Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aşkolsun, cevap vermeye değer mi bulmuyorsunuz.daha öncede sormuştum.neden bizler dikkate alınmıyoruz, bir kusurumuz mu var.dikkat ediyorum her konuda yazışılıyor fakat diyet hakkındaki sorularım hiç kaleye alınmıyor.sizlere darıldım:18::26:

günaydın karatay hanımları uzuuunnn bir aradan sonra aranızdayım:)) 1 mayıs tatilini bahane edip 4 günlük bir kocaeli turundan sonra kürkçü tükkanı izmir ve mesai(
ah kızlar ah..ben tatilde ööyle sopayı hakettim ki sormayın cezamı kesin boynum kıldan ince ...yediklerimi ne siz sorun ne ben söyliiimm...çok kötüyüm çok..kiloma da bir hafta bakmama kararı aldım...bugün ki sabah menüm
4 ceviz
1 muz
omega3
dövün beni yavvv...:18::18:

canım ben kızlar adına kusura bakam diyorum bazen gözden kaçabiliyor..işe gidip gelince geçmişi şööle bi hızlıca okuyorum ben ve çoğu kez yeni gelenlere de yardımcı oluyorum..herkes de oluyor..dediğim gibi gözden kaçmıştır..daha çok akşam 19:00 --22:00 saatleri arası sık muhabbet oluyor bu saatleri tavsiye ederim..mesela bak şimdik ben de işe gidiyom..gelince görüşürüz bu arada ne sorun varsa yanıtlarım:80::80:

Guzel bayanlar Günaydınlar hepinize hep aydınlık icinde kalmanız dileğiyle;
Sabah menümü veriyorum,
Taze fasulye uzeine 3yumurta zeytinyağında ,bir avuç fındık,2omega kapsül ve birazdan gelsin açık sekersin limonu çaylar,
Hepiniz opuldunuz.

Gene kapali bogucu bi gunden gunayadin..ama benim icim oyle segil bugun mutluyum:))kahvaltim:3 koy yumurtasi,5 zeytin,3 omega,1 ince belli findik,avuc ici keci peyniri,ve az eski kasar,domates ve salatalik,yesil cay..ustunede 1 su bardaa cook acik cay..cayi azalttim beyaaa:)) iyiniyetlim sanada gunaydin bebeem afiyet leptin olsun:)) motivasyon tam gaz divam:)))))

Merhaba,ben size cewap yazmistim,siz de bana tesekkur edip tecrubeli arkadaslardan da yorum beklediginizi soylediniz..iyi gunler..

propycilcim iyi niyetlim günaydın kızlar hepinizin günü aydın olsun.
sağlıklı kiloların gittiği kacamaksız bi gün olsun inşaallah

uyandığım gibi levo..ron ilacımla birlikte yarım litre su.
sabah kahvaltım; 13 adet zeytin(dikkat ettim de kaç gündür hep 13 adet zeytin yiyorum. :))
1 avuç kadar peynir.
5 adet ceviz.
limonlu yeşil çay.
3 adet omega3
yumurta hazırlayamıyorum kendime yaw.

canım çok geçmiş olsun yavruna allah acil şifalar versin

Kahvaltı günün ennn önemmmlii öğünüüü canım kuru meyveler ve marul maydanoz gibi yeşillikler de olursa süper olacak Yumurta başlarda özellikle olmazsa olmazlardan.. Kalkmanız gereken zamandan yarım saat önce kalkıp rahatça ve keyifli bir kahvaltı harika olur
propycilcim iyi niyetlim günaydın kızlar hepinizin günü aydın olsun.
sağlıklı kiloların gittiği kacamaksız bi gün olsun inşaallah
Sağol canım senin de günün güzel geçsin yağlar erisin bakıcılar kapında kuyruk olsun canıımm
canım çok geçmiş olsun yavruna allah acil şifalar versin
Günaydın emel
Madem çok istiyorsun al sana canım bu hafta başka kaçamak yapma sakın.. Emekler hep boşa gidiyor.. İstemek gerçekten istemek gerçekten kilo vermek istiyorsan kaçamak yapmazsın
Hanzadee günaydın afiyet olsun

Ewwett tam gaz.. Yaa o kadar motive edici yazılar yazıyorum yine de kaçamak yapıyosunuz o yüzden devaaammm

kızlar günaydın nasılsınız
dün giremedim nete bir türlü eşimle balığa gittik yine hiç ayrılasım gelmiyor gölün başından doğayı çok seviyorum ben
hemen dün yaptıklarımı yazayım
sabah:
klasik karatay kahvaltısı omega-3
akşam üstü 3-4 gibi
ızgara tavuk salata
spor:
balık tutarken koşturmaca,evde 50dk plates ve bandda 4 km hızla 1 saat yürüyüş,ev işleri

bu sabah:
aç karnına 3 gün kurusu ve koca bardak ılık su
2 yumurtadan omlet
domates salatalık
yarım avuç kadar peynir
4 tane zeytin
1 kuru incir
5-6 tane fındık
omegaları unutmuşum öğlen içerim artık

Günaydın hanımlar
desteğinize çok ihtiyacım var bugünlerde hevesim çok kaçtı karataya yinede uymaya çalışıyorum ama şu akşam yemeklerini bir türlü azaltamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin .

Dün akşam kardeşimle karısı geldiler gelmeden önce haber verdiler ben oturmaya diyince çay içmeye sandım yemek yoktu evde neyse sonra yemek yemedik dediler kalktım tavuklu mantar makarna salata yaptım hemen gelinimizde hazır pandispanya vardı muslu pasta yaptı hemen yemeklerin hazır olması sofraya oturmamız saat 9,30u buldu neyse ben tavuktan mantardan ve salatadan biraz yedim bir dilim ekmek ve iki çatalda makarna yedim o saatte daha sonra çayın yanında da kocaman bir dilim pasta yedim dün baya spro yapmıştım akşam eve geldikten sonra totom hiç yer görmedi saat 12 ye kadar baya yoruldum ama o saatte yediğim için çok pişman oldum tam sopayı hakettim ben biraz motivasyonum düştü akşamları yemek yemek istemiyorum aslında ama öğlen işyerinde 12,30 da yiyorum saatli çalıştığım yerde herşey o nedenle akşam 7,30da evde oluyorum tam 7 saat aç kalmış oluyorum o nedenlede çok acıkıyorum aslında fazla yememeye özen göstermeye çalışıyorum ama bazen böyle kaçıyor sonra moralim çok bozuluyor bu sabah tartıldım kilom hala aynı yerinde 79,900 napıcam ben bana bir akıl verin lütfen:18::18::18:

günaydın kızlar nasılsınz propicil iyiniyetli buranan müdavimi siz oldunuz ya ben çok yazamıyorum ve geçmisede çok dönemiyorum çookk yorgunummm bugun herkesi öpüyorummm güzel bir gün diliyorum

Heyyyyyy listeye girdim ekimde ama olsun ki belki o zamana mezun olmuş olurum :))

Neyse bayanlar pazartesi günü öğlen 4 te kuruyemiş yemiştim tıkadı akşam yemeği yemedim.

Salı günü baya iyi bir kahvaltı yaptım:))

Pastırmalı peynirli omlet

25 tane zeytin(yeni aldım sere zeytin off çok seviyorum çok yiyiyorum)

bol peynir,pastırma
bir kase tarçınlı çilek

Sonra 3 gibi 1 adet muz 1 saat sonra kuruyemiş yedim yine akşam yemeği yemedim zamanı geçince yemiyorum acıksamda.

Pantalonum çok bol geliyor ama tartıya yansımadı hatta 400 gr fazla çıkıyorum anlamadım neyse toparlanır biliyorum çünkü giydiğim pantolon hiç bu kadar bol olmamıştı:)))

Bu sabah

peynirli omlet

peynir
zeytin bol

1 adet kuru incir

1 adet kuru kayısı

kuruyemiş

pastırma 2 dilim

budur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…