Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün rüyamda gül'ü görmüşüm.değişik şeyler yazmış,ilk defa kopyala yapıştır yapmamıştı:9::9::9:

kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı:14::14:
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama:50::50:
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill:(((

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ...

kızlar selamlar...
valla delircem bana yaramadı bu diyet gerçekten, 23 nisanda başlamıştım bugün 18. gün ve bırak kilo vermeyi aldım bi de üstüne, bu sabah tartı 55.6 gösteriyordu
çok titiz uyguladım ve asla karbonhidrat almadım, akşam 5 ten sonra yemeyi kestim genelde, yürüyüş pilates ve şimdii kocaman bir göbeğim var, ne yapayım bırakayım kendi usulüme mi döneyim ya...? bi akıl verin kızlar...

hmm :44: neden acaba olmadı ki vardı rmutlak bi sebebi...

inş.bişey çıkmaz kontrollerde.acaba yediğin bişey senin kilo vermeni mi engelliyo hani bazılarında süt ürünleri falan engelliyomuş ya kilo vermeyi onun gibi bişey mi acaba...

saol canım valla söylentilere göre metobolizmam sıfırlanmış artık nasıl oluyosa.. gün verdiler ya haziranın ilk haftasına gitcem tekrar.benim yediğimi başka biri yese açlıktan ölür heralde son ümidim karatay dedim buda etki etmedi metobolzmamda problem varmış meğer.bakalım tedavi sürecinde inş düzelir:5::5:[/QUOTE]

geçmiş olsun inş. düzelir hayırlısı olsun...

Kızlaarrr evdeki tatlı hala bitmedi.. Dün oğluşa yedirirken uzunca kokladım.. Üstüne de hindistan cevizi de dökmüştüm misler gibi koktu amaaa hiçç yemedimmm:46::46:

Su içmeyi ihmal etmeyin. En az 2.5 lt ye tamamlayın gün içinde:34:

iyiki hatırlatıyosun su içmeyi yoksa unutuyorum aslında gözümün önünde su şişem ama canım istemiyo bazen...

Kızlar 18 mayıstan itibaren bimde TWİSTER var. Bel çalıştırıyor ya onlardan:34:
8.90 tl. kondisyon bisikleti var 129.90
plates topu var 14.90
Vücut analiz baskülü var 19.90 tl. yağ+sıvı analizi

hmm güzelmiş twisterdan alabilirim...

Günaydın hanımlar

bugün kaçamak olmas inşallah :9: 40 yaşında bi komşum 2 ay önce karataya başladı dört dörtlük yapmamasına ragmen 3 kilo vermiş su ve sporda yok ..bizden farkı sabah kahvaltıda çeyrek yufka ekmek yiyormuş , ikindide meyve, akşam yemegini 6 da yiyip sekizde çayla fındık fıstık atıştırıyormuş ..haftada birde tatlı yiyormuş 66 dan 63 e düşmüş helal olsun dedim ben 2 aydır 5 km yürüdüm 3 lt su içtim ufak tefek kaçamaklar yaptım o kiloyu veremedim :14:

Kahvalltım 7:00

2 kk haşlanmış yımırta
1 çb fındık
3 kk peynir
domates marul
15-20 kuru üzüm
10 zeytin

ara 10:15(açıktım yaa )

1 çb süt
1 elma

güldürdün beni kız komşun demek daha çok kilo vermiş...

bende karatay diyetine başladım bugün ama yalnız yapamadığımdan aranıza katılmak istedim kabul ederseniz sevinirim yaşım 47 boyum 1.60 kilom 65

hoşgeldin aramıza...

ben de regli olmayı bekledim ne zamandır.. Acaba didim kazaya mı kurban gittim.. Allah'tan bugün regli oldum:16: Aman asabi olalım başka bişi olmasın:60:

yazık kociş regl dönemlerinde bana fazla bulaşmıyo:9:sen bi de menopoza girsen halimiz ne olacak diye dalga geçiyo:60::60:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ...

hmm :44: neden acaba olmadı ki vardı rmutlak bi sebebi...

saol canım valla söylentilere göre metobolizmam sıfırlanmış artık nasıl oluyosa.. gün verdiler ya haziranın ilk haftasına gitcem tekrar.benim yediğimi başka biri yese açlıktan ölür heralde son ümidim karatay dedim buda etki etmedi metobolzmamda problem varmış meğer.bakalım tedavi sürecinde inş düzelir:5::5:

iyiki hatırlatıyosun su içmeyi yoksa unutuyorum aslında gözümün önünde su şişem ama canım istemiyo bazen...

hoşgeldin aramıza...[/QUOTE]

Ben de unutuyorum ondan hatırlatayım dedim size..
Canım bimler filan komik oluyo yaw.. Hiç görmediydim. Bim açılmadan önce sıraya girip açıldığında hücum ediyorlar.. Geçen bişi alcaktım dokuzda gitmeme rağmen alamadımdı:1: sonra gittim tam 9 da aaaaa yarışma gibi herkeşler koşturuyo acayip komik de oluyo yaw:60:
Ben en son girip onları seyrediyorum:1: onlar da gülüyo kendilerine o da başka:1:
Kaçırmam benim sınıfım yok gidip alıp dönüveriyorum hemecik kapçam kapabilirsem twisterı bi de baskül mü alsam bizimki yağı sıvıyı göstermiyo
Güleryüz seninkinden resimde gördüydüm sen çekiyosun ya

öğle yemeğim kızlar:

2 lahmacun
bolca salata
ayran..

aslında bu hafta etli ekmekle lahmacun hakkımı yemiştim ama cuma dışarıda olunca böyle oluyor maalesef..akşama güzel bir yürüyüş var benim için..

yazık kociş regl dönemlerinde bana fazla bulaşmıyo:9:sen bi de menopoza girsen halimiz ne olacak diye dalga geçiyo:60::60:

Benimki de bulaşmaz akıllı onlar :34: aklı olan da bulaşmaz zati canım:60:
Bi de kilo veremedim hepten asabiyim..
Eşim sabah yürüyelim dedi bana bıdığım uyanmazsa inş. sabah yürürüz.

hoşgeldin aramıza...

Ben de unutuyorum ondan hatırlatayım dedim size..
Canım bimler filan komik oluyo yaw.. Hiç görmediydim. Bim açılmadan önce sıraya girip açıldığında hücum ediyorlar.. Geçen bişi alcaktım dokuzda gitmeme rağmen alamadımdı:1: sonra gittim tam 9 da aaaaa yarışma gibi herkeşler koşturuyo acayip komik de oluyo yaw:60:
Ben en son girip onları seyrediyorum:1: onlar da gülüyo kendilerine o da başka:1:
Kaçırmam benim sınıfım yok gidip alıp dönüveriyorum hemecik kapçam kapabilirsem twisterı bi de baskül mü alsam bizimki yağı sıvıyı göstermiyo
Güleryüz seninkinden resimde gördüydüm sen çekiyosun ya[/QUOTE]

canım burdaki bimlerde rastlamadım öyle kuyruklara belki burda fazla bim var ondanda olabilir.haklısın aslında basküldemi alsak:44: olabilir ya evet inş. bulabilirsek alırız...:1:

slm kızlar.dun cok yogundu gıremedim.karataya uydum ama sorun yoktu.teftiş gec bitince aksam yemegı yıyemedım sadece,onun da karsılıgını sabah tartıda gördümm:))71:4:52:pztesi kadar da biraz düsse süper olacak:21:
bugun sabah:
3 haslama koy yumurtası
5 zeytın
azcık peynır
badem

oglen:
oglumun okulunda annler gunu etkınlıgı vardı,pasta borek falan.
ben sadece 2 tane mercimekli köfte yedim.yine gecistirmiş oldun oglenı.

akşam da tavuk ızgara yerim heralde.

sizlerı okumaya calıscam ama cok birikmiş yıne sayfalar.fırsak bulursam okur,cvp yazmaya calısırım,herkese sevgiler:16:

ögle yemegim(14:50bitti)
:56:1 tabak taze bakla yemegi(ev yapımı yogurtla)
:56:yogurtlu,keten tohumlu semiz salatası (ama 1 kac kasık aldım doydum kızlar yiyemedim niye iştahsızım bu aralar anlamadım)
:56:6 adet cagla badem

$Fotoğraf-0654.webp

Son düzenleme:
benide götür yürüyüşe...:1:

gel tabi canım..ne güzel olurdu..ben pazara gitmeyi bahane edicem kendime..erken inicem servisten..pazara kadar yürürüm..pazarda zaten ne kadar yürüdüğümü hatırlamam bile kaptırıyorum kendimi..sonra eve de tekrar yürüyüş..

çok seviyorum ben pazarda dolşamayı..bende mi bi gariplik var acaba...:44::44::44:

merhaba kıslar:54:

bugun telefonu ewde unutunca nete giremedim maalesef..

ne cok yazmıssınız ayy oku oku bitmedi..:9::9::9:

GULERYUZ ve ASYA dıgum gununuz kutlu olsun kızlar..nice saglıklı ve karataylı yıllara inşallah..

SERSUM hayırlısı olsun bebaam hakkında..sıkma canını..heryerin iyisi var kotusu var..eminim iyi okullar da vardır zaten..

İYİNİYETLİM geldim canım..kız ben senin için ogun neden endişelendim bilionmu..ya ondan bi gun once deprem oldu burda dedin..bi gun sonra da sabah seni goremeyince cookkk korktummm:53::53::53::53:
ama sana caktırmadım tabii:52::53::53: korktugumu...

Back
X