Umarim cok guzel bi gun olur hepimiz icin,,ben en sewdigim gun bugun persembe...sabah yediklerimi arzediyom hemen:2 yumurtadan kasarli menemen( super oldu).. Az ew peyniri,marul,salatalik...7 Zeytin,3 adet omega,2 su bardagi acik cay,normalde 3 iciyodum,yavastan azaltcam ins.. Ceviz badem ve findik..4 tane gunkurusu.. Bide kalkinca bi yemek kasigi zeytinyagi(ise yariyo)... Herkese afiyet olsun canlarim,opuyorum..
o yaptıgım pancarlının ıspanaklısınıda yapıyorum
hamuru azıcık tuz koyup yoguruyorum biraz beklesin
ıspanagı hıka dogra süzgeçe koy suyu süzülsün 2 kuru soganı blendırdan geçir çok ufak olsun ıspanaga azıcık tuz koy ellinle onları mıncıkla tuz ıspanagın yumaşamasını sagler içice yumuşayınca avucuna koy sık sonra soganları koy karabiber kiyon nane pul biber koy
hamuru beze yapıp aç birtarafına malzemeyi koyum kapat etrafını yapıştır kızdırdıgın yagsız tavada pişir eger tereyagın varsa gözleme sıcakken tereyagını sür tamamdır
günaydın herkese..malum dün akşam misafirlerim vardı die..herşey çok güzel geçti de keşke ben o pilavdan ve tatlılardan yemeseydim..resmen pişmanlıkla ama yedim kızlar..her cezanıza razıyım..
hoşgeldin sefa geldin başarılarkızlar selam, ben de artık aranızdayım, 2 gün oldu karataya başlayalı, 2 yıl oldu kk'ya girmeyeli :)
tokat kebabını yazan ben değilim :) keşkek ve bakla dolmasını yazdım karatayada uyduğu için paylaştım canım evde yapabilirsin dene derimbenim memlekete yakın oturuyosunuz demek ki canım(samsunluyum), afiyet olsun, olsa da yesek yahu(karnım da tok aslında)
tokat kebabı, şimdi de keşkek, oh oh yaz bacım yaz, hem de ne güzel tarif etmişsin oy oy oy oy .........
canım yumurta çok değil ama köy olsun bu arada komşunu arasaydın keşke hem söz vermiş hem gelmemiş baktın gelmiyor sen yapsaydın yürüyüşünü keşke ben planım bozulduğunda çok sinir oluyorumda :)) bu aarad harika kilo vermişsin tebrik ediyorumgünaydın hanımlarr
çok özledim burayı
sabah komşum beni ektiiiibide dün sıkı sıkı tembihlemişti sakın uyumaaa beni bekletme diyeee bana derken kendi uyudu kaldı herhalde hala aramadı akşam yürürüz artık
kahvaltım
çökelek salatası
2 haşlanmış yumurta
yarım çb fındık
8-9 tane çagla badem
bögürtlenli çay
kızlar ben çok mu yiyorum yumurtayı 1 e mi düşürsem ki :26:
idealistcim hoşbuldum bebegim
pepeti gelmiş hoş gelmiş
iyiniyetlim ve pepeticim tebrik ederim gözünüzaydın
leylak 70 im nice mutlu yıllara canımbenim ayak numaram 1 numara küçüldü 105 ken 40 giymeye başlamıştım şimdi 39
sevgili arkadaşım jarninin bir cezası vardı onu verelim sana hemen giidyosun elini prize sokuyosun :) kendine gelince bir daha ttalı yemiyorsun :))günaydın herkese..malum dün akşam misafirlerim vardı die..herşey çok güzel geçti de keşke ben o pilavdan ve tatlılardan yemeseydim..resmen pişmanlıkla ama yedim kızlar..her cezanıza razıyım..
dün akşam yediklerim;
1 kase tavuk suyuna çorba
zeytinyağlı taze fasulye
et sote
salata
ve pilav
üstüne yetmezmiş gibi 1 dilim fıstıklı pasta ve 1 küçük parça kazandibi
üstelik spor da yok..
sabah bu pişmanlıkla hemen tartıya çıktım neyse ki görünürde alınan kilo yok henüz..
bu sabah akşam o kadar çok yiyince canım kahvaltı istemedi tabi..
1 muz
1 yeşil ekşi elma
3 tane çilek
süt-ceviz
bu da resmi..
Eki Görüntüle 400214
leylakcım doğumgünün kutlu olsun canım..nice mutlu sağlıklı ve zayıf yaşlara..
kızlarrr kendinize gelin loooo karatayda hamur işi tarifi verilirmi hiçç etmeyin eylemeyin loooo yaptıgım pancarlının ıspanaklısınıda yapıyorum
hamuru azıcık tuz koyup yoguruyorum biraz beklesin
ıspanagı hıka dogra süzgeçe koy suyu süzülsün 2 kuru soganı blendırdan geçir çok ufak olsun ıspanaga azıcık tuz koy ellinle onları mıncıkla tuz ıspanagın yumaşamasını sagler içice yumuşayınca avucuna koy sık sonra soganları koy karabiber kiyon nane pul biber koy
hamuru beze yapıp aç birtarafına malzemeyi koyum kapat etrafını yapıştır kızdırdıgın yagsız tavada pişir eger tereyagın varsa gözleme sıcakken tereyagını sür tamamdır
günaydın güleysa karatay kitabını al menülere uy sporunu yap burda menülerini paylaş herşey kendiliğinden akar gider zaten sevgiler..Günaydın kızlar nasılsınız?bende yarın başlıyacam bebeğim oldu emzirme döneminde acayip kilo aldım 17 kilosunu şok diyetle falanda olsa verdim.vermem gereken 9-10 kilo var.bana destek olun
güleysa bu bir diyetten ziyade sağlıklı yaşam için gerekli beslenme alışkanlığı asla sütünü azaltmaz aksine artırır akşam geç yeme olayını bırakman gerek akşam menüsüne örnek bir çok seçenek var mesela
ıspanak yemeği
yoğurt
salata veya haşlanmış et,yanında brokoli,salata ,ayran olabilir burayı takip ederek örnekler alabilirsin başarılar
teşekkür ederim canım inş.bu 10 kilomuda versem dileyin benden ne dilerseniz
günaydın canım afiyet olsun gayet kaçamaksız olmuş menüleringünaydınnnnn kızlar nasılsınız?önce geçmişi okudum şimdide menü bildireyim
dün akşam:
adana kebap ekmeksiz
salata ayran
45 dk plates yaptım yürüyüş yok malesef
sabah:
1 bardak süt
2 gün kurusu
2 tane yerli muz
1 avuç fındık
rica ederim arkadaşım istersen elbette verirsin kaç kilosun hedefin kaç ?
sevgili arkadaşım jarninin bir cezası vardı onu verelim sana hemen giidyosun elini prize sokuyosun :) kendine gelince bir daha ttalı yemiyorsun :))
Olan olmuş canım, arkana bakma, bundan sonra doğru beslenme ve bugün bol yürüyüş, sevgiler
Sen ozaman buyuk bi patagi hakettin didemcim..alsana al sanaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?