Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar sabah 11 de yaptım kahvaltımı işyerinde.dahada acıkmadım süper bişey birazdan çıkıcam işten eve gidince yer bende kapatırım dükkanı

3. öğünümü de yedim,yazayım bakalım neler yemişim bugün

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
5 zeytin
domates
salatalık
1 dilim peynir
1 küçük muz
bitki çayı

2.öğün:
1 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim salam
:26:
1 portakal

3.öğün:
1 tabak kıymalı nohut
4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

canım ben terbiyede unu kavurarak yapmıyorum,mesela 2 kişiyiz biz küçük tencerede yarım tencere yapıyorum çorbayı..1 kaşık una 1 kaşık yoğurt ve eğer yayla çorbası yapacaksam yumurta sarısı ekleyip onları karıştırıyorum sonra kaynayan sudan biraz alıp ılıtıp çorbaya ekleyip öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
güleryüzcüm ellerine sağlık canım,teşekkür ederizzz
ramaska tebrik ederimmm devamını diliyorum

öğlen:

2 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 kuru incir
1.5 ceviz

ara:nescafe

suyum 2 LT oldu

Son düzenleme:
akşam yemeğimizi hazırlamaya mutfağa doğru gideyim...

tavuklu kaşarlı karnıyarık yapmayı planlıyorum,ilk kez yapıcam bakalım güzel olacak mı

sabah 9da kahvaltımı yaptıktan sonra hiç acıkmadım desem yeridir, şaşıyorum kendime ama akşama kadar halsizlik olmasın diye 3e doğru yarım tabak kadar tavuklu kereviz yemeği yedim, patatesleri ve havucu yemedim, yanında biraz yoğurt. birazdan çıkacağım işten, yine aç değilim, hafif şeyler yerim 7 gibi, belki sadece yoğurt
Akşam giremezsem yarın görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum

merhabalar
1 kase ekşili köy çorbası
1 kase bürüksel lahanası yemeği yedim.

kızlar birde bişey soracağım.diğer diyetlerde 1 kk peynir diyorlar.canan hocada avuç içi kadar diyor.o zaman peynir korktuğumuz kadar değilmi?

evet canım çok ağır spor yapmayalım diye de bir sonuca varmıştık sanırım.
yapacağımız spor hayatımızın her gününde yapabileceğimiz sporlar olmalı demişti bir arkadaşta ...
aynen katılıyorum,ben canıma asla azap etmemeye calısıyorum hareket ederken, ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,? Gıder gıder gıder dedıgın ne kı gıder.? Aman bır dılım ekmek az yersen ,emınol yılda bes kılo gıder ? Cok meraklıysan otur otur hesapla kac kılo gıderrrrrr ? ? ? ? ? ? ?......(Bu kısımı uzun hava olarak soyleyelım) ? .............uzun havanın ustune e bıraz hareket ? Tokum kızlar, Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

dükkanı kapadım geldim
3. ögün
balık
salata
1 muz
1 kaşık pekmez çok degil demi kızlar helvam bitmişti bende muz yedim sonra çok canım çekti 1 kaşık pekmez içtim içmesemiydim kii:26:

3 lt su 50 dk yürüyüş

geç kaldım kıslar bugun kusura bakmayın

Rumuz:sekerkiz67
Başlangıç tarihi:25.10.11
Başlangıç kg:85,50
Geçen hafta:79,40
Bu hafta:78.70
Fark:---0.700gr
Spor:haftada bırgun 60dak yuruyus
Boy:1.65
Hedef:65

kizlar bende 1 saat filan once kahvaltimi ettim, malum saat farki ben amerikadayim:)
1 bucuk h.yumurta
7 yesil 2 siyah zeytin
2 kucuk dilim peynir
1 tatli kasigi labne
6-7 kiraz domates
kirmizi biber
bol maydanoz
ceviz
2 gun kurusu
sutlu sekersiz cay
1 dilim etimek

oglene pirasa yapiyorum

aksam somon, salata

bu arada suyumu saymiyorum kizlar ama buyuk boy bir su bardagim var ve 10 tane icmeye calisiyorum yeterli oluyor mudur ?
spor: hava serin bugun, minnosumla cikamicam. o yuduktan sonra gec olmazsa spora gidicem.

Kızlar sabah 11 de yaptım kahvaltımı işyerinde.dahada acıkmadım süper bişey birazdan çıkıcam işten eve gidince yer bende kapatırım dükkanı

bende 11:15 bitirmistim kahvaltımı ve hala acıkmadı simdi 40dk spor yapıyorum 15 dk sonra sporum bitcek ve hemen yemege koscam sonrada dusa gitcem yemegim gec kalmasın

Teşekkürler Güleryüz ellerine sağlık, herkesi tebrik ediyorum.

2.Öğün: 2 lahmacun, 1 ayran

3.öğün : 1 k.k. tarhana çorbası, 2 köfte, yoğurt, biraz zey. taze bezelye yemeği

45 dk. yürüyüş

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kuru fasulye,ayran,cevız ,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a51111.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $a511112.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 31
kımse begenmedı benım verdıgım kılocuklarımı:) gerci gerı aldım 77e adar dusmuştum ama bır ara koptum burdan pişmanım cok off nıe kımsecıkler yok ceylın nerdesınn

gul63,
goncagul_ce,
papadiya,
sevgi-liebe
kıslar nırdesınız nıye konusmuyosunuz
kıs papadıya nırdesın

40 dk yürüyüsümü yaptım (18:50-19:30)

aksam yemegim19:40bitti)

kıymalı kereviz yemegi
köy yumurtalı kütük mantar yemegi
1 kase yogurt ev yapımı
1 adet incir

Son düzenleme:

Tebrik ederim kızlar Güzel bir hafta olmuş bizim için.. Az ya da çok herkes kilo vermiş.(Ya da kilosunu korumuş ) Aynen Karatay'a devam
Eline sağlık güleryüzcüm, liste için teşekkürler..

Bu arada ben kendi adıma sonucumu pek beğenmedim. Daha düşük bekliyordum. Napalım, önümüzdeki haftalara bakıcam

Akşamki menüm:
1 adet lahmacun
Bolll salata
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…