Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oohh oohh sıkılaşıyorsun yaniGüle güle kirlen canım ellerine sağlıksporunu da yapmışsın iştee
Ben de Şallı ile 45 dk plates yaptııımmm :124:![]()
kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
millet sabh erkenden sıraya giriyorsüper yaa baskülden ve twistten alırım kalırsa. arkadasım 12 tl ye hepsi buradana almıs bugun bende alıyım diye düsünüyordum. bekliyim bimi bi kez daha gelmisti de kalmamıstı
ayrıca hedefini ve boyunu yaz hosgeldin hediyesi bir ticker yapıvereyimmmha boyunu yazmıssın zatii pardonn
bu son mesajın kız sen nerdesinnnnn bizi çok boşladın çoookkkkkkhem o 7. takım yüzündeeeenn
![]()
Bazen vücut diyetin hemen başından kendini korumaya alır. Bir miktar kilo da alınır. Ancak sabreder ve diyete devam edersen, bir noktadan sonra direç kırılır ve aldığın kilolarla birlikte, o ana kadar vermiş olman gereken kilo çok hızlı bir şekilde gider. Sadece biraz daha sabret arkadaşım.
Bu şartlarda sabretmek zor abi ama en azından 1-1.5 ay bekle sonucu görmek için.
Mümkün olduğunca 3 öğün beslenmeye çalış, öğünler arasında en az 4 saat olsun.
Bol su iç.
Kuruyemişleri 1 çay bardagından fazla tüketme.
Bir aile hekimine gidip check up amaçlı kan tahlili yaptır.
Bol sabır ve sanş.
Canım kilo veremeyenler: gizli gıda allerjisi olanlar + d vitamini eksikliği olanlar + ilaçlar (hormon ya da doğum kontrol) + demir eksikliği olanlar kilo veremiyorlar..
sabah menüm(09.25bitti)
10 zeytin
1 dometes
1 salatalık
1 cay bardagı ceviz
1 kase yogurt (ev yapımı,keten tohumlu)
1,5 köy yumurtası
4 erik,8 adet cagla badem
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 412817
ögle yemegim(14:40bitti)
bulgurlu yaprak sarması
1 kase yogurt
1 kase salata(marul,domates,salatalık)arkadasım bana özel yapmıs sarmaları bulgurlu
diger arkadaslardan ilk defa bulgurlu yiyen var bi alısmıs insanlar pirince
2 bardak siyah cay sekersiz
Eki Görüntüle 412819
aksam yemegim(19.30 bitti)
az kabak haslama(ev yapımı yogurtla)
1 kase keten tohumlu,yogurtlu,semiz salatası
Eki Görüntüle 412820
yarın kardesim geliyor cok mutluyum ve ayrıca yarın benim dogum günüm kızlar 30 yasıma giriyorum![]()
kuzum doğum günün kutlu olsun senin nick ini hergördüğümde hocayla foton geliyo aklıma
benimde kardeşm erkek ktü jeoloji mühendisliğinde hazırılkta bu sene seninki hangi bölüm canım kızmı erkek mi:44::44:
ya gerçekten mi, devam et diyorsun yani..peki hangi tahlilleri yaptırmam lazım ki???
e ben onca kiloyu daha önceki diyetimde nasıl vermiştim o zaman? Hem de emziriyordum...anlamadım gitti yaaa...hangi tahlilleri yaptırayım şimdi ben?
nerdesin sen canım yaa