Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın herkese..

Bugün ikinci günüm ve şimdilik hiç zorlanmadım..henüz kitabı alıp okuyamadığım için burdan edindiğim bilgilerle devam etmeye çalışıyorum..haftabaşında kitabı okumuş bir şekilde devam edicem inşallah..

Öncelikle dünkü menümü yazayım baştan sona..parça parça yazmıştım ama akşam nete girmediğim için ertesi güne kalıcak hergün..

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1 domates
1/2 çay bardağı kadar ceviz
2 kuru kayısı

Öğle: 1 tabak mantar yemeği
1 kase yoğurt
Salata (yağsız)

Ara: 1 avuç fındık

Akşam: 3 köfte ızgara
1 but tavuk
Salata
Yoğurt

2 lt su ve 3 bardak şekersiz çay, spor yok..(Malesef vakit kalmıyor, saatler alınınca iş çıkışı yürüyüşe başlıycam..)

Bugünün menüsü de yarına kalıcak..Herkese güzel bir gün diliyorum..

Bu arada omega 3 ve keten tohumu şartmıdır bu diyette..gördüğüm kadarıyla herkes kullanıyor..

çok sağlıksızda değil azzail, ekmek ve şeker zaten tehlikeli dimi ya

üstüne söyleyecek birşey yok.
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen arkadaş!
günaydın kıslar nasılsınız bugun hafta tatılım 1 saat yürüyüsümü yaptım geldım kahvaltı edıcem sımdı

ohh sefan olsun canım
bence hiç hiç cok olmaz ceylincim,sen hakettin tatlım
evet akşam 1 tabak çorba 1 tabak ta kısır yedim.ilk kez yaptığım için biraz kıvamlı olmadı,cıvıktı...ama yine de zevkle yedim

arkadaşlar birde benim bir sorum olacak. istanbulda yaşıyorum ben. Tavuk yemeyi de çok severdim.Serbest gezen tavuk bulabilen var mı? Bilmiyorum marka söylemek ne kadar doğru ama beni aydınlatırsanız çok sevinirim. bu arada yumurta buldum isteyen varsa özel mesajla marka ve aldığım yeri söylerim. çok teşekkürler şimdiden

hoşgeldin canım aramıza.merak etme biraz sabır ve dikkatle kilolarından kurtulacaksın kolay gelsin...

ohh sonunda yedin patates salatasını afiyet olsun canım...

kızlar birşey soracağım, cumartesi günü menü bildirimi yapalı 2 hafta olacak benıde listeye dahil ediyomusunuz

canım saphiraya özelden mesaj atmalısın...

canım hoşgeldin aramıza..çocuklarını güle güle büyüt.herkesin kilo verme hızı farklı kimi haftada 1 kilo verirken kimisi gr.gr.veriyo (benim gibi) bu tamamaen bünyeye bağlı..kolay gelsin sanaad umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın..hergün buraya gel menülerini yaz yanlışların varsa herkes sana yardımcı olacaktır...

canım hurma ve diğer kuru meyveleri sabah yersen daha iyi olur...akşama kadar yakmış olursun onları...

Günaydın arkadaşım

öncelikle salatalarında zeytinyağı kullanabilirsin,yağsız yeme...
Omega3, yağları yakmamızdakg.vermemizde faydalı bir yağ..
Keten tohumu ben hiç kullanmadım ama kabızlığa faydalıymış,bir de sanırım omega3 içeriyor o da...

günaydınnnnnnnnnnnnnn canlar.
gidicem kahvaltı hazırlıcam saat 10 olmadan yemek yiyemiyorum yahu erken yersem midem bulanıyor:))
öptüm hepinizi kacamak yapmayın heeee ..

günaydın hanımlar
bugün tartıldım 90,5 91 arası gittim geldim tartıl mekanik oldugu için kesin bişey diyemimiyorum en iyisi 91 diyim bari dün 50 dk yürüdüm ve 45 dk da lessli 3 mil yaptım regli dönemimde 2 kilo gitse ne kaaa güzel olur
1. ögün
2 kk yumurta 2 kuru incir 1 avuç kabak çekirdegi 2 kk kızarmış peynir 10 zeytin maydanoz

bende 32 tlye alıyorum bursada.nasıl oluyor bu

gülcüm birde kendi resmini koysan ne güzel olur motive oluruz bacım :26:

DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
4-5 kaşık makarna (ama yemekten sonra alışveriş merkezine gittik 2 saat kadar ordaydık yürüdüm hatta koştum arada kızın peşinden yani yakmışımdır diye düşünüyorumm...)
1 kase keten tohumlu yoğurt
kereviz salatası

bu sabahki menüm:
sucuklu yumurta
3 gün kurusu
biraz tuzsuz fıstık
1 bardak şekersiz çay
biraz peynir
12 zeytin

1 bardak limonlu su içtim .. tamam şimdilik yeter öğleye kadar suyla devam edeceğim...

kızlar nasılsınız bugün daha iyiyim ben çok şükür akşam erkenden uyuyup kaldım yazamadım menümü
dün akşam:
mantarlı et sote yarım tabak
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak şalgam
sabah:
1 tane muz
2 kuru incir
4 tane ceviz
1 bardak süt
kaçamaksız bir gün olacak ama regl olmak üzereyim bakalım nolacak...

bu pazartesi listeye bende girmek istiyorum 2 haftadır bildirim yapıyorum ama özelden msj atamadım saphira sana çünkü 100 msj adetine ulaşamamışım senden ricam bemide listeye al lütfennnnnnnn

kızlar günaydın, çok moralim bozuk .. kendi kendime nazar değdirdim
2.100 Grm vermiştim ne güzel.. hiç bozmadığım asla kaçamak yapmadığım halde bu sabah 500 gram fazla çıktım..
sizce niçin olmuş olabilir

Son düzenleme:

hiç moralini bozma. vücudunun bütün alışkanlıklarını değiştiriyorsun sonuç itibariyle. moralini bozmadan bu hızla devam et bak gör hayallerin nasıl gerçekleşecek...
sevgiler

hiç moralini bozma. vücudunun bütün alışkanlıklarını değiştiriyorsun sonuç itibariyle. moralini bozmadan bu hızla devam et bak gör hayallerin nasıl gerçekleşecek...
sevgiler

inşallah canım inşallah o kadar moralim bozuldu ki sabah.
Eşim bana çok destek oluyor hatta oda ucundan kıyısından bana ayak uydurmaya çalışıyor. Her sabah ben tartılırken yanımda oluyor.. bu sabah o da çok şaşırdı bu kadar dikkat ediyorsun neden böyle oldu acaba diyor..

Ama fazla çıktım diye bırkmak yok tabiki..

Devam devam devam...

kaçamak yapmadığına yada yemekleri aşırır yemediğine emenmisin sonuçta kalori alıyoruz yanı. bazen biz ikindin yenen bir çikodan yada kekten ne olcak diyyoruz sonrada kilo veremiyorum diyoruz . ben öleyyim simdi hiç kaçamak yapmıyorum ve kilolar gidiyor . porsiyon miktarını azalt birde öle dene

bende 32 tlye alıyorum bursada.nasıl oluyor bu
seninki 750 mg sanırım gördüm onuda almadım canmı ben 12 tl lik olanı alıyorum 2-3 içiyorum

kalkınca: 1 kaşık çekilmiş çörekotu ve su
sabah: 2 yumurta, 10 zeytin, 1 kk peynir, 1 çaybardağı badem, 2 kuru erik, 6-7 kuru siyah üzüm, biber , 5 ad çeri domates, 3 ad omega 3
öğle : 1 kase şehriye çorbası, 1 tabak kıymalı karnıbahar ve yoğurt
akşam: 2 kaşık sebzeli mantarsote, 2 kaşık pırasa, 2 ad köfte, 1 incir, 3-4 kuru üzüm ve 2 erik (kakaolu)

sıvı : 3 litre su + 2 fincan çay + 1 fincan çubuk tarçının üzerine kaynar su koydum. (malum tatlı isteği için regl dönemindeyim)
spor: maalesef yokkk.. (utanıyorum bunu yazmaktan ama bütün gün işyerinde çırpınıyorum eve gidince hiç canım istemiyor...)

dün bisküvili pastaya (pudingliydi ki ben çok severim) veeee fıstıklı baklavaya hayır dedim. mutluyum huzurluyum inş. sonuçlarını alırım. hiç kaçamak yapmadan 10. günüm bugün

B Grubu'nun özellikleri
Sindirim sistemi dayanıklıdır.
Beslenmede katı kuralcı değildir.
Sütlü besinlere ilgi duyabilir.
Strese karşı yaratıcılığını kullanır.
Formda kalabilmek için fiziksel ve zihinsel faaliyetler arasında denge kurması gerekir.

B Grubu'nun yemesi gerekenler:
Sütlü besinler
Dana ve hindi eti
Balık (İstakoz, karides, kalamar, midye gibi kabuklu deniz ürünleri hariç)
Zeytinyağı
Yeşil yapraklı sebzeler (4-5 öğün)
Patates, lahana ve mantar

B Grubu'nun yememesi gerekenler:
Mısır, buğday, mercimek, fındık ve susam
Kuzu ya da tavşan eti
Piliç ve tavuk eti
Susam yağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı
Zeytin

Sağlık riskleri:
Yorgunluk
Bağışıklık sistemi düzensizlikleri
Kan şekerinin düşmesi

Uygun sporlar:
Aerobik (45-60 dakika) haftada 3 kez
Bisiklet (45-60 dakika) haftada 3 kez
Yüzme (30-45 dakika) haftada 3 kez
Golf (60 dakika) haftada 2 kez
Hatha Yoga (45 dakika) haftada 2 kez

B Grubu için diyet örneği:
Kahvaltı:
Meyve kokteyli
2 dilim mısır ekmeği
2 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğle:
Marul, salatalık, peynir,
zeytinyağı ve limonlu salata
1 muz
Ot çayı
İkindi:
1 dilim elmalı kek
Ot çayı
Akşam:
Kuzu pirzolası
Esmer pirinç pilavı
Haşlanmış sebze
Yoğurt
1 kadeh şarap

Öneriler:
Sütlü besinlere tepki gösteriyorsanız soya ürünlerini kullanın.
Bu beslenme planını aynen uyguluyorsanız vitamin ve mineral takviyesine ihtiyacınız yoktur.
Piliç etinde bulunan bazı maddeler bu kan grubundakilere zarar verebilir.

bir arkadas demisya kangrubu diyetine bakın diye ben de bakim dedim . mısır vs yasak amam mısır ekmeği serbest - kuzu tavsan eti yasak amam kuzu pirzola koymus diyete.

yasaklıları yedimmi ben siserim doğru orası

eee sen kitabı okumadan sağlıksız olduğuna nasıl karar verdin.ya da sadece proteinle beslendiğimizi kim söledi.
cahillik edip kitabı bile okumadan yorum yapmayın lütfen.

merak etme bir sürü kilo verince eski mesajları okuyup güleceğiz hep birlikte:)))

sabah kahvaltımı yaptım 09:30 bitti
peynirim,zeytinim,fındıgım,
2 yaprak marulum,omega3 2kapsül,
domatesim,salatalıgım,2 adet köy yumurtam rafadan
6 adet cagla badem(esim sabahleyin getirdi benim cok sevdigimi bilirde kıyamam 100gr almıs cok mutlu oldum sabah sabah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…