günaydın hanımlarr
çok özledim burayı
sabah komşum beni ektiiiibide dün sıkı sıkı tembihlemişti sakın uyumaaa beni bekletme diyeee bana derken kendi uyudu kaldı herhalde hala aramadı akşam yürürüz artık
kahvaltım
çökelek salatası
2 haşlanmış yumurta
yarım çb fındık
8-9 tane çagla badem
bögürtlenli çay
kızlar ben çok mu yiyorum yumurtayı 1 e mi düşürsem ki :26:
idealistcim hoşbuldum bebegim
pepeti gelmiş hoş gelmiş
iyiniyetlim ve pepeticim tebrik ederim gözünüzaydın
leylak 70 im nice mutlu yıllara canımbenim ayak numaram 1 numara küçüldü 105 ken 40 giymeye başlamıştım şimdi 39
günaydın canım gerger derken adıyaman gergermi pancarlar bana tanıdık geldi geçenlerde köyden aynı pancarlar geldi .gözleme yaptım mayasız hamurdan çok nefis oluyormerhaba arkadaşlar.2-3 gündür yoktum.arkadaşın köyüne gittik birlikte.gerger'de sevimli bir köy.harika manzaraları var.çok güzel bir tatildi benim için.
sabahları ;
köy yumurtası
köy yoğurdu
köy tereyağı
köy peyniri
çökeleği
biberi
domatesi
öğle ve akşamları da köylünün kendine has yemekleriyle karnımı bir güzeeel doyurdum.spor olarak dağa çıktık hergün.oralardan sebze yemeği yapmak için otlar topladık.mesela;pırçalık-dağ luzu-pancar çeşitleri...
benim bir numaram dağ luzu..kesinlikle muhteşem birşey.bu ot yemeklerinin içine az bişey köylünün kendi bulgurundan da koyduk.tadına doyum olmadı.gerçekten çok iyi , misafirperver ve bir o kadar da özverili insanlardı.çok mutlu oldum arkadaşlar.sizlerin de böyle fırsatları olursa kesinlikle tavsiye ederim
günaydın canım gerger derken adıyaman gergermi pancarlar bana tanıdık geldi geçenlerde köyden aynı pancarlar geldi .gözleme yaptım mayasız hamurdan çok nefis oluyor
yakalıycam seni kaç kaçabildiğin kadarrrben de 58.9
gü günaydınnnGüleryüzüm pepetim muhencim öpüyorum günaydın kızlarrr
Klasik kahvaltımı ettim ben kaçıyorum
hoşbuldukkk canımmmgünaydın hanımlarr
çok özledim burayı
sabah komşum beni ektiiiibide dün sıkı sıkı tembihlemişti sakın uyumaaa beni bekletme diyeee bana derken kendi uyudu kaldı herhalde hala aramadı akşam yürürüz artık
kahvaltım
çökelek salatası
2 haşlanmış yumurta
yarım çb fındık
8-9 tane çagla badem
bögürtlenli çay
kızlar ben çok mu yiyorum yumurtayı 1 e mi düşürsem ki :26:
idealistcim hoşbuldum bebegim
pepeti gelmiş hoş gelmiş
iyiniyetlim ve pepeticim tebrik ederim gözünüzaydın
leylak 70 im nice mutlu yıllara canımbenim ayak numaram 1 numara küçüldü 105 ken 40 giymeye başlamıştım şimdi 39
Ben de pancarı çok seviyorum, gözlemenin tarifini verebilir misin canım ?
Sen ozaman buyuk bi patagi hakettin didemcim..alsana al sanaaaaaaagünaydın herkese..malum dün akşam misafirlerim vardı die..herşey çok güzel geçti de keşke ben o pilavdan ve tatlılardan yemeseydim..resmen pişmanlıkla ama yedim kızlar..her cezanıza razıyım..
dün akşam yediklerim;
1 kase tavuk suyuna çorba
zeytinyağlı taze fasulye
et sote
salata
ve pilav
üstüne yetmezmiş gibi 1 dilim fıstıklı pasta ve 1 küçük parça kazandibi
üstelik spor da yok..
sabah bu pişmanlıkla hemen tartıya çıktım neyse ki görünürde alınan kilo yok henüz..
bu sabah akşam o kadar çok yiyince canım kahvaltı istemedi tabi..
1 muz
1 yeşil ekşi elma
3 tane çilek
süt-ceviz
bu da resmi..
Eki Görüntüle 400214
leylakcım doğumgünün kutlu olsun canım..nice mutlu sağlıklı ve zayıf yaşlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?