Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ceylinim evet deftere baktım 0,16 yazmısım buraya yazarken 1.16 yazmısım düzeltim bakalım simdi nasıl liste kızlar kusura bakmayın

Guleryuzcum ellerıne saglık Kızlar devam gıtsın kılolar,ugurlayalım onları .

bende yeniyim,ama bence mönün güzel.sabahları 1 çay bardağı fındık ye.kolay gelsin..

akşam yemeğimi daha yemedim ama yazayım menü belli

kuru fasulye
bulgur pilavı
salata
yoğurt

yazarken acıktığımı hissetttim

suyu daha çoğalt ben 2,5-3 litre içiyorum
tabi wc den çıkamıyorum
karnındaki şişlikle ilgili yorum yapamıyacağım ekmekten olduğunu zannetmiyorum

Kızlar az önce işyerine bir adam geldi, kilodan konu açıldı ve adam geçen sene 1 ayda 21 kg verdiğini söyledi :111: ben yok ya olur mu öyle şey, bir ayda o kadar kg verilmez verilse de hiç sağlıklı değildir dedim inanmadım, ama adam inatla iddia etti. 96 kgdan 75 kgya gelmiş, bir senedir de almamış kilo. yediklerime biraz dikkat ettim, 8den sonra hiçbirşey yemedim, her gün 1 saat kadar yürüyerek verdim dedi. 8den sonra konusuna çok dikkat ettiğini özellikle belirtti, bir de az uyumak da verdiyormuş, şimdi istesem 15 günde 15 kg veririm dedi :44: hadi leyynnn dicektim de demedim artık

boşver erkekler biraz sallar öyle. he deyip geçmek lazım

Öğlen çorbamı içmedim unlu diye akşamı zor ettim 4den sonra çok acıktım:) bademi de az yemişim

akşam
Bol yeşillikli fasulye piyazı
Çok az ev yapımı turşu
Köy tavuklu yemeğim (içinde patates de vardı 2 küçücük patates küpü yidim Patatesi oğlum ve kızım için koydum yemeğe
Şimdi de hepsinden azar azar fındık badem ve yer fıstığı yiyeceğim sonra leylakın dediği gibi dükkan kapanıyor

Son düzenleme:

çorbalara konan genelde 1 kaşık un terbiye için,ben ona dikkat etmiyorum etmedim hiç cnm.

ben yemeğe kvalidedeyim yine,

tavuk çorbası şehriyelidir kesin
bezelye(diyete uygun değil mecburiyetten az bir porsiyon yiyeceğim)
salata

yarın öğlen gibi işe geleceğim,doktora gidip çok merak ettiğim kolestrol,şeker,demir bu tarz tahlilleri yaptıracağım.
sonuçlrdaan biraz endişe ediyorum aslında bakalım artık:18:

çorbalara konan genelde 1 kaşık un terbiye için,ben ona dikkat etmiyorum etmedim hiç cnm.

Sağol ceylincim valla uzun zamandır acıkmıyordum çok acıkmışım ama sanırım terbiyeli çorbalar yasak gene kitaba bi bakalım. Terbiye için 2 kaşık un kavurdum ben çok gibi değil sanki:26: Bir de ceylincim şehriye de vardı içinde

Son düzenleme:
güleryüzcüm ellerine sağlık canım,teşekkür ederizzz
ramaska tebrik ederimmm devamını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…