Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tanem 111 geçmiş olsun.
bugünkü menüm:
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
1parça peynir
10zeytin
1domates,1biber
5 ceviz
2incir ,3günkurusu

ara:
1avuç kabak çekirdeği
1kase yoğurt
3 keçiboynuzu

2.öğün:
1kase mercimek çorbası
3kaşık taze bakla
1karnıyarık
mevsim salata
2-2,5 lt su
yürüyüşe başlasam çok iyi olacak.arkadaşlar bazı arkadaşlar kilo verememekten yakınıyor.kan grubu diyetine bir baksınlar. ben 0 gurubuyum. ekmek yasak.et çekirdekler ceviz iyi geliyor.ben rahat kilo vermemi birazda buna bağlıyorum.hatta süt ürünlerinden biraz uzak kalsam belki daha fazlada vereceğim.protein ağırlıklı diyetlerde herzaman rahat kilo veriyorum. bukonudaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. iyi geceler....

sık sık az yiyin kızlar ozmn zorlanmazsınız

heee tabi tabi.sonra insülin direnci olsun dimi.pışıııkkk
yok canım yooook
biz diyet yapmıyor sağlıklı yaşama hazırlanıyoruz uzun ve sağlıklı şahsen benim hayallerimden biri emekli olduktan sonra badana boya işine gitmek

Tanem111 gunaydin canim...
Karatay kahvaltimi yaptim.bir yesil elma mi yedim.
2.ogun corba salata yogurt badem.....
kizlar sizede afiyet olsun...

çok yakın bir arkadaşım kitabı elinden bırakmıyor ve karatay diyetini uygulamaya başladı

bence çok sağlıksız sırf proteinle olacak iş değil bunlar yaza zayıf giricez diye sağlığımızdan olmayalım sonra

Günaydınlar

akşam yemeğimle başlayayım yazmaya; 1 tabak zeytinyağlı ıspanak, biraz yazdan kurutulmuş domates-biber-patlıcan, yoğurt, salata
yemeğin ardından da 1 avuç tuzsuz ayçekirdeği yedim.

sabah kahvaltımı da az önce tamamladım, şimdi de cevizimi yiyorum
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük muz, domates-salatalık, tulum peyniri bir avuç kadar, 4 zeytin, ceviz, 2 de omega-3 içeceğim.

çok sağlıksızda değil azzail, ekmek ve şeker zaten tehlikeli dimi ya

Arkadaşım sağlıksız buluyorsan burda işin ne ? Neden zaman kaybediyorsun burda ?

günaydın kıslar nasılsınız bugun hafta tatılım 1 saat yürüyüsümü yaptım geldım kahvaltı edıcem sımdı

Başka diyetle karıştırmış olmayasın, nitekim biz sadece proteinle beslenmiyoruz. Kuruyemiş, kuru meyve, bakliyat, bulgur, hatta lahmacun, bunlar sadece proteinse ben yanlış biliyormuşum bugüne kadar. Karbonhidrat olarak sadece hamur işi, ekmek, pasta, çörek sayılıyor ya ben bunu hiç anlamıyorum. Sonuçta o yiyeceklerin, fast food, abur cubur yemenin vücuda hiçbir faydası yok, bilim bunu kanıtlayalı çok oldu. Faydalı karbonhidrat+yağ+protein,vb bunları dengeli tüketiyoruz merak etme. Biz asıl bu şekilde sağlığımıza kavuşuyoruz. Diyet değil, sağlıklı yaşam için Karatay. Keşke Karatayı tam olarak anlayabilseymişin.

günaydın karataydaşlarrrrım
kalkınca 1 s.b. ılık limonlu su

kahvaltım 7:00 'de
1 köy yumurtam,
1 s.b. kendı pişirdiğim sütüm
5 ceviz ve 5 fındık
6 zeytin
biraz maydonoz
ve biraz peynir

herkese hayırlı günlerrrrrr

Herkese selamlar, çok yoğun çalıştığım için arada girip yazabiliyorum arkadaşlar diyete devam:)
kilom halen 103,4 ama asla vazgeçmem. yıllardır yemek yemeden duramayan ben işten geç çıktığım günler 1 öğünle yaşıyorum:)
galiba bu sefer olacak... havalar ısınsın çokta fazla spora adayacağım kendimi....
Umarım hayal ettiğim yetmiş kilo fotoğraflarımı çektirebilirim:)
kolay gelsin...

bende pahalı aldım yaa ezecıya sordum hangisi iyi dedim bu dedi fiyatını hatırlayamıyacam ama pahalıydı ben başlamadım daha
Tanem geçmiş olsun şimdi iyisin umarım

Tanem111 gunaydin canim...
Karatay kahvaltimi yaptim.bir yesil elma mi yedim.
2.ogun corba salata yogurt badem.....
kizlar sizede afiyet olsun...
ramaska sana da günaydın afiyet olsun canım

Ebrucum afiyet ollsssuun
günaydın kıslar nasılsınız bugun hafta tatılım 1 saat yürüyüsümü yaptım geldım kahvaltı edıcem sımdı
Günaydın şekerim
Gökçenbike günaydın caım afiyet olsun
Hayal ettiğin gibi olsun inş. canım fotolarını buraya da koyarsın olmaz mı

Günaydınlaarrr Hatunlaarr

Oğluş gece 4 de uyandı yeni uyuttum keratayı

Sabah

2 haşlanmış köy yumurtam
6 zeytinim
cevizim
şekersiz çayım
peynirim

üstüne Ş.siz Türk kahvemm ohhh miiss

herkese afiyet olsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…