Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:3::3:cancanlarımmmm..günaydınlarrr hepimizeee.... :3::3:

bugün dünden sonra çok şükür iyiyimm....
hemen vakit kaybetmeden dünkü ve busabah ki menümü veriyorum... ve kahvemi içerken geçmişeee şööle bi bakmaya gidiyorumm:68:.. sizi sefiyorummmm...:16::16:

05 haziran 2012 salı

:56: Sabah 1 muz+1 bardak süt
:56: Öğle: domates çorba+etli türlü+2 kaşık bulgur pilavı+yoğutlu semiz otu salata+çoban salata
:56: Ara : mercimekli köfte 4 tane
:56: Akşam : 1 kase mercimek çorba +cacık

06 haziran 2012 çarşamba

:56:Sabah : klasik karatay kahvaltı

maşallah canım.:nazar::nazar::nazar:allah motivasyonumuzu eksik etmesin.
Ben de 25 nisanda dukana başladım.8 kg verdim .dün bıraktım yapamıcam artık.kabızlık ve halsizlik mahvetti beni..
şimdi karatayla devam edeyim diyorum.kuralları kafamda oturtmaya çalışıyorum..
canım karatay diyet değil bence kendimi hiç diyette hissetmiyorum devam et bence

maşşalah sana :nazar::nazar: güle güle giy elbiseni,ayakkabını .hani bi fotonu koysan da gerçekten taş gibi mi oldun bide biz görsek :1: ne dersin?
en kısa zamanda koyucam söz hafta sonu giyerim tekrar sizin için önlü arkalı çekileyim bir foto :)

tebrik ederimm....
devamı da böyle gitsin inşallahhh:nazar:

harikasınn petuşş yawwwwwwww..
sizleri görünce bende azimleniyorum heeeeeeeeeee:21:
şu taş halini görek biraz olma mı:27:
famirim olmamı heç olur elbet kavrulmamış bademim çok yakında ekleyeceğim fotoyu söz :54:

canım karatay diyet değil bence kendimi hiç diyette hissetmiyorum devam et bence

kesinlikle değil,bende hiiç diyette hissetmiyorum kendimi,gerçiii ben bazı şeyleri sağlığımı düşünerek yemiyorum ama ev halkından bir kaç zaat :47: yiyince sinirde oluyorum yani,işte orda irade devreye giriyoo...:15::15:

Hocamızın ilk kitabında vermiş olduğu Elmalı-İncirli kek tarifini deneyen var mı ?
Adet oncesi kaçamaksiz geçirmek icin sağlıklı tatlı yemek yapmak şart oldu:26:

elmalı incirli kek
tarifi

2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet küçük küçük doğranmış elma (kabuksuz)rende de olabilir
4 adet kuru incir veya kuru kayısı küçük küçük doğra
1
yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 paket kabartma tozu

canım gördüm tarifi ve çok merak ediyorum ama daha denemdim,,hazır kendimi uzak tutmuşken sağlıklıda olsa yemiyim diye düşünüyorum,birazdaha kilo verirsem ödül olarak yaparımm .... ama sen dene bize de söyle...:34:

sersum gecmıs olsun bısey cıkmıycagı bellıydıde emın olmak ıyı olmus.dıyetısyen kendı yıye dursun o 10 dılım ekmegı

ayy papadişimmm ilahiii hiç güleceğim yoktuuu...:9::9::9:

haklısın valla kız yesin dursun 10 dilimm ekmeğiiii ,sonra da ayy benim yağ oranımm şu kadar amaa derrrr

:3::3:cancanlarımmmm..günaydınlarrr hepimizeee.... :3::3:

bugün dünden sonra çok şükür iyiyimm....
hemen vakit kaybetmeden dünkü ve busabah ki menümü veriyorum... ve kahvemi içerken geçmişeee şööle bi bakmaya gidiyorumm:68:.. sizi sefiyorummmm...:16::16:

05 haziran 2012 salı

:56: Sabah 1 muz+1 bardak süt
:56: Öğle: domates çorba+etli türlü+2 kaşık bulgur pilavı+yoğutlu semiz otu salata+çoban salata
:56: Ara : mercimekli köfte 4 tane
:56: Akşam : 1 kase mercimek çorba +cacık

06 haziran 2012 çarşamba

:56:Sabah : klasik karatay kahvaltı
tatlım bişey sorucam..bulgur pilavı,mercimekli köfte,mercimek çorbası ..bunlar kaçamakların mı yoksa karataya uygun mu bunlar?

günaydın karatay melekleri....kahvaltı tamamiev işleri de bitti sıra yürüyüşte ama hiç bantta yürüyesim yok:19::19::19:ne yapsam bilmiyorum:59::59::59:

evet canım ya malesef ütü hiç çekilmiyo benimde bekleyen ütülerim var inş.bu akşam yapacam:37:

hoşgeldin aramıza.ilk sayfamızda örnek menüler var ordan yararlanabilirsin onun dışında sormak istediğin olursa yardımcı oluruz...
örnek menülere baktım canım.ama o kadar çok yiyecek var ki :37:..dukandan sonra ben onları yersem kesin kilo alırım..o kadar çok yemeyi düşünmüyorum hazır midem küçülmüşken...

günaydın karatay melekleri....kahvaltı tamamiev işleri de bitti sıra yürüyüşte ama hiç bantta yürüyesim yok:19::19::19:ne yapsam bilmiyorum:59::59::59:

dışarı çıkma şansın varsa dışarıda yürü canım yaa bende nefret ediyorum spor aletlerinden doğada yürüyüş yapmak gibisi yok birde yüzmek favorilerim

günaydın canım hani çizelgemi değiştirirken bir dilekte bulunmuştun yaaaa en kısa zamanda değiştiririz inşallah diye 72,5 olmuşummmmmmmmRİCA ETSEM değiştirirmisin sanada sürekli zahmet veriyorum kusura bakma

Son düzenleme:
dışarı çıkma şansın varsa dışarıda yürü canım yaa bende nefret ediyorum spor aletlerinden doğada yürüyüş yapmak gibisi yok birde yüzmek favorilerim

dışarıya da çıkamıyorum petuşum yağmur yağdı yağacak.ama artık banttan:120::120::120: geldi..kışın iyi de havalar güzel olunca çekilmiyo hiç:19::19:

günaydın canım hani çizelgemi değiştirirken bir dilekte bulunmuştun yaaaa en kısa zamanda değiştiririz inşallah diye 72,5 olmuşummmmmmmm değiştirirmisin sanada sürekli zahmet veriyorum kusura bakma

rica ederim canım.sen zayıfla ben seve seve yapıyorum merak etme:34::34::34:tebrikler bu arada süper gidiyosun:nazar::nazar::nazar:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wOqpKg3/weight.png

canım gercekten tebrik ederim senı çok başarılı olmussun inan bu söylediklerin bana daha destek oldu birde benım polikistik overım var ondan dolayıda yavaş verıyorum kiloyu bende 46beden gdiyordum şuan bol gelıyor artık bende inşallah 40bedene düşerim hedefim o çünkü sana çok teşekkur ederım paylaştıgın için senın adına mutlu oldum

canım benim gerçekten çok sevindim darısı hepimizin başına bırakma sakın tamammı ?

Merhaba kızlar,

Nasilsiniz?

2 saat çalıştım.20 dakika yürüdüm. Evime geldim kahvaltımı yaptım.

Kahvaltimda;
2 yumurta,2 biber,2 domatesten yapılmış hızlı Menemen,
6 çilek,
1 ince dilim beyaz peynir,
1 salatalık,
4 ceviz 5 badem ,
Ve meyve cayi vardı..

Yurumeye çıkacağım ama hava cok cok cok kötü , sanki sonbahar öyle yagmur yağıyor.. Bir ara durulursa çıkacağım.

Herkeze iyi günler diliyorum.
Hareketimiz bol olsun!!!!!
:nazar::8:

gunyadın kızlar.
akşam yemegım(yemege davetliydik)
1 kase mercimek corba
1 kase bulgur pılavı
cıger sote
mantar sote
2 tane kuru biber dolması
ayran

çok bulgurlu bir menü oldu maalesef:26:

sabah: karatay kahvaltısı yaptım:56:

günaydın arkadaşlar,
sabah kahvaltımı bildireyim:
2 yumurtalı menemen
1kkpeynir
13tane yeşil zeytin
3 kayısı
2incir
4tane ceviz
sevgili ırmak malesef kuru meyvesiz duramıyorum.belki de tatlı ve meyve ihtiyacını karşıladığım içindir.fıstığı yaklaşık 1 ay bıraktım fakat kilo vermemde değişiklik olmadı.saçlarım dökülmeye başlayınca arada 1 avuç yemeye başladım.
arkadaşlar23,04.2012 tarihinden beri kilom duruyor. önerilerinizi bekliyorum.:16::16::16::16::16:

Back
X