sen hala bantta mısın yoksa
40dk yurudum dusumu cayımı aldım oturuyorum.ya bacım ben bu hafta hıc veremedım(hergunde yurudum kacamakta yok sanırım 10 sene oncekı kıloma ındıgım ıcın vucut dırenıyo:44: sence ne olabılır:26: sende durum ne bu hafta:44:
enerjim düsmüstü kendime geldim valla
ıspanak kavurması(ocakta cıtır cıtır kavurmadım kısık ateste pisti)
yesil mercimek salatası(dünden kalan)
1 cay bardagı fındık,2adet kücük hurma
Eki Görüntüle 373403
40dk yurudum dusumu cayımı aldım oturuyorum.ya bacım ben bu hafta hıc veremedım(hergunde yurudum kacamakta yok sanırım 10 sene oncekı kıloma ındıgım ıcın vucut dırenıyo:44: sence ne olabılır:26: sende durum ne bu hafta:44:
regl oldumm nasıl yürüyüş yapcamyaaa
10 sene önce 53 kiloydummmmtanırm ne inceymisim ama o zamanda 49 olmak isterdimm
dogru dıyosun leylakcım acelemız yok burdayız nasılsa.hep bırlıkte verıcez yavas ve emın adımlarla..bu arada gecmıs olsun canımsımdı ıyısın dımı
canım iyi yolculuklar aman dikkat et kg.almadan dön barimmm
Allah sağlık versin Leylam...sağol canım benimevlendim tüm sorunlarım geçmişti ama başka sorunla karşılaştım.sonra yine depresyon....ama geçen yıl ondan da kurtuldum allaha şükür
sağol canım eee hayatım boyunca fazla kilolu olmamda çok emeği olan annemin yanına gidiyorum kilo aldırmadan gönderir mi hiç
çüüüs görüüşücüüz
10 sene önce 53 kiloydummmmtanırm ne inceymisim ama o zamanda 49 olmak isterdimm
Allah sağlık versin Leylam...
hee ben kvalidene filan gidiyon sandıydım,anneler yedirmeden göndermez doğru:18:
ben 10 sene önce de 60 dım. hiç umut yok mu doktorrrdoğuştan besiliyim ben
sağol canım eee hayatım boyunca fazla kilolu olmamda çok emeği olan annemin yanına gidiyorum kilo aldırmadan gönderir mi hiç
çüüüs görüüşücüüz
yuruyusumu yaptım dusumu ve yesıl cayımıda aldım sızlerleyım kahvaltıda komsumdaydım karataya uygun hazırlamıs sagolsun hemen aktarayım efenim
menemen
5 zeytın
bpeynır
1 hurma
domates
bıber
1 catal helva
yesılcay
omega3
1 catal kavurma
kızımla 1 saat dısarda 45 dk da evde yurudum.kızlar bır arkadas yazmıs destına sanırım tamamen katılıyorum dıyetteyım şu kadar verdım bu kadar verdım yemıyorum ırademe hakımım dıye dıye göze gelıyoruz ben buna cok ınandım bundan sonra desıfre olmadan dıle dusmeden bıldıgım dogrularla ılerlemeyı dusunuyorum paylasmam gereken seylerı verdıgım kg yu yaptıgım sporu yedıgım yemedıgım herseyı sadece sızlerle paylasıcam
ben 10 sene önce de 60 dım. hiç umut yok mu doktorrrdoğuştan besiliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?