bu beğen butonu negzelmiş,herkese ayrı ayrı cevap yazana kadar beğeniveriyorsun ,beğenilen mutlu beğenen mutlu,sevdim ben bunu:82:
valla buna da katılıyorum. ben de anlattıklarımdan " aaa öyle olmaz ben kaçtane profesöre gittiiim herkes az az sık sık yiyin diyooooo" cümlesini duydum ve duyduğum hatunda kiloluydu. bir daha anlatmıycam kimseye yaa. 10 gündür çok rahatım. sağlık problemlerim azaldı gibi sanki. şekeri kesince yavaş yavaş herşeyim düzelmeye başladı. bari bu sefer istikrarlı olsam gül gibi(kendisi hepimizin idolu galiba). yoksa sağlık gidiyor eldeeennn.
aynen öğretmenler odası çalkalanıyor.herkes merakla beni bekliyor.henüz hala kilo veremedim.sabırla bekliyorum.ama anlata anlata bitiremiyorum bu yaşam biçimini.kilo verememkten dolayı dün akşam çok köütü idi gözlerim dolu dolu oldu ama sabırrrBen de öğretmen arkadaşlarıma bahsettim. Bir tanesi diyetisyene gidiyormuş zaten menü eline verilmiş,daha da uğraşmadım ben de çok bilmiş bilmiş konuştu. Gözlüyorum sene sonunda görcez bakalım kim verdi kim veremedi geri hoop diye verdiklerini aldı. Diyetisyenler hep aynı menüyü veriyor bir kibrit kut. kadar beyaz peynir ... diye başlar ve verilen menü ile aç kalırsın. Aç kalarak kg verdiğinden diyeti bırakınca fazlasıyla da verilen kilolar geri alınır resmen yenilemeyenlere saldırılır
yoooafiyet olsun canım sen şimdi akşam bişey yemicen mi?
Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum ama ne yapacağımı biliyorum
Eşim mantı istedi buzluktan çıkarıp pişireceğim kızıma ve eşime ben ona da HAYIR diyeceğim kararlıyım. Göbekten kurtulacağım
Ben ne yiyeceğim offff
ayyy yorgunluktan ölüyorum çarşı alışveriş market pazar hepsini hallettim
vede yürüyerek saatlerdir yürüyorum
balık aldım şimdi onu yapacağım
yemeğimde
fırında hamsi
salata
helva
çokta acıktım
herkese iyi akşamlar
bugün de dükkan kapandıyediklerimi yazıverem gari
1.öğün:
2 rafadan yumurta
2 dilim peynir ızgara
domates
salatalık
8 zeytin
2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba(sonunda bitti)
1 portakal
3.öğün:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
eşime makarna pişirdim ama tabiki ye-me-dim
spor:45 dk yürüdüm
leylakcım hep 6dan önce mi bitirdin akşam yemeğini yoksa arada sırada mı öyle oluyo?benim genelde 8de bitmiş oluyo yemeğim...:44:
evet canım benim,aylardır 4-5 arası yeme faslım bitmiş oluyo....
yooo
canım tavuk kofte corba salata herhangıbır sebze melemen hıcbırsey olmadı kır 2 yumurta salata ve yogurtla ye olmamı
bu pazartesi listeye bende girmek istiyorum 2 haftadır bildirim yapıyorum ama özelden msj atamadım saphira sana çünkü 100 msj adetine ulaşamamışım senden ricam bemide listeye al lütfennnnnnnn
Canım ben senin için saphiraya mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?