Canim hadi yarin unuturum simdiden dogum günün kutlu olsun...Öfff bende yaza 33 olucam daha dün 23 yaw...
iyiki dogdun tatlım benım de 30 a az kaldı yaklasık 6 sene var![]()
Babana nice mutlu yıllar. Ben de yedim bugün pasta, ohhh bir yoldaş buldum kendimeArada kaçamaklar oluyor. Karatay eğer diyet değil beslenme biçimi ise kaçamaklar da normal ki diğer diyetlerde de kaçamaklar oluyor. Hayat bu sonuçta, bazen farklı şeyler çıkıyor karşına. İleriye bakmak önemlisi, hiçbir şey olamış gibi devam
umarım pzt ikimizde pişman olmayız
Şimdiden doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara![]()
Mutluluk ve nese dolu nice dogum gunleriniz olsun.
nice senelere canım,rabbim uzun,sağlıklı ve huzur dolu nice seneler yaşatsın size..![]()
kaçamaga bahanen var
seninde var![]()
ben pis bagazlıktan 3 dilim baklava yedim hemde akşam yemeginden sonraiçerde 2 kutu daha var bugün arkadaşlar getirdi..yarın yemiyecegimin garantisi yoook yaniyoook
güleryüzcüm ve asyaateş nice saglıklı mutlu karataylı yıllar dilerim iyiki dogmuşsunuz iyiki burdasınız![]()
nice nice yıllara canuuummmm
kendin istedin beyaa
sana da mutlu ve sağlıklı yıllar canım
çok kötüsün yaaa..biz napalım ölelim miyaş 37:26::26:
sakın yime ..sakın sakın![]()
doğum günün kutlu olsun güleryüzcüm nice senelere:119:
Sabah menüm
uyanınca açık havada 30 dk yürüuüş
1 orta boy muz
yarım domates
1 salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
kaşar peyniri
bol su
bu arada doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutluyorum sevdikleriyle nice mutlu yıllara
Günaydın hanımlar,
Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice senelere![]()
Canım senin de doğum günün kutlu olsun.![]()
Destinaam sen en iyisi o kutuları birisine ver, yoksa devamı gelir gibime geliyor. Şimdi yürüyemiyorsun da aman ha yediklerine dikkat et, emekler boşa gitmesin. Hocanın dediklerini de unutma.
Sizin için en hayırlısı olsun canım.![]()
herkese günaydın
güleryüzcüm ve asyaateş canlarım doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla mutlulukla inş
sersum canım hakkınızda hayırlısı buymuşama okadar endişe etmene gerek yok hakkari merkez gayet güzel kızının gidebileceği okullarda mevcut bir arkadaşım orda ve şu ara havalar ısındığı gece 12 ye kadar bile dolaşıyorlar çarşıda bence eşinle gitmelisin tabi bu benim fikrim
canım benim hakkınızda hayırlısı..hiç kötü düşünme ki kötü olmasın..
benim de kardeşimin doğumgünü bugün..KTÜ de okuyor..Trabzonda şimdi..ayrı geçiricez doğumgününü..
Doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu yaşlara..
mutlu yıllar canım..benimde kardeşimin doğumgünü bugün ama ayrıyız..haziranda gelicek inşallah..
hayırlısı olsun canım..dualarımız seninle..Allah isteyen herkese nasip etsin..
propycil cim çok sevindim ilacı bırakmana..inşallah kontrolde de bişey çıkmaz da tamamen kurtulursun..
Bugün doğum günü olan arkadaşlara sağlık ve huzur dolu yaşlar diliyorum......![]()
Güleryüzcüüümm canııımm doğum günün kutlu olsun canım kocamann![]()
Doğum gününüzü kutlar, daha nice sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.
Mutlu yillar kizlar, yeni yasiniz huzur, saglik ve para getirsin![]()
canım dualrımız seninle Allah yardımcın olsun ve herşeyi gönlüne göre versin....
canım hoşgeldin aramıza kuruyemişleri sabah yersen daha iyi olur...
canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı güzel günlere inşallah...
o ne olaki takım yüzdesi
güleryüzüm doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve istediğin kiloda olsun canım
gidip kapıları sileyim kızlar
kuzum doğum günün kutlu olsun senin nick ini hergördüğümde hocayla foton geliyo aklıma
GULERYUZ canım dogumgunun kutlu olsun yenı yasın saglık mutluluk huzur getırsın bıdenem![]()
arkadaslar bütün güzel dilekleriniz icin tesekkürler bu güzel günde yanımda oldunuz kendime en büyük hediyem bu hafta süper kilo vermiş olmam pzt,bekleyin kızlar