Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun şekerim. Omega 3 kullanıyor musun bana çok iyi geliyor kullanmıyorsan mutlaka dene

kalkinca : sirkeli su

kahvalti : klasik karatay kahvaltisi omega 3 2 kapsul

oglen:bol salatali soganli doner eti

aksam : izgara tavuk ve kofte

bol su yesil cay ve form cayi

1 bucuk saatte step ve aerobik karisimi + kosu

kolay gelsin arkadaslar

bugunki menum:

kalkinca elma sirekeli su

kahvalti : 1 muz birazda ceviz 2 omega 3 kapsul

oglen : tavuk kanadi yicem hazirliyorum

aksamada allah kerim

ogle yemegimi yeyip yuruyuse cikacam hava cok guzel 2 saat felan yururum

Son düzenleme:
3 yıldır ilk kez tartıda kilomun azaldığını gördüm

Diyete geçen hafta başladım, 1.1 kilo vermişim

Aslında, niye olduğunu bilmiyorum, en az 2 kg gideceğinden emindim, 1.1 kilonun gitmesi bende biraz hayal kırıklığı yarattı diyebilirim. Bu konuda acil destek ve motivasyonunuza ihtiyacım var kızlar...

cnm ii bi rakam bence. zten kilon aşırı değil öyle olunca da çok gitmior kilonla orantılı olarak. normal yanii

Canım arkadaşım, yazdıklarını okurken, kendi cümlelerim sandım gerçekten.

Bir kere, senelerdir yaşadığım hipoglisemi ataklarım 1 haftada geçti!
Yıllardır her akşam yemeğinden hemen sonra uyuya kalan ve bu yüzden eşinden utanmaya başlayan ben, 1 haftadır (diyeti yapmaya başlayalı sadece 1 hafta oldu) son derece enerjik ve tok bir şekilde ortalarda dolaşıyorum.

1.1 kilo verdim, ki bu benim yıllaaaardır diyet yapmama rağmen verdiğim ilk kilolar!

Hİç düsünmeden başla bu diyete, 1 hafta sonra ne dediğimi çok iyi anlayacaksın!

Kızlar bu arada ben 2. kitabı okumadım.

Burda menülerinizi yazarken lahmacun yediğinizi söylüyorsunuz bazen, bunun serbest olduğu 2. kitapta mı yazıyor?

Ayrıca ben hep hazır ayran içiyorum, bu da mı yasak?

slm kıslar naıslsınız bu ara yogun oldugum ıcın pek gıremıyorum sabah klasık karaty kahvaltısı ,oglen yemegımı yıyecegım bırasdan ama menude ne var bılmıyorum ögrenınce paylasırım

canım benım cok sagol cevap verdgn ıcın ..aynı sekılde ben de utanıyorum artık esımden.. hıc bır seye vakıt ayıramıyrm ..bu sabah ıtıbarı ıle baslamıs bulunmaktayım ecazneden omega 3umu de alayım bugun :)

soyledıklerın moral oldu sagol tekrar ben 168 boyunda ve 62 kıloyum asırı bır kılom yok ama 57 kılodan cıktım bu kıloya ve artık canımı sıkmaya basladı asıl amacım dınc kalmak ama bunun yannda kılo da verrsem harıka olacak 1 ayda 3 -4 verebılsem dunyalar benm olur eskı kıloma gerı donerım :)

Sen şanslısın ki Karatay diyetini şimdiden bulmuşsun.. Ben bu diyeti bulana kadar 13.5 kilo aldım arkadaşım (üstelik 3 yıldır diyetisyen kontrolünde, 6 öğünle zayıflamaya çalışıyorum, bana mısın demedi ne kilom ne de uyku ataklarım), hem de boyum sadece 1.59! Eşim beni artık "tosunum" diye seviyor :)

Haftaya bugün çok daha iyi bir moralle burda olcaksın, emin ol :)

kızlar sabahki menüm

2kk beyaz peynir
3 adet cevizi içi
2 cery domates
1 tutam maydonoz ve nane
2 adet kuru kayısı

tabi yumurta olmadığı için pek tutmadı arada yarım ekşi elma yedim

öğle

1 kase ezogelin çorba
1 tabak sadece sirkeli salata
6 adet köfte
(yanında 8-10 addet patates vardı yedim )
1 bardak su

Merhabalar herkese,
Güleryüzcüm liste için çok teşekkürler. İyi niyetli sen olmasan listede olamayacaktım . Sanada çok teşekkürler.alıntı yaparak cevaplamaya çalıştım ama bilgisarda bir sorun var buna izin vermiyor bir türlü((
Dünkü menüm
Sabah: 2 muz omega 3 fındık
Öğle: Tavuk kavurma ayran türk kahvesi
Akşam :Balık bol salata 1 tanede incir(
Bol su sanırım 3 lt yi buldum
Dün sabah şehir İzmit den işe geldim çok erken işyerinde olunca dışarı çıkıp yaklaşık 1 saat yürüdüm:))

:)evet haftaya bugun nasıl oldugumu paylasıcm burada ..umarım ınsülin direncım kırılır kıtabı daha detaylı okumaya basladım hata yapmak ıstemıyrm cunku bılıyrm yapacagım hata bana kan sekerı dengeszlıgı olarak gerı donecek

sabah kahvaltıda 2 lop yumurta bır c.bardagı ceviz,bır avuc peynır 6 adet zeytın bol maydonoz ve bır tane de salatalık yedım oglen etlı bezelye yemegı yanında yogurt bakalım sımdıden ıyı hıssetmeye basladım aslında ..bır de turk kahvesı yaptı üstüne (bayılırım )

bu dıyet bana cok uyuyr aslında yumurtaya cevıze bayılırm pek zorlancgmı sanmıyrm

Şimdi yemekten geldim

suyu bol,içinde 2-3 tane köftesi olan ekşili köfte
1 kase yoğurt

şu ana kadar 1,5 lt limonlu su içtim
sürahiyi tekrar doldurdum
işallah eve gidene kadar bunu da bitiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…