ben 10 sene önce de 60 dım. hiç umut yok mu doktorrrdoğuştan besiliyim ben
Ne güzeeel canıımm anneciğinin yanına gidiyormuşsun. Ben de ailemden uzaktayım biraz yaz, doğru ancak görürüm annemi herhalde şanslısınKararında anne yemekleri yersen kg çok almazsın. Dönüşte görüşürüz. :80:
çok katılıyorum bundan sonra bende gizliden gizliden yapacağım memlekette kilo vermişsin diyene yaa öyle mii diyip hiç kendimi mevzu ettirmeyeceğim eşimide tembihleyim anasının yanında sofrada ekmek yemediğimi söylemesin garibim benim işimi kolaylaştıracağını düşünür ama böyle milletle uğraşmak daha bi zooor
çok katılıyorum bundan sonra bende gizliden gizliden yapacağım memlekette kilo vermişsin diyene yaa öyle mii diyip hiç kendimi mevzu ettirmeyeceğim eşimide tembihleyim anasının yanında sofrada ekmek yemediğimi söylemesin garibim benim işimi kolaylaştıracağını düşünür ama böyle milletle uğraşmak daha bi zooor
hoşgeldin
menülerini de paylaşırsan iyi olur
aynen katılıyorum bır heves mıllete anlatmaya kalkıyosun kı onlarda faydalansın sonrasında 50 tane sacma soru ve yoruma maruz kalıyosun motıvasyonun bozuluyo
yeşil mercimeği çok severim emme salatasının hiç yapmadım nasıl yapıosun canımm sen
yaaa off yaaa biraz önce çayla beraber yine baklava geldi. imalattaki çalışanlardan bir tanesi sözleniyormuymuş neymiş. dün baklava bugün baklaya hemde 4 tane ...ben ne mi yaptım????? tabisi de geri gönderdim ve sabah sizlerden birisinin yazdığı baş sporunu yaptım önce sola sonra sağa çevirdim başımı. hem sporumu yaptım hem de kendi kendime güldüm. iyi ki varsınız arkadaşlar yaaa. süpersiniz süper...ebeeeettt takdirlerimi alayım lütfeeeennnnnnn
Ben 3 gündür uymaya çalışıyorum.Sabah kahvaltım 2 yumurta ,zeytin,domates ,yeşillik ve ceviz
Arada 1 fincan şekersiz yeşil çay
Öğle tavuk etli ,sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt
Omega 3 ve keten tohumu henüz almadım.Omega 3 araştırıyorum.Çok firma var neye göre aldınız siz ?
Bugün yürüyüş yapamadım,evde pilates yapacağım.
küstüm hepinize kimse beni takdir etmemiş yaaa. baklavaya hayırrrr dedim beeeen. şımarmak istiyorum yaaaa
valla buna da katılıyorum. ben de anlattıklarımdan " aaa öyle olmaz ben kaçtane profesöre gittiiim herkes az az sık sık yiyin diyooooo" cümlesini duydum ve duyduğum hatunda kiloluydu. bir daha anlatmıycam kimseye yaa. 10 gündür çok rahatım. sağlık problemlerim azaldı gibi sanki. şekeri kesince yavaş yavaş herşeyim düzelmeye başladı. bari bu sefer istikrarlı olsam gül gibi(kendisi hepimizin idolu galiba). yoksa sağlık gidiyor eldeeennn.
küstüm hepinize kimse beni takdir etmemiş yaaa. baklavaya hayırrrr dedim beeeen. şımarmak istiyorum yaaaa
tebrik ederim kıyamam ya:)[/QUOT
teşekkür ederim şekerimmmmm
evet canım bende anlattıgımdan senin söyledigin gibi" aaa öyle olmaz ben kac tane doktora gittim herkese az az sık sık iyin diyorrr " cümlesini kackez duydum sayısını hatırlamıyorum bunu söleyenler ise ne hikmetse hep kilo verememişler kilolular ama bundan sonra bende pek konusmayacam sizlerle dertlesecem sizlere anlatacam cükü biz birbirimizi anlıyoruz
aferrim arkadasım iyiki yememişsinya yeseydin nasıl pisman olacaktın hepbaklava bildigimiz bi tat denesende aynı tat bi farklılık yok bence degmez sen zaten onun tadını biliyorsun ki bildigin icin zaten burdayız
Teşekkürler canım, aynı markanın organik yumurtası da var, o da gerçek anlamda organik ve amaca uygun
ıkıncı ogunumude yıyıp geldım kızlar hemen yazıyım gercı dunkıyle aynı ama olsun
1 tabak karalahana corbası
1 kase k.t. yogurt
bırkac acı bıber tursusu
omega3 yesılcay
kızlar lahana corbasını komsum yapmıs ıcınde karalahana bugday mısır kırıkları barbunya falan var acep mısır kırıgı kg vermemı engellemıs olabılırmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?