Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar..

bilgeasya hoşgeldin..bebişini güle güle büyüt..bu diyetin ona zararı olmaz..hatta sen sağlıklı beslendikçe o da sağlıklı olur..merak etme..

öğle yemeğim:
menemen
beyaz beynir
5-6 zeytin
salatalık
ayran

şimdi de bir avuç fındık..

Eğer kendimizi şiş hissediyorsak
veya ödemimiz varsa cok pratik iki önerim var :

1-Ananas çayı,
2-Rezene çayı ,

İçebiliriz ..

Afiyet olsun
:16:

Eğer kendimizi şiş hissediyorsak
veya ödemimiz varsa cok pratik iki önerim var :

1-Ananas çayı,
2-Rezene çayı ,

İçebiliriz ..

Afiyet olsun
:16:

bende geçen ay doktorumda görmüştüm göbek yağlarını eriten çay tarifi veriyodu doktorun biri.içinde rezene,papatya,meyan kökü,anason ve adaçayı var.bugün eşime aldırıp deniycem:31::31:

ayy bende istiyom bahceli evvv....:84:
şöyle tavuklarım olsun özgur gezip dolassınlar..
bi kac tane koyunum olsun melesinler..
herturlu otlarım olsun bahcemde meyve sebzem olsun..
kosu bandımı bahceme koysam hattaa......
ayy hayallerim böyük birasss:27:

ben de istiyom ben de:52::52:

yuruyus zamanı şindik..
bide bu leslie bacı cok yoruyo ya...ama sıkıcı buldum kkendisini..bide fiziğini begenmedim hiç estetik değil:120:

ben sevdim kız müzik eşliğinde iyi gitti..spora çıkamayanlar için iyi:1::1:

Internetten hemen fistik gibi hatunlarin giydigi harkika elbiselere falan bak..Bak nasilda geciyor istegin ...:34:
alem kızsın:)):1::1:

hayırlı sabahlar hanımlar
dün bayağı yoğun ve yıpratıcı bir gün geçirdik
nete hiç girmeye vaktim olmadı
ölen kardeşimin çocuklarıyla ilgili sıkıntılarımız vardı sevgi-liebe daha önce yazmış kardeşimizi kocası öldürdü
onon çocuklarıyla uğraşıyoruz akşam ayrıntılı yazabilirim belki
şimdi çıkmak zorundayım
bugün klasik kahvaltımı yaptım
dün bildirim yapamadım ama zaten kilo verememişim
4 haftadır aynıyım
eşim 1,5 kilo oğlum 1 kilo verdiler
toplamda eşim6
oğlum 5 kilo verdiler
bende veririm herhalde zaten şimdi buna takılacak vaktim yok hayırlısı dua edin bizim için öksüz ve yetimlerimiz için
Allah a emanet olun
canım çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun..Allah cezasını versin pislik herifin:47::47:

dikkat ettimde topikteki kızların çoğu bu hafta regl oldu veya olmak üzere

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

evet yaa..bak ben de şimdi geriye bakınca farkettim ..empati mi kurduk ne:1::1:

Öğlen:56::56::56:

bir dolu tabak nohut yemeği
yeşil salata
yoğurt

Dünden kalma kısır vardı yemedim:50:
koccaman bi aferin sana:46::46:

teşekkürler canım dukan bana yaramadı dukan topiğinde yazıyordum zaten bakayım karatay bana uygunmu dedimmm ohh çok güzel şeyler yeniyorr:16:
ben de eski bir dukancı olarak hiç pişman olmayacaksın diyorum..aramıza hoşgeldin:42::42:

bu arada kahvaltıya gıttıgım arkadasta karatay yapıyo 20 gunde 4kg vermıs yatıp kalkıp bana dua edıyo onerdıgım ıcın kıtabıda vermıstım okusun dıye ama burdan bahsetmedım ne fenayım yaaa:52::32::32::32:
ayy gerçekten ne fenasın kızz:1::1:cadı seni:1::1:

sağol canımcım,sabah az yemedim ama regl olucam datlum ondan çok acıkıyorum galiba:31:

al sana bi dane daha regli li:1::1: artı ben:1::1:

menümü de yazıyım kıslaarrr..

sabah
2 ceviz
tulum peynirli omlet
peynir
zeytin

öğle
yoğurtlu ıspanak(dün evde de ıspanak yapmıştım..iş yerin de de bugün ıspanak ..beni mi takip ediyolar ne:1::1:)
4 köfte

bende geçen ay doktorumda görmüştüm göbek yağlarını eriten çay tarifi veriyodu doktorun biri.içinde rezene,papatya,meyan kökü,anason ve adaçayı var.bugün eşime aldırıp deniycem:31::31:

Cok güzel canım , Mutalaka denemeni isterim ..
Ben dun aldım 1 kutu .. Tabiki zayiflattigina inanmıyorum :17: Ama metabolizmayı gercekten hızlandırıyor.
Benimkinin içindeki maddeleri okudum hemen hemen aynı bitkiler benimkinin icinde ekstra hibisküs var ..
İyi günler canım ..

mesai bitse evime gitsem yemeğimde hazır yemek derdim yok dünden yapmıştım eve girer girmez eşofmanımı spor ayakkabımı giysem gitsem sahile taksam wolkmenimi yürüsem yürüsem yürüsemmm..... sonra kan ter içinde gelip duşa atsam kendimi su aktıkça yağlarda akıp gitse:)) sonra huzurla koltuğa uzanıp seksenleri seyretsem be yaaaa

Cok güzel canım , Mutalaka denemeni isterim ..
Ben dun aldım 1 kutu .. Tabiki zayiflattigina inanmıyorum :17: Ama metabolizmayı gercekten hızlandırıyor.
Benimkinin içindeki maddeleri okudum hemen hemen aynı bitkiler benimkinin icinde ekstra hibisküs var ..
İyi günler canım ..

deniycem canım...tek başına bitki çayları zayıflatmıyo tabi,ama diyet ve sporla birlikte tüketildiğinde çok çok faydasını görüyorum ben.dediğin gibi metabolizmayı hızlandırsın,ödemler gitsin yeter:1:

kızlar bana kabaca neleri yeyip neleri yiyemeyeceğimi söylermisiniz kitabı alana kadar

ekmek yok,şeker asla yok,meyve az ve mümkünse sabah,ara öğün yok,işlenmiş hazır gıdalar yok
,köy sütü,köy yumurtası,ev yoğurdu,köy tavuğu serbest yapabildiğin kadar bunları yapacaksın ve yürüyüş şart yada başka bir spor özetle hareket etmek şart menü örnekleri için ilk sayfalara bakınız tereyağı,zeytinyağı serbest zeytin yağı soğuk sıkım tereyağı köy tereyağı olacak diğer yağları at gitsin aklıma gelenler bunlar ha birde balık yağı takviye alıyoruz kahvaltımız çok sıkı oluyor kavrulmamış badem,fındık,ceviz bulundur işte böle

Son düzenleme:
Böyle 45 dakika iş çıkışı yürüme fırsatını kaçırma havalar da güzel zaten esasım:16::16:

haklısın canım bu haftada yapamam eve gidip hemen işe koyuluyorum yatak odamı bi güzel dağıttımda .yazlıkları düzenliyorum odanın şeklini değiştirdim yatağın komidinin falan yerini değiştirdim anlıcan ev dandini dandini oynuyo o yüzden bu hafta böyle hareketli geçsin haftaya inşallah düzenli yürüyüş olacak.

ayy bende istiyom bahceli evvv....:84:
şöyle tavuklarım olsun özgur gezip dolassınlar..
bi kac tane koyunum olsun melesinler..
herturlu otlarım olsun bahcemde meyve sebzem olsun..
kosu bandımı bahceme koysam hattaa......
ayy hayallerim böyük birasss:27:

bahçede koşu bandı güzelmiş...:1:

Merhaba kızlar ,

3. Ve son öğününü bildiriyorum;

5 köfte li & patlicanli kebap
bol yeşil salata
ve metabolizma hızlandırıcı çay ..

Yemekten önce 1 saat yürüdüm.

Simdilik bu kadar herkeze güzel akşamlar :10:

canım bu yatığın metobalizma çayından memnunmusun faydasını gördün mü...

Berrin Yiğit sık sık bu karışımın tarifini veriyor. Diyetisyen Berrin Yiğit bu zayıflama karışımının metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcı olduğunu ifade ediyor.

Verilen ölçülere ve pişirme şekline özen gösterin. Diyet yapıyorsanız özellikle tavsiye ederiz.

BERRİN YİĞİTTEN İÇTİKÇE ZAYIFLATAN KARIŞIM

2 elma
Yarım portakal
2 çubuk tarçın
4 karanfil
Yarım portakal
2 tane avokado yaprağı
2 tane kiraz sapı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 avuç mısır püskülü
1 litre su

HAZIRLANIŞI:
Suyu tencereye koyup kaynatın içine kabuklu olarak doğradığınız elmaları ve yine kabuklu olarak doğradığınız yarım portakalı atın. Çubuk tarçınları ve karanfilleri de ilave edip 5 dakika kaynatın. Ocaktan indirip içine 20 tane kiraz sapı,2 avokado yaprağını,1 tatlı kaşığı biberiyeyi ve 1 avuç mısır püskülünü koyup ağzı kapalı olarak 4 dakika dinlenmeye bırakın. Sonra süzüp gün boyu ara ara bu çayı içip tüketin.
BURADA BİTKİLERİN MİKTARLARI VE KAYNAMA SÜRELERİ ÖNEMLEİDİR. O YÜZDEN VERİLEN MİKTARLARA BAĞLI KALIN.

haklısın canım bu haftada yapamam eve gidip hemen işe koyuluyorum yatak odamı bi güzel dağıttımda .yazlıkları düzenliyorum odanın şeklini değiştirdim yatağın komidinin falan yerini değiştirdim anlıcan ev dandini dandini oynuyo o yüzden bu hafta böyle hareketli geçsin haftaya inşallah düzenli yürüyüş olacak.

bahçede koşu bandı güzelmiş...:1:

canım bu yatığın metobalizma çayından memnunmusun faydasını gördün mü...

Evet canım cok memnunum .
Ben Selahattin Dönmezin tarifine eksta ıhlamur ekledim . İştahımın kesildiğini fark ettim.
Tuvalete çıkma problemin varsa da cok iyi eger sık tuvalet problem yasıyorsan icine 4 kara kayısı at kaynat cok faydasını görürsün .
Sevgiler

deniycem canım...tek başına bitki çayları zayıflatmıyo tabi,ama diyet ve sporla birlikte tüketildiğinde çok çok faydasını görüyorum ben.dediğin gibi metabolizmayı hızlandırsın,ödemler gitsin yeter:1:

Hadi bakalım hayırlısı olsun,
gitsin kilocuklar :8:

Her 1,5 km yürüyüş hayatımıza 20 dakika ekler.

Beden temizliği için mutlaka hergün 1 saat spor yapmaliymişiz .

Back
X