürümeye gidiyorummmm kızlarrrr...
kafayı gözü patlatmadan gidip gelebilirm inşallahhhhh

çorba hariç gayet gözel aybalammm yürüyüşe bayıldım hakettenn provooo bende regl oldum desene yavru vatanlar kan ağlıyorr çok mutluyumm eski düzenime dönüyorum sanırım harikayımmm ödemlerim pzt ye kadar iyice gitmiş olur kaçamakta yok bugün beşinci günüm kakarlılıkla devam ediyorum mart sonuna kadar bu şekilde devam edicem inşallah bakalım bu pzt kaç kilo çıkıcammm

kafayı gözü patlatmadan gidip gelebilirm inşallahhhhh
kutsal kaseye dikkat et
çatlatmadan gelll

geçmiş olsun.ayrıca tebrik ederim verdiğin kilo için süper...
teşekkürler
gecmiş olsun SAPHIRA'CIM detoks vermişsin cok güzel :)) ama sonrasına dikkat et kızlardan geri aldım diyenler vardı(
teşekkür ederim canım evet öyle bir risk varmış :18:
günaydın saphiş geçmiş olsun ailece ayran detoksuna dikkat et bende vermiştim ama sonrasında çok iştahım arttı düzenim bozuldu vs... inşallah verdiğini korursun öperim komutanım :)
teşekkür ederim petuşum iyice gözüm korktu hee :18:
aşırı zayıf olmak isteyen arkadaşlar buyrun burdan yakın

Kadınların yeni kabusu! - Sabah
ayyy Allah korusun yaa
Benim ilk hedefim 76 (lisedeki kilom),sonra da 65 olmak istiyordum ama ben olduğum kilodan 10 kg aşağıda göstermişimdir hep.Mesela geçenlerde kuzenim geldi Afganistandan,diyetten önce görmüştü beni,somalili kızlara benzemişsin dedi yok artık abartma dedim.Yanaklarım normalde çok tombuldu,şimdi eskisi gibi dğil sanırsam,o yüzden öyle göründüm gözüne.Diğer aile-akraba üyelerimde en fazla 80 e kadar in filan dediler yok dedim ben 65 istiyorum ama eşimde o kadar istemiyor.Eşim de etrafımdaki bazı kişilerde yeter artık daha faza verme bile dediler yani..ve şu an kg 85! bana göre hala çok çok fazla bir kilo ama görüntüde 70 gibi duruyorsun diyorlar.Yani bizler kg verirken ne kadar inceldiğimizi dışarıdan görenler gibi anlayamıyoruz.Aşırı zayıflıkta bundan kaynaklanıyor bence.Biraz çevremizdekileri dinlemekte fayda var.ben tickerımdaki hedefim olan 76-75 kg lara geldiğimde durumuma bir bakıcam.Eğer ölçülerim ve giysi bedenim,mesela 40 beden gibi,kilo koruma evresine geçip bol bol spor yapıcam,yani inşallah tabi

haklsıısnız kıslar hayır yemıyorum ben artık saglıklı beslenıyorum demelıyım omeg3leri içip gıdeyımkı onlar benı frenlıyor
te o ka

çok olmuş evet cnm:)sporun süpper ötesi
Kafayı gözü patlatmadan gidip gelebilirm inşallahhhhh
tikkat et bacım

Ben de yazayım kahvaltımı bari ama taşlarsınız diye korkuyorum :18:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
2 ad. sahanda az pişmiş yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
2 zeytin
3 çay
2 kapsül omega 3

Bu arada 3 gündür wc ile yine küsüz,mindivan bitmek üzere ama ben de hiç bir şekilde bir düzen oluşmadı.Evet ilk başlarda etki etti gerçekten ama sonra etmedi.Arada 1 gün wc ye gitmediğim zamanlarda oldu.Hatta bazen kayısılı çayla takviye yaptım.Sanırım bugün de kayısılı çay içicem Dikkat ederseniz özellikle kahvaltılarımda ekmek de yiyorum ve özellikle kepek olmamasına dikkat ediyorum,kepek de kabız yaparmış ama ben de hiç bir fark olmuyor

çok özendim kızlar yaaaa bugün ben de spor yapcam
ama işten çıktıktan sonra akşam yalnız yürümek zor olur, mezdeke çalıp oynasam mı? hem çok da zevkli olur

sen niye sürekli bu sorunu yaşıyorsun acaba,su mu içmiyorsun,hareket mi etmiyorsun,lifli mi yemiyorsun,bir de o bal ne bacım pardon

torpillisin anladık komutanımda bu baldamı torpilli anacım yaa kitapta saf balın bile aman aman bir faydası olmadığı anlatılmış bal ve ekmek yerine bol yeşillik yıkasan limonlayıp saf sızma zeytinyağı ile karıştırıp hüptesen belki barışırısn wc ile diyorummm komutanımm ama hiçbirşey fayda etmiyorsa bu konuda bir doktora danış diyorum saphiş kronik kabızlık çok önemli ihmal etme arkidişimmm

saphira öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.

Ben bu hafta 2. bildirimimi yapacağım, listeye bu hafta mı yoksa diğer hafta mı girerim acaba? beni de ekleyin listeye lütfen
özelden mesaj atamadım, daha mesaj sayım yeterli değilmiş:26:

geçmiş olsun canım kilodan kolayıda tebrik ederim bende yapacaktım detoxu yapan arkadaşlar iştah artması yapıyor deyince yoluma devam ediyorum

sehrıye bacı olarak olaya el koyuyorum sehrıye yoookkkkkk
leylak70 sana bu ılk ıhtarım

valla tabağıma koyarken aklıma geldin az koydum gecede rüyama girdin şehriye yenmeyecek şehriye yenmiyecek diyordun

sağol,ben de hep üşeniyordum bugün yaptım oleyyy,tam3 mil
ohhh gelsinn endorfinlerr gitsin yapışkan asalak yağlarr

çok özendim kızlar yaaaa bugün ben de spor yapcam
ama işten çıktıktan sonra akşam yalnız yürümek zor olur, mezdeke çalıp oynasam mı? hem çok da zevkli olur
olmamı looo
yallabina yalla (yalla yalla yalla).....
ya habibi yalla (yalla yalla yalla)... ohh sallayasım geldi ayy ayağımdaki kırıtık topuklular olmasa kıvırıcam valla az kaldı ayyy saat üçte banka müdürleri gelecek onları böylemi karşılasam acep belimede çay bardağı bağlayıp içine çay kaşığı koyasım geldi çok piss

vallamı ay ne guzel her sehrıye ortamında bende varımmmm

ay çok güldüm, sen çok yaşa emi :)
senin bu gazınla kesin oynıcam, caymak yok valla:87:

sen niye sürekli bu sorunu yaşıyorsun acaba,su mu içmiyorsun,hareket mi etmiyorsun,lifli mi yemiyorsun,bir de o bal ne bacım pardon
canım ben bu diyete başladığımdan beri maalesef yaşıyorum bu sorunu,diyetimi çok seviyorum,başka diyetler,bol meyveli ara öğünler yanlış geliyor artık,onları yapmak istemiyorum ama korkuyorum da bir taraftan bal çiçek balı kızım istedi ona yedirirken dayanamadım ben de yedim
hadi yaa balın faydası yokmuşmuş :44: ahhh canım ahhh neler yaptım yedim ben.burda orda ne okuduysam duyduysam aldım uyguladım ama maalesef.erzak dolanımın bir rafı komple ot mot,aktar gibi oldum ne arasan var,trabzondan gelme yayla çayı dahil
teşekkür ederim
bu pazartesi girersin canım listeye.Önemli olan moive olmak,bu konuda istekli olmak,2 haftayı ille de doldurun diye beklemiyorum zaten
valla ben de henüz bir değişiklik yapmadı hayırlısı diyorum artık :18: sağol tatlım

çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…