Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

12.00: 2 yumurta, domates, salatalık, ceviz.

Kızlar wc ye gidemiyorum diyete başladığımdan beri, günde 3 litre su içiyorum, bitki çayı içiyorum, karın egzersizleri yapıyorum, yürüyorum ama nafile. Aslında diyetle ilgili değil önceden de bu sorunum vardı ama daha çok yediğim için bir noktada gitmek zorunda kalıyordum. Keten tohumu haricinde öneri istiyorum, keten tohumunu ağzıma koyamadım tiksindirdi görüntüsü nedense. Acil yardım çünkü bu yüzden kilom artmış gibi görünüyor ve motivasyonum bozuluyor.

Canım ben uzun süre uygulamadım ama şunu söylemek istiyorum. Kas yapmak demek zaten yağ dokusunun azalması dolayısıyla ince görünmek demek, duymuşsundur yağ hacimce çok yer kaplar. Ayrıca kas yapmak demek oturduğun yerde daha fazla kalori yakmak demek, kas kitlen artarak zayıflarsan verdiğin kiloları geri alman zorlaşır. Zaten sadece bu diyet ve yürüyüşle bir vücut geliştirici gibi vücuda istesek de sahip olamayız, kas kitlesinin artışını o şekilde düşünme, sıkılaşmak, incelmek ve iç organlarındakiler dahil yağlarından kurtulmak olarak düşün. Kitabı okudun mu?

merhaba kizlar ,
Bugun adetimin ilk gunu oldugu icin gergin,sancilive mutsuzum

1.Ogunum ; (okul oldugu icin evden alabildigimi aldim )
cilek ,
portakal ,
ceviz ve badem

2.Ogunum ;
1 tabak Kapuska
yogurt
1 ceviz

Arkadaslar keki yaptim .
Becerebilirsem fotolari ekliyecegim

Hocamizin kitabinda bulunan tarifi degistirdim .

Malzemeler ;

-2 yumurta,
-10 incir,
-20 minik hurma,
-1 su bardagi cekilmis keten tohumu ( un yerine),
-1 cay bardagi cekirdek ici gibi olan keten tohumu,
-1 tane kabartma tozu,
-1 su bardagi cekilmis badem ve ceviz(karisik),
-2 tatli kasigi tarcin,

(incirleri ve hurmalari kup kup dogradim.)

(tum kuru malzemeyi karistirdim)

(sut ve yumurtalari guzelce cirptim)

(sulu ve kuru malzemeyi birlestirip kalibima doktum.)

180 derecede yaklasik 25 dakika pisirdim.

Sonuc super

Fakat son resmi eklerken problem olustu ekliyemedim.

Birazdan yeniden koymayi deniyecegim.

sağol canım benim.ben nedense kendimi soğuk ve meseafeli görüyorum:44::44:ama dediğim gibi sevdiğim kişilere,ortamlara böyle olamıyorum ,aynı burda olduğu gibi.çünkü sizleri çok seviyorum
sende de mi aynı dert didemcim....bazı anne babalar neden bu kadar düşüncesiz oluyolar acaba

Selam kızlar uzun zamandır giremedim yine...
Nasılsınız?

kendi adıma ben iyiyim ceylincim,sen nasılsın.gelmiyosun eskisi gibi.sanırım yoğunluktan...kilo durumun nasıl?

bacım nettin yaw.canım çekti o kuru meyvelerden, kektenkilo vermemi engelliyo diye ben ne zamandır kuru meyve yemiyorum,çünkü abartıyorum yerkendaha önce bende yapmıştım bu kekten.tadını da çok beğenmiştim.üstelik 3 gün yemiştim ve üstüne kilo da vermiştimsana da afiyet olsun canımcım...
annaaaaaam canım kek çekti ya benimmm
:84::84::84:

Valla benimde canım çekti..çok güzel olmuşa benziyor..tatlar harika..ellerine sağlık kaneelcim..

merhaba, ben bu diyete başlamadan önce günde en 1 defa idi ve hayatımda hiç bu problemi yaşadığı bilmiyorum, bu diytten sonra 2-3 günde bir oldu oda kayısı ile istersen kayısıyı dene (günkurusu) sabahları, birde hoca sabah ve akşam zeytinyağı bir tatlı kaşığı için diyor...

Valla benimde canım çekti..çok güzel olmuşa benziyor..tatlar harika..ellerine sağlık kaneelcim..

Merhaba kizlar ,

Kekimi begenmenize cok sevindim.
Tesekkurler ..
Ama tadi da cok cok guzel olmus

evet kitabı okudum ama dediğim gibi aklıma yatmadı çünkü ceviz fındık yağ hak getire fakat aklıma yatan kısım şu aralı aralı yersek insülin direncinin oluşacağı .. ben şunu merak ediyorum bu diyetle ne kadar kilo verdiniz ve ne kadar zamanda.. teşekkürler:)

17.01 2012
bel -89
basen -109
göbek -103

07.06.2012
bel -80
basen -101
göbek -93

kılzar nasıl sizce cok yavas dimi ..

yine 1 kg artıdayım acaba tursudan olur mu
kitapta ev tursusu yenilebilir yazıyor ..

kendi adıma ben iyiyim ceylincim,sen nasılsın.gelmiyosun eskisi gibi.sanırım yoğunluktan...kilo durumun nasıl?

İyi sayılırım ben de,gelemiyorum çoğu kez yoğun oluyorum sayfalara da yetişemeyince anca f.cb.ooka giriyorum canım.Maşallah sen devam kg.vermeye..ben iyice zıvanadan çıktım,almıyordum ne güzel diye saatine şekerine bakmadan yediklerim oldu dondurmadır,çerezdir:18:..ama sanırım bu hafta +1'deyim...
tekrardan dönmeyi denedim eski beslenme tarzıma olmadı yumurtadan çok bıkmışım meğersem,muz da artık yerlisi çıkmıyor...böyle işte cnm.
resim yükleyen oldu mu sen papadiş filan?

Canım benim güle güle git gel inşallah, yolun açık olsun...Seni görünce pörtleyen gözleri görmek isterdim

cevizin ve fındığın yağı doğal yağlar yani vücudumuzun ihtiyacı olan yağlar.hem onların kavrulmamış mümkünse yeni kırılmış olanlarını tercih ediyoruz,kavrulanlar yasak..
ben 4 ayda 10 kg.verdim

Ceylin naber canım? Bak ben ne kadar + ile(4 aylık hormon tedavisinin sonucu((() döndüm. Senin gibi ben de adapte olmakta zorlanıyorum ama buradan ayrılmamaya çalışıyorum.
Sen de bebiş için hormon alacağını söylemiştin, aldın mı?

öptüm çok

Foto sormuşsun Leylak70 ekledi, 41 yaşında fıstık bir anne olduğunu ilan etti

Selam kızlar uzun zamandır giremedim yine...
Nasılsınız?

leylak yedim ama kilo da verdim diyordu arada canımız cekerse yapsak mı ki bu keklerden :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…