maşşAllah sulak yerde büyümüş
sen ne zaman resim paylaşıcan bize
Leylak'cım doğum günün kutlu olsun. Çocuklarınla mutlu bir ömür diliyorum sana
leylakcım dogum gunun kutlu olsun canım,nice ince yaşlara inşallah
nice mutlu ve sağlıklı yıllara..
leylakcımm mutlu yıllarrr tatlımm.
iyi ki doğmuşsun, iyi ki karataycısınn, kk cısın da seni tanımış oldukk
Canım doğum günün kutlu olsun, nice senelere inşallah.
Herkese iyi akşamlar, iyiniyetlim paylaşımlar için çok teşekkürler, motivasyon açısından çok faydalı oluyor.
Leylak84, canım sana bir şey soracaktım. Zayıflayınca ayak numaranda değişiklik oldu mu? İnşallah benimkiler biraz küçülürler.:)
Bu arada yediklerimi de yazayım.
2.öğün: 2 kepçe tarhana çorbası, 8 tane mercimek köftesi, 5 çilek
3.akşam: 2 yemek kaşığı kıymalı semizotu yemeği, 2 yemek kaşığı yoğurt
iyi ki doğdun leylak70...mutlu yıllar....
herkese huzurlu ve hayırlı geceler dilerim......
41 kere maşallah yeni yaşın kutlu olsun! Yeni yaşında her şeyin gönlünce olması dileğiyle.
Hemen menümü yazayım
sabah: muz badem omega 3
Akşam: Menemen peynir zeytin domates
hepinize hayırlı geceler.
leylak 70 cim doğum günün kutlu olsun
iyiniyetlim mesajlarını okudum cookhoşlardı
liste içinde mesaj atmışsın sağol
heryerim ağrıyor ama evim temizlendi cok şükür.
yarın sabah öğlene kadar işteyim .öğleden sonrada kalan işleri toparlayacağım allah nasip ederse
akşam dinlenirim leslie ile yürürüm dedim ama yok, yapamıycam namazımı kılacak bile halim yok hepinizi öptüm
hayırlı geceler aydınlık sabah lar diliyorum.
allahın izniylr namazımı kılıp yatacağım bende
tabiki vücudumdan gelen sesler durursa....
Leylak 70 mutlu yıllar cnm
o neymız ay kacırmısımmm
leylak dogum gunun kutlu olsun ınsalh bızde görürüz o gunlerı senın gıbı saglıcakla yavrularımz kocamızla
bugun sıfır kacamak 1 30 dk yuruyus 2 saat te parkla kızımı oynattık yuruyerek eve geldık
aspirincim sanada çok teşekkürler kızlar ailemden önce sizler kutladınız doğum günümü
herkesi çok öpüyor iyiki varsınız diyorum
guleryuz nırdeee:44:
akşam yemeğimide yazayım
bulgurlu kıymalı kabak yemeği
3 mercimek köftesi
yoğurt(ketentohumlu)
1avuç kabak çekirdeği
2,5 litre su
45 dk yürüyüş
doğumgünüm için pasta alma dedim eşime
yarın yemeğe gideceğiz
tabiki karataya uygun şeyler yerim
herkese iyi geceler canlarım
Ewet ya aksam yataga yarinca aklima geldi..aaaa bugun guleryuz yoktu dedim kendi kendime:)) afiyet olsun canim benimdün bilgisayar esimdeydi aksamda misafir olunca fırsat olmadı sabah ev halkından erken kalkayım size bakayım dedim özledim sizleri valla
benim memlekete yakın oturuyosunuz demek ki canım(samsunluyum), afiyet olsun, olsa da yesek yahu(karnım da tok aslında
Canım kekemeliğin de kendi içinde türleri var ve kekemeliğin başlamasına neden olan olay vb kapsamlı araştırılması lazım. Ailenin maddi durumu nasıl? İllerde tedavi merkezleri var onlar bu konuda bayağı iyi olabiliyorlar. Ben arşivime de bakayım yardımcı olmaya çalışayım. Bir de kekemeliğin aşamaları da var ileri aşamadaysa tedavisi daha da zor.
Canım tarsus ramın sitesinde dil-konuşma bölümünde kekemlikle ilgili öğretmene yönelik bilgi var bi bakar mısın
Umarim cok guzel bi gun olur hepimiz icin,,ben en sewdigim gun bugun persembe...sabah yediklerimi arzediyom hemen:2 yumurtadan kasarli menemen( super oldu).. Az ew peyniri,marul,salatalik...7 Zeytin,3 adet omega,2 su bardagi acik cay,normalde 3 iciyodum,yavastan azaltcam ins.. Ceviz badem ve findik..4 tane gunkurusu.. Bide kalkinca bi yemek kasigi zeytinyagi(ise yariyo)... Herkese afiyet olsun canlarim,opuyorum..
Merhaba canim,o aorun genelde hepimiz de var maalesef..ama inceliyosun merak etme..kilo vermek de kisiden kisiye gore degisir..senin daha once diyet deneyimin oldugu icin vucudun direncli olabilir biraz..oyuzden sabret canim..menulerini bizimledeben de yürüdüm oğlumu parka götürdüm, 40 dk kadar da pilates yaptım ama karataya uyduğum halde şişkinlik hissediyorum arkadaşlar, 3. günüm bitti bugün, burada ikinci günde kilo veren arkadaşlar okudum,ben şiştiğimi hissediyorum bi de nurtopu gibi kabızım var???
bir de 4-5 kilo fazlası olan arkadaşlar, sizin gidişat nasıl, ne zaman kilo vermeye başladınız? ortalama ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? cevaplarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?