peynirli omlet
salatalık domates
1 tane cilek
öglen 1 kase tarhana corbası (annem kendi yaptı)
2 br yesil cay
6 br su
aksamda ıspanak
suanda bisikletimi de sürüyorum
kardesim için yapılan seyleri
yememin ve sonucunda cıkan artı yı yok etmek cırpınıyorum
ben de artılardayım asyam.regl yaklaştı,içimde bi canavar yaşıyo bu aralar
1 yumurta kalmıştı maalesef o yüzden 1 tane yiyebildim
sağolun canlarım,hiçbir çocuk üzülmese,ağlamasa,anne-babasız kalmasa keşke
yeniden çizelge yaptım kendime,yoksa salıyorum kendimi
leylakcım gecmısı okuyamadım ablanım cocuguna bırseymı olmus canım:26:
1 saat yürüdüm geldim,yıllar sonra ilk defa bacaklarım birbirine sürtmeden yürüdüm şortla...[/QUOTE
sevgi-liebe keske insanlarımız duyarlı olabilseler
aslında kendi cocuklarının yerine koysalar sorunlar daha kolay cözülür ama
herkesi bi bencillik sarmıs Allah yardımcıları olsun insallah ..
leylakcım bende anlayamıyorum insan yavrularını nasıl bırakabilir
işim cıksa oglumu 2 saat bi yere bıraksam
meraktan cıldırıyorum ..
enn de sonun da olan bebelerimize cocuklarımıza oluyor .. cok cok üzülüyorum böyle
konularda ..
1 saat yürüdüm geldim,yıllar sonra ilk defa bacaklarım birbirine sürtmeden yürüdüm şortla...[/QUOTE
sevgi-liebe keske insanlarımız duyarlı olabilseler
aslında kendi cocuklarının yerine koysalar sorunlar daha kolay cözülür ama
herkesi bi bencillik sarmıs Allah yardımcıları olsun insallah ..
leylakcım bende anlayamıyorum insan yavrularını nasıl bırakabilir
işim cıksa oglumu 2 saat bi yere bıraksam
meraktan cıldırıyorum ..
enn de sonun da olan bebelerimize cocuklarımıza oluyor .. cok cok üzülüyorum böyle
konularda ..
aynen öyle canım,çocuğun olduktan sonra kendi hayatını yaşama şansı yok insanın.hayatın çocuğun olmalı...
sevğilebe ile kardesmisinz siz sevgi liebe yazdı demissin yaa
canım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...
sizin de kafanızı şirşirdim kızlar kusura bakmayın......
offfffffffffffffffff sevgı lıebe ve senı okurken tuylerım dıken dıken oldu ben cocuklarımı kendı gozumden bıle sakınırken annesız babasız kalması uvey anne baba elınde sevgısız kalması ne fecı bırseydır yaaaa allah yardımcıları olsun hepsının
kızlar sabah sormuştum gözden kaçtı galiba liste varmı varsahangi gün bildirim var ve kim hazırlıyor listeyi
herkese tekrardan günaydın..kızçemin kahvaltısını yaptırıp dersaneye gönderdim kendi kahvaltımı da yaptım geldim..bugün işe biraz geç gidicem onun için sabah sabah burdayım..sabah ki kırizimden sonra toparlandım(iyiniyetlim sağolsun)
şimdi iyiyim..kahvaltım
tulum peynirli omlet
6 zeytin
peynir
domates
şekersiz çay...ve alem fm de nihat sırdar..kızlar tavsiye ederim ben müdavimiyim hem dinlersiniz hem gülersiniz..öptüm sizi
günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...
canım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...
sizin de kafanızı şirşirdim kızlar kusura bakmayın......
bende pişik olurdum eskiden,ay ne fenadır o öyle yaa,allah düşmanıma vermesinpazartesi kilo bildirimi yapılıyor ilk sayfada liste var sırası gelen yapıyor listeyi
ama listeye girmek için 2 hafta düzenli kg ve menü bildirimi yapılması gerekiyor ...
leylakcım ayyy ne mutluluk verici dimi bacakların sürtmeden sortla yürümek
yazın pişik oluyordu hep benım de bakalım bu sene nasıl olcak
pazartesi kilo bildirimi yapılıyor ilk sayfada liste var sırası gelen yapıyor listeyi
ama listeye girmek için 2 hafta düzenli kg ve menü bildirimi yapılması gerekiyor ...
pazartesi kilo bildirimi yapılıyor ilk sayfada liste var sırası gelen yapıyor listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?