biraz geçmisi okudum
iyiniyetlim ve mavi melek ve propicl kaynana herkeste varrr açtırmayın benim de ağzımı susmam bak :99::99::99::99::99::99::99::99::99:
iyiniyetlim karnıyarık yapmıssın yememissin ya ben o kadar dikkat etmiyorum valla ne yalan sölümm
tavaya az yağ koyuyorum yarım çay bardağı patlıcanları dizip en küçük ocağa koyup baska isime bakıyorum o orda yumsuyor bazende tavaya tamamen yağsız su ile koyyuyorum tabi yağlı daha lezzetli oluyoriçini hazırlayıp dolduruyorum ve iki sekildiede seviyoruz yiyorum ben
evet esasım benim de kilolar 2 öğüne düşünce gitmeye başladı kıtlık moduna filan girmiyo vücut korkma papişime katılıyorum..
Canım son 2 haftadır kilo vermiyomusun
canım önceki hafta kilom aynıydı .bu haftada 200gr.cık verdim.bakalım önümüzdeki hafta nolcak ama umutluyum çünkü böyle çok rahatım...
ikinci öğünümü de yazıym buarada..cok yedim coooookkkkk.....abarttım gine yaw..
biras adana
3 tane tavuk-minik
biras et şiş
cegrek kase mercimek corbası
salata
azıcık patlıcan közlemesi
ayran
bayaa ceviz
biras kuru üzüm
maşşallah gene dünyayı yemişin
slm hatunlar öğlen kaçamak yapınca yüzüm yoktu gelmeye ama sizleri özledim dayanamadım geldim yine
hemen menü bildireyim kesin cezamı bitsin bu işkence
Sabah Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
biraz ceviz
ekmeğin topuğunu kopardım arasına peynir koydum bir lokmaydı yani büyük değildi
Öğlen Yemeğim
1 tabak salata üzerine yoğurtlu mısır döktüm birazcık
1 tabak kısır
1 tane İslim köfte (ama ne güzel köfteydi ya çeyrek ekmek arasına koydum köfteyi kızarmış patlıcana sarılıydı oohh mis gibi yedim valla
evet pişman oldum ama bugün ekmek krizim tutmuştu dünde tatlı krizim tutmuştu kızlar krizden çıkmam lazım ya çimdik atın bana yoksa benim uslanacağım yok
sen istedin bunuaklın başına gelsinde yeme bidaha o ekmeği...
Kıslaarr pirinç pilavııı ve kızarmış patlıcandan karnıyarık yaptım ben.. Oğluş hazır uyurken bakıcımla birlikte yaptımYazın bakıcım gelmeyecek
Yemeği ben yapıyorum seviyorum da bulaşık sevmiyorum hiç yawwwKadıncağız yıkadı gitti sağolsun.. İlden de yorgun geldimdi saten..
Neyse Eylüle kaa idare etçem artıkın..
Kendime de yeşil mercimek yemeği yapıcim bana göre bişiycik yok çünküm. Mercimekleri ıslattım soğanımı doğradım onuda yapılmış sayıyorum bi de buğday çorbası yapayım..
Mutfaktan çıkamıyorus di mi:26::26:
valla ya mutfakla bi bütünüz hele bide çalışınca yatana kadar mutfaktasın ,bide diğer işler var temizlik ütü vs. amannn zor bee kendine vakit kalmıyo insan
Canım bazı insanlar kompleksli oluyor bayağıKayınvalideler gelinlerini kıskanırlar oğullarını ve torunlarını bisden kıskanıyolar resmen bööleeee
Sebninkiler yakınındaymış.. Her zaman için politik olmak lazımm.. Biliyomusun ben hiiiiçççç politik olamıyorum pat diye söylerdim eskiden herşeyi zamanla biraz törpülendimm.. Şimdi beni kızkırdıklarında gene içimdeki canavar çıkıyoKayınvalidem benim geri çekileceğimi zanneder yüklenir bazen en son geldiklerinde resti çektim al o zaman oğlunu da git dedim bende Neymiş efem oğlu kaa güzelmiymişim ben
Oğlu benim lafımı dinlediği için çıldırıyo da kendisiGüzel oğlanı bulmuşum da efem..... al git didim oğlunu ben de.. tepem attı yaaa..
Ben de doluymuşum di mi
Çocuğunla birlikte olduğunda KALİTELİ ZAMAN diyoruz bis canımgeçir.. Annesinin yerini kimsenin alamayacağını bilir onlar merak etme sen
ahh canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim,ben artık politik olmayı başarıyorumm,ama işte bööle hassas şeyler oldu mu geliyorlar bana bazen... bende bakıcı düşündüm ama başta bilemediğim için bunların olacağını ona çocuğa sen bak dedik,oda fırsat arıyomuş,kız doğmasına az kala bizim eve yakın biyere taşınamya karar verdi,ve taşındı,doğum yaptım eve geldim, tüm lohusalığım boyunca bizde kaldılar 40 gün odamdan bile çıkamadım sürekli emzirdiğimiçin,, sıkıntı stresden sütüm kesildi,,tam o sırada eşim ist a eğitime gitti 45 gün yoktu,bunlar iyice bize yerleşti,bi yandanda evlerini yerleştiriyolardı,onlara yemek yapmıyorum diye dikişliyim tabi bu ara ,etmediği surat,tavır kalmadı... ay daha neler yani kısacası çocuk için bize yakına taşınınca şimdi dersem ben bakıcı buldum falan,valla parçalar beni,,,,
artık çok şükür geçmişte bana yaşattıklarını atlattım...daha güçlüyüm,, ama işte artık istiyorum ki kızım bana anne desin,,onun değimi ile ona değil,, onun 2 çocuğu var,bıraksında o duyguyu ben tadıyım,, evi yakın bizde kalıyoo hala,gittsin evine artık eşimle,kızımla baş başa kalıyım..çok şey istemiyorum..çook dua ediyorum allahım beni yanlız bırakmasın,sizde bırakmayın canlarım,bana dua edin...
canım teşekkür ederim.iyiniyetlim inan bana kasıt yok.çocuklardan bana sıra gelmiyor.5-10 dakika ele geçirebilirsem okuyabilirsem cevap yazıyorum.hatta bazen öğünlerimi bile( çocuklar bana bilgisayarı kaptırmamak için) onlar.yazıyor.özür dilerim canım inan kasıt yok.lütfen darılma ve kırılma.bundan sonra frofilden konuyla ilgili yorumlarını acelece okuyacağım.böylece baştan sona okuyamasamda yazdıklarını kaçırmam inş.elime geçtiğinde de alıntı yazımdan alınmışsa ona bakıyorum çabucak.alıntı olmadan yazıyorsan ondan da kaçırmışımdır.tekrar kusura bakma canım.msl. ırmak her defasında cevap yazdığı için onun profilden cevaplarına hemen bakıyorum.birazda çok ağır yazdığım için de problem oluyor,çocuklarvermek istemiyor.Kıslar bu gece oğluş uyumadı o uyuyunca fırında köfteli enginar yapıp yapıp mutfağımı topladım..
Birazdan yatacağım.. Herkese iyi gecelerrr bol leptinlerrr
Sevgicim çok geçmiş olsun canım sağlığına kavuştuğuna sevindim. Bu yazdığımı görürsüm inş. canım.. Yazdığım hiçbişeyi cevaplamadığını hatırlıyorum muhtemelen görmüyosun olsun..
Yarın ümit ettiklerinize kavuşmanız dileğiyle tekrar kıslaarr İYİ GECELERRRR
Bu arada hürremimiz de bitti reklamlarla kaç saat sürdü reklamları da abarttıkça abarttılarKimsecikler yoktu topikte
Ilerki gunlerde yazarim sevgicim. Bu gun bas agrim var. Zorla bir tencere yemek hazirlayabildim. Esim, uzman doktoru gorecek, simdilik bir bobrek calismiyor. Test sonuclari pek iyi cikmamisti. Cok ta kotu degil. Insallah digeri hep saglikli calisir, bir sorun cikmaz. Bu nedenle sikintiliyiz. Allah yardim edecek, iyilecek insallah.
günaydınn kızlarr
biraz geçmişi okudum geldimm..sabah sabah kaynana damarımı kaldırdınız..kısacası bizimkilerde eşim bekarken bi güzel yolmuşlar,kardeşini okutmuş ünide.eve balmış.kendicezine hiç bakmamış kocacım.tabii evlenince de devam etsin istediler ilk başta ses çıkaramıyordum.ilk önce oğlum oldu masrafımız arttı falan dedik.sonrada kocacığımı öyle bir borca soktum ki (ev aldıkk) burnunun önüne görecek hali bilem yokk ailemle ilgili bi kaç laf söylemişler bende geçen sefer kaynanala görümceme (eşim yanımdayken) siz benim ailem hakkında böyle diyemezsiniz,konuşamazsınız falan diye bayaa söylendim.biz şaka yaptık diyorlar(çocuğuz yaa)..sonra sınaavlar falan derken hiç gitmedimm ohhh mis gibi rahatım ..allahtan eşimde hiç gidelim falan demiyorr nayse ben karataya döneyim
sabah
domates
salatalık
1,5 yumurta
12 zeytin
ceviz
5 yaprak saarması
2 taze kayısı
çayyy
günaydın kızlargeçmişi okudum da ne kadar çok eşinin ailesinden dertli olan varmış.benim çevremde de çok bu durumu yaşayanlar.ne diyeyim allah sizlere sabır ve kolaylık versin.benim allahtan böyle bi sorunum yok.hem uzaktalar hem de benden çok çekinirler.biraz mesafeli ve soğuk bi insanımdır daaa ama böyle bişey yapsalar da ne yapacağımı kendim bile tahmin edemiyorum sizler çok çok sabırlısınız yine arkadaşlar
boşşver canım..anlıyorum ama sen kafaya taktıkça o daha mutlu olur için için..biara ben kızımın bakıcısını kıskanıyordum..ama sonra diğer arkadaşların dediği gibi anlıyor çocuk annenin farkını..kaynana bu hiç annen gibi olur mu..benim annem 1 yıl bende kaldı hiç böyle bişey yaşamadım..gıcık kadın..onun davranışlarına hiç tepki verme ki daha çok sinir olsun beni takmıyo diye..üsme kendini
canım saolasınn evet haklısınn kafaya fazla takmamak lazım ama kızım ağlıyoo kucağımda,ben sakinleştirirm bıraksa,ama çekiştiriyoo çocuğu kucağımdan gel bana annemmmm diye,,, ben de dün dedim artık anne sen bırak ben hallederim,, sonra yemek masasında benim kıızım babanesinin yanına geldi,ağzından anne ye benzer bi laf çıktı ama tam da değil zaten anne diyemiyor tam olarak bana bile ben onun sıkıntısındayım , demezmi bugün bana hep annee dedii,,,,, diyee ay çıldırıcamm yaaaaaaaaaaaaaaaaa ,,,işte takmıyım diyorumm hep bişey çıkıyoooo ....ben kızıma bana anne demesini nasıl sağlayabilirim...????
İyiniyetlim, benim de böyle sıkıntılarım oldu, ama seneler sonra geldiğim noktada, sadece kendimi üzdüğümü anladım, karşı tarafın umurunda bile olmuyor. Onun için kendinizi üzmemenizi istedim. Çünkü yaş ilerledikçe, bu sorunlar, hele biraz da hassas bir kişi iseniz insanı hastalandırıyor. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
Canım, birazdan yürüyüşe çıkacağım (üşenmiyorum, ertelemiyorum). Seni çok öpüyorum.
haklısın fzguncum insan kendini hastalandırıyoo...özelliklede adım gibi duygusal olunca,, tamam üzmemeye çalışıcamm ,,teşekkürler...
canım kıskanç kaynanalar var evet benim bir arkadaşım vardı onunda kaynanası bakıyordu çocuğa kendine anne dedirtiyordu çocuk arkadaşıma anne dediği zamanda ne var banada anne diyor zaten diyip kızı sinir ediyordu hatta arkadaşımın kayınpederi bir gün arkadaşıma ben bu çocuğu nufusuma alıcam zaten biz bakıyoruz doğurmakla ana olunmaz demiş kocasıda sana ne derlerse desinler sen haksızsın sen susacaksın diyormuş ve arkadaşım hiç kimseye cevap veremezdi o kadar sıkıntı çektiki ev almıştı çalışmak zorundaydı ama allah büyük ona yardım etti evlerini borcu bitti araba aldılar onunda borcu bitti işten ayrıldı evinde çocuğuna kendi bakıyor keyfine bakıyor artık sende dua et allahtan başkasından yardım isteme çocuğunun sana anne demesi içince sen onu annem diye sevmeni tavsiye ederim ben de kızım var benim kızıma kendi annem bakıyor ama benim annem bana düşkün olsun diye elinden geleni yapıyor ve kızım bütün gün beni görmemesine rağmen herkesten çok bana düşkündür hatta annem ben kızım yolda yürüsek kızım sadece benim elimi tutar sadece bana öptürür kendini benim olduğum yerde başkasına gitmez inşallah seninkide öyle olur ama senin kaynana engelin var çocuğuna sürekli yakın davran sürekli oyna onunla güldür seninle iyi vakit geçirirse azda olsa zamanınız o zaman sana çok düşkün olur
ne güzel şanslısın tatlımm..umarımbirgün bende herşey geride kaldı der,zayıflamış ve huzurlu halimle rahat bir nefes alırım...şimdilik napıyımm çekicek derdim varmış,allah beterinden saklasın...
OFF çok sinir oldum vallaboşşver canım..anlıyorum ama sen kafaya taktıkça o daha mutlu olur için için..biara ben kızımın bakıcısını kıskanıyordum..ama sonra diğer arkadaşların dediği gibi anlıyor çocuk annenin farkını..kaynana bu hiç annen gibi olur mu..benim annem 1 yıl bende kaldı hiç böyle bişey yaşamadım..gıcık kadın..onun davranışlarına hiç tepki verme ki daha çok sinir olsun beni takmıyo diye..üsme kendini
canım saolasınn evet haklısınn kafaya fazla takmamak lazım ama kızım ağlıyoo kucağımda,ben sakinleştirirm bıraksa,ama çekiştiriyoo çocuğu kucağımdan gel bana annemmmm diye,,, ben de dün dedim artık anne sen bırak ben hallederim,, sonra yemek masasında benim kıızım babanesinin yanına geldi,ağzından anne ye benzer bi laf çıktı ama tam da değil zaten anne diyemiyor tam olarak bana bile ben onun sıkıntısındayım , demezmi bugün bana hep annee dedii,,,,, diyee ay çıldırıcamm yaaaaaaaaaaaaaaaaa ,,,işte takmıyım diyorumm hep bişey çıkıyoooo ....ben kızıma bana anne demesini nasıl sağlayabilirim...????
evini yakına taşıması hiç iyi olmamış..ne canavar bi kadınmış buuuahh canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim,ben artık politik olmayı başarıyorumm,ama işte bööle hassas şeyler oldu mu geliyorlar bana bazen... bende bakıcı düşündüm ama başta bilemediğim için bunların olacağını ona çocuğa sen bak dedik,oda fırsat arıyomuş,kız doğmasına az kala bizim eve yakın biyere taşınamya karar verdi,ve taşındı,doğum yaptım eve geldim, tüm lohusalığım boyunca bizde kaldılar 40 gün odamdan bile çıkamadım sürekli emzirdiğimiçin,, sıkıntı stresden sütüm kesildi,,tam o sırada eşim ist a eğitime gitti 45 gün yoktu,bunlar iyice bize yerleşti,bi yandanda evlerini yerleştiriyolardı,onlara yemek yapmıyorum diye dikişliyim tabi bu ara ,etmediği surat,tavır kalmadı... ay daha neler yani kısacası çocuk için bize yakına taşınınca şimdi dersem ben bakıcı buldum falan,valla parçalar beni,,,,
artık çok şükür geçmişte bana yaşattıklarını atlattım...daha güçlüyüm,, ama işte artık istiyorum ki kızım bana anne desin,,onun değimi ile ona değil,, onun 2 çocuğu var,bıraksında o duyguyu ben tadıyım,, evi yakın bizde kalıyoo hala,gittsin evine artık eşimle,kızımla baş başa kalıyım..çok şey istemiyorum..çook dua ediyorum allahım beni yanlız bırakmasın,sizde bırakmayın canlarım,bana dua edin...bakıcı bulmaya kalksan biz sizin için taşındık buraya diyecek..vay cadıı...ama bak bu çookk uzun sürerse de böyle çekilmez gerekirse eşinle konuş..hani onu bilmiyorum ama benimki olsa annesini haksız bulur umarım eşin sana destek olur ve bunu atlatırsınız..senin için dua edicem tatlım..Allah görüyor elbet..
işte bak kurtulan da var..ama sabretmek çok zoorr..canım kıskanç kaynanalar var evet benim bir arkadaşım vardı onunda kaynanası bakıyordu çocuğa kendine anne dedirtiyordu çocuk arkadaşıma anne dediği zamanda ne var banada anne diyor zaten diyip kızı sinir ediyordu hatta arkadaşımın kayınpederi bir gün arkadaşıma ben bu çocuğu nufusuma alıcam zaten biz bakıyoruz doğurmakla ana olunmaz demiş kocasıda sana ne derlerse desinler sen haksızsın sen susacaksın diyormuş ve arkadaşım hiç kimseye cevap veremezdi o kadar sıkıntı çektiki ev almıştı çalışmak zorundaydı ama allah büyük ona yardım etti evlerini borcu bitti araba aldılar onunda borcu bitti işten ayrıldı evinde çocuğuna kendi bakıyor keyfine bakıyor artık sende dua et allahtan başkasından yardım isteme çocuğunun sana anne demesi içince sen onu annem diye sevmeni tavsiye ederim ben de kızım var benim kızıma kendi annem bakıyor ama benim annem bana düşkün olsun diye elinden geleni yapıyor ve kızım bütün gün beni görmemesine rağmen herkesten çok bana düşkündür hatta annem ben kızım yolda yürüsek kızım sadece benim elimi tutar sadece bana öptürür kendini benim olduğum yerde başkasına gitmez inşallah seninkide öyle olur ama senin kaynana engelin var çocuğuna sürekli yakın davran sürekli oyna onunla güldür seninle iyi vakit geçirirse azda olsa zamanınız o zaman sana çok düşkün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?