tesekkürler canım ama söyle düsünüyorum bu yediklerimzin bize zararı %100 olmaz eminim. ya o çikolatalar reçeller tatlılar pastalar ... bizi seker hastası etmiyorda karatayda aldığımız proteinlermi etkiyiycek kaldıkı menüleri okuyoruz hiç öle abartılı protein alan yok. hatta pek protein bile alamıyoruz .Günaydın arkadaşlar
sizlerle bir şeyler paylaşmak istedim....
arkadaşım yaklaşık 3 ay önce karataya başlamıştı bende ondan bir ay sonra başladım ondan heveslenere
arkadaşım toplamda 9 kilo verdi süzüldü aktı nerdeyse 1 hafta önce şu kan değerlerim ne oldu diye kan verdi ve
şeker hastası olduğu ortaya çıkıt almış olduğu fazla protein aslında var olan ve saklı kalan şekerini ortaya çıkarmış gerçi ailesinde şeker hastası olan var ama bi anda
dr tarafından bunu duyunca çok üzüldü... bu kadar fazla kilo vermesinin sebebide şeker olduğu için miş..
Şimdi arkadaşlar bende korkmaya başladım. Lütfen arkadaşlar bu diyeti yaparken yada hangisbini yaparsanız ayda 1 kan
değerlerinizi kontrol ettirin... Kolestorol ve trigiliserid ve vs. tümüne baktırın Aile hekimlerine giitmeniz yeterli...
şimdilik kan değerlerim normal hatta bazı değerler çok çok güzel ben devam edeceğim KARATAYA ancak bunuda sizle paylaşayım dedim.
Benim de yaptırmam lazım o testleri 5,5 aydır ben karataydayım 10 kg. verdim.ve benim annemde şeker hastası:18:
Geçmiş olsun arkadaşın için...
Benim de yaptırmam lazım o testleri 5,5 aydır ben karataydayım 10 kg. verdim.ve benim annemde şeker hastası:18:
Geçmiş olsun arkadaşın için...
tesekkürler canım ama söyle düsünüyorum bu yediklerimzin bize zararı %100 olmaz eminim. Ya o çikolatalar reçeller tatlılar pastalar ... Bizi seker hastası etmiyorda karatayda aldığımız proteinlermi etkiyiycek kaldıkı menüleri okuyoruz hiç öle abartılı protein alan yok. Hatta pek protein bile alamıyoruz .
Normal bir insan kilo basına 1 gr protein almalıymıs mesela ben 66 gr almalıymısım. Bir yumurta akında 3.5 gr protein varmıs ozaman ben 2 yumurtayla 7 gr alıyorum sabah.
Geriye ne kalıyo 59 gr protein almak.haslanmıs tavuk gogsu(100 gr. Da) 30 gr. Protein hadi onuda yedim daha almam gereken 29 gr daha var yani sunu dmek istiyorum. Fazla protein almamız imkansız ülke olarak proteinden az besleniloruz zaten . Protein yapı tası. Ama biz karbonhidrat alıyoruz sadece enerji ama enirji kullanmıyoruz sisiyoruz. O yüzden sende kafana hiç takma bunları o kadar pilav çikolata yerken bismimz yok turp gibiyiz doğal karatay beslenmesi bizi hasta etcek yok öle sanmam
1-saphira............%2.22
2-papadiya..........%2.04
3-hayattanazicik..%1.75
4-gül63...............%1.37
5-pembekalp.......%1.28
6-ebruprl.............%1.09
7-burkansçetin....%0.93
8-aslı72..............%0.88
9-güleryüz2011...%0.80
10-lborant...........%0.77
11-idealist33........%0.67
12-esas2006........%0.54
13-destinaaaa......%0.53
14-ceylin1907......%0.49
15-sevgi-liebe......%0.45
16-leylak70..........%0.15
17-yst38..............%0.11
18-leylak84..........%0:44:
19-handan06........%+0.91:18:
20-alinyazimkaderimsin..%+0.81:18:
21-sekerkız67.......%+0.77:18:
leylakcığım ellerine sağlık
ben dün bildirim yapamadım canım ve haber de veremedim ama sabah 8 de hastaneye bir gittim akşam eve girdiğimde saat 20.30 du yemek falan da geç yiyince sızmışım koltukta zaten
kusura bakmayın ne olur yani haber verebilseydim keşke ama hiç imkanım olmadı gerçekten neyseki hastane işleri bitti sonunda, almam gereken heyet raporunu aldım bundan sonra mazeret yok söz
leylakcığım ellerine sağlık
ben dün bildirim yapamadım canım ve haber de veremedim ama sabah 8 de hastaneye bir gittim akşam eve girdiğimde saat 20.30 du yemek falan da geç yiyince sızmışım koltukta zaten
kusura bakmayın ne olur yani haber verebilseydim keşke ama hiç imkanım olmadı gerçekten neyseki hastane işleri bitti sonunda, almam gereken heyet raporunu aldım bundan sonra mazeret yok söz
dün akşamki menümü yazamamıştım.
etli patlıcan yemeği__1 kase mercimek çorbası__1 kase yoğurt
sabah (9:00)
2 yum_1 kaşık helva(dadandım bu ara ama az yiyiyorum)__az peynir saat
şimdi yine acıktık bi saat daha dayanırsam ii olur
Hoşbuldum canımcım. İnş..
Kitap bugün elime geçiyor.Kitabı okuyayım ve bir de adet dönemim geçsin inş haftaya bildirimlere başlarım.
Hemen mi başlasam aceba?...
Kararasız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?