Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kıslar sabah kahvaltı sonrası içtiğim sütlü türk kahvesinin yanında ufacık bi parça %70 kakaolu bitter çikolata yedim :( ama regl olduğum için dayanamıyorum napim.bi ısırık yedim abartmadan

henüz spor yapamadım.sanırım akşam 8-9 arası yapabilcem 1 saat kadar

akşam menümü şimdiden yazayım canlar:

5 adet akçaabat köfte(kızartılmadan yapılmış)
bol zeytinyağlı soğanlı piyaz
ev yapımı tuzsuz ayran
domates

nası sizce :)

Ay kizlar aksam yemegini kacirdim biraz:18 etli nohut ve bulgur pilavim vardi fazla yedim galiba, bu saatten sonra hic bisey yemeyerek telafi edebilirmiyim:43:

kıslar sabah kahvaltı sonrası içtiğim sütlü türk kahvesinin yanında ufacık bi parça %70 kakaolu bitter çikolata yedim :( ama regl olduğum için dayanamıyorum napim.bi ısırık yedim abartmadan

henüz spor yapamadım.sanırım akşam 8-9 arası yapabilcem 1 saat kadar

akşam menümü şimdiden yazayım canlar:

5 adet akçaabat köfte(kızartılmadan yapılmış)
bol zeytinyağlı soğanlı piyaz
ev yapımı tuzsuz ayran
domates

nası sizce :)

Cnm menun harika afiyet olsun, kilonda cok iyi nie zayiflamak istiyosun, gerci benim hedefimde 50 olmak ama az oluncada gitmio kilolar, sende durumlar nasil ben 54 kiloyum az oldugundanmi nedir veremiyorum, sen verebiliyomusun yada insulun diren indenmi veremiyorum anlamadim gitti:44:

bugün yediklerim

1.öğün:
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates

2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk eti
salata-turşu

spor:bugün dinlenme günüm
:9:

iyiakşamlar diyetdaşlarım :1:
hafta sonu beni bozdu :19:açlıktan degil açgözlülükten yasaklı şeyler yedim :4:
1. ögün misgibi klasik karatay kahvaltım
2. ögün 2 tane şaç böregi 1 bardak ayran
3. ögün yarım saç böregi biraz 1 küçük kase fıstıkla çigdem yarım portakal
yarından itibaren hava şartlarıda uygun olursa kızımı bebek arabasına koyup yürüyüş yapacagım hem kızımda gezmiş olur .. inşlallah bol iradeli bi hafta olur :31:

papadiyacım senin bandının markası ne acaba birde memnunmusun bende alsam mı almasam mı diye muallakta kaldım:26: hoca açık havada yürüyün diyor ama kızım küçük oldugu için her zaman mümkün olmuyor :19:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) koftelı kok yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

Eklentiler

• $a5551.webp
    $a5551.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $a7771.webp
    $a7771.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 41
gül harikasın seni ekimden beri takıp ediyorum sana uysaydın bugun belkı istediyim kılodaydım ama olsun geç olsun güç olmasın dimi:1:bugun 16cı günüm ve 3buçuk kılo verdim harika gidiyor neden daha önce başlamadım diye kendime kızıyorum açlık yok canım hıç birsey istemiyor bu benmıyım kendimden şüpeleniyo deyilim:52:insallah istediyim kıloya geeleceyımm sana başarılar dilemek isterdim ama gercekten ihtiyacın yokkkk :34:

İyi akşamlar,

sabah : 2 yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin, turp,kırmızı biber, 1 k.k tahin helvası
ara : 1/2 muz, 1 ç.k. kuru üzüm, kakao, 1/2 çb. fındık
akşam : 3 köfte, salata, yoğurtlu bakla

şimdi şekersiz çay içtim ve 1 saat yürücem kıslar

hannamontana evet cnm malesef gitmiyo kilolar.yapışmışlar resmen.46 kilo ideal kilom boyum kısa çünkü 1.56 :(( ahhh ah bi inebilsem o kiloya.şua n 53 üm

hannamontana evet cnm malesef gitmiyo kilolar.yapışmışlar resmen.46 kilo ideal kilom boyum kısa çünkü 1.56 :(( ahhh ah bi inebilsem o kiloya.şua n 53 üm

kizlar dun aksam yemeye misafirim vardi, balik menusu yaptim:)
izagara levrek,
yesil karisik salata
roka salata
humus ( ben 1 tatli kasigi yedim:)
kereviz salatasi
z.yag;i enginar
z.yagli kuskonmaz
turp

arkadas tatli getirmisti gelirken, israr etti ben yaptim die 1 y. kasigi aldim incir tatlisiydi. bol cevizli.

bu arada gelenlerden biri de karatay yapiomus hatta turkiye tatilinden yeni dondu, kitabini da almis bana da verecek:) butun aksam muhabbet karataydi, eslerimiz " hay sizin karatayiniza" seklinde dalga gectiler bizimle:) sonra meyve tabagi hazirladim. karpuz yeni cikti nefis nefis. ondan cok canim cekti 1 tane aldim. 3 tane de kucucuk bogurtlen:) tadina bakmis oldum iste . oturup bitene kdr yemenin alemi yok dimi canlarim :))

selamunaleyküm kızlar; malum ben acemiyim bugün yedıklerımı yazayım da siz yorum yapın olur mu? lütfen size zahmet sabah 11 gıbı kalktım su felaniçtim 12 de 1,5 haslanmış yumurta-beyaz peynır-çok az kaşar-roka domts salatlık 4-5 fındık,2-3 kuru kayısı,çay..............öğlende 17:00 da bıraz karnıbahar kıymalı,sebzelı bulgur pilavı azıcık tursu,çayın ynına bı kaç fındık 3 dılım muz üstune kakao serptm,bıde kuru kayısı, bı kaç saat sonra yarım armut , yarım elma eksiklerım hatalarım varsa yazar mısınız? lütfen :54:

aa ama kimse bana cewap wermemiş neden ki acaba:43:

Kalkınca : 1 s.b. ılık limonlu su

Kahvaltı : (12:00)
1 yumurta
Beyaz Peynir(biraz tulum ve kaşar peynirleride eşlik etti kahvaltıma )
8 adet zeytin
1 ç.b ceviz (taze kırılmış olması gerekiyormus inş. onuda bu hafta temin edeceğim )
2 kuru incir
2 y.k. domatesli mantar
bol şekersiz çay

Akşam : (19:00)

fırında tavuk pirzola 1 adet , (tavukla birlikte fırında mantar, soğan, sarımsak )

2 y.k. tereyağlı bulgur pilavı
salata
1 s.b. tuzsuz ayran (ev yoğurudundan )

2 lt'ye yakın su , şekersiz çay

Spora daha başlamadım maaalesef :(

:( Akşam yemeğimi yeni yiyebildim 1 tabak pırasa,1 tabak yağsız,tuzsuz salata 1 adet tavuk kanadı,birazdan da 1 saatlik yürüyüş yapıp yatacağım.

Evet rojdaaaa bendede pek boy yok 160cm, oyuzden ideal kilom 50 esim 3 ayda 12 kilo verdi ama karatay degil dikkat ederek yanina yakismiycam korkusu oluyo bendede, oyuzden acilen 4 kio vermem lazim,:ssz:

şu an ruh eşimi buldum resmen benimde boyum 157 bende 46 olmak istiyorum 51e takıldım bende mi karataya başlasam ama ben baya erken kalkıyorum 3 öğün yemeliyim sanırım ben tam olarak anlamadım bunu hiç mi ekmek yok bana biraz daha anlatabilirmisiniz acabaa:14:

Akşam:56: 17:00

Mantar kavurma
Yine fındık
Keten tohumlu, çörek otlu yoğurt
3 lokma kıymalı pide:17:

Ondan sonra bol su içtim. Birazdan yatacağım, kızlllaaarrr bol leptinli geceleerr, sabah yenir bir günde görüşmek üzere:16::16::16:

Son düzenleme:
kitabı okuyup bu hafta katılırım demiştim ve işte PAZARTESİ sendromu ile başlıyorum sabah diyetime. her sabahta şu 8 dakıkalık bi spor var youtubedan bulduğum ve hoşuma giden onu yapmaya başlıyorum her akşamda titreşimli kemerimle bir 20 dakika sanırım artık şeytanın bacağını kırabilirim.
152 boy 58 kilo hiiiçç de hoş durmuyo... :(((
bu konunun profesörü arkadaşlarım bana neler yapacağım konusunda yardım ederlerse süper olur.şimdi her gün akşam ne yiyorsam yazıyomuyum? ve de her hafta sonunda kilo bildirimimi yapıyorum?
sabah bel popo kilo ölçümü yapıp 8 dakıkalık sporumu yapıp güne öyle başlamak istiyorum. hadi bakalım gitsin uçsun yağlar... ha bi de kavitasyona gitme isteğim var o da olucak umarım :)))

Back
X