Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben canan hocayı gazete röportajından görmüştüm yazın,hemen koşup kitabını almıştım,okudum,e güzelmiş ama bu yapılmazki diye düşündüm,ekmeksiz yaşayamam sanırdım,dedimki KKya bir bakayım haberleri var mı,bi girdimki ooo burası coşmuş,gül arkadaşı hatırlıyorum o zaman daha çok paylaşım yapardı,çok gülmüştüm ona,baktım işte ortam güzel hemen üye oldum,çok istikrarlı sayılmam ama deniyorum,bence burası bu diyetin yapılabilirliğinin isbatı,o yüzden kıskançlık etmeyin herkese bahsedin burdangelsinler

Merhaba canım yeni arkadaşlarım :)
Öncelikle hoşgeldin diyenlere ve mesajımı beğenenlere, bir de burda benle aydı derdi paylaşan herkese öpücük gönderiyorum :)

Bugün diyetimin 3. günü. Tartılacağım günü iple çekiyorum. Bu sefer cok umutluyum.

Bir de hala şaşkınlık içindeyim, normalde (diyetteyken ya da değilken) dünyaları verseler yiyip bitiren, ardından 1 saat sonra hemen acıkan ben, aslaaaa acıkmıyorum! Öğün vaktimin geldiğini saate bakınca hatırlıyorum! Tok olmak ve yine de zayıflayacagına inanmak ne güzelmiş :)

bu beğen butonu negzelmiş,herkese ayrı ayrı cevap yazana kadar beğeniveriyorsun ,beğenilen mutlu beğenen mutlu,sevdim ben bunu:82:

adım sayarım geldı oley oleyyy

ama demısmıydım arkadsım benen 1 hafta önce aldı düşürmüş bozulmuş

bu beğen butonu negzelmiş,herkese ayrı ayrı cevap yazana kadar beğeniveriyorsun ,beğenilen mutlu beğenen mutlu,sevdim ben bunu:82:

evet canım ya mesela bırıne bısı yazıyorsun acaba gördümü neden alıntı yapmadı dıyorsun. sımdı begenınce gördüğünü anlıyorsun.

Ben de öğretmen arkadaşlarıma bahsettim. Bir tanesi diyetisyene gidiyormuş zaten menü eline verilmiş,daha da uğraşmadım ben de çok bilmiş bilmiş konuştu. Gözlüyorum sene sonunda görcez bakalım kim verdi kim veremedi geri hoop diye verdiklerini aldı. Diyetisyenler hep aynı menüyü veriyor bir kibrit kut. kadar beyaz peynir ... diye başlar ve verilen menü ile aç kalırsın. Aç kalarak kg verdiğinden diyeti bırakınca fazlasıyla da verilen kilolar geri alınır resmen yenilemeyenlere saldırılır

merhaba herkese
tüm zamanların en tok tutan diyeti şükür ki biliyoruz da yapıyoruzzz:)))
herkes öğrensin sağlıklı yaşamayııııııııııı
gelelim bugünkü menü
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
1 bardak 5 i biryerde çay
fakatttt ceviz fındık.... vb yemedim acıktım walla

öğlen:
1 tabak etli patates yemeği
(okuldaydım yemekhanede yedim ((
yanında makarna vardı tatlı vardı tatlı neysede zaten sevmem makarnaya hayır diyebildim :)aferin bana !!!

ikindi :saat 15:00 gibi sütlü kahve ve yarım elma
akşam:
bulgurlu ıspanak yemeği
biraz büftek
ve kabak borani
Allaha şükür yeter de artar bile doymana bak pebble41 derim artık:)
ki zaten doyuyorummmmm!!!!!!!
hıııım kilo verdim mi hayır

aynen öğretmenler odası çalkalanıyor.herkes merakla beni bekliyor.henüz hala kilo veremedim.sabırla bekliyorum.ama anlata anlata bitiremiyorum bu yaşam biçimini.kilo verememkten dolayı dün akşam çok köütü idi gözlerim dolu dolu oldu ama sabırrr bütün arkadaşlarıma SAĞLIKLI YAŞIYORUM BEN ARTIKKKK diyorum şimdilik

Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum ama ne yapacağımı biliyorum

Eşim mantı istedi buzluktan çıkarıp pişireceğim kızıma ve eşime ben ona da HAYIR diyeceğim kararlıyım. Göbekten kurtulacağım

Ben ne yiyeceğim offff

afiyet olsun canım sen şimdi akşam bişey yemicen mi?
yooo

canım tavuk kofte corba salata herhangıbır sebze melemen hıcbırsey olmadı kır 2 yumurta salata ve yogurtla ye olmamı

ayyy yorgunluktan ölüyorum çarşı alışveriş market pazar hepsini hallettim
vede yürüyerek saatlerdir yürüyorum
balık aldım şimdi onu yapacağım
yemeğimde
fırında hamsi
salata
helva

çokta acıktım
herkese iyi akşamlar

bugün de dükkan kapandıyediklerimi yazıverem gari

1.öğün:
2 rafadan yumurta
2 dilim peynir ızgara
domates
salatalık
8 zeytin

2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba(sonunda bitti
)
1 portakal

3.öğün:
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

eşime makarna pişirdim ama tabiki ye-me-dim

spor:45 dk yürüdüm

OHH havada güzeldi yürüyüş süper...şimdiden sana afiyet olsun ayy hamsi var hamsi

leylakcım hep 6dan önce mi bitirdin akşam yemeğini yoksa arada sırada mı öyle oluyo?benim genelde 8de bitmiş oluyo yemeğim...:44:

bu pazartesi listeye bende girmek istiyorum 2 haftadır bildirim yapıyorum ama özelden msj atamadım saphira sana çünkü 100 msj adetine ulaşamamışım senden ricam bemide listeye al lütfennnnnnnn

Canım ben senin için saphiraya mesaj attım

Benim de menü bildirimi yaptığım 2 hafta oldu, hatta 3. haftadayım. Sevgili ebruprl, ben de mesaj atamıyorum :44:. benim içinde mesaj atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…