leylakcım kahkahayı bastım sayende canım..papişin dediği gibi ruyanda gorursun.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ögle yemegim(14:50bitti)
1 tabak taze bakla yemegi(ev yapımı yogurtla)
yogurtlu,keten tohumlu semiz salatası (ama 1 kac kasık aldım doydum kızlar yiyemedim niye iştahsızım bu aralar anlamadım)
6 adet cagla badem
Eki Görüntüle 413395
kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill((
asyaatescim cok merak ediyorum 49 kg olmak nasıl bi duygu
ben ömrümde 55 asagısını görmedim 55 bı kaç aylıgına gördüm ..
zıvanadan cıkısın tarifi
aksam yemegınden sonra bissuru nutellalı ekmey yedim:26::26:
ama pepetinin paylastıgı BMİ indeksine gore zayıflık sınırındaymısım:26: bende bu durumdan kurtulmak istedim:26::26:
zıvanadan cıkısın tarifi
aksam yemegınden sonra bissuru nutellalı ekmey yedim:26::26:
ama pepetinin paylastıgı BMİ indeksine gore zayıflık sınırındaymısım:26: bende bu durumdan kurtulmak istedim:26::26:
saolcanım.gidicez ve görücez inşallahcanım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sıkma canını.ben de ilk evlendiğimizde mardin e gitmek zorunda kalmıştım.hiç görmediğim tanımadığım bi yerdi.üstelik merkez de değildi(çünkü merkez süper bi yer)neyse ordan kaçarcasına geldim buralara nerdeyse,hiç sevmedim hiç alışamadım diyodum.ama üzerinden biraz zaman geçince çok özlediğimi farkettim.oralar belki biraz farklı ama insanları daha sıcak,insancıl ve yardımseverler...
sağol canım..Canım hakkınızda hayırlısı olsun ...
sağol canım..Aileniz ve sizin icin hayirli olsun.
baanesi de hazır hemen zayıflık sınırındaymış![]()
Dur bide sana biz patak atalım o zaman bahane yokk canımcım![]()
![]()
kızlar bende şimdi tek şekerli bir türk kahvesi içtim acaba bendemi pakağı hakettim :18::18:
kızla selam ..
moralim daha iyi biraz araştırınca daha da rahatladımgüzel dilekleriniz için teşekkürler..
2. menüm
menemen
4-5 tane etsiz çiğ köfte
peynir ,zeytin domates
ama cısım var naapiimm..çok büyük bi şok yaşadım:18:
küçük bi magnum yidim..üfff napiimm![]()
Yani birazcık hakettin gibi
neyse bugünlük seni affedelim ama bi dahakine göz yummayız ona göre...![]()
ıkıncı ogunumude yedım kızlar ama hepsını yazsammı bılemedım:26:
1 tabak pırasa
1 tabak k.t yogurt
fındık,fıstık,omega3 buraya kadar gayet guzel pekı ya sonrası
2 adet sıcak ev pohacası
pısmanım ama cok guzel kokuyodu artı bırseye sevınıyorum bence ben ınsulın dırencını kırmıs bır bayanım tatlı ıstegım yok denecek kadar az ama pohaca dırencınınasıl kıracam işte o merak konusu