sabah kahvaltımı yaptım 09:30 bitti
peynirim,zeytinim,fındıgım,
2 yaprak marulum,omega3 2kapsül,
domatesim,salatalıgım,2 adet köy yumurtam rafadan
6 adet cagla badem(esim sabahleyin getirdibenim cok sevdigimi bilirde kıyamam 100gr almıs cok mutlu oldum sabah sabah )
Eki Görüntüle 373266
arkadaşlar birde benim bir sorum olacak. istanbulda yaşıyorum ben. Tavuk yemeyi de çok severdim.Serbest gezen tavuk bulabilen var mı? Bilmiyorum marka söylemek ne kadar doğru ama beni aydınlatırsanız çok sevinirim. bu arada yumurta buldum isteyen varsa özel mesajla marka ve aldığım yeri söylerim. çok teşekkürler şimdiden
zeytinler hazırmı canım ya güzel görünüyorlar
Canım bende İatanbuldayım Yumurtayı yazarsan sevinirim Bana en son babam memleketten koliyle köy yumurtası yollamıştı şimdilik onları kullanıyorum ama son 4 tane kaldı(
Dünkü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin kuru üzüm omega3 2 kuru incir fındık
Öğle: ıspanak yemeği yoğurt
Akşamışarda yemek zorundaydım balıklı salata (ton değil) salatanın içinde Haşlanmış patateste vardı Dün kü patates salatası muhabbetinden canım istediği için 4-5 tane yedim ama daha fazlasını tabağımda bıraktım:)))
kızlar günaydın, çok moralim bozuk .. kendi kendime nazar değdirdim
2.100 Grm vermiştim ne güzel.. hiç bozmadığım asla kaçamak yapmadığım halde bu sabah 500 gram fazla çıktım..
sizce niçin olmuş olabilir
kızlar bişey sorabilirmiyim size? Omega 3 bir hap mı? adı varmı ? yoksa eczaneye gidip söylsem heemn verirmi ?
Ne işe yarıyor birde kullanımı nasıl ?
Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:)
kızlar bişey sorabilirmiyim size? Omega 3 bir hap mı? adı varmı ? yoksa eczaneye gidip söylsem heemn verirmi ?
Ne işe yarıyor birde kullanımı nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?