Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim hadi yarin unuturum simdiden dogum günün kutlu olsun...Öfff bende yaza 33 olucam daha dün 23 yaw...

iyiki dogdun tatlım benım de 30 a az kaldı yaklasık 6 sene var:33::33::51:

Babana nice mutlu yıllar. Ben de yedim bugün pasta, ohhh bir yoldaş buldum kendime:21: Arada kaçamaklar oluyor. Karatay eğer diyet değil beslenme biçimi ise kaçamaklar da normal ki diğer diyetlerde de kaçamaklar oluyor. Hayat bu sonuçta, bazen farklı şeyler çıkıyor karşına. İleriye bakmak önemlisi, hiçbir şey olamış gibi devam:34: umarım pzt ikimizde pişman olmayız:34:

Şimdiden doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara:16:

Mutluluk ve nese dolu nice dogum gunleriniz olsun.

nice senelere canım,rabbim uzun,sağlıklı ve huzur dolu nice seneler yaşatsın size..:16:

kaçamaga bahanen var :19:

seninde var:19:

ben pis bagazlıktan 3 dilim baklava yedim hemde akşam yemeginden sonra :27:içerde 2 kutu daha var bugün arkadaşlar getirdi..yarın yemiyecegimin garantisi yoook yaniyoook :50::50:

güleryüzcüm ve asyaateş nice saglıklı mutlu karataylı yıllar dilerim iyiki dogmuşsunuz iyiki burdasınız :16:

nice nice yıllara canuuummmm:9::16::16:

kendin istedin beyaa:4::22::22::4:

sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canım:16::16:

çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim mi:50::50:yaş 37:26::26:

sakın yime ..sakın sakın:20::20:

doğum günün kutlu olsun güleryüzcüm nice senelere:119:

Sabah menüm
uyanınca açık havada 30 dk yürüuüş
1 orta boy muz
yarım domates
1 salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
kaşar peyniri
bol su

bu arada doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutluyorum sevdikleriyle nice mutlu yıllara

Günaydın hanımlar,

Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice senelere:71:

Canım senin de doğum günün kutlu olsun. :71:

Destinaam sen en iyisi o kutuları birisine ver, yoksa devamı gelir gibime geliyor. Şimdi yürüyemiyorsun da aman ha yediklerine dikkat et, emekler boşa gitmesin. Hocanın dediklerini de unutma.:20::50:

Sizin için en hayırlısı olsun canım. :16:

herkese günaydın
güleryüzcüm ve asyaateş canlarım doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla mutlulukla inş :16:

sersum canım hakkınızda hayırlısı buymuş :16:ama okadar endişe etmene gerek yok hakkari merkez gayet güzel kızının gidebileceği okullarda mevcut bir arkadaşım orda ve şu ara havalar ısındığı gece 12 ye kadar bile dolaşıyorlar çarşıda bence eşinle gitmelisin tabi bu benim fikrim

canım benim hakkınızda hayırlısı..hiç kötü düşünme ki kötü olmasın..

benim de kardeşimin doğumgünü bugün..KTÜ de okuyor..Trabzonda şimdi..ayrı geçiricez doğumgününü..

Doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu yaşlara..

mutlu yıllar canım..benimde kardeşimin doğumgünü bugün ama ayrıyız..haziranda gelicek inşallah..

hayırlısı olsun canım..dualarımız seninle..Allah isteyen herkese nasip etsin..

propycil cim çok sevindim ilacı bırakmana..inşallah kontrolde de bişey çıkmaz da tamamen kurtulursun..

Bugün doğum günü olan arkadaşlara sağlık ve huzur dolu yaşlar diliyorum......:46::46::46::46::46:

Güleryüzcüüümm canııımm doğum günün kutlu olsun canım kocamann :54::54::54::54::16::16::16:

Doğum gününüzü kutlar, daha nice sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

Mutlu yillar kizlar, yeni yasiniz huzur, saglik ve para getirsin:38:

canım dualrımız seninle Allah yardımcın olsun ve herşeyi gönlüne göre versin....

canım hoşgeldin aramıza kuruyemişleri sabah yersen daha iyi olur...

canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı güzel günlere inşallah...

o ne olaki takım yüzdesi

güleryüzüm doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve istediğin kiloda olsun canım:16::16::16::16:

gidip kapıları sileyim kızlar

kuzum doğum günün kutlu olsun senin nick ini hergördüğümde hocayla foton geliyo aklıma

GULERYUZ canım dogumgunun kutlu olsun yenı yasın saglık mutluluk huzur getırsın bıdenem:16::16::16:

arkadaslar bütün güzel dilekleriniz icin tesekkürler bu güzel günde yanımda oldunuz kendime en büyük hediyem bu hafta süper kilo vermiş olmam pzt,bekleyin kızlar:34:mutluyum tesekkürler tekrardan canlarım benim ayrıca dogum günümü yarın aksam kutlayacam büyük ihtimal arkadasım gelecek bide oglum cok meraklı dogum günlerine ama yas pasta yemiyecem kızlar :nazar::kkk:

sersun hayırlısı olsun inşallah daha güzel günler gerçirirsiniz gittiğiniz yerde:34:

saol canım inşallah:))
evet canım sağol..şimdi sabahkinden daha iyiyim...
Sizin için en hayırlısı olsun canım. :16:
sağol arkadaşım..
Canım hayırlısı olsun senin ve ailen için.. Okul durumlarını filan araştır bence hemen karar verme.. Nerede huzurlusun ailenle mutlusun ora güzeldir:34:

bu iş yerimdeki bir arkadaşımın hakkarideki teknisyen arkadaşıyla konuştum..hastane yeniymiş özel okul da varmış açıkçası gitmeyi düşünüyorum
canım benim hakkınızda hayırlısı..hiç kötü düşünme ki kötü olmasın.

.
sağol canım:))

hayırlı olsun yeni yeriniz canımm
:
sağol canım:))
hayırlısı olsun canım bizde doguda 7 yıl kaldık insanları çok sıcakkanlı canayakın bide arkadaşlıklar çok saglam oluyo ben hala özlüyorum bazen rüyalarıma bilem giriyo
teşekkür ederim canım:))

hayırlısı olsun canım bizimde tayinimiz siirte çıkmştı ben o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm çocuklarda küçük o zaman
ne yapayım alır çocuklarımı giderim dedim
tayinden 1 hafta sonra bir emir
eşinizi ve ailenizi türkiyenin güvenli bir bölgesine yerleştirin görev yeriniz gabar dağı diye
işte o yıkım oldu
eşim görevine başladı biz balıkesirde loj.yerleştik
hayatımın en kötü 2yılıydı büyük oğlum 4 yaşında küçük 9 aylık
çok zor oldu dönüşte de yeniden aile olabilmek için çok uğraştık
o yüzden gidebiliyorsan eşinle git derim ben
sağol canım benim .son kararım benim de gitmek ..biz de kızım küçükken eşimin yurtdışı görevi yüzünden 6 ay ayrı kalmıştık..o bile çok zor gelmişti ki bu 2 yıl hiç çekilmez..tayinimiz neyse ki hakkari merkez..lojmanlar hastanenin yanındaymış ..özel okul da varmış..kızım orta1de ..fen lisesi de var..orasının puanı düşük olur ..belki bu vesileyle fen lisesini kazanıp batıda güzel bir okula gelir..herşeyde vardır bir hayır:34::34:

sabah kahvaltım(09:15 bitti)
:56:1 salatalık
:56:1 adet köy yumurtası rafadan
:56:12 zeytin
:56:1 cay bardagı fındık
:56:keten tohumlu,ev yapımı yogurt
:7:omega3 2 kapsül

sabah kahvaltı tabagımda olupta yiyemediklerim cok doydum cünkü;
:56:4 cilek
:56:4 erik
:56:8 adet cagla badem

$Fotoğraf-0649.webp

herkese merhaba
:43: çok üzgünüm buradan istemiyerek ayrılmak zorundayım gelmemle gitmem bir oldu oldu ama elimde olmayan nedenlerden dolayı
kalmayı çok isterdim ama kısmet deilmiş
hepinize başarılar sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16: :16:

boyum 1.60
kilom 65
hedefim 58

ve çok teşekkür ederim :16:
canım simd i olmadı da ben sana özelden msj atarım ok:44:

arkadaslar bütün güzel dilekleriniz icin tesekkürler bu güzel günde yanımda oldunuz kendime en büyük hediyem bu hafta süper kilo vermiş olmam pzt,bekleyin kızlar:34:mutluyum tesekkürler tekrardan canlarım benim ayrıca dogum günümü yarın aksam kutlayacam büyük ihtimal arkadasım gelecek bide oglum cok meraklı dogum günlerine ama yas pasta yemiyecem kızlar :nazar::kkk:
canım bende kutladım ama görmedin sanırım nice seneleree zayıf sağlımlı mutlu :71:

o ne olaki takım yüzdesi

güleryüzüm doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve istediğin kiloda olsun canım:16::16::16::16:

gidip kapıları sileyim kızlar
takım yüzdesi değil 7. takımda ya saphiraa ondan dedim

canım benimde erkek kardeşim ktü de makine müh. de okuyor..3. sınıfta..uzamazsa seneye bitecek inşallah..ama çok zor bölümmüş uzayabilir diyor..bide ben çok istemiştim makine okumasını hep senin yüzünden diyor..inşallah mezun olunca dua eder bana..

Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı ve sabır versin..hele de ailesinden uzakta olanlara..::43::43:
evet zor bizimkide zorlanıyor hazırlığı geçmek için bide konyadan oraya gitmik uzak oldu zor olduu

herkese merhaba
:43: çok üzgünüm buradan istemiyerek ayrılmak zorundayım gelmemle gitmem bir oldu oldu ama elimde olmayan nedenlerden dolayı
kalmayı çok isterdim ama kısmet deilmiş
hepinize başarılar sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16: :16:

niye kızz:44::44::44::44::44::44::44:

oglus uyudu ben hemen yürüyüs bandına cıktım kızlar:8:

5 km:62: 1 saat:62:
270 kalori
5.1 hız
7800 adımcık:8:
ohhh gitsin toksinler bakalım 3 e dogruda kardesim gelecek suanda otobüste:34:sporum bitcek 5 dk sonra sonra dus,sonra ögle yemegi oleyyyy:34:

Son düzenleme:
canım simd i olmadı da ben sana özelden msj atarım ok:44:

canım bende kutladım ama görmedin sanırım nice seneleree zayıf sağlımlı mutlu :71:

takım yüzdesi değil 7. takımda ya saphiraa ondan dedim

evet zor bizimkide zorlanıyor hazırlığı geçmek için bide konyadan oraya gitmik uzak oldu zor olduu

askım hemen alınma görmedim demek hem yürüyüs yapıyordum hemde mesajları okumaya calısırken kacırdım demek sagol bitanemmm benim tesekkürler canım benim:34::21::21:

öğlen menüm:(13.15'te bitti)
1 adet karnıyarık
1 büyük kase naneli yoğurt
az önce arkadaşımın yanındada 1 bardak yeşil çay içtim.
Birazdan çıkacağım,izin aldım.Oğluşumun kreşte anneler günü için gösterileri olacak :32::32::32::32:
Onu izlemeye gideceğim.Artık bugün bir daha giremem nete,malum evde çocuklardan açamıyorum.Yarın girip bildirimlerimi yaparım artık..
Herkese kaçamaksız öğünler,öptümmmmmmmmmmm.........

tekrar merhaba herkese öğlen yemeğim
:56: 1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
:56: 2 tane tavuk şiş
:56: 1 kase yoğurt
:56: 1 tane brokoli
:56: 1 tane karnabahar
:56: 1/2 tabak salata

guleryuzcum bızde topıkce sana bır d.gunu hedıyesı verdek mesela az kg verıp bu hafta senı 1. yapsak:1::1::1: olarmı bıdenem:9::9:

guleryuzcum bızde topıkce sana bır d.gunu hedıyesı verdek mesela az kg verıp bu hafta senı 1. yapsak:1::1::1: olarmı bıdenem:9::9:

kaçamak yok karataya devam

Eğer 58 leri görürsem çiftetelli oynayacağım :86:

regliyim şişim asabiyim:60:
:56::56::56:

7 adet köfte
yeşil salata
5 kaşık yoğurt
4-5 fındık
oemgalarım (sabah unutmuşum)

hepinize afiyet olsun çıtır güzel hatunlar:16:

kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı:14::14:
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama:50::50:
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill:(((

canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sıkma canını.ben de ilk evlendiğimizde mardin e gitmek zorunda kalmıştım.hiç görmediğim tanımadığım bi yerdi.üstelik merkez de değildi(çünkü merkez süper bi yer)neyse ordan kaçarcasına geldim buralara nerdeyse,hiç sevmedim hiç alışamadım diyodum.ama üzerinden biraz zaman geçince çok özlediğimi farkettim.oralar belki biraz farklı ama insanları daha sıcak,insancıl ve yardımseverler...

arkadaşım netle ilgili sorunum var küçük yerde oturmanın dez avantajı onunla uğraşıyom.hepinizi özledim propycilede selam lar öptüm

çabucak hallet gel aramıza propycil yok bugün nirdesiiiinnn canımmmm:16::16:
ben olmadım mı pro endişelenmeye başlıyor bak şimdi ben de merak ettim :52:

canım datlum,doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sağlık,mutluluk ve bol eksiler getirsin inşallah:119::119::119:

kaçamak yok karataya devam

Eğer 58 leri görürsem çiftetelli oynayacağım :86:

regliyim şişim asabiyim:60:
:56::56::56:

7 adet köfte
yeşil salata
5 kaşık yoğurt
4-5 fındık
oemgalarım (sabah unutmuşum)

hepinize afiyet olsun çıtır güzel hatunlar:16:

afiyet olsun bacım.aynen bende dün gece regl olmuşum haberim yok:1:sabahtan beri ağrı ve bolca asabiyet yaşıyorum:9:çok sinirli oluyorum yaw:27::27:

Back
X