Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım darısı başına biraz kısa olacak 2 hafta kadarcık ama buna da şükür

6 sene önce 59,00 idim,7 sene önce 55,00 kg. (şimdiki işime başlarken...)

Son düzenleme:

aaa çok doğru valla. ben geçen yaz karatay uygulamaya başlamıştım (ama çabuk bıkmıştım herzamanki gibi) Kayınvalidem ekmeksiz olmaz yok şöyle olmaz yok böyle olmaz falan demişti. bu sefer söylemiycem ben de kimseye...

aynen katılıyorum bır heves mıllete anlatmaya kalkıyosun kı onlarda faydalansın sonrasında 50 tane sacma soru ve yoruma maruz kalıyosun motıvasyonun bozuluyo

hoşgeldin
menülerini de paylaşırsan iyi olur

Ben 3 gündür uymaya çalışıyorum.Sabah kahvaltım 2 yumurta ,zeytin,domates ,yeşillik ve ceviz
Arada 1 fincan şekersiz yeşil çay
Öğle tavuk etli ,sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt

Omega 3 ve keten tohumu henüz almadım.Omega 3 araştırıyorum.Çok firma var neye göre aldınız siz ?

Bugün yürüyüş yapamadım,evde pilates yapacağım.

aynen katılıyorum bır heves mıllete anlatmaya kalkıyosun kı onlarda faydalansın sonrasında 50 tane sacma soru ve yoruma maruz kalıyosun motıvasyonun bozuluyo

valla buna da katılıyorum. ben de anlattıklarımdan " aaa öyle olmaz ben kaçtane profesöre gittiiim herkes az az sık sık yiyin diyooooo" cümlesini duydum ve duyduğum hatunda kiloluydu. bir daha anlatmıycam kimseye yaa. 10 gündür çok rahatım. sağlık problemlerim azaldı gibi sanki. şekeri kesince yavaş yavaş herşeyim düzelmeye başladı. bari bu sefer istikrarlı olsam gül gibi(kendisi hepimizin idolu galiba). yoksa sağlık gidiyor eldeeennn.

yeşil mercimeği çok severim emme salatasının hiç yapmadım nasıl yapıosun canımm sen

az önce pepetim cevap yazamadım esim uyandı ona biseyler hazırlamaya gitmiştim simdi yazayım müsaitken;
yesil mercimegi(1,5 su bardagı yaptım) biraz ısla sonra tencerede pisir ama takip et kıvamını kacırma deneli kalsın o piserken yesillikleri yıka dogra,1 adet soganı piyaz gibi dogra sonra tuz ile ovala ölsün yıka ve süz salataya koy,yesillik olarak maydonoz,roka,dereotu,yesil sogan dograyıp koydum,limon sık,zeytinyagını ekle,pul biber hepsini karıstır servis yap afiyet olsun arkadasım

Son düzenleme:

m.rn.cap 500 mg. alabilirsin
sabah 2 akşam 2 tane tok karnına

evet canım bende anlattıgımdan senin söyledigin gibi" aaa öyle olmaz ben kac tane doktora gittim herkese az az sık sık iyin diyorrr " cümlesini kackez duydum sayısını hatırlamıyorum bunu söleyenler ise ne hikmetse hep kilo verememişler kilolular ama bundan sonra bende pek konusmayacam sizlerle dertlesecem sizlere anlatacam cükü biz birbirimizi anlıyoruz

küstüm hepinize kimse beni takdir etmemiş yaaa. baklavaya hayırrrr dedim beeeen. şımarmak istiyorum yaaaa

aferrim arkadasım iyiki yememişsin ya yeseydin nasıl pisman olacaktın hepbaklava bildigimiz bi tat denesende aynı tat bi farklılık yok bence degmez sen zaten onun tadını biliyorsun ki bildigin icin zaten burdayız

Son düzenleme:

evet arkadaşım hem de çok pişman olacaktım. hepinize teşekkür ederim. iyi ki varsınız iyi ki bu siteyi bulmuşum.. eğer başarabilirsem sizin sayenizde olacak.. öpüyorum hepinizi

Teşekkürler canım, aynı markanın organik yumurtası da var, o da gerçek anlamda organik ve amaca uygun

kızlar bu organik yumurta yazısını paylaştım ama,mısır ve soya fasülyesinin gdo lu olduğu kesin gibi,organik üretiyoruz diyenler de bunları yediriyor ne bileyim,tanesi 60 kuruştan yeşil.... markayı alıyorum ama tadından bişey anlamıyorum da kabuğu köy yumurtası gibi sağlam oluyor,hemen kırılmıyor,bi tek bu farkının farkındayım,keskin........ organiği de bulursam deniycem

afiyet olsun canım sen şimdi akşam bişey yemicen mi?

kızlar bişe sorcam ben sabah kahvaltımı 8de yaptım ama bugün iç acıkmadım azönce içim kıyıldı dayanmadım yani daha fazla 1 portakal,2 gün kurusu birazda çiğ badem yedim.şimdi ben akşam yiyiim yemiyim mi yoksa sadece çorbamı içsem bilemedim .bi tuhafım bugün yemek konusunda...:44:

BU gun ki menum soyle;

SABAH:4 ceviz 8 zeytin beyaz peynir 2 haslanmis yumurta

1.5-2 saat yuruyus

AKSAMmegam 1 tabak karides 2 kasik yogurt

2.5 su

2 fincan limonlu form cayim

Son düzenleme:
hazır vakit bulmuşken ben bugünkü bildirimimi de yapayım

kalkınca 1 kaşık çekilmiş çörek otunu 1 bardak su ile yuttum

sabah: 1 muz- 3-4 kuru erik - 7-8 kuru siyah üzüm - biraz badem biraz ceviz ve 1 bardak sütle gevrek yaptım (sabah yumurta haşlayacak vaktim yoktu) ara öğün ihtiyacı hissetmeyeyim diye 10 tane de zeytin yedim üstüne.

öğle: 1 tabak tavuksuyuna çorba - 1 tabak yumurtalı ıspanak (yumurtanın sarısı çok pişmişti ve etrafı yeşile dönmüştü o yüzden yumurtasını yemedim) 1 tabak yoğurt

akşama da evde pırasam ve fırında patatesli köftem var. pırasa ve 2 ad köfte yerim yoğurtla beraber... (patates yememmmm)

sıvı : şimdiden 3 litre suyu bitirdim dahada içerim. 2 - 3 fincan çay

spor : bilemiycim şimdiden, eve gideyim de bakarız artık. keşke benim de sizin gibi yürüyüş yapabilme fırsatım olsa çok özeniyorum size çoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…