SELAM ARKADAŞLAR BURAYA HER ÖĞÜNÜMÜ YAZAMASAMDA DİYETİMİ AKSATMAMAYA ÇALIŞIYORUM ZATEN LİSTE YAPMA SIRASI BANA GELDİĞİNDE LİSTE HAZIRLAYAMAMIŞTIM YOĞUNLUKTAN DOLAYI. O YÜZDEN BENİ AFFEDİN AMA SİZİ TAKİP EDİYORUM VE ARASIRA YAZMAYA ÇALIŞIYORUM BU ARADA 83.9u GÖRDÜM FAKAT HAFTA SONU BÜYÜK TEMİZLİK YAPTIM DÜZENSİZ YEDİM BU SABAH 84,4 ÇIKTIM YİNEDE UFAK BİR BİLDİRİMDE BULUNAYIM.
BAŞLANGIÇ TARİHİ:20/02/2012
BAŞLANGIÇ KİLO:86,4
ŞİMDİKİ KİLO:84,4 (CUMA GÜNÜ 83,9U GÖRDÜM):18:
FARK:2 KİLO
LEYLAK 84ÇÜM Bİ ELİN DEĞERSE ÇİZELGEMİ YENİLEYEBİLİR MİSİN? ÇOK TEŞEKKÜREDERİM SENİDE UĞRAŞTIRIYORUM....
hoşgeldin katıldın bile aramıza..ilk safamızı oku canım hergün buraya gel menülerini yaz bizde ne doğru ne yanlış söyleyelim sana.kolay gelsin tez zamanda hedefine ulaşırsın inş.
hoşbulduk teşekkürler.
kahvaltım:
4 şekersiz çay.sizce çokmu :44:çayı çok severim
1 kk kaşar peyniri ve süzme peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
biraz önce 1 bardak maydonoz suyu içtim.nasıl sizce
Canım hoşgeldin aramıza.. Çayın çoğu zarar kansızlık yapıyor diye biliyorum. İçecek olaral bitki çayı ve ş.siz Türk kahvesi içebilirsin.
Zeytini daha fazla yiyebilirsin tok tutuyor
ekmek hiç yokEkmek yerine fındık badem ceviz yiyoruz 1 çay bardağı kadar sabahları istersen diğer öğünlerden sonra da abartmadan yiyebilirsin Ben doymadığımı hissettiğimde yiyorum bugün badem yedim biraz mesela
2 yumurta başlarda şart tok tutuyor yumurta sevmiyorsan yerine muz da yiyebilirsin o da tok tutar
Bir de ilk sayfamızı okur musun
Kaç kg sun hedef kg nedir?
hoşbulduk canım.peki ekmek yok.yumurta severim.muz yiyemem.
okudum sayfayı.62.7 kiloyum.hedefim 59 a inmek.
Bildirim: 26.03.2012
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 61.1
Bu hafta: 61
Fark: - 0.1 kg
Toplam fark: - 10.9 kg
Beden:40/42
Boy: 1.58
Hedef: 59
Yüzde: 0,16
Haftaya listeyi düşünerek bol boool su içiin. Su içmediğimde kg veremiyorum hatunlarrr tecrübeyle sabittir
Gerçi sonra wc ye taşınıyorum ama su içmek sağlık açısından da gerekiyor
Güleryüzcüm benim oran yanlış olmuş.
Ben 100 gr.cık vermişim geçen haftaki kg. 61,1 kg.
0,1/61.*100=0,16 olacaktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?