Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bol maden suyu yok bu diyette.yemekten 3-4 saat sora içilebiliyor.Güzel yediğin zaman 2 öğün yetiyor afiyet olsun
merhaba bişe sorcam
kilo grafiği gördüm sende çok hoşuma gitti nerden yaptın
kısaca açıklarsan yaparım ben

canım LilySlim - Weight Loss Charts buradan yapabilirsin..sadece imzaya değil,normal ticker kısmına da konabiliyor bu grafik

gel gelelim malum günlere diyor vücudum öyle sevinmekle olmuo diyor. tartıldım gözlerim yerinden fırladı. sabahtan beri içtiğim sular üzerime yapışmış resmen. hele ondan içtim içtim tuvalete gitmedim
neyse iyi değelendirim bari yürüyüş falan.
iyi geceler
bu arada su 2.5 lt oldu bile

yapmaya çalıştım ama kilo verilerimi göstermiyor buuuu sanırım hata yaptım biyerlerde

Bu linkteki herşeyi adım adım yaparak tekrar dene. Çünkü ben de o şekilde yaptım vee olduu :) Bence ufak bi yeri atlıyorsundur.. Bir kere daha dene, bu kez olacak inşallah

günaydın karatay sultanları

kahvaltımı saat 7:00 de yaptım

2 kakaoya bulanmış muz
çökelek salatası (salatalık domates maydanoz dereotu . 1 kaşık z.yagı ve 2 kaşık tulum peyniri eklenmiş salata )
3 çeviz
1 fincan beşibiyerde
3 fincan çok açık limonlu çay

günaydın arkadaşlar

dün listeden sonra doğru dürüst giremedim
herkesi kutluyorum
bu hafta kilo alan yok maşallah
yaz yaklaştı ondan mıdır ne :)
güleryüzcüm eline sağlık...

sabah klasik
peynir atıştırıp çıktım yine malesef
geri kalanını öğlen ancak yiyebilirsem yiyiyorum

hepinize kolay gelsin

Günaydın kızlar,

şimdi kahvaltımı yaptım, bir yandan da geçmişi okudum, şimdi fındığımı yiyorum

1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, yeşillik, 1 adet küçük muz, 1 çay bardağı kadar fındık
3-4 siyah kuru üzüm yiyip 2 omega-3 içeceğim.

Ama arkadaşlar beni çok sinir etti, kendileri börek pasta yemişler, çağırdılar ofislerine gitmedim, sonra kalanları getirmiş ballandıra ballandıra anlatıyo gösteriyo illa ye diyo gıcık ya, bi de benim ofise bıraktı gitti, yemedim tabi inadına yemem ben de

günaydın çıtırlar

dün akşam balık salata ve helva vardı ama hamsi tava idi ve çok ağır geldi.

sabah yine geç kaldım 1,5 muz 1 kuru kayısı az badem

Güleryüzcüm ellerine sağlık liste için .ben ctesi ve pazar günü karataya uyan hiçbirşey yemedim desem yeridir .
ama 2 ay sonunda ödül verdim kendime yani kaçamak değil bilakis suçu bile bile işledim.

bu hafta inşallah daha iyi olucak.birde dün hiç giremedim şube yoğundu ve pcde açamadım bazaen site açılmıyor bizim sistemler izin vermiyor

öptüm hepinizi

Günaydıınnn Karataayy Güzelleriii

2 Haşlanmış yumurta ve maydanozdan yapılmış z.yağlı salata(yağı az yemeyin kabızlık yapıyor)
fındık ve badem
2 kiraz domates
şs.z çay
3 adet zeytin
eski kaşar ve tulum peyniri
2 omega 3 kapsül

herkese afiyet olsuuunnn

valla bana getirseydi eger kesinlikle yemezdim ve yememeliyiz arkadasım onlar bize zararlı seyler:26::26::26:bir daha olursa eminim daha iradeli olacaksın

menün güzel ama maden suyu olmadı işlenmiş gazlı icecekler icmiyoruz :26::26::26:

Son düzenleme:

hayır diyoruz.şimdi tokum daha sonra yerim deyip alıyoruz fakat bi başkasına veriyoruz... yanii yemiyoruzzz..yeme arkadaşım yeme sakın cısss onlar cısss .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…