Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kalkınca : Sırkelı su

kahvaltı:klasık karatay kahvaltısı

oglen:bır tabak yesıl fasulye , bır kase ev yogurdu , bırkac tane mantar.

Aksam : Bol salatalı az doner

bol su yesıl cay ve form cayı

2 saatten fazla yurudum

zeytinler hazırmı canım ya güzel görünüyorlar

Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:)

Canım bende İatanbuldayım Yumurtayı yazarsan sevinirim Bana en son babam memleketten koliyle köy yumurtası yollamıştı şimdilik onları kullanıyorum ama son 4 tane kaldı(

Dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin kuru üzüm omega3 2 kuru incir fındık
Öğle: ıspanak yemeği yoğurt
Akşamışarda yemek zorundaydım balıklı salata (ton değil) salatanın içinde Haşlanmış patateste vardı Dün kü patates salatası muhabbetinden canım istediği için 4-5 tane yedim ama daha fazlasını tabağımda bıraktım:)))

Foruma katılan bazı arkadaşlar Karatay Diyeti hakkında hiçbir şey bilmeden bilgilenmek için de bir çaba sarfetmeden sadece muhalefet olsun diye eleştiri yapıyorlar.Kulaktan dolma yalan yanlış bilgiler ya da nasıl uyguladığını bilmediği yakın arkadaş deneyimleriyle yorum yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Eleştiri tabi ki gerekli...Çok da faydalı... Ama eleştirmeden önce konu hakkında bilgilenelim lütfen!

zeytinler hazırmı canım ya güzel görünüyorlar

pazardan aldım pazarcı teyze kendisi hazırlıyor fabrikasyon degil her hafta onun farklı zeytinlerini alıyoruz ve tuzsuz en cok sevindigim yanıda bu ben salcamıda pazarcı teyzden alıyorum yemeklerim dogal salcayla pisiriyorum biraz tuzlu ama bende yemeklere tuz koymuyorum dısardaki boyalı salcalardan iyi en azından buralardan olurda tasınırsam pazarımı cok özleyecem

kızlar bişey sorabilirmiyim size? Omega 3 bir hap mı? adı varmı ? yoksa eczaneye gidip söylsem heemn verirmi ?
Ne işe yarıyor birde kullanımı nasıl ?

ayy kk da bir forumda gördüm PETA yazın inceleyyin diyordu. inceledim azzcık içim bir hoş oldu sizlerde inceleyin

peta hayvan haklarının savunuyor aslında doğru . özellikle avrupanın insan dişi hayvan öldürmelerinden doğmus. bizim ülkemizdeded yene yeni bunlar basladı aslında.

islamı sartlarda böle iğrençlikler yok.

"meet your meat" diye video var baktımda tavuklar filan alınıp da yenilcek gibi değil canan hanımda bu yüzden yemeyin diyor aslında en azından kasaptan güvendiğimiz et almak en güzeli ya karnıma ağrı girdi yeminle

özelden yazamıyorum yahu:) marka ismi vermek zarar verir mi foruma eğer vermezse yazayım canım

gunaydın kızlar kahvaltımı yapıp geldım hemen yazayım

1 yumurta
8 zeytın
b.peynır
1 dılım salam(yenı gelen arkdaslar salam yasak sız bana bakmayın)
cevız fındık
k.t yogurt
kıvırcık
yesılcay
turk kahvesı
omega3

Sana da günaydın. Hiç moralini bozma. Çünkü gün gün değişiklikler olabiliyor. Sen aynen devam et..Önemli olan bozmadan Karatay'a devam etmek

kızlar bişey sorabilirmiyim size? Omega 3 bir hap mı? adı varmı ? yoksa eczaneye gidip söylsem heemn verirmi ?

Besin desteği ... Omega 3 olarak içeriği sadece omega3 olan ya da içeriği omega kompleks olan (içinde omega 6 omega 9 ta bulunan) satılıyor. Karatay hocanın önerdiği içinde sadece omega 3 olan...Çünkü kanımızdaki omega3 omega 6 oranı omega 6 lehine yüksek olduğundan omega 3 takviyesi gerekiyor... Ama omega 3 çabuk bozulduğu için bir antioksidan vitamin ya da antioksidan besinle almamızı öneriyor. Eczane de ya da besin desteği ve vitamin satan mağazalarda bulabilirsin.

Evet canım, kullandığımız bir hap, omega-3 balık yağı hapı. Aslında omega-3ü gıdalarla alabiliriz özellikle balıkla, ama gıdayla yeterli gelemeyeceği için takviye olarak kullanıyoruz. Sağlık yönünden birçok faydası var zayıflamaya da etkili, hocanın kitabında da yazıyor faydaları. Genelde m.r.nc.p marka kullanılıyor, eczaneye sorarsan bulabilirsin.aldığın omega-3 mg içeriğine bağlı olarak günde 2-3 gr olacak şekilde kullanıyoruz. Örneğin 500 mglık kullanıyorum ben, genelde yemekten sonra sabah 2, akşam 2 şeklinde.

genenl olarak bakıınca sanki teknoloji herseyi mahvetti en önemlisi insanlığı . yumurta çiftliklerindeki 5-6 tavuk bir kafese doldurulup gagaları kesilip yumurtlamaları istenilor ay o yumurtanın ne faldası olcak. hayvan orda kanser olur yumurtasına negatif duygular yükler ya AALLAHIM ne günlerdeyizz sen bizi affett ne kardar cani oldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…