ya ben marincap ıistanbul da eczaneden 14.5 tl ye alıyorum nasıl oluyor bizi kazıklıyorlar mı yaa :26:
sık sık az yiyin kızlar ozmn zorlanmazsınız
bende pahalı aldım yaa ezecıya sordum hangisi iyi dedim bu dedi fiyatını hatırlayamıyacambende 32 tlye alıyorum bursada.nasıl oluyor bu
bende 32 tlye alıyorum bursada.nasıl oluyor bu
bende 32 tlye alıyorum bursada.nasıl oluyor bu
çok yakın bir arkadaşım kitabı elinden bırakmıyor ve karatay diyetini uygulamaya başladı
bence çok sağlıksız sırf proteinle olacak iş değil bunlar yaza zayıf giricez diye sağlığımızdan olmayalım sonra
kızlar sıkı durun 5,5 yıllık evliyim ve birilerinden kıskandım akşama ilk kez kısır yapacağım.
1 yemek tabağı yemek çok olur mu dersiniz?
canım liste bizim insiyatifimizde değil saphiraya özelden mesaj atmalısın.
teşekkürler balımmm
çok yakın bir arkadaşım kitabı elinden bırakmıyor ve karatay diyetini uygulamaya başladı
bence çok sağlıksız sırf proteinle olacak iş değil bunlar yaza zayıf giricez diye sağlığımızdan olmayalım sonra
Tanem geçmiş olsun şimdi iyisin umarımbende pahalı aldım yaa ezecıya sordum hangisi iyi dedim bu dedi fiyatını hatırlayamıyacamama pahalıydı ben başlamadım daha
ramaska sana da günaydın afiyet olsun canımTanem111 gunaydin canim...
Karatay kahvaltimi yaptim.bir yesil elma mi yedim.
2.ogun corba salata yogurt badem.....
kizlar sizede afiyet olsun...
Acaba arkadaşın neden kitabı elinden bırakmıyor canım hiç düşündün mü ? Karatayı sen de anlamaya çalış sonra eleştir istersen
Ebrucum afiyet ollsssuunGünaydınlar
akşam yemeğimle başlayayım yazmaya; 1 tabak zeytinyağlı ıspanak, biraz yazdan kurutulmuş domates-biber-patlıcan, yoğurt, salata
yemeğin ardından da 1 avuç tuzsuz ayçekirdeği yedim.
sabah kahvaltımı da az önce tamamladım, şimdi de cevizimi yiyorum
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük muz, domates-salatalık, tulum peyniri bir avuç kadar, 4 zeytin, ceviz, 2 de omega-3 içeceğim.
Günaydın şekerimgünaydın kıslar nasılsınız bugun hafta tatılım 1 saat yürüyüsümü yaptım geldım kahvaltı edıcem sımdı
Gökçenbike günaydın caım afiyet olsungünaydın karataydaşlarrrrım
kalkınca 1 s.b. ılık limonlu su
kahvaltım 7:00 'de
1 köy yumurtam,
1 s.b. kendı pişirdiğim sütüm
5 ceviz ve 5 fındık
6 zeytin
biraz maydonoz
ve biraz peynir
herkese hayırlı günlerrrrrr
Hayal ettiğin gibi olsun inş. canım fotolarını buraya da koyarsın olmaz mıHerkese selamlar, çok yoğun çalıştığım için arada girip yazabiliyorum arkadaşlar diyete devam:)
kilom halen 103,4 ama asla vazgeçmem. yıllardır yemek yemeden duramayan ben işten geç çıktığım günler 1 öğünle yaşıyorum:)
galiba bu sefer olacak... havalar ısınsın çokta fazla spora adayacağım kendimi....
Umarım hayal ettiğim yetmiş kilo fotoğraflarımı çektirebilirim:)
kolay gelsin...
Hayal ettiğin gibi olsun inş. canım fotolarını buraya da koyarsın olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?