- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kendimizi şiş hissediyorsak
veya ödemimiz varsa cok pratik iki önerim var :
1-Ananas çayı,
2-Rezene çayı ,
İçebiliriz ..
Afiyet olsun![]()
kızlar sorması ayıp kabızlık için ne yapıyorsunuz benim böyle bir problemim varbende geçen ay doktorumda görmüştüm göbek yağlarını eriten çay tarifi veriyodu doktorun biri.içinde rezene,papatya,meyan kökü,anason ve adaçayı var.bugün eşime aldırıp deniycem![]()
ayy bende istiyom bahceli evvv....:84:
şöyle tavuklarım olsun özgur gezip dolassınlar..
bi kac tane koyunum olsun melesinler..
herturlu otlarım olsun bahcemde meyve sebzem olsun..
kosu bandımı bahceme koysam hattaa......
ayy hayallerim böyük birasss![]()
ben de istiyom ben de
yuruyus zamanı şindik..
bide bu leslie bacı cok yoruyo ya...ama sıkıcı buldum kkendisini..bide fiziğini begenmedim hiç estetik değil:120:
ben sevdim kız müzik eşliğinde iyi gitti..spora çıkamayanlar için iyi
alem kızsın:))Internetten hemen fistik gibi hatunlarin giydigi harkika elbiselere falan bak..Bak nasilda geciyor istegin ...![]()
canım çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun..Allah cezasını versin pislik herifinhayırlı sabahlar hanımlar
dün bayağı yoğun ve yıpratıcı bir gün geçirdik
nete hiç girmeye vaktim olmadı
ölen kardeşimin çocuklarıyla ilgili sıkıntılarımız vardı sevgi-liebe daha önce yazmış kardeşimizi kocası öldürdü
onon çocuklarıyla uğraşıyoruz akşam ayrıntılı yazabilirim belki
şimdi çıkmak zorundayım
bugün klasik kahvaltımı yaptım
dün bildirim yapamadım ama zaten kilo verememişim
4 haftadır aynıyım
eşim 1,5 kilo oğlum 1 kilo verdiler
toplamda eşim6
oğlum 5 kilo verdiler
bende veririm herhalde zaten şimdi buna takılacak vaktim yok hayırlısı dua edin bizim için öksüz ve yetimlerimiz için
Allah a emanet olun
dikkat ettimde topikteki kızların çoğu bu hafta regl oldu veya olmak üzere
![]()
evet yaa..bak ben de şimdi geriye bakınca farkettim ..empati mi kurduk ne
koccaman bi aferin sanaÖğlen
bir dolu tabak nohut yemeği
yeşil salata
yoğurt
Dünden kalma kısır vardı yemedim![]()
ben de eski bir dukancı olarak hiç pişman olmayacaksın diyorum..aramıza hoşgeldinteşekkürler canım dukan bana yaramadı dukan topiğinde yazıyordum zaten bakayım karatay bana uygunmu dedimmm ohh çok güzel şeyler yeniyorr![]()
ayy gerçekten ne fenasın kızzbu arada kahvaltıya gıttıgım arkadasta karatay yapıyo 20 gunde 4kg vermıs yatıp kalkıp bana dua edıyo onerdıgım ıcın kıtabıda vermıstım okusun dıye ama burdan bahsetmedım ne fenayım yaaa![]()
cadı seni
sağol canımcım,sabah az yemedim ama regl olucam datlum ondan çok acıkıyorum galiba![]()
al sana bi dane daha regli liartı ben
![]()
kızlar sorması ayıp kabızlık için ne yapıyorsunuz benim böyle bir problemim var
teşekkür ederim kaç tane içiyosun günde aç mı tokmu içiyosunform çay en iyisi canım hem meyveli tadları da fena diill..
bende geçen ay doktorumda görmüştüm göbek yağlarını eriten çay tarifi veriyodu doktorun biri.içinde rezene,papatya,meyan kökü,anason ve adaçayı var.bugün eşime aldırıp deniycem![]()
kızlar sorması ayıp kabızlık için ne yapıyorsunuz benim böyle bir problemim var
Cok güzel canım , Mutalaka denemeni isterim ..
Ben dun aldım 1 kutu .. Tabiki zayiflattigina inanmıyorumAma metabolizmayı gercekten hızlandırıyor.
Benimkinin içindeki maddeleri okudum hemen hemen aynı bitkiler benimkinin icinde ekstra hibisküs var ..
İyi günler canım ..
kızlar bana kabaca neleri yeyip neleri yiyemeyeceğimi söylermisiniz kitabı alana kadar
Böyle 45 dakika iş çıkışı yürüme fırsatını kaçırma havalar da güzel zaten esasım![]()
ayy bende istiyom bahceli evvv....:84:
şöyle tavuklarım olsun özgur gezip dolassınlar..
bi kac tane koyunum olsun melesinler..
herturlu otlarım olsun bahcemde meyve sebzem olsun..
kosu bandımı bahceme koysam hattaa......
ayy hayallerim böyük birasss![]()
bahçede koşu bandı güzelmiş...
Merhaba kızlar ,
3. Ve son öğününü bildiriyorum;
5 köfte li & patlicanli kebap
bol yeşil salata
ve metabolizma hızlandırıcı çay ..
Yemekten önce 1 saat yürüdüm.
Simdilik bu kadar herkeze güzel akşamlar![]()
canım bu yatığın metobalizma çayından memnunmusun faydasını gördün mü...
haklısın canım bu haftada yapamam eve gidip hemen işe koyuluyorum yatak odamı bi güzel dağıttımda .yazlıkları düzenliyorum odanın şeklini değiştirdim yatağın komidinin falan yerini değiştirdim anlıcan ev dandini dandini oynuyo o yüzden bu hafta böyle hareketli geçsin haftaya inşallah düzenli yürüyüş olacak.
bahçede koşu bandı güzelmiş...
canım bu yatığın metobalizma çayından memnunmusun faydasını gördün mü...
Evet canım cok memnunum .
Ben Selahattin Dönmezin tarifine eksta ıhlamur ekledim . İştahımın kesildiğini fark ettim.
Tuvalete çıkma problemin varsa da cok iyi eger sık tuvalet problem yasıyorsan icine 4 kara kayısı at kaynat cok faydasını görürsün .
Sevgiler
deniycem canım...tek başına bitki çayları zayıflatmıyo tabi,ama diyet ve sporla birlikte tüketildiğinde çok çok faydasını görüyorum ben.dediğin gibi metabolizmayı hızlandırsın,ödemler gitsin yeter![]()