Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün dip doruk ev temizligine basladım yatak odası,cocuk odası bitti yarın salonve oturma odasını teemizleyecem inş.

ögle yemegim(14.20 bitti)
:56:keten tohumlu,yogurtlu,taze bakla yemegi
:56:tarhana corbası(ev yapımı)
:56:10 zeyytin
:56:10 fındık cok yoruldum enerjiye ihtiyacım vardı:34:

$Fotoğraf-0635.webp

simdi yürüyüsümüde yapıyorum
5 km :8:
270 kalori:8:5.1 hız
7800 adımcık:8:

canım ya ben bulguru hiç yemiyecem gecen hafta misafirim vardı onlara yaptıklarımdan malesef yemistim- cuma öğle arası patates salatası yedim- cumartesi kısır yiyyince kilo almadım ama yürüyüşler sayesinde çünkü 7 gündede 90 dk yürüdüm , veremedim yani hatamı biliyorum :26::26:

propcilcim insallah canım ya kas oluyodur da ondan tartı değismemistir. seni zayıfsın zatı tuzun kuru dimi :1: 55 olsam bi ne isterim yaa yürüyüşü bırakmıyorum bırakmıyacam inşallah en azından kilo almam.

canımya aslında öğlen yemek yemeyi bırakınca kilo verme hızım artttı bide yoğurt yiyorum ki midem kazınmasın aslında acıkıyorum yanı. aksamda yemeğim hazır olmuyor yürüyüsten gelince 18:00 den önce yiyebilmek için ne varsa uygun yiyorum yemeğim geç hazır oluyor . ama bilinçli az yemem yani

Saol canım, kilo vermek için biraz azaltmak mı lazım acaba diye sordum.:16:

teşekkür ederim kaç tane içiyosun günde aç mı tokmu içiyosun

rica ederim canım genelde bana 1 tane yetiyor..ama 2 tane de içebilirsin..2 yi geçmek sakıncalı..

kızlar bana kabaca neleri yeyip neleri yiyemeyeceğimi söylermisiniz kitabı alana kadar
canım ilk sayfalara dönüp okursan sana baya faydalı olur...

Her 1,5 km yürüyüş hayatımıza 20 dakika ekler.

Beden temizliği için mutlaka hergün 1 saat spor yapmaliymişiz .

:8::8::8::8::8:kesinlikle:1::1:

2 mil leslie yaptım bana başlangıçt bu yeter..sabah ta 20 dk yürümüştüm oh oh:21::21::8::8:

kızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir
aynen canım banada eczacım marıncapı alırken seven seas ı onerdı kapsulude balık yagındanmıs marıncapınkı neden bellı degıl.ben ondan aldım bıtınce ona baslıycam

mesai bitse evime gitsem yemeğimde hazır yemek derdim yok dünden yapmıştım eve girer girmez eşofmanımı spor ayakkabımı giysem gitsem sahile taksam wolkmenimi yürüsem yürüsem yürüsemmm..... sonra kan ter içinde gelip duşa atsam kendimi su aktıkça yağlarda akıp gitse:)) sonra huzurla koltuğa uzanıp seksenleri seyretsem be yaaaa

petusum nabıyon beya:1:

guleryuzum kolay gelsın temızlık en sevdıgım seydır ınsan evını temızlerken sankı ruhunu bedenını beynınıde temızlıyor huzur doluyor bır nevı terapı
:1:

bugün dip doruk ev temizligine basladım yatak odası,cocuk odası bitti yarın salonve oturma odasını teemizleyecem inş.

ögle yemegim(14.20 bitti)
:56:keten tohumlu,yogurtlu,taze bakla yemegi
:56:tarhana corbası(ev yapımı)
:56:10 zeyytin
:56:10 fındık cok yoruldum enerjiye ihtiyacım vardı:34:

Eki Görüntüle 410061

simdi yürüyüsümüde yapıyorum
5 km :8:
270 kalori:8:5.1 hız
7800 adımcık:8:
alkış alkış alıkşşşşş harikasın bendede bu akşam taze bakla yemeği var dereotlu yaptım dündenn yürüyüşede arkadaş aradı bende gelecem diye bugün sahilde iki kişi daha zevkli olacak inşallah birazdan çıkıyorum yehuuuuuuu

aynen canım banada eczacım marıncapı alırken seven seas ı onerdı kapsulude balık yagındanmıs marıncapınkı neden bellı degıl.ben ondan aldım bıtınce ona baslıycam

petusum nabıyon beya:1:

guleryuzum kolay gelsın temızlık en sevdıgım seydır ınsan evını temızlerken sankı ruhunu bedenını beynınıde temızlıyor huzur doluyor bır nevı terapı
:1:
papişim iyi be yaaaa :)) keyfim yerinde yürümeye gidiyom evimin yakınında oturan arkadaş var dün beni görmüş balkondan tahaf ediyodun arsayı diyor :) tam bir saat yürümüştüm oda rakı içiyormuş balkonda kocasıyla keyif yapıyormuş kendimi esefle kınadım diyor :) insan bi şerefe yapar dedim :) özenmiş bugün benle gelecek sahile gidicez yürüyüşe ben birazdan kaçar yürüyüşüm bitmiş ve duş alırken hayal ediyom kendimi kuş gibi olcem kuşşşşş :) cik cikkkkk :52:

ıkıncı ogunum

1 kase ev yogurdu
yarım pohaca
omega3

kızlar cok toktum bırsey yemek ıstemedı canım
ınsaalah gecenın ılerleyen saatlerınde acıkmam

Propycilcim derstesin herhal sesin çıkmıyo:1::1::16:

Hiç bilmiyorum kaç.. Eş durumundan göçebeyiz canım:34:
yok canımcım bugunde raporluyum..yarın ders war yawww maalesefff..:19:
ozaman eşin öğretmen değil...????

kahvaltın dört dörtlük olmuş et tavuğum afiyet olsun enerji olsunnn :nazar:

nabıyon be yaaa hoşgeldin looo ya ne dicem kıı aç karnına nasıl yürüyon eyi değil deyorlar bir bardak süt neym içeydin bariii şu uzamnlarda bi kararverse aç karnamı tok karnamı sabahmı akşammı ayy ne zaman bu işin doğrusu aybalam
petuşcum sabah yuruyus konusunda hocanın şu cevabını hatırlıyorum:
gece boyunca depodaki şekeri yakan vucut,sabah ac karna spor yuruyus yapıldıgında birikmiş yagları enerjı olarak yakarmış..
hatta en iyisi sabah ac karna yurumekmiş..bide kortizol diye bi hırmon warmış,uyanma hormonu..saat 5.30 dan sonra salgılanırmış..
bu hormon yag yakma hormonuymuş..erken kalkıp yurudugun zaman hem depodaki yaglar daha iyi yakılırmış yani özetle:))

kesinlikle katılıyorum moral bozmak yok hem siz bu topiğin moral kaynağısınız ben sahsen sizler sayesinde motive olarak kilo vermeye başladım...
teşekkur ederim canımcım..inşallah en yakın zamanda hedef kilona ulasırsın..:16:

propcilcim insallah canım ya kas oluyodur da ondan tartı değismemistir. seni zayıfsın zatı tuzun kuru dimi :1: 55 olsam bi ne isterim yaa yürüyüşü bırakmıyorum bırakmıyacam inşallah en azından kilo almam.[/QUOTE]
yok bacım yaw nie tuzum kuru olsun..aksine yaş..motivasyonumuzu yuksek tutup herkesin bi an once zayıflamasını istiyom ben:5:

Kızlar çok katılamıyorum size, ama geçmişi hep okumaya çalışıyorum. Terapi gibisiniz sanki hepinizi çok önceden tanıyormuşum gibi? bir haftada 1 kilo verincede bana bayaa moral oldu.
sabah kalktığım gibi 1/2lt. su.(bu alışkanlığımı iyi kazandım, içmediğim zaman bi eksiklik hissediyorum. yaklaşık yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum )
sabah kahvaltım: 12 zeytin, 1 avuç peynir, 3 küçük domates, 3 omega3. kuşburnu çayı. yeşil çay, siyah çay,
öğle yemeğim: 1kase yoğurt çorbası, 1 kabak dolması, 1 dilim fırında makarna:18: (biliyorum yememem lazım ama dayanamadım işte....)
bu saate kadar3.5 lt su(suya devam edecem), yeşil çay, siyah çay. (çaylarımı şekersiz içerim ve 1-2 damla limon sıkarım) heppinizi öpüyorum....:16:

destinacım nası oldun canım..parmagın nasıl oynatabiliyomusun biras..gelen giden cokmu hala..
bide tartı konusunnda ben şoyle dusunuyorum..
tartı biz kadınlar için buzdolabı kadar gerekli bi alet..oyuzden iyi bişe al derim..şahsi fikrim....

bugün ilk günüm sizlerle ...yeniden umutlandım koyvermiştim artık umudum kalmamıştı kabulndim di ...iyikisizi buldum ama ilk günden yanlışlık yaptım galiba hem öğlen hem akşam ceviz yedim yani üç öğün oldu....
akşam yemeğim taze fasülye yoğurt ve ceviz ve acı turşu biber
karatayın ilk kitabını oğlum akşam üstü getirdi daha başlamadım acaba ikincisi daha kapsamlı olabilir mi onuda almalımıyım

canım hoşgeldin aramıza.ilk zamanlarda kuruyemişi abartıyo insan ama sonra alışıyosun ve sadece kahvaltıda yiyosun merak etme.sana kolay gelsin ve inş.en güzel şekilde hedefine ulaşırsın...

kızlar canım acaip dondurma istiyooor..

benimdeeee:52::52::52:

kadınlar kulübü tv ödülleri anketine katıldınız mı
evet canım katıldım...

Yürüdüm iyiniyetlim. 45 dakika. A bu arada artık kahveyi şekersiz içebiliyorum. Alışmaya başladım. :32:

Esasım ne oldu sana, yaz geliyor, bak daha tiril tiril elbiseleri giyeceksin, unutma, titre ve kendine gel arkadaşım. Seni çok öpüyorum:54:

2.öğünüm: 1 dilim dana ızgara, 3 kaşık bulgur pilavı, turşu, 1 kase cacık, 1 k.incir, 4 ceviz

valla sorma canım mahvoldum 2 haftadır .doğru diyosun elbise giycem gerçekten çok istiyorum ama bakalım olacak olacak moralimi bozmuyorum yinede...

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 aydır dukan yapıyordum ve emziriyorum ama kızımda benimle birlikte zayıfladı hemen bıraktım acaba karatay diyeti emziren anneler için uygunmu birde neler yenebiliyorrr:44:

hoşgeldin aramıza canım burda emziren annelerde var gayette memnunlar.zaten yediklerimiz hep sağlıklı şeyler oyüzden bebeğinede zararı olmaz diye düşünüyorum .

sağol canım benim senin menü süper daha ne olsun yeter tabi,bende milföyden börek,makarna salatası,ve nevzine yapıcam eksik malzemeleri almak içinde çıkışta markete yürüycem :1:

canım nevzine neki?:44:

mesai bitse evime gitsem yemeğimde hazır yemek derdim yok dünden yapmıştım eve girer girmez eşofmanımı spor ayakkabımı giysem gitsem sahile taksam wolkmenimi yürüsem yürüsem yürüsemmm..... sonra kan ter içinde gelip duşa atsam kendimi su aktıkça yağlarda akıp gitse:)) sonra huzurla koltuğa uzanıp seksenleri seyretsem be yaaaa

ahh ahhh kızım ağzımın suyu aktı valla :1: sen anlatırken nerde gidip dinlenmek temizlik var ya off offf ama olsun haftayada ben anlatırım böyle ballandıra ballandıra:52::52: canım sana güzel yürüyüşler huzurlu bi akşam diliyorum...:54:

destinacım nası oldun canım..parmagın nasıl oynatabiliyomusun biras..gelen giden cokmu hala..
bide tartı konusunnda ben şoyle dusunuyorum..
tartı biz kadınlar için buzdolabı kadar gerekli bi alet..oyuzden iyi bişe al derim..şahsi fikrim....

cevap için saol tatlım kıymatlım kimse cevap yazmamış diyordum bende :9: ayagım iyi üzerine basabiliyorum bastonları attım çok şükür ..valla gelen giden çoook bide burda adetmidir nedir gelen elişiyle falan gelip 2-3 saat oturuyolar ..çay falanda yapamıyorum kuru kuru oturuyolar:9: bi meyve suyu ikram ediyorum ..yarında ögretmen arkadaşlar geleceklermiş eşime sakın bişey yapmasın demişler bu ayakla nasıl yapcaksam :19:

kızlar öğle menüm:
kızarmış tavuk
2 bardak ayran
biraz domates+salatalık
şimdiye kadar suyum 1,5 lt.oldu ve yemekten önce yarım saatten fazla tempolu bi yürüyüş yaptım.bi imza işi vardı hızlı hızlı gittim geldim ohh çokta iyi oldu valla akşam yemeyi düşünmüyorum yani inş.başarabilirim çünkü saat 3de yedim öğlen yemeğini.çok acıkırsamda yoğurt salata yada çorba yerim...:21:

valla sorma canım mahvoldum 2 haftadır .doğru diyosun elbise giycem gerçekten çok istiyorum ama bakalım olacak olacak moralimi bozmuyorum yinede...
Moral bozmak yok, kaldığın yerden devam. :50: Kaçamaklar her zaman olacaktır, önemli olan onu orada bırakıp, yola devam etmektir. Canım hiç moralini bozma, öğünlerini biraz arttır, belki de yetmiyordur. Yürüyüşlere devam. Yürüyüş, ayrıca morali yükseltiyor. Seni çok öpüyorum.:13:

Moral bozmak yok, kaldığın yerden devam. :50: Kaçamaklar her zaman olacaktır, önemli olan onu orada bırakıp, yola devam etmektir. Canım hiç moralini bozma, öğünlerini biraz arttır, belki de yetmiyordur. Yürüyüşlere devam. Yürüyüş, ayrıca morali yükseltiyor. Seni çok öpüyorum.:13:

çok sağol canım zaten sizlerin desteği olmasa ooo çoktan bırakıp zararlıları yemeye başlamıştım:1:yürüyüşüde daha düzenli hale getirisem değme keyfime bakalım olacak olacak...gitcek bu kilolar...

kızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir

ben de bu beslenme şeklinde bihaberken 1 yıldır se..seas kullanıyorum, hatta en son aldığımda eczacı en iyi markalardan olduğunu söyledi.

cevap için saol tatlım kıymatlım kimse cevap yazmamış diyordum bende :9: ayagım iyi üzerine basabiliyorum bastonları attım çok şükür ..valla gelen giden çoook bide burda adetmidir nedir gelen elişiyle falan gelip 2-3 saat oturuyolar ..çay falanda yapamıyorum kuru kuru oturuyolar:9: bi meyve suyu ikram ediyorum ..yarında ögretmen arkadaşlar geleceklermiş eşime sakın bişey yapmasın demişler bu ayakla nasıl yapcaksam :19:

öncellikle tekrar geçmiş olsun :nazar: bu gelenler yanlarında bişey getirse ne iyi olur, hem sana da hayrı olur :20:

Back
X