Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

peynirli omlet
salatalık domates
1 tane cilek

öglen 1 kase tarhana corbası (annem kendi yaptı)

2 br yesil cay
6 br su

aksamda ıspanak
suanda bisikletimi de sürüyorum
kardesim için yapılan seyleri
yememin ve sonucunda cıkan artı yı yok etmek cırpınıyorum

ben de artılardayım asyam.regl yaklaştı,içimde bi canavar yaşıyo bu aralar

selam kızlar gecmıse bakamadım henuz bırısı ozet gecse ne guzel olur propcıl senın hafızan kuvvetlıdır bebısım sen yapıversen bu ozet gecme ısını

kahvaltım

1 yumurta
6 zeytın
b.peynır
fındık
domates
salatalık
kıvırcık
omega3
1dılım t.b. ekmegı
turk kahvesı

offfffffffffffffffff sevgı lıebe ve senı okurken tuylerım dıken dıken oldu ben cocuklarımı kendı gozumden bıle sakınırken annesız babasız kalması uvey anne baba elınde sevgısız kalması ne fecı bırseydır yaaaa allah yardımcıları olsun hepsının

amin canım.....

kızlar sabah sormuştum gözden kaçtı galiba liste varmı varsahangi gün bildirim var ve kim hazırlıyor listeyi

pazartesi kilo bildirimi yapılıyor ilk sayfada liste var sırası gelen yapıyor listeyi
ama listeye girmek için 2 hafta düzenli kg ve menü bildirimi yapılması gerekiyor ...

leylakcım ayyy ne mutluluk verici dimi bacakların sürtmeden sortla yürümek
yazın pişik oluyordu hep benım de bakalım bu sene nasıl olcak

Ben de bayılıyorum Nihat a. Sabah kahvaltı yaparken işe giderken insana iyi geliyor. İşin kötüsü dinlemediğim günler eksiklik oluyo

Canım çok üzüldüm. Küçük erkek mi? Erkekler daha hırçın olabiliyorlar. Keşke hiç böyle birşey yaşanmasaydı. Allah size sabırlar ve kuvvet versin.

Ne güzel söylemişsin . Keşke hak etmeyinin hiç çocuğu olmasa da zavallı yavrular perişan olmasalar.

bende pişik olurdum eskiden,ay ne fenadır o öyle yaa,allah düşmanıma vermesin

hımm anladım düzenli kg bildirimi yapabilirim ama menüyü bilemiyorum neyse bakalım başlayalım bi kilo vermeyede

ay evet ya,etek giydiğimde falan bacaklarımın iç tarafı kızarır,acırdı sürtünmektenbugün şort giyince şaşırdım birbirine değmiyodu bile bacaklarım

kociş geliyomuş ama ortada yemek yok daha:26:gidiyim bişeyler yapıyım bari.akşama görüşürüz kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…