DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
2 yumurtadan menemen
1kase keten tohumlu yoğurt
biraz zeytin
biraz peynir
1 salatalık
2 kuru erik
2 fincan şekersiz çay
bu sabah
1 elma,
1/2 salatalık,
1/2 domates
7 kan üzümü
1 kuru erik
3 gün kurusu,
biraz tuzsuz fıstık
biraz peyir
12 zeytin
2 bardak ta su içtim.birazdan da biberiye çayımı içerim ohh tamam işte
afiyet olsun şekerim. Omega 3 kullanıyor musun bana çok iyi geliyor kullanmıyorsan mutlaka dene
3 yıldır ilk kez tartıda kilomun azaldığını gördüm
Diyete geçen hafta başladım, 1.1 kilo vermişim
Aslında, niye olduğunu bilmiyorum, en az 2 kg gideceğinden emindim, 1.1 kilonun gitmesi bende biraz hayal kırıklığı yarattı diyebilirim. Bu konuda acil destek ve motivasyonunuza ihtiyacım var kızlar...
arkadaslar yardımıznıza ıhtıyacım var
3 ay sonra sınavım var ve ben yataktan kalkmakta bıle zorlanıyorum ..aksam yemegını yıyrm bırakın ders calısmayı sohbet etmeye halım kalmıyr ..hıpogısemm var ve sanrım kan sekerım sureklı dusuyor.
ayrıca okudugumu anlamakta zorlanıyorum cok dıkkat dagınıklıgım var ..
ve her gecen gun kılo alıyorum bu ıyıce depresyona gırmeme sebep oluyor ..
canan hocann kıtabını aldım ve okudum tam bana gore gıbı geldı..ama uygulamıs kısılerın yorumlarına ıhtıyacım var ..
kılo verebılıyrmsnz mesela basladgnzdan berı kac kılo verdnz .
yasam standartlarınız degıstı mı kendınızı nasıl hıssedıyrsnz lutfen yardım edın
soyledıklerınz cok ısime yarayacak
domates
nane
2 yum
10 zeytin
omega 3
ballı ıhlamur yapmış kociş zorla içirdi 2 fincan. ben de boyun eğmek zorunda kaldım
geçmiş olsunn annesinin kuzusu çabucak iyileş inş.
Canım arkadaşım, yazdıklarını okurken, kendi cümlelerim sandım gerçekten.
Bir kere, senelerdir yaşadığım hipoglisemi ataklarım 1 haftada geçti!
Yıllardır her akşam yemeğinden hemen sonra uyuya kalan ve bu yüzden eşinden utanmaya başlayan ben, 1 haftadır (diyeti yapmaya başlayalı sadece 1 hafta oldu) son derece enerjik ve tok bir şekilde ortalarda dolaşıyorum.
1.1 kilo verdim, ki bu benim yıllaaaardır diyet yapmama rağmen verdiğim ilk kilolar!
Hİç düsünmeden başla bu diyete, 1 hafta sonra ne dediğimi çok iyi anlayacaksın!
canım benım cok sagol cevap verdgn ıcın ..aynı sekılde ben de utanıyorum artık esımden.. hıc bır seye vakıt ayıramıyrm ..bu sabah ıtıbarı ıle baslamıs bulunmaktayım ecazneden omega 3umu de alayım bugun :)
soyledıklerın moral oldu sagol tekrar ben 168 boyunda ve 62 kıloyum asırı bır kılom yok ama 57 kılodan cıktım bu kıloya ve artık canımı sıkmaya basladı asıl amacım dınc kalmak ama bunun yannda kılo da verrsem harıka olacak 1 ayda 3 -4 verebılsem dunyalar benm olur eskı kıloma gerı donerım :)
Arkadaslar ben sekersiz t.kahvesine bile alistim sonunda....gunde ne kadar icilebilir....
çok içmesen iyi olur çünkü çokta faydalı bişey değil
Sen şanslısın ki Karatay diyetini şimdiden bulmuşsun.. Ben bu diyeti bulana kadar 13.5 kilo aldım arkadaşım (üstelik 3 yıldır diyetisyen kontrolünde, 6 öğünle zayıflamaya çalışıyorum, bana mısın demedi ne kilom ne de uyku ataklarım), hem de boyum sadece 1.59! Eşim beni artık "tosunum" diye seviyor :)
Haftaya bugün çok daha iyi bir moralle burda olcaksın, emin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?