Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar çok moralim bozuldu.eşimin tayini Hakkari'ye çıktı:14::14:
kafam çok karışık..ben nolucam kızım noolucak...offff
izmirden sonra ne çekilir ama:50::50:
yine de hayırlısı..ben yalnız olsam hiç düşünmem eşimle giderim..ama kızım 12 yaşında orada okuması mümkün diill:(((

Aileniz ve sizin icin hayirli olsun.

asyaatescim cok merak ediyorum 49 kg olmak nasıl bi duygu
ben ömrümde 55 asagısını görmedim 55 bı kaç aylıgına gördüm ..

öğlen yemeğim 16:30 bitti
bir kase yoğurtlu tavuk çorbası(içinde un ve tel şehriyede vardı)
bir büyük kasede tavuklu keşkek
1 ısırıkta ekmek
1 kase salata
1 incir
1 ceviz
1 bardak yeşilçay..
kızımla 35dk yürüyüş koşuşturma ve
akşamda 40dk spor ..

akşam yemeğine fırında patates patlıcan oturtması (kızartılmış)ve makarna yapıcam..ben yemeyi düşünmüyorum acıkmam sanırım..
belki tatlarına bakarım:17:
günde iki öğün yemek yiyince saat 22.00 gibi acıkıyorum ama hiçbişi yemiyorum bilinçsizce yeme isteğim olmuyor cok garip:1:benim kurtarıcım sütlü neskafe bir fincan içiyorum açlık gidiyor:1:bundan 2ay önce aklına ne gelirse yiyen ben için inanılmaz bi irade sahibi oldum sizler sayesinde hepinizi öpüyorum karatay hanımları:9:

zıvanadan cıkısın tarifi

aksam yemegınden sonra bissuru nutellalı ekmey yedim:26::26:
ama pepetinin paylastıgı BMİ indeksine gore zayıflık sınırındaymısım:26: bende bu durumdan kurtulmak istedim:26::26:

güleryüz ve asyam dogum gununuz kutlu olsun cok cok mutlu olunsallah canlarım

asyaatescim cok merak ediyorum 49 kg olmak nasıl bi duygu
ben ömrümde 55 asagısını görmedim 55 bı kaç aylıgına gördüm ..

Ben evlendiğimde 48 kilo idim. Zaten hep zayıftım.:1: 6 yıl oldu sanırım kilo aldım 67 oldum..
166 cm boy 48 kilo harikaydııı.. Hemen hamile kaldım 48 kilo ile 62 kilo ile doğuma gittim. Emzirdim kilocuklarım hep gitti doğumdan sonra oldum gene 36 bedencikkk.

Ayyy 66 kilo olunca hep bi yerlerimi gizlemek zorunda kaldım. Kalçam ve göbeğem kocaman oldu.. Giydiklerim yakışmıyordu.. Bu seneye kadar öyleydim. ocaktan beri 66 kilo idim verdim kilolarımı 59 oldum şimdi bile acayip mutluyum...
Gene 55 hedefledim ama 53 e de çekebilirim hedef kilomu...
Şu 59 dan bi kurtulsam devam edeceğim son hızla:10:

canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sıkma canını.ben de ilk evlendiğimizde mardin e gitmek zorunda kalmıştım.hiç görmediğim tanımadığım bi yerdi.üstelik merkez de değildi(çünkü merkez süper bi yer)neyse ordan kaçarcasına geldim buralara nerdeyse,hiç sevmedim hiç alışamadım diyodum.ama üzerinden biraz zaman geçince çok özlediğimi farkettim.oralar belki biraz farklı ama insanları daha sıcak,insancıl ve yardımseverler...
saolcanım.gidicez ve görücez inşallah:1:
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ...
sağol canım..

...[/QUOTE]

Aileniz ve sizin icin hayirli olsun.
sağol canım..

kızla selam ..
moralim daha iyi biraz araştırınca daha da rahatladım:34:güzel dilekleriniz için teşekkürler..
2. menüm
menemen
4-5 tane etsiz çiğ köfte
peynir ,zeytin domates
ama cısım var naapiimm..çok büyük bi şok yaşadım:18:
küçük bi magnum yidim..üfff napiimm:17::17:

kızlar bende şimdi tek şekerli bir türk kahvesi içtim acaba bendemi pakağı hakettim :18::18:

Yani birazcık hakettin gibi :4::4:

kızla selam ..
moralim daha iyi biraz araştırınca daha da rahatladım:34:güzel dilekleriniz için teşekkürler..
2. menüm
menemen
4-5 tane etsiz çiğ köfte
peynir ,zeytin domates
ama cısım var naapiimm..çok büyük bi şok yaşadım:18:
küçük bi magnum yidim..üfff napiimm:17::17:

neyse bugünlük seni affedelim ama bi dahakine göz yummayız ona göre...:1:

Menümü bildiriyorum;
Saat 2 gibi bir avuç fıstık ve çekirdek
Bir sade turk kahvesi
3limonlu açık cay
Aksam menüm saat16
Başlama tavuk gögüs
Bir tabak barbunya
3 kasık pilav
Sarımsak ve taze biber
Hepinize afiyet olsun.

ıkıncı ogunumude yedım kızlar ama hepsını yazsammı bılemedım:26::5:

1 tabak pırasa
1 tabak k.t yogurt
fındık,fıstık,omega3 buraya kadar gayet guzel pekı ya sonrası
2 adet sıcak ev pohacası:53::53:

pısmanım ama cok guzel kokuyodu artı bırseye sevınıyorum bence ben ınsulın dırencını kırmıs bır bayanım tatlı ıstegım yok denecek kadar az ama pohaca dırencını:1: nasıl kıracam işte o merak konusu

ıkıncı ogunumude yedım kızlar ama hepsını yazsammı bılemedım:26::5:

1 tabak pırasa
1 tabak k.t yogurt
fındık,fıstık,omega3 buraya kadar gayet guzel pekı ya sonrası
2 adet sıcak ev pohacası:53::53:

pısmanım ama cok guzel kokuyodu artı bırseye sevınıyorum bence ben ınsulın dırencını kırmıs bır bayanım tatlı ıstegım yok denecek kadar az ama pohaca dırencını:1: nasıl kıracam işte o merak konusu

hmm:44:poğaça direnci nasıl kırılır bi araştıralım bakalım...:1::1::1: canım yapmıcaksın ve başka yerdede yemiceksin bu kadar basit .aslında söylemesi ne kadar basit ama malesef olmuyo işte engel olamıyoruz irademize.canım üzülme sen zaten yeterince kilo verdin ve merak etme bunu yürüyüşle telafi edersin :54:

Back
X