Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah kahvaltım(09:30 bitti)
avucici kadar peynirim
8 zeytin
3 adet ceri domates
1 adet salatalık
2 yaprak marul(büyüktü)
1 cay bardagı fındık
2 kapsül omega3
2 adet köy yumurtam

Günaydın kızlar..7. günüm bugün ama ben yumurta yemekten çok bıktım.. normalde haftada 1 en fazla 2 yumurta yiyen biri olarak günde 2 yumurta :26nun yerine mevye ile sadeleştiriyordum 1 yumurta 1 muz yapıyordum..sanırım tamamen meyveye geçeceğim..o zaman da tok tutarmı yumurta kadar o var işte..

önce dün akşam ki menümü yazayım;
1 tabak tavuk suyuna çorba (un koymadan, salçasız pişirdim)
1 tabak karnıbahar yemeği
1 lt su
1 avuç kabuklu fıstık
1 portakal

bu sabah kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5-6 tane zeytin
1 domates
4 günkurusu
1çb ceviz
1/2 bardak kayısı suyu

ve ben tabagıma dokunmadım 4 bardak cayımı içtim tabiki de sekersiz ve mutluyum hayıııırrr diyebilmek cok güzel karsı tarafa belirtmesende kendine söz gecirmek harika ve onların nasıl yaglarla yapıldıgını düsündükce yiyenler adına üzüldüm (4 adet kuru pastaydı tatlı,tuzlu karısık)
ev sahibi yokken hemen fotosunu cektim

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım kahvaltımı yaptım cayımı yudumluyorum hemen yazıyım

1 peynırlı yumurta
domates salatalık
5 zeytın omega3
2 dılım kasar peynr
bırkac fındık çay

2 muz ve 1 kase kuruyemis
3 omega ile kahvaytımmm

simdi yesil cay içiyorummm

eşim zayıfladığımı söledi ve eskisi gibi miniklesmeye basladığımı söyledi

günaydınnn minikleşennn çıtırrr kızlarrrrrrrrrrr

kahvaltımmm

1 kk haşlanmış yumurta
peynir-zeytin
maydonoz-roka-tere-y.soğan
limonlu çay
portakal-kivi

aksamları meyvemizi yemiyoruz sabahları yada öglen yemeginde cünkü yedigimizde enerjisini harcayabildigimiz saatlarde yemeliyiz meyve bi seker deposu fruktoz var icinde sabahları en güzeli ama menün cok güzel afiyet olsun arkadasım

Afiyet olsun canım. meyveyi sabahları yersen eritebilirsin çünkü onda da şeker var Yumurta acıktırmıyor mümkün olduğunca diyetin başlarında yumurta yersen daha iyi olur. Bir gün yumurta bir gün meyve ye istersen

günaydın kızlar..
bugün 15.günüm veee 3 kg.. gitmiş bilee

fakat artık sabahları kahvaltı yapmak eziyet gibi geliyor bana..
Ağzımda büyüyor lokmalar..

sabah kalkınca 1 kaşık çörek otu 1 bardak su

kahvaltı: 2 ad.haşlanmış yumurta+10 zeytin+yarım kk peynir+1 çaybardağı ceviz+kuru erik+kuru üzüm+1 kırmızı biber + 4 ad çeri domates+omega 3 kapsül 2 ad.tarçın çayı
öğle : 5 ad ızgara köfte ve bol salata + 1 ayran (dışardaydım hazır ayran içtim maalesef ama patates kızartmasına dokunmadım)
ara : 4-5 ad ceviz ve kuru üzüm (öğlen az yediğim için açlık hissettim normalde ara öğün yapmıyorum)
akşam: 1 tabak bezelye kavurması (biz yeşil soğan ve sarımsakla kavurarak yemeğini yaparız çok lezzetli olur ) + 3-4 ad kuru erik

sıvı : 3 litreden fazla su + 2 fincan çay
spor : 12 saat bilgisayar başında mesai + eve gelince mutfaktan çıkamadım (bugünün yemeğini hazırladım)

vee ne güzel kilo veriyorken bugün +200 gr dayım ne oluyor bana yaaaa. off çok canım sıkıldı moralim de bozuldu :18:

arkadaslar yardımıznıza ıhtıyacım var

3 ay sonra sınavım var ve ben yataktan kalkmakta bıle zorlanıyorum ..aksam yemegını yıyrm bırakın ders calısmayı sohbet etmeye halım kalmıyr ..hıpogısemm var ve sanrım kan sekerım sureklı dusuyor.

ayrıca okudugumu anlamakta zorlanıyorum cok dıkkat dagınıklıgım var ..

ve her gecen gun kılo alıyorum bu ıyıce depresyona gırmeme sebep oluyor ..

canan hocann kıtabını aldım ve okudum tam bana gore gıbı geldı..ama uygulamıs kısılerın yorumlarına ıhtıyacım var ..

kılo verebılıyrmsnz mesela basladgnzdan berı kac kılo verdnz .
yasam standartlarınız degıstı mı kendınızı nasıl hıssedıyrsnz lutfen yardım edın

soyledıklerınz cok ısime yarayacak

günaydın kızlar..
bugün 15.günüm veee 3 kg.. gitmiş bilee

fakat artık sabahları kahvaltı yapmak eziyet gibi geliyor bana..
Ağzımda büyüyor lokmalar..

süpeeeeeeeersin
15 günde 3 kilo çok güzel
arkadaşım hergün spor yapıyor musun
benim bugün 3. günüm
daha spora başlamadım tembellikten

omega3 kullanıyor musunuz?cevap hayırsa mutlaka kullanmalısınız

MERHABA hoşgeldin.evet kilo verebiliyoruz dikkat etmen ve yasaklı şeyleri yememen gerek.ilk sayfayı oku...menülerini yaz sende neler doğru neler yanlış paylaşalım...kolay gelsin

sabahtan beri 500 adım attım yaw . adım ölçerim olmasaydı bana sorana 2000 e vardı derdim o kadar merdivençık in hala 500 anca oldu:26::26::26:

bazen çok yürüdüğümüzü sanıyoruz . arkadasla bir yer var oraya her gün yürüsek yeter derdik anammm tempolu yürümeyle o dediğimiz yer 13 dk tutmadımı . yürür yürü 1 saat olmuyor 10000 adım etmiyorya. süreli yürümek çok farklı kızlar. mesela çarsıda gecen 4-5 saat yürüdüm alısveris gez dolas ama sadece 5000 adım olabıldi . ben normaldae oo çok oldu kaç ssat yürüdüm dderdim. adım ölçer aheste adımları pek saymıyor bide tempolu adımı sayıyor

Afiyet olsun iyiniyetlim

türk kahveni göremedim menünde, alışmışım valla, zaten senin menünde gördükçe aklıma geliyor canım çekiyor hemen ben de içiyorum

DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
2 yumurtadan menemen
1kase keten tohumlu yoğurt
biraz zeytin
biraz peynir
1 salatalık
2 kuru erik
2 fincan şekersiz çay

bu sabah
1 elma,
1/2 salatalık,
1/2 domates
7 kan üzümü
1 kuru erik
3 gün kurusu,
biraz tuzsuz fıstık
biraz peyir
12 zeytin

2 bardak ta su içtim.birazdan da biberiye çayımı içerim ohh tamam işte

Afiyet olsun iyiniyetlim

türk kahveni göremedim menünde, alışmışım valla, zaten senin menünde gördükçe aklıma geliyor canım çekiyor hemen ben de içiyorum

canıım okuldayım öğretmen arkadaşla içtim sabah kahvemi de yazamamıştım. Yazmasam da bazen atlıyorum ama her öğünden sonra köpüklü kahvemi içiyorum bir de kapatıyorum Afiyet olsun Türk kahvesini abartmadan içmenin çooook yararı var çooook oh bir misss gibi tadı ve kokusu bence vazgeçilmezzz...

omega3 kullanıyor musunuz?cevap hayırsa mutlaka kullanmalısınız

hayır kullanmıyorum ..sız hangı markayı kullanıyrosnz sanırım ıcınde agır metal ıcerenler varmıs saf omega 3 bulmak lazım

bır de bu dıyet kendınızı dınc hıssettrıyr mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…