Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Datlum bana gore cok degil..miktar da olcumuZ doymak..zaten insulin kirildikca kendiliginden azaliyomus porsiyonlar..sikma canini..Akşam menümü yazayım:
2 tabak ezogelin çorba
2 tane biber dolması
2 omega 3 tablet
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
PROP'um... Topicteki PROF'um... Söyle bana... Bu kadar çok yemek caiz mi Karatay'da?
Doymuyorum, napayım ya![]()
Harikasin datlum walla,nazar degmesin:))40 dakika önce falan geldim yürüyüsten dustan cikar cikmaz yaziyorum....
Evet sonuclar burda var mi kapisan
1,35 dakkika..
8,522 km
yaklasik 6,53 hizinda
11880 adim birkerelikte
hahahahahahahhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
su ana kadar sivi 3,5 litre su oldu.....
Oh sefam olsun gelsin Leptinlerrrrrrrrrr gitsin yaglarrrrrrrrr
eferim sana toparla tabikiiidün 45 dak yürüdüm. toparladım artık iştahım normale döndü
aman ya neydi o her gördüğüme saldırma durumları Allah muhafaza çok fena idim neyseki ++ durumları olmadı
akşama yemeğim yok ne yapsam bilmem burdan çıkış en erken 18:30 eve git yap falan 20:00
of ya
kızlar ya bizim eczacı aile dostu bu bizim kullandığımız markayı pek önermedi
yağları çok da etkili değpil dedi.
.even&.eas al daha iyi dedi.
bayağı yakın aile dostumuz yani güvenilir
Bilgsayar kociste,telden yazmak zor oluyo yaw..
ben yatiym en iyisi yarin okul war(
herkese iyi geceler kislar..
bu arda seksenler cok komik,karnim agridi gulmakten![]()
Ben de bu 2 diziyi seviyorum ya... Çok komik ikisi de... Bir de Merlin'im var.
2 mil leslie yaptım bana başlangıçt bu yeter..sabah ta 20 dk yürümüştüm oh oh![]()
![]()
![]()
Sabah karatay klasik kahvaltı
öğlen mercimek çorba
2 çatal kabak
1 küçük böğrek
akşam mercimek 1 tabak
2 çatalda ev makarnası![]()
![]()
Kendime dur diyemiyorum yememen lazım biliyorum ama engel olamıyorum
2.5 litreye yakın su
günaydın kızlarr...
moralim çok bozuldu
bugün reglimin 5. günü yani bitti gibi artık ve tartıldım 81.2 ben niye kilo veremiyorum yaaa
acaba ödemlerim daha gitmemişmidir..özellikle regl olduum için hemen hiç kaçamak ta yapmadım..yürüyüşte yapıyorum ..hatta leslie de yapıyorum..
atıcam kendimi bi yerlerden
su ancak 2 - 2.5 litre içiyorum onun etkisi var mıdır..offff...sabah sabah moral sıfır..insülin direncim yok bence çünkü 5 saatten önce acıkmıyorum..sabahları bile tok kalkıyorum..kahvaltımı zorlama yiyorum..naapçem ben kızlar..yar bana bir çare![]()
Günaydın...
Regl bittiğinde 1 haftada geçiyor ödem canım sıkma canını
Günaydın canım bişiycik değil.saol canım yaa..valla sinirden ağlıycaktım..tuvalet sorunum dayok çok şükür..omega 3 bitti onun etkisi de olur mu dersin..bugün alayım..cevizim de bitmiş offf..
sabah sabah ne problemim di mi![]()
Nasılsınız kızlar
Kalkınca zeytin çekirdeği ve su
Sonra 45 dakika yürüyüş
Hava öyle güzel ki insanın içi açılıyor
Birazdan kahvaltımı yapacağım
Hepimiz için kaçamaksız bir gün olur inşallah