Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wOFdaXe/weight.png

güle güle kullan canım

pepeti hosgeldin arkadasım seni bekledik gelmeyince listeyi yaptım kızma tamam mı bildirim yaparsan seni de eklerim listeye

liste yapmak biraz zormus ama basardım tek tek sırala tekrar hesapladım yüzdelikleri cünkü bazıların aynı cıkması ince ince hesapladım haksızlık olmasın istedim cünkü hepimiz emek veriyoruz ortaya sonuc bu cıktı begendiginize sevindim

Son düzenleme:
Güleryüzcüm ellerine sağlık. Listedeki herkesi kutluyorum, bu hafta artıda kimse yok çok güzel, umarım her hafta daha iyiye giderek mükemmel bir liste oluşur

hoşgeldin katıldın bile aramıza..ilk safamızı oku canım hergün buraya gel menülerini yaz bizde ne doğru ne yanlış söyleyelim sana.kolay gelsin tez zamanda hedefine ulaşırsın inş.

hoşbulduk teşekkürler.
kahvaltım:
4 şekersiz çay.sizce çokmu :44:çayı çok severim
1 kk kaşar peyniri ve süzme peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
biraz önce 1 bardak maydonoz suyu içtim.nasıl sizce

Son düzenleme:
sabah:

1 yumurta haşlanmış
2 kk peynir
6-7 zeytin
1 küçük çay br ceviz
ara:

1 fincan şekersiz nescafe
1 lt su

öğle öğle arası yarım saat düşük tempo yürüyüş )

1 lahmacun
salata
2 bardak ayran
1 elma

akşam: (saat 17:00 30 dk shapes)

pırasa yemeği bulgurlu (prinç yerine bulgur kullandım çok güzel oldu havuç koymadım)
patatesli tavuk yahni (sadece tavuğundan 2 parça)
yoğurt
salata (sadece limonlu)

Güleryüzcüm benim oran yanlış olmuş.
Ben 100 gr.cık vermişim geçen haftaki kg. 61,1 kg.
0,1/61.*100=0,16 olacaktı cnm

Canım hoşgeldin aramıza.. Çayın çoğu zarar kansızlık yapıyor diye biliyorum. İçecek olaral bitki çayı ve ş.siz Türk kahvesi içebilirsin.
Zeytini daha fazla yiyebilirsin tok tutuyor
ekmek hiç yok Ekmek yerine fındık badem ceviz yiyoruz 1 çay bardağı kadar sabahları istersen diğer öğünlerden sonra da abartmadan yiyebilirsin Ben doymadığımı hissettiğimde yiyorum bugün badem yedim biraz mesela
2 yumurta başlarda şart tok tutuyor yumurta sevmiyorsan yerine muz da yiyebilirsin o da tok tutar
Bir de ilk sayfamızı okur musun
Kaç kg sun hedef kg nedir?

Son düzenleme:

hoşbulduk canım.peki ekmek yok.yumurta severim.muz yiyemem.
okudum sayfayı.62.7 kiloyum.hedefim 59 a inmek.

hoşbulduk canım.peki ekmek yok.yumurta severim.muz yiyemem.
okudum sayfayı.62.7 kiloyum.hedefim 59 a inmek.

Menü bildirimi yapmak motivasyonumuzu arttırıyor. İstersen katıl sen de. Kolay gelsin vermen gereken kg az çabuzak verirsin. Bir de karatay diyet değil aslında sağlıklı beslenme programı sağlıklı kalmak istiyorsan kg verince de devam edebilirsin

Bildirim: 26.03.2012
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 61.1
Bu hafta: 61
Fark: - 0.1 kg
Toplam fark: - 10.9 kg
Beden:40/42
Boy: 1.58
Hedef: 59

Yüzde: 0,16

...........................................................

Haftaya listeyi düşünerek bol boool su içiin. Su içmediğimde kg veremiyorum hatunlarrr tecrübeyle sabittir
Gerçi sonra wc ye taşınıyorum ama su içmek sağlık açısından da gerekiyor

Bende dayanamadim dun regl olmama ramen tartildim gecen hafta 60.3 tum bu hafta uzerimde kiyafet olmasina ramen ve regl olmama ramen tarti 60.1 ile 60.2 arasinda gidip geldi hergun 1.5 saat kesin yuruyorum 4 gundurde aksamlari 45 sakika tempolu sekilde oryantal dans yapiyorum amaaaaaaa bugun tarti 61.0 i gosterdi soooooook oldum 2 gun once regl olmamin etkisitle 2 tatli kasigi nutella yemistim onun acisi galiba neyse bole inis cikislar olabilir.Tam gaz yola devaaaam

dun ki menum

sabah klasik karatayim
aksam 5 kofte salata

Bu gun sabah:2 haslanmis yumurta 4 ceviz cok az peynir(Bugun az yedim sabah kahvaltimda yedigim meyve hakkimi kullanmadim nutellanin acisi)

aksam:KIYMALI ISPANAK YOGURT

45 dk da 4km yurudum dusumu aldım yesılcayımı ıctım yemegımıde yedım geldım

1 tabak zyaglı bol dereotlu bakla
bol lımonlu roka
1 hurma bırkac kuru uzum
omega3

slm kızlar bugün ki menüm:
sabah:
2 haşlanmış yumurta,10 tane küçük yeşil zeytin,domates,salatalık,6 fındık,1 ceviz,1 kuru incir yeşil çayla birlikte..
öğle:
içine fındık ve peynir serpiştirilmiş salata
ikindi:
1 kase yoğurt
akşamı yemedim ama tavuk ve salata yiyeceğim yatmadan da 1 br süt içiyorum
kızlar sizce nasıl menüm?? yanlış yaptığım birşey var mı günlük 1,5 lt su ve 40 dk yürüyüş yapacağım haftada 3-4 gün
bir sorum daha var bugün ilk günüm benim karataya başlayalı ve karnımda bi şişlik oluştu normal mi bu? ekmek yemediğimiz için veya sudan olabilir mi?? lütfen bu iki sorumu cevaplayın teşekkürler canlarım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…