Canım ben uzun süre uygulamadım ama şunu söylemek istiyorum. Kas yapmak demek zaten yağ dokusunun azalması dolayısıyla ince görünmek demek, duymuşsundur yağ hacimce çok yer kaplar. Ayrıca kas yapmak demek oturduğun yerde daha fazla kalori yakmak demek, kas kitlen artarak zayıflarsan verdiğin kiloları geri alman zorlaşır. Zaten sadece bu diyet ve yürüyüşle bir vücut geliştirici gibi vücuda istesek de sahip olamayız, kas kitlesinin artışını o şekilde düşünme, sıkılaşmak, incelmek ve iç organlarındakiler dahil yağlarından kurtulmak olarak düşün. Kitabı okudun mu?merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum..
bu karatay diyeti benim kafama hiç yatmıyor nedense listeleri kas yapmak isteyen bir insanın listeleriyle aynı siz bir faydasını gördünüzmü ? uzun süreli uygulayıp çok kilo veren varmı acaba merak ettim paylaşırsanız sevinirim..
leylakcım bende senin hiç soğuk ve mesafeli olacağını düşünemiyorum...
Ben geçtiğimiz eylül ayında evlendim kızlar..yani 8 ay olmuş.. yeni sayılırım..her ne kadar kötü niyetli olmasalarda eşimin ailesinden para yönünden ben de sıkıntı çektim..bi kere evlilik hazırlıklarımızın hepsini kendimiz yaptık..5 kuruş faydaları olmadı..buna gücenmiyorum çünkü durumları yoktu..nişanlıyken eşim babasını emekli edebilmek için kredi çekti, ödedi..yine biz nişanlıyken yazlıklarını yaptırıp bitirmek için sürekli eşimden para istediler ve aldılar..yine nişanlıyken kendi oturdukları evin tadilatını yaptırdılar ve onun içinde eşimden para aldılar..ben o zamanlar ne kadar üzülsemde bişey diyemiyordum..ama evlendikten sonra bile 6 senedir bitiremedikleri yazlığı bitirmek için yine para isteyince koptum kızlar.. bide üstelik yazlık için düşünebiliyormusunuz..yani öyle zorunlu veya hemen bitirilmesi gereken bişi bile değil..üstelik düğün pramızlada kendi borçlarımızı değil onların yaptırdıkları tadilat ve diğer işlerin borcunu ödedik..
sözde bunların hepsini bizden borç almışlar..meşhur yazlık satılınca hepsini fazlasıyla iade edecekler..bakalım bekliyoruz..ama inanın insan soğuyor..
hala beklemedeyim bakalım ne olacak..aldıklarını ödeseler bile eşimle benim en güzel zamanlarımızı kavga ederek geçirmeme sebep oldular..ona üzülüyorum en çok..
Selam kızlar uzun zamandır giremedim yine...
Nasılsınız?
Eki Görüntüle 439234
Hocamizin kitabinda bulunan tarifi degistirdim .
Malzemeler ;
-2 yumurta,
-10 incir,
-20 minik hurma,
-1 su bardagi cekilmis keten tohumu ( un yerine),
-1 cay bardagi cekirdek ici gibi olan keten tohumu,
-1 tane kabartma tozu,
-1 su bardagi cekilmis badem ve ceviz(karisik),
-2 tatli kasigi tarcin,
Eki Görüntüle 439233 (incirleri ve hurmalari kup kup dogradim.)
Eki Görüntüle 439232 (tum kuru malzemeyi karistirdim)
Eki Görüntüle 439231 (sut ve yumurtalari guzelce cirptim)
Eki Görüntüle 439230 (sulu ve kuru malzemeyi birlestirip kalibima doktum.)
180 derecede yaklasik 25 dakika pisirdim.
Sonuc super
Fakat son resmi eklerken problem olustu ekliyemedim.
Birazdan yeniden koymayi deniyecegim.
12.00: 2 yumurta, domates, salatalık, ceviz.
Kızlar wc ye gidemiyorum diyete başladığımdan beri, günde 3 litre su içiyorum, bitki çayı içiyorum, karın egzersizleri yapıyorum, yürüyorum ama nafile. Aslında diyetle ilgili değil önceden de bu sorunum vardı ama daha çok yediğim için bir noktada gitmek zorunda kalıyordum. Keten tohumu haricinde öneri istiyorum, keten tohumunu ağzıma koyamadım tiksindirdi görüntüsü nedense. Acil yardım çünkü bu yüzden kilom artmış gibi görünüyor ve motivasyonum bozuluyor.
bacım nettin yaw.canım çekti o kuru meyvelerden, kektenkilo vermemi engelliyo diye ben ne zamandır kuru meyve yemiyorum,çünkü abartıyorum yerken daha önce bende yapmıştım bu kekten.tadını da çok beğenmiştim.üstelik 3 gün yemiştim ve üstüne kilo da vermiştim sana da afiyet olsun canımcım...
annaaaaaam canım kek çekti ya benimmm:84::84::84:
Valla benimde canım çekti..çok güzel olmuşa benziyor..tatlar harika..ellerine sağlık kaneelcim..
Canım ben uzun süre uygulamadım ama şunu söylemek istiyorum. Kas yapmak demek zaten yağ dokusunun azalması dolayısıyla ince görünmek demek, duymuşsundur yağ hacimce çok yer kaplar. Ayrıca kas yapmak demek oturduğun yerde daha fazla kalori yakmak demek, kas kitlen artarak zayıflarsan verdiğin kiloları geri alman zorlaşır. Zaten sadece bu diyet ve yürüyüşle bir vücut geliştirici gibi vücuda istesek de sahip olamayız, kas kitlesinin artışını o şekilde düşünme, sıkılaşmak, incelmek ve iç organlarındakiler dahil yağlarından kurtulmak olarak düşün. Kitabı okudun mu?
kendi adıma ben iyiyim ceylincim,sen nasılsın.gelmiyosun eskisi gibi.sanırım yoğunluktan...kilo durumun nasıl?
bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak
evet kitabı okudum ama dediğim gibi aklıma yatmadı çünkü ceviz fındık yağ hak getire fakat aklıma yatan kısım şu aralı aralı yersek insülin direncinin oluşacağı .. ben şunu merak ediyorum bu diyetle ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar zamanda.. teşekkürler:)
İyi sayılırım ben de,gelemiyorum çoğu kez yoğun oluyorum sayfalara da yetişemeyince anca f.cb.ooka giriyorum canım.Maşallah sen devam kg.vermeye..ben iyice zıvanadan çıktım,almıyordum ne güzel diye saatine şekerine bakmadan yediklerim oldu dondurmadır,çerezdir:18:..ama sanırım bu hafta +1'deyim...
tekrardan dönmeyi denedim eski beslenme tarzıma olmadı yumurtadan çok bıkmışım meğersem,muz da artık yerlisi çıkmıyor...böyle işte cnm.
resim yükleyen oldu mu sen papadiş filan?
ne keki gecmişi okuyamadım bacılar
merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum..
bu karatay diyeti benim kafama hiç yatmıyor nedense listeleri kas yapmak isteyen bir insanın listeleriyle aynı siz bir faydasını gördünüzmü ? uzun süreli uygulayıp çok kilo veren varmı acaba merak ettim paylaşırsanız sevinirim..
Selam kızlar uzun zamandır giremedim yine...
Nasılsınız?
Eki Görüntüle 439234
Hocamizin kitabinda bulunan tarifi degistirdim .
Malzemeler ;
-2 yumurta,
-10 incir,
-20 minik hurma,
-1 su bardagi cekilmis keten tohumu ( un yerine),
-1 cay bardagi cekirdek ici gibi olan keten tohumu,
-1 tane kabartma tozu,
-1 su bardagi cekilmis badem ve ceviz(karisik),
-2 tatli kasigi tarcin,
Eki Görüntüle 439233 (incirleri ve hurmalari kup kup dogradim.)
Eki Görüntüle 439232 (tum kuru malzemeyi karistirdim)
Eki Görüntüle 439231 (sut ve yumurtalari guzelce cirptim)
Eki Görüntüle 439230 (sulu ve kuru malzemeyi birlestirip kalibima doktum.)
180 derecede yaklasik 25 dakika pisirdim.
Sonuc super
Fakat son resmi eklerken problem olustu ekliyemedim.
Birazdan yeniden koymayi deniyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?