Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu sabah tartıda 66.1 çıktım geçen hafta 67.5 tim yani 1.4 kg gitmiş çooook mutlu oldum dün tartımın pili bitmeseydi listede ilk 3 de olacaktım neyse önemli olan gitmesi değil mi
geçen hafta yaptığım yürüyüşlerin faydası diye düşünüyorum ama cumartesinden beri belim çok ağrıyor(bel fıtığı başlangıcı var) o yüzden bu hafta çok yürümeyip belimi dinlendireceğim şimdi 1 bardak suyumu içtim kendime güzel bi yeşil çay yaptım onu içiyorum 9 buçuk gibide kahvaltımı yaparım
hadi bakalım herkese kaçamaksız bir gün diliyorum en başta kendime

günaydın günaydın buz gibi bir izmir sabahından günaydın....

bol enerjili,kaçamaksız,spor takviyeli güzel bir gün diliyorum hepinize..

Dün akşamdan başlıyorum
2 kk beyaz peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 kase yoğurt
çay

malesef 1 dilim ekmeği yedim ,bağırsak sendromum mahvetti beni,
başka birşey yemeğede korktum

sabah
1 adet muz
1 kk b.peynir
kahve

bugünde temkinli gidicem,peynir yoğurt muz falan
10 gündür grip yüzünden ara verdiğim spora da bu akşam başlayacağım işallah

hepinize kolay gelsinnnnnnnnnnnn

.

kızlar diyete başlayalı 2.5 ay oldu vermem gerekenin yarısı gitti hadi bakalım durmak yok

tebrikler canım çok güzel kg.vermişsin.

tebrikler canım çok güzel kg.vermişsin.

teşekkür ederim canım emzirmenin çok faydası var ve eğer bu topic olmasaydı ben işi bu kadar sıkı tutmazdım(gerçi geçen hafta kızlardan gaza gelip bol ve hızlı yürüdüm beli sakatladım fazlada gaz bana iyi olmadıama değdi bir hafta dinlensem bel ağrımda geçer)

geçmiş olsun cnm dikkat et aman:18:

canım benim sağol

Şimdi siz bu sene kardan,soğuktan bezdiniz biliyorum ama,
ben her halini çooooook özledim yahuuu İstanbulun..
1 sene oldu gelmeyeli,kızın okul kapansın oradayımmmmm...

.

yaa özlenmez mi Fatih Sultan Mehmet : "Ya ben Konstantiniyeyi alacağım ya da o beni" sözü boşuna dememiş...

geçmiş olsun canım.bişey soracam sarmaşık kavurması nedir ilk defa duydum :93:

DÜN akşamki menüm:
1,5 tabak kuru fasülye
3 kaşık pilav
1 kase ketentohumlu yoğurt
1 tabak karışık salata

yemekten sonra 3 fincan şekersiz çay ve malesef 3 tane bisküvi yedim

bu sabahki menüm:
1 muz
3 gün kurusu
biraz peynir
10 zeytin
1 çaybardağı ceviz+çiğbadem+çiğfındık

günaydın kızlar

1 muz
1yumurta
4-5 ceviz
biraz peynir
4 zeytin

kahvaltımdı

dün 1satten fazla yürüyünce mahvoldum ya hamlamısım spor olup tempolu yürüyünce harbiden etki etti. bugun kar var bilmem yürürmüyüz ama yürümesekte ben evde lesli yapcammm insallah

günaydınnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrr

kar bastırdıı yineeee. sağ salim çıkarız inş köyeeee:26::26:

kahvaltımı yaptımmm bu aradaaa
1 kk yumurta
peynir
zeytin
havuç salatası
közlenmiş biber
kuru üzüm
yeşil çay

gunaydın arkadaslar karlı bır ıstanbul gununden selamlar ıdealıstcım ve butun calısan arkadaslar hepınıze kolay gelsınhenuz kahvaltımı yapmadım arkadas hazırlıyo benı bılıyoo yuzden klasık karatay kahvaltısının dısına cıkmıycam gelınce yazarım neler yedıgımı hepınızı opuyorum

GÜNAAYDIIIINNNLAARRR HERKESLEREEE

Arkadaşlar dün akşam hep kaçtığım hamur işlerine öyle bir saldırdım ki battı balık yan gider misali oldu. Reçel de yedim bal da yedim. Poğaça, patatesli börek, su böreği yedimmmm
Benim dayanamadığım tatlılar değil tuzlular

sabah bir tartıldım 62.100 olmuşummm.
Durmak yok ama diyete devam.

Sabah
z.yağı ve kaşarla kırılmış iki yumurta
4 zeytin
şekersiz çay
bir avuç fındık, bir ceviz

günaydın cümleten kızlar,idealistçim biz de burdaki kara kar diyoruz,asıl siz anadoludakilerin işi daha da zor yollar kapanıyor

tuuuuuu utanmadan yazmış bi de canım çekti
Git elini prize sok sonra da bu yediklerini eritmek için en az 1 saat tempolu spor yap
al bu da daya-ğın

Günaydın arkadaşlar

sizlerle bir şeyler paylaşmak istedim....

arkadaşım yaklaşık 3 ay önce karataya başlamıştı bende ondan bir ay sonra başladım ondan heveslenere

arkadaşım toplamda 9 kilo verdi süzüldü aktı nerdeyse 1 hafta önce şu kan değerlerim ne oldu diye kan verdi ve

şeker hastası olduğu ortaya çıkıt almış olduğu fazla protein aslında var olan ve saklı kalan şekerini ortaya çıkarmış gerçi ailesinde şeker hastası olan var ama bi anda
dr tarafından bunu duyunca çok üzüldü... bu kadar fazla kilo vermesinin sebebide şeker olduğu için miş..

Şimdi arkadaşlar bende korkmaya başladım. Lütfen arkadaşlar bu diyeti yaparken yada hangisbini yaparsanız ayda 1 kan
değerlerinizi kontrol ettirin... Kolestorol ve trigiliserid ve vs. tümüne baktırın Aile hekimlerine giitmeniz yeterli...

şimdilik kan değerlerim normal hatta bazı değerler çok çok güzel ben devam edeceğim KARATAYA ancak bunuda sizle paylaşayım dedim.

Benim de yaptırmam lazım o testleri 5,5 aydır ben karataydayım 10 kg. verdim.ve benim annemde şeker hastası:18:
Geçmiş olsun arkadaşın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…