bu sabah tartıda 66.1 çıktım geçen hafta 67.5 tim yani 1.4 kg gitmişçooook mutlu oldum dün tartımın pili bitmeseydi listede ilk 3 de olacaktım neyse önemli olan gitmesi değil mi
geçen hafta yaptığım yürüyüşlerin faydası diye düşünüyorum ama cumartesinden beri belim çok ağrıyor(bel fıtığı başlangıcı var) o yüzden bu hafta çok yürümeyip belimi dinlendireceğim şimdi 1 bardak suyumu içtim kendime güzel bi yeşil çay yaptım onu içiyorum 9 buçuk gibide kahvaltımı yaparım
hadi bakalım herkese kaçamaksız bir gün diliyorum en başta kendime
kızlar diyete başlayalı 2.5 ay oldu vermem gerekenin yarısı gitti hadi bakalım durmak yok
tebrikler canım çok güzel kg.vermişsin.
Aslıcım çok geçmiş olsun,İStanbulda da kar var
teşekkür ederim canım emzirmenin çok faydası var ve eğer bu topic olmasaydı ben işi bu kadar sıkı tutmazdım(gerçi geçen hafta kızlardan gaza gelip bol ve hızlı yürüdüm beli sakatladım fazlada gaz bana iyi olmadıama değdi bir hafta dinlensem bel ağrımda geçer)
canım benim sağol
Şimdi siz bu sene kardan,soğuktan bezdiniz biliyorum ama,
ben her halini çooooook özledim yahuuu İstanbulun..
1 sene oldu gelmeyeli,kızın okul kapansın oradayımmmmm...
.
iyi akşamlar hanımlar hepimizi tebrik ederimbaşta saphira yı süpersin arkadaşım
kızlar ben 3 haftadır dogru düzgün veremiyorum sinüzit oldum bi hafta yattım 10 gündürde rgliydim inşallah bu hafta veririm diyordum sinüzitim tekrar pörtledi yarın doktora gidecegim umarım iyi olurum ..çünkü acayip halsizlik yapıyo oturdum yerden kalkasım gelmiyo su da içemiyorum ..
1. ögün
2 yumurtayla peynirli omlet 5 kayıssı 10 zeytin 1/2 çb fıstık 1 kk peynir
2. ögün
sarmaşık kavurması 1 bardak ayran
3. ögün
balık salata 1 kk helva 1/2 çb fıstık
2 ltsu 3 fincan yeşil çay uürümeye halim yoktu
günaydın cümleten kızlar,idealistçim biz de burdaki kara kar diyoruz,asıl siz anadoludakilerin işi daha da zor yollar kapanıyorgünaydınnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrr
kar bastırdıı yineeee. Sağ salim çıkarız inş köyeeee:26::26:
Kahvaltımı yaptımmm bu aradaaa
1 kk yumurta
peynir
zeytin
havuç salatası
közlenmiş biber
kuru üzüm
yeşil çay
günaaydıııınnnlaarrr herkeslereee
arkadaşlar dün akşam hep kaçtığım hamur işlerine öyle bir saldırdım ki battı balık yan gider misali oldu. Reçel de yedim bal da yedim. Poğaça, patatesli börek, su böreği yedimmmm
Benim dayanamadığım tatlılar değil tuzlular
Sabah bir tartıldım 62.100 olmuşummm.
Durmak yok ama diyete devam.
Sabah
z.yağı ve kaşarla kırılmış iki yumurta
4 zeytin
şekersiz çay
bir avuç fındık, bir ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?