Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabahtan beri koşuşturmamı anlatsam valla ağlarsınız :33:

sabah : ( 7-7.30 arası ) 2 organik yumurta ( umarım öylelerdir ), peynir, 3 gün kurusu, 6 ceviz

öğle : hep dışarıdaydım dilim bir karış vaziyette

öğleden sonra : azıcık peynirle küçük kase fıstık yedim.

yorgunluktan ayaklarımı hissetmiyorum, geçmişi okuyayım azıcık.. umarım gününüz iyi geçmiştir. :9:

Canlar, menümü yazıp kaçayım
Sabah: 1 muz,1 dilim peynir, domates, yeşil biber, roka, 1 avuç ceviz, 2 omega kapsülü,1 bardak çay
Öğlen: 1 tabak et haşlama, 1 avuç ceviz
4km (45 dk) yürüyüş
2,5 lt su

bugün yediklerim

1.öğün:
2 rafadan yumurta
1 dilim peynir
birkaç dilim sucuk
5 zeytin
domates
salatalık
3 omega 3

2.öğün:
yarım kase mercimek çorbası
avuç içi kadar tavuk eti
közlenmiş domates-biber

spor:1 saat yürüdüm,birazdan dışarda da yürüycem:8::8:

Slm. kizlarrr
Bu günüde kacamaksiz atlatik sayilirrrrrrrr
Gün bitmedi ama ben agzimi kilitledim :52::52:
1.ögün (09:30)
1 yumurta
1 domates
10-12 siyah zeytin
yarim avuc icinden az beyaz peynir
1 bardak kahve

2.ögün (15:30)

1 tabak mantarli hindi göhsü sote
1 kase yogurt
4-5 kasik bulgur pilavi
(bulgursuz hafta olmuyor ama tartilma gününe yakin yiyecegime hafta basi yiyorum ki vücutta tuttugu sular o güne kadar gitsin):34::34:
Sivi: Simdiye kadar 2 litre su (su cok önemli kizlarrrrrrrr)
Spor: Evet yarim saat sonra cikiyorum yürüyüsüme gelince yazarim :33::33::33:
Havada öyle bir bulutlu ki yagdi yagacak...Bizim buradaki Türk kadinlarida kandirdim dün sürükledim zorla kendimle yürüyüse bu günde alacam onlari yanima...:52::52::52:
Ben önde onlar oflaya puflaya arkamda süper olduk :1::1::1:

günaydınn canlarrrrrr:16::16::16:

kahvaltımmm

sabah mantar sote yapmıştım akşam yemeği için ondan biraz tavaya aldım 2 köy yumurtası kırdım al sana mantarlı omlettt:1::1::1::1:
salatalık
peynir
yeşil çay
kivi
fındık-kuru üzüm

akşam menüm

1 tabak mantar sote
patlıcan salatası
yoğurt
1 avuç kuru yemiş

şimdi yürüyüşe çıkıyorum kızlarrrr öptümm hepiniziiii

cevap için saol tatlım kıymatlım kimse cevap yazmamış diyordum bende :9: ayagım iyi üzerine basabiliyorum bastonları attım çok şükür ..valla gelen giden çoook bide burda adetmidir nedir gelen elişiyle falan gelip 2-3 saat oturuyolar ..çay falanda yapamıyorum kuru kuru oturuyolar:9: bi meyve suyu ikram ediyorum ..yarında ögretmen arkadaşlar geleceklermiş eşime sakın bişey yapmasın demişler bu ayakla nasıl yapcaksam :19:
amaaan kuru kuru otursunlar bacım boşver..keyfini cıkar tembelliğin:9:

Canım bugün evle ilgilendim biraz. Ütü yapıyorum, dinlenme aralarında size bakıyorum canımcım. Sen neler yaptın, elin nasıl daha iyi mi? :16:
kolay gelsin canımcım..bayaa iş yapmıssın bugun..elim bayaa duzeldi cok sukur..yarın iş başı..:43:

sabahtan beri koşuşturmamı anlatsam valla ağlarsınız :33:

sabah : ( 7-7.30 arası ) 2 organik yumurta ( umarım öylelerdir ), peynir, 3 gün kurusu, 6 ceviz

öğle : hep dışarıdaydım dilim bir karış vaziyette

öğleden sonra : azıcık peynirle küçük kase fıstık yedim.

yorgunluktan ayaklarımı hissetmiyorum, geçmişi okuyayım azıcık.. umarım gününüz iyi geçmiştir. :9:
dinlenmeyi hakettin ozaman bebaam..aksam menusunu az yemişsin..cok yorulunca insan cok yiyemiyo demi..

Slm. kizlarrr
Bu günüde kacamaksiz atlatik sayilirrrrrrrr
Gün bitmedi ama ben agzimi kilitledim :52::52:
1.ögün (09:30)
1 yumurta
1 domates
10-12 siyah zeytin
yarim avuc icinden az beyaz peynir
1 bardak kahve

2.ögün (15:30)

1 tabak mantarli hindi göhsü sote
1 kase yogurt
4-5 kasik bulgur pilavi
(bulgursuz hafta olmuyor ama tartilma gününe yakin yiyecegime hafta basi yiyorum ki vücutta tuttugu sular o güne kadar gitsin):34::34:
Sivi: Simdiye kadar 2 litre su (su cok önemli kizlarrrrrrrr)
Spor: Evet yarim saat sonra cikiyorum yürüyüsüme gelince yazarim :33::33::33:
Havada öyle bir bulutlu ki yagdi yagacak...Bizim buradaki Türk kadinlarida kandirdim dün sürükledim zorla kendimle yürüyüse bu günde alacam onlari yanima...:52::52::52:
Ben önde onlar oflaya puflaya arkamda süper olduk :1::1::1:
ayy komiksin burçincim..yazık kadınlara eziyet etme bak yarın hamlamaktan kimse gelmez senle yuryuse:9::9:

hatunlar evinizde oval şeklinde güvec kabı var mı, hani şu çok derin olmayanlardan. onda pişirebileceğiniz nefiss bir kahvaltı önerisi

3 tane yumurtayı iyice cırpın, hafifce yağladığınız güvec kabına yumurtaları dökün, üstüne isterseniz bir dilim kaşar veya sucuk veya her ikiside, koyun fırına, 180 C'den az olmamak üzere pişsin 10-15 ak. arası, puf börek gibi kabarıyor :1:

hepinize afiyet şeker olsun:16::56:

canım bu konunun en canlı örneği benim.oğlum tam 2 ayını doldurmuştu karataya başladığımda ve şimdi 7 aylık ben 11 kilomu karatayla verdim ve sütüm hiç azalmadı ilk sayfada menü örnekleri var oradan bakabilirsin ama ben hergün öyle balık,et,tavuk yemedim(bebekle yemek hazırlaması çok zor) menülerimde zararlı olmayan herşeyden yedim.Omega3 kullanıyorum sütü arttırıyor

ekmek yemiyoruz
tatlı yemiyoruz
hamurişi hayır
pirinç de yok
patates de ıgıg yani cıs
paketli ve işlenmiş ürünler onlar zaten yassak

hadi bakalım hiç durma hemen başla derim goleey gelsin

ben de katılmak istiyorum sizeeee...bebeğim 3 aylık emziriyorum diye tereddüt ettim ama ekmeğin pastanın ne bana ne ona faydası olur kanaatindeyim.. bir gün kahvaltıyı denedim cidden hiç acıkmadım ama tatlıya çok düşkün oldum emzirirken ondan nasıl vazgeçerim bilemiyorum..tatlı konusunda ne yapıyosunuz ..bana da bi el atın nolurr

off çok yorgun hissediyorum ben de..akşam menüm

yoğurt çorbası
fırında yımırtalı köfte
kalan az yoğurtlu ıspanağım
kalan azcık tavuk ciğerim
1 küçük yağda kavrulmuş biber
ve şimdik te çayyy:1::1:

3.öğünüm:

1tabak nohutlu taze fasulye yemeği,
1tabak quinoa
ve bir bardak kahve

Birazdan metabolizma hızlandırıcı çayımı içeceğim .
ve seksenleri izleyeceğim.

Hayatim boyunca Avrupa yakası ve beyaz gelincik den sonra izlediğim yeni dizilerim. Seksenler ve yalan dünya

Herkeze iyi akşamlar

İyi akşamlar hanımlar,

ara öğün: 1 kuru incir, 10 badem
akşam: yarım kase cacık, zey.patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı

Bugün kuru meyveyi biraz kaçırdım galiba:26:

ben de katılmak istiyorum sizeeee...bebeğim 3 aylık emziriyorum diye tereddüt ettim ama ekmeğin pastanın ne bana ne ona faydası olur kanaatindeyim.. bir gün kahvaltıyı denedim cidden hiç acıkmadım ama tatlıya çok düşkün oldum emzirirken ondan nasıl vazgeçerim bilemiyorum..tatlı konusunda ne yapıyosunuz ..bana da bi el atın nolurr

canım tatlılar konusunda ben de muzdaripim ama arada kuru incir ve günkurusu yemek bu isteğimi köreltiyor(sık olmamak kaydıyla)akşamları da yasak tabii:1::1:

akşam yemeğimide yedim

1 kepçe tavuk suyu çorbası
2 biber dolması
semizotu salatası
yarım kase yoğurt

yarım avuç kabak çekirdeği

3,5 litre su

akşamda yürürüm inşallah bol bol dolap sildim yerleştirdim:8:

İyi akşamlar hanımlar,

ara öğün: 1 kuru incir, 10 badem
akşam: yarım kase cacık, zey.patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı

Bugün kuru meyveyi biraz kaçırdım galiba:26:

ben de bugün 1 tatlı kaşığı sütlaç yedim sahii:17::17:çok canım çekti yavv..:18:

merhaba kızlar bende 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum fakat daha çok ya yakarım diye bazen akşam 9a kadar bişey yemiyorum bitek akşam yiyorum onuda biraz kaçırıyorum ve kilo veremedim hala böyle yapmam yanlışmı?:26:

akşam yemeğimide yedim

1 kepçe tavuk suyu çorbası
2 biber dolması
semizotu salatası
yarım kase yoğurt

yarım avuç kabak çekirdeği

3,5 litre su

akşamda yürürüm inşallah bol bol dolap sildim yerleştirdim:8:

ohh ellerine sağlık leylakcığım..o temizlik perisi birgün bana da uğrasa iyi olacak..canım hiiççç temizlik istemiyor:18::18:

insan tayinci olunca öyle oluyor zaten bütün ev yerinden kalkacak
tayinler belli olana kadar dinlen çok yorulacaksın çok:24:

evet canım ya,çok doğru tespit:26: ..sabır sabır 2 gün kaldı..havacıların tayinleri 1 hafta ertelenmiş inşallah bizimkini de ertelemezler:50::50:

Back
X