Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam propycil, senin de benim gibi vermek istediğin 4-5 kilo sanırım ama ben şunu merak ediyorum biz fazla kilolular kadar hızlı ve çok çok veremiyoruz sanırım, sen ne kadar sürede başladın kilo vermeye? haftada ne kadar veriyorsun? ben 4. günümdeyim ve şişiyorum gibi geliyor bu sabah tartıda herhangi bir değişiklik yoktu da

Teşekkürler canım.

günaydın herkese..malum dün akşam misafirlerim vardı die..herşey çok güzel geçti de keşke ben o pilavdan ve tatlılardan yemeseydim..resmen pişmanlıkla ama yedim kızlar..her cezanıza razıyım..

Olan olmuş canım, arkana bakma, bundan sonra doğru beslenme ve bugün bol yürüyüş, sevgiler

Günaydın kızlar nasılsınız?bende yarın başlıyacam bebeğim oldu emzirme döneminde acayip kilo aldım 17 kilosunu şok diyetle falanda olsa verdim.vermem gereken 9-10 kilo var.bana destek olun

kızlar selam, ben de artık aranızdayım, 2 gün oldu karataya başlayalı, 2 yıl oldu kk'ya girmeyeli :)
hoşgeldin sefa geldin başarılar

tokat kebabını yazan ben değilim :) keşkek ve bakla dolmasını yazdım karatayada uyduğu için paylaştım canım evde yapabilirsin dene derim

canım yumurta çok değil ama köy olsun bu arada komşunu arasaydın keşke hem söz vermiş hem gelmemiş baktın gelmiyor sen yapsaydın yürüyüşünü keşke ben planım bozulduğunda çok sinir oluyorumda :)) bu aarad harika kilo vermişsin tebrik ediyorum

sevgili arkadaşım jarninin bir cezası vardı onu verelim sana hemen giidyosun elini prize sokuyosun :) kendine gelince bir daha ttalı yemiyorsun :))

kızlarrr kendinize gelin loooo karatayda hamur işi tarifi verilirmi hiçç etmeyin eylemeyin looo

Günaydın kızlar nasılsınız?bende yarın başlıyacam bebeğim oldu emzirme döneminde acayip kilo aldım 17 kilosunu şok diyetle falanda olsa verdim.vermem gereken 9-10 kilo var.bana destek olun
günaydın güleysa karatay kitabını al menülere uy sporunu yap burda menülerini paylaş herşey kendiliğinden akar gider zaten sevgiler..

Kahvaltımı yaptım.

2 haşlanmış yumurta,domates,peynir,zeytin,biraz kuru yemiş

Yazarken aklıma geldi omega 3 unutmuşum,onları da birazdan içerim.

günaydın güleysa karatay kitabını al menülere uy sporunu yap burda menülerini paylaş herşey kendiliğinden akar gider zaten sevgiler..[/QUOTE]
karatay kitabında burda paylaşılandan farklı bişe yok sanırım ya.ben bir defa 1 hafta yaptım sütüm biraz azaldı diye bıraktım.tekrar başlamayı düşünüyrm akşam menüleriniz nasıl oluyr yardımcı olurmusun?en zorlandığım akşam yemeği hem geç hemde kalorili oluyr malesef

kızlar gününüz aydın olsunn, içiniz neşeyle dolsun ,yağlarınız defolsun leptininiz coşsun inşallah

menülerimi bir gün sonra yazıcam öyle daha rahat oluyor hepsi bir arada :) yani bugün yicem yicem yarın toptan bildiricem :)

dün yürüyemedim ama bugün inşallah silkelelenip yeniden başlıcam yürüyüşüme 2 gündür yürümedim büyük eksiklik hissediyorum bu arada reglim yaklaşıyor onuda atlattımmı inşallah tartı oynar artık

günaydın fıstıklar
sabah menüm saat.08:00

1 köy yımırta omlet
3 ceviz
salatalık çeri dom.
peynir
6 zeytin
omega3
akşama görüşürüz..

güleysa bu bir diyetten ziyade sağlıklı yaşam için gerekli beslenme alışkanlığı asla sütünü azaltmaz aksine artırır akşam geç yeme olayını bırakman gerek akşam menüsüne örnek bir çok seçenek var mesela

ıspanak yemeği
yoğurt
salata veya haşlanmış et,yanında brokoli,salata ,ayran olabilir burayı takip ederek örnekler alabilirsin başarılar

Son düzenleme:
günaydınnnnn kızlar nasılsınız?önce geçmişi okudum şimdide menü bildireyim
dün akşam:
adana kebap ekmeksiz
salata ayran
45 dk plates yaptım yürüyüş yok malesef
sabah:
1 bardak süt
2 gün kurusu
2 tane yerli muz
1 avuç fındık

teşekkür ederim canım inş.bu 10 kilomuda versem dileyin benden ne dilerseniz

günaydın canım afiyet olsun gayet kaçamaksız olmuş menülerin

bu arada bilenlere birşey sormak istiyorum hocamızın dediği bir çay bardağı badem yada fındık vs.. kabuklarıyla birliktemi ölçülüyor kafam karıştı ben iç temizlenmiş olarak anlamıştım gerçi miktarlar çok önemli değil zaten abartmıyoruz ama yinede merak ettim bazı resimlerde çay bardağının içindeki fındıklar kabuklarıyla gözüküyorda :44:

rica ederim arkadaşım istersen elbette verirsin kaç kilosun hedefin kaç ?

şu anda 79-78 arasında gidip geliyrm 68-69 olsam süper olur.96 kiloydum bebişten sonra hamilelikte değilde emzirmede aldım.hiç bu kadar kilolu olmamıştım vermem gerek ya.burayı takip etcem yarından itibaren sporda biraz yürüyüş yapsam süper olcak:)

sevgili arkadaşım jarninin bir cezası vardı onu verelim sana hemen giidyosun elini prize sokuyosun :) kendine gelince bir daha ttalı yemiyorsun :))

Olan olmuş canım, arkana bakma, bundan sonra doğru beslenme ve bugün bol yürüyüş, sevgiler

Sen ozaman buyuk bi patagi hakettin didemcim..alsana al sanaaaaaaa

hakettim kızlar ne söyleseniz yeri var..zaten bu hafta kaçamaksız günüm olmadı..haftasonu cezalandırıcam kendimi..pazartesiye kilo vermiş olmam lazım..bol bol yürüyüş yapıcam söz size..

petunyacım senin ceza baya etkiliymiş..

kızlar biraz geçmişe baktım da şimdi leylak 84 arkadaşımız kaç ayda bu kadar güzel kilo verebildi yazarmısınız?çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…