Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

10 sene önce 53 kiloydummmm tanırm ne inceymisim ama o zamanda 49 olmak isterdimm

enerjim düsmüstü kendime geldim valla
ıspanak kavurması(ocakta cıtır cıtır kavurmadım kısık ateste pisti)icinde az kıyma,az salca,2 orta sogan
yesil mercimek salatası(dünden kalan)
1 cay bardagı fındık,2adet kücük hurma

Son düzenleme:
bende spor yaptım bu hafta ama kilo etkilenmedi su reglden sonra 61 görsem ne var:44::44::44::44:

canım sen baya kilo verdin,vücut dinlenmeye geçiyo bazen,hem geçen hafta 2 kg nun üzerinde verdin.ayda 4-5 kg sağlıklı olduğu için vücut kendini korumaya almıştır belki de,hem daha pazartesiye çok var...ben tartılmadım canım,pazartesi tartılıcam kendimi tutabilirsem

regl oldumm nasıl yürüyüş yapcamyaaa

pepeticim yürüyebilidğin kadar yürü sende,ağrın oluyosa bu dönemde yüyürüş çok iyi geliyo...
10 sene önce 53 kiloydummmm tanırm ne inceymisim ama o zamanda 49 olmak isterdimm

bende 3 gün önce üniversiteye gittiğimdeki kilomu hatırladım.57 kiloydumsonra depresyon ilaçlarını kullanınca birkaç ayda 67 olmuştum

dogru dıyosun leylakcım acelemız yok burdayız nasılsa.hep bırlıkte verıcez yavas ve emın adımlarla..bu arada gecmıs olsun canım sımdı ıyısın dımı

dogru dıyosun leylakcım acelemız yok burdayız nasılsa.hep bırlıkte verıcez yavas ve emın adımlarla..bu arada gecmıs olsun canım sımdı ıyısın dımı

sağol canım benimevlendim tüm sorunlarım geçmişti ama başka sorunla karşılaştım.sonra yine depresyon....ama geçen yıl ondan da kurtuldum allaha şükür

sağol canım benimevlendim tüm sorunlarım geçmişti ama başka sorunla karşılaştım.sonra yine depresyon....ama geçen yıl ondan da kurtuldum allaha şükür
Allah sağlık versin Leylam...
sağol canım eee hayatım boyunca fazla kilolu olmamda çok emeği olan annemin yanına gidiyorum kilo aldırmadan gönderir mi hiç
çüüüs görüüşücüüz

hee ben kvalidene filan gidiyon sandıydım,anneler yedirmeden göndermez doğru:18:

Allah sağlık versin Leylam...

hee ben kvalidene filan gidiyon sandıydım,anneler yedirmeden göndermez doğru:18:

hee kayınvaldelerde orada yani aynı şehirde ama ben onların yanında çok yiyorda kilo almıyormuşum gibi yapcam doğumdan sonra geldiklerinde 75 dim şimdi 65 bakalım tepkileri ne olacak

ben 10 sene önce de 60 dım. hiç umut yok mu doktorrr doğuştan besiliyim ben

bende kendimi bildim bileli 60lardayım hep ama bu sefer şeytanın bacağını kıracam 50 li rakamları da görecem inşallah

merhabalar...sabah:karatay kahvaltısı,omega 3-öğle:yumurtalı pırasa,salata,kefir,1 avuç fındık-akşam:tavuk,salata.bol su,3 saat ev işi

sağol canım eee hayatım boyunca fazla kilolu olmamda çok emeği olan annemin yanına gidiyorum kilo aldırmadan gönderir mi hiç
çüüüs görüüşücüüz

Ne güzeeel canıımm anneciğinin yanına gidiyormuşsun. Ben de ailemden uzaktayım biraz yaz, doğru ancak görürüm annemi herhalde şanslısın Kararında anne yemekleri yersen kg çok almazsın. Dönüşte görüşürüz. :80:

yaaa off yaaa biraz önce çayla beraber yine baklava geldi. imalattaki çalışanlardan bir tanesi sözleniyormuymuş neymiş. dün baklava bugün baklaya hemde 4 tane ...ben ne mi yaptım????? tabisi de geri gönderdim ve sabah sizlerden birisinin yazdığı baş sporunu yaptım önce sola sonra sağa çevirdim başımı. hem sporumu yaptım hem de kendi kendime güldüm. iyi ki varsınız arkadaşlar yaaa. süpersiniz süper... ebeeeettt takdirlerimi alayım lütfeeeennnnnnn

Bugün çok su içmmediğimi fark ettiim. Bol su içeliimm.

Hatunlaarrr ben tam 4 gündür hiç kaçamak yapmadım
C.tesi pazar da kaçamak yapmazsam harika olacak. Yalnız dolapta çocuklara yaptığım havuçlu soslu kekim var HAYIRRR yemeyeceğim.

çok katılıyorum bundan sonra bende gizliden gizliden yapacağım memlekette kilo vermişsin diyene yaa öyle mii diyip hiç kendimi mevzu ettirmeyeceğim eşimide tembihleyim anasının yanında sofrada ekmek yemediğimi söylemesin garibim benim işimi kolaylaştıracağını düşünür ama böyle milletle uğraşmak daha bi zooor

ben 10 sene önce de 60 dım. hiç umut yok mu doktorrr doğuştan besiliyim ben

düşündüm de 10 sene önce bende 60 kiloydum yaa hatta 20 sene önce 49 kiloydum şaka gibi... yaa kızlar annem çok zayıflama yüzün kırışır diyor ne yapmalı acep??? hahaha hayali bile güzel bu sefer kesin 60 olucamya yüzüm kırışmasın diye uğraşıyorum.

ıkıncı ogunumude yıyıp geldım kızlar hemen yazıyım gercı dunkıyle aynı ama olsun

1 tabak karalahana corbası
1 kase k.t. yogurt
bırkac acı bıber tursusu
omega3 yesılcay

kızlar lahana corbasını komsum yapmıs ıcınde karalahana bugday mısır kırıkları barbunya falan var acep mısır kırıgı kg vermemı engellemıs olabılırmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…