Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar bır arkadas kahvaltısını daha kazasız belasız atlatıp geldım masada herturlu kuruyemıs vardı ben bıraz fazla yuklendım ve su an acayıp tokum bunda ıkı yumurtadında rolu buyuk tabı:1:

kahvaltım
2 yumurta
10 zeytın(ınceydı)
domates
salatalık
omega3
bçpeynır
cevız badem
gunkurusu
fındık
kıvırcık
cay,turk kahvesı

sımdıde yesılcayımı ıcıyorum bır mısafırım gelcek cayı demledım ona tabak hazırladım bana yok cok tokum valla

loxii tepsi kebabını nasıl yaptınnnn huuu huuu:52::52:

kız propi yazmıs ya sabah,görmedin mi?:22::22:

illa beni yorcan he:33:
yazim bari,
kıyma,sogan,sarımsak,kırmızı bıber,karabiber,kimyo az tuz karıstır.borcamın altına tereyagı koy azcık,ustune bu karısımı yay,fırına ver,ben 200 derecede pişirdim.pişmeye yakın kaşar da koyulabılıyormus.
afiyet olsunnnnnn:56::56::56::56:

bu arada kahvaltıya gıttıgım arkadasta karatay yapıyo 20 gunde 4kg vermıs yatıp kalkıp bana dua edıyo onerdıgım ıcın kıtabıda vermıstım okusun dıye ama burdan bahsetmedım ne fenayım yaaa:52::32::32::32:

:1::1:yok yaw benım degıl aslında tarif,otlu omlet olarak bılınıyor,bizim kızlar hıc duymamıs,ben soyleyınce loxi omleti kaldı adı:21:
tarif soyle:yumurta,rende kaşar,ve kıyılmıs maydanoz,dilediğin baharatlar pul bıber karabıber gibi eklenerek karıstırılır,tavada tereyagında altust ederek pişirilir.
aynı tarif dereotlu da çok guzel oluyor.ayrıca kasar dısında baska peynırler de kullanılabılır.afiyet olsun:16:

ne bilem gııııı?ac değildim zati,akşam sağlam yemiştim propcy nintepsi küftesinden(amma da reklam yaptım haa):1::1:o bakımdan bir rahatsızlık olmadı yururken,donuste kostur kostur kahvaltı yaptım ama,sanırım yuruyus acıktırdı:9:
ne zararı varmıs aceba ac karna yurumenın?:26:

insülin direnci 6 ayda kırılıyor.6 ay sonra yıyebilirsin:34:

canım sen birkaç gun karataya kaçamaksız uy,normale doner kılon:34:

evet gayet uygun,emzirerek yapan arkadaslar oldu burda:34:
Sağol canım... hemen yapıcim yarın:16::16:

nasılsınız bakalım mesajımı yazıp geçmişe bakayım :31:

kızlar digital baskül almayı düşünüyoruz hangi markayı önerirsiniz ?şöyle az gösteren bişey istiyorum :52::52::52:

walla çok para vermeyin 22-23 tlye aldım ben bidene çok memnunum premier olabilir tam hatırlayamıyorum ama çok güzel sapma yapmıyo :D

KIZLARRRRR :))

Öğle yemeğim

Evde yedim annem patlıcan musakka yapmış ah nasıl üzülüyo yağlı oldu diye ama hafifti bir tabak ondan yedim haşlama et vardı ondan da yedim az bir adette elma muhtemelen akşam yemem yeter bana bugünlük bun lar :D:D

dün akşam sadece tarhana ve salata
bu sabah 1 muz az badem 2 kuru kayısı
öğlen az dom çorbası ve 1 abant kebabı imiş adı közlenmiş patlıcan et ve mantarlı kaşarlı bişey

kız propi yazmıs ya sabah,görmedin mi?:22::22:

illa beni yorcan he:33:
yazim bari,
kıyma,sogan,sarımsak,kırmızı bıber,karabiber,kimyo az tuz karıstır.borcamın altına tereyagı koy azcık,ustune bu karısımı yay,fırına ver,ben 200 derecede pişirdim.pişmeye yakın kaşar da koyulabılıyormus.
afiyet olsunnnnnn:56::56::56::56:

delüüü görmedimmmmm görsem niye sorimmm:36: yazıver bikim nolmus incilerin mi dökülür :35:

deniycem insallah

:1::1:yok yaw benım degıl aslında tarif,otlu omlet olarak bılınıyor,bizim kızlar hıc duymamıs,ben soyleyınce loxi omleti kaldı adı:21:
tarif soyle:yumurta,rende kaşar,ve kıyılmıs maydanoz,dilediğin baharatlar pul bıber karabıber gibi eklenerek karıstırılır,tavada tereyagında altust ederek pişirilir.
aynı tarif dereotlu da çok guzel oluyor.ayrıca kasar dısında baska peynırler de kullanılabılır.afiyet olsun:16:

ne bilem gııııı?ac değildim zati,akşam sağlam yemiştim propcy nintepsi küftesinden(amma da reklam yaptım haa):1::1:o bakımdan bir rahatsızlık olmadı yururken,donuste kostur kostur kahvaltı yaptım ama,sanırım yuruyus acıktırdı:9:
ne zararı varmıs aceba ac karna yurumenın?:26:

insülin direnci 6 ayda kırılıyor.6 ay sonra yıyebilirsin:34:

canım sen birkaç gun karataya kaçamaksız uy,normale doner kılon:34:

evet gayet uygun,emzirerek yapan arkadaslar oldu burda:34:
Sağol canım... hemen yapıcim yarın:16::16:

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır dukan yapıyordum ve emziriyorum ama kızımda benimle birlikte zayıfladı hemen bıraktım acaba karatay diyeti emziren anneler için uygunmu birde neler yenebiliyorrr:44:
canım bu konunun en canlı örneği benim.oğlum tam 2 ayını doldurmuştu karataya başladığımda ve şimdi 7 aylık ben 11 kilomu karatayla verdim ve sütüm hiç azalmadı ilk sayfada menü örnekleri var oradan bakabilirsin ama ben hergün öyle balık,et,tavuk yemedim(bebekle yemek hazırlaması çok zor) menülerimde zararlı olmayan herşeyden yedim.Omega3 kullanıyorum sütü arttırıyor

ekmek yemiyoruz
tatlı yemiyoruz
hamurişi hayır
pirinç de yok
patates de ıgıg yani cıs
paketli ve işlenmiş ürünler onlar zaten yassak

hadi bakalım hiç durma hemen başla derim goleey gelsin

tarçınlı süt-muzun üstüne kakao dökebilirsin-kuru kayısı arasına sevic fındık koyabilrisin ya da kakaoya bulayabilirsin-kuru inciri de kakouya bulayabilirsin.....

Sen güzel de yürüyosun canım ben pek yürüyemedim geçen hafta ama bulgur bu hafta daha yemem:50:

Herksein kilo verme hızı farklı ama emziriyorsan daha hızlı verebilirsin bizden.. Haftada ortalama 1 kilo sağlıklı:34:

Az göstereninden ha:60:
iyiniyetli kabızlık için ne kullanıyosun ne önerirsin :)))

Selam kızlar,
2.ogunum den önce 1 saat yürüdüm geldim.

Öğle öğününde ;
-hazır iskembe corbasi bir kase,
-1kase yoğurt
-1tane sakatlık
-4kasik bulgur

dün 45 dak yürüdüm. toparladım artık iştahım normale döndü
aman ya neydi o her gördüğüme saldırma durumları Allah muhafaza çok fena idim neyseki ++ durumları olmadı
akşama yemeğim yok ne yapsam bilmem burdan çıkış en erken 18:30 eve git yap falan 20:00
of ya

kızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir

Back
X