Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1. Öğün:
2 yumurta
2 kuru kayısı
Yarım avuç içi peynir
6 zeytin
1 tane ceviz. (Bgn pek canım istemedi)

Ara: 1 küçük kutu süt
1 kuru kayısı
1 ceviz

2.Öğün:
1,5 tabak yeşil mercimek yemeği
Yoğurt

2 litre su içtim. Daha da içicem :)

Bir de kızlar bgn 30 dk yürüdüm. Sürdürücem inş.

Umutsuzdum ama ilk 3'e girmişim :)) Saphiram ve papişim tebrikler canlarım. Yosun30 du sanıyorum ona göndermiştim ben ama o yapmamış ellerine sağlık leylağım.....

Kızlar bu ara çok fazla açlık çekiyorum nedendir bilemedim birden gidince kilolar sonucu bumu oluyor acaba

sabah 2 yumurta

öğlen 1 elma

akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık pırasa yemeği
2 kaşık makarna

hala da doymadım açık normalde yarın adet günüm ama olacakmıyım bilmiyorum bu sebeplede bu kadar aç olabilirim :44:

teşekkürler canım
afiyet olsun

Sağol canım :)
Artık listede olduğuma göre, önümüzdeki haftanın provası olsun diye kilo bildirimi yapayım..

Rumuz: esub
Başlangıç tarihi: 20.02.2012
Başlangıç kg:65.3
Geçen hafta:64.3
Bu hafta:63.6
Fark:0,700
Toplam fark:0,700
Beden:40 (Bazen de 42)
Boy:1.63
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1,08

Leylakcım ellerine sağlık şekerim

Saphiracım papadiyacım tebrikler ve öpücekler darısı başıma
listedeki tüm çıtırlarıda tebrik ediyorum
Sizleri çoooooooooooookkkkk seviyorum
tsk canım bızde senııııııııı

evet canım ama ortada bır basarı varsa sebebı sensın o gun benı cok sıcak karsılamıstın bunu hıc unutamam

canım bende senı cok tbrk ederım gecen hafta bırıncı bu hafta ılk ucte olmak pek kolay degıl ıstah konusu bendede aynı benımde regl haftam ve cok ıstahlıyım kılo almadan atlatsak o bıle kardır arkadasım

İyi geceler......
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
12 adet yeşil zeytin
1 parça peynir
5 gün kurusu
4 ceviz
2.öğün:
hamsi balığı
turp,roka
1avuç kabak çekirdeği
3.öğün:
1 kase çorba
1tabak kuru fasulye
2 baget
mevsim salata
Bol leptinli geceler.....:124:

leylakcım özel msj atamıyorum sana...burdan yaz demiştin anca girebiliyorum nete.saat 12 olmadan yetiştim heralde

Bildirim: 27.02.2012
Rumuz: rojdaaaa
Başlangıç tarihi: 13.02.2012
Başlangıç kg: 55
Geçen hafta: 53.5
Bu hafta: 53
Fark: -500 gr ( çooook kaçamaklarım oldu çünkü suç bende...
Toplam fark: - 2 kg
Beden:38
Boy: 1.56
Hedef: 46

% nası yazılır nası hesaplanır anlamadım arkadaşlar????

bir de günlük menü bildirimlerime devam edeyimmi?

Kızlar dukan yapayım dedim ama sağlıksız geldi ben normal olarak sağlıklı bi şekilde kilo verdim irademe sahipte oldum listede gayet normal bende burda olmak istiyorum aranızda nasıl olabilirim?

1-saphira............%2.22

2-papadiya..........%2.04

3-hayattanazicik..%1.75

4-gül63...............%1.37

5-pembekalp.......%1.28

6-ebruprl.............%1.09

7-burkansçetin....%0.937

8-rojdaaaa.....%0.934

9-aslı72..............%0.88

10-güleryüz2011...%0.80

11-lborant...........%0.77

12-idealist33........%0.67

13-esas2006........%0.54

14-destinaaaa......%0.53

15-ceylin1907......%0.49

16-sevgi-liebe......%0.45

17-leylak70..........%0.15

18-yst38..............%0.11

19-leylak84..........%0:44:

20-handan06........%+0.91:18:

21-alinyazimkaderimsin..%+0.81:18:

22-sekerkız67.......%+0.77:18:

kusura bakmayın arkadaşlar haddim değil ama rojdaaaa arkadaşımızı ekledim..

akşam:1 tb mercimek az börülce salatası çiğ yer elması ve yarım armut
canım çok meyve istemişti dayanamadım.

herkese iyi geceler leptine boğulun inşallah

canım benim çok teşekkür ederim ya...elimde olmayan sebeplerden giremedim o yüzden saphiraya özel msj atarmısın benim için bildirim yapmadı yazısını kaldırırsa çok sevinirim
sıralamam da iyi fena değil...bu yüzdeyi nası hesaplıyoruz?liste hazırlayan arkadaşlara zahmet olmasın kendim yazayım direk bildirimlerimde

Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)bu şekilde yaparsın canım...ama arkadaşlar yaparlar sen merak etme..tamam atayım canım..

Kızlar dukan yapayım dedim ama sağlıksız geldi ben normal olarak sağlıklı bi şekilde kilo verdim irademe sahipte oldum listede gayet normal bende burda olmak istiyorum aranızda nasıl olabilirim?

dukanı ben de denedim bunun öncesinde.o verdiğim 1-2 kilo anında geri döndü bana...bilmiyorum ama çok katı bence dukan...artık etten kusma noktasına gelmiştim çok afedersin.doğru karar verdin arkadaşım.hoşgeldin aramıza...
ilk 1.sayfasını mutlaka oku saphiranın yazdıklarını...neler yapman gerektiği ayrıntısıyla yazıyor orada

Kalkinca : 1 bardak ılık su
Kahvaltı: missss gibi hakiki köy ürünleriyle klasik karatay kahvaltım ve 2 adet gun kurusu kayısım,2 adet de omega 3 kapsül
Öğle: 3 çorba kaşığı bulgur pilavı,kaşarlı patatesli et yemeği (( ve limonlu mercimek çorbası
aksam : fırında cupra(4 çatal azıcık yani),cevizli zeytinyağlı salata,2 adet lahmacun (( ve 1 kutu ayran hemen ardından 1 avuç ici kadar dövme tahin helvası
bol su,demlenmis cay sekersiz

akşam 9buçukta 1 adet likörlü çikolata yedim (((

Yemegi saat 6 da yedim

malesef hiç spor yapamadım

yorum bile yapmayın kızlar rezil bi durumdaYIM cozuttum bugün ya...bida asla ve de asla yapmıcam böle...çok üzgünüm ((

biraz abartmamışmısın canım....
bir daha olmasın

Çok teşekkür ederim. Okudum istekte nasıl bulunuyoruz bilmiyorum ama bundan sonra bu topiğin en sıkı takipçisiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…