Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 yumurta kalmıştı maalesef o yüzden 1 tane yiyebildim

öğlen yemeğim

1 kaç kaşık yoğurt çorbası
1 kaç kaşık zeytin yağlı taze fasulye
3 tane izmir köfte (patateslerini yemedim)
1 tabak salata üzerine cacık döktüm 2 yemek kaşığı
9 tane çilek

canım benim zaten dedim kendi kendime kaybedecek zamanım yok yarından tezi yok başlıyorum

Geçen hafta şehir dışında olduğum için elimde olmadan diyet dışı beslendim. Ama diyeti bozduğum heeer gün saatlerce yürüyüş yaptım. Sonuç: 1 kg daha gitti :) Cok mutluyum... İyi varsın Karatay hoca:)

Not: Ticker'ımı güncelleyip buraya yazmadan, kilo verişim tescillenmemiş gibi geliyor :)

hadi bizim tıckerımızıda güncelle almira ve ben

Gerçi Tünaydın oldu artık ama neyse.
Geçmişi okuyup geldim
Kalkınca: 3 yaprak kayısı (biliyorum gün kurusunu öneriyorsunuz ama bu kayısılar kendi bahçemizden. Geçen sene kurutmuş annem)

Sabah: 08.20'de bitti
2 yumurta
1 kk peynir (beyaz, tulum, dil, keçi)
6 zeytin (diyet, kırma, çizik)
1 ceviz
3 badem
1 fındık
1/2 tarçınlı incir
4 ç.li s.k. üzüm
4 kuru yaban mersini
2 kuru erik
2 domates
2 salatalık
3 gr omega 3

Su: şimdiye kadar 2 litre oldu
Spor: 11.00'de yarım saat yürüdüm. Arabayı uzağa park edip yürüyüş yapmak çok eğlenceli Hem park problemi olmuyor, hem de spor

Kızlar ben karataydan önce günde en az 10 tane meyve yerdim, zaten evin bahçesi meyve ağaçları ile dolu, malum gördükçe insanın canı çekiyor. Sanırım bu yüzden kahvaltıda da nerdeyse her gün kuru meyve yiyorum Umarım kilo için bir sorun olmuyordur, çünkü ilk iki hafta meyveyi tamamen kestiğimde kilo verdim. sonra iki hafta kuru meyve yemeye başlayınca kilo veremedim:18: Umarım meyveler suçsuzdur, şişlik vardır:18::18::18:

Bir de baktım kilo veremiyorum omegayı 2gr dan 3gr a çıkardım. Bakalım ne olacak?

Yarın da doğum günüm, bu yüzden zaten pzt günü pasta kaçamağı yapmıştım bu akşamda arkadaşlarla konsere gideceğiz ve hepsi yarın doğum günüm olduğunu biliyor:18: Umarım pasta vb getirmezler:18::18::18::18::18::18: Yok yemeyeceğim diyorum, insan kendi pastasını yemez mi diyorlar (bakınız pzt günkü kaçamak nedeni)
Offf bakalım neler olacak??
Yarın annem en sevdiğim pastayı alacakmış Yarın o yüzden kaçamak yapacağım zaten Şimdiden affedin beni Hem yarın Karataya başlayalı da 1 ay olacak, onu da kutlamış olurum
umarım bu kadar kaçamaktan sonra ağlamam:18::18::18::18::18::18:

Destinam sağol datlumm.. Eşin öğretmen miydi?
İnş. tayininiz istediğin yere olur
evet canım edebiyatcı eşim valla edebiyatcıyla evli olmak çok zor söz sanatlarıyla ikna ediyo beni kendi memleketime gitmek isterken kandırdı beni onun memlekete gitcez tabi merkezde açık olursa
leylakım ne diyim Allah merhamet versin
şu topikte benimde çizelgemi yapabilcek kimse yok mu acaba

ee napıcaz pekiyi bacım
bilgilerinizi yazın ben yapıverem
dogum günün şimdiden kutlu olsun canım ...kuru meyveyi abartma derim bırakamıyosan günde bi tane ye ..pastadanda abartmadan yersin sonuçta senede bi oluyo demüüü

ögle menüm

2yumurtalı sarmaşık kavurması ( egeye özgü bi ot )
kemik suyuna çorba (10 gündür yiyorum gına geldi bitti çok şükür )
1 avuç fındık (yarım çb yapıyo)
yeşillik

çok tşk ederim destinacım
1,65 boy ve 68 kiloyum hedefim 55 olmak

Canim okudum cok üzüldüm ya. Insanlar nasilda bu kadar duyarsiz olabiliyorlar..
Aslinda bu cocugu kendi cocuklariymis gibi düsünseler farkli olur.
Ama diyorum ya artik vicdan sahibi insanlar cok azaldi..
Canim sende kendini suclayip harap etme kendini..Sonucta sen onun yanindasin terk edip gitmedin..
Ne insanlar var..Hosgörü hosgörü hosgörü zamanla mutlaka düzelecektir.
Biz bu yasimizda bile ailemizden birilerini yitirdigimizde nasil sarsiliyoruz. O ufacik can napsin...
Üfff etkilenmemek mümkün degil.. Allah kolaylik versin canim. Lütfen sabirli ol..

Doğru diyosun Leylakım çocuğuna rahatça bakarmış öyleyse yazık olmuş. Çocuğunu istemeyen adamla evlenmek de hata bence.. Üvey babayla büyümesi de zor çocukların.. En güzeli evlenmeseymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…