Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

boşşver canım..anlıyorum ama sen kafaya taktıkça o daha mutlu olur için için..biara ben kızımın bakıcısını kıskanıyordum..ama sonra diğer arkadaşların dediği gibi anlıyor çocuk annenin farkını..kaynana bu hiç annen gibi olur mu..benim annem 1 yıl bende kaldı hiç böyle bişey yaşamadım..gıcık kadın..onun davranışlarına hiç tepki verme ki daha çok sinir olsun beni takmıyo diye..üsme kendini

canım saolasınn evet haklısınn kafaya fazla takmamak lazım ama kızım ağlıyoo kucağımda,ben sakinleştirirm bıraksa,ama çekiştiriyoo çocuğu kucağımdan gel bana annemmmm diye,,, ben de dün dedim artık anne sen bırak ben hallederim,, sonra yemek masasında benim kıızım babanesinin yanına geldi,ağzından anne ye benzer bi laf çıktı ama tam da değil zaten anne diyemiyor tam olarak bana bile ben onun sıkıntısındayım , demezmi bugün bana hep annee dedii,,,,, diyee ay çıldırıcamm yaaaaaaaaaaaaaaaaa ,,,işte takmıyım diyorumm hep bişey çıkıyoooo ....ben kızıma bana anne demesini nasıl sağlayabilirim...????

ahh pepetimm valla bende doluyumm ...aç kızzz ağzınııı,dök içini,,onlara söyleyemiyoruz bari burda haykıralımmm........

canım teşekkür ederim.iyiniyetlim inan bana kasıt yok.çocuklardan bana sıra gelmiyor.5-10 dakika ele geçirebilirsem okuyabilirsem cevap yazıyorum.hatta bazen öğünlerimi bile( çocuklar bana bilgisayarı kaptırmamak için) onlar.yazıyor.özür dilerim canım inan kasıt yok.lütfen darılma ve kırılma.bundan sonra frofilden konuyla ilgili yorumlarını acelece okuyacağım.böylece baştan sona okuyamasamda yazdıklarını kaçırmam inş.elime geçtiğinde de alıntı yazımdan alınmışsa ona bakıyorum çabucak.alıntı olmadan yazıyorsan ondan da kaçırmışımdır.tekrar kusura bakma canım.msl. ırmak her defasında cevap yazdığı için onun profilden cevaplarına hemen bakıyorum.birazda çok ağır yazdığım için de problem oluyor,çocuklarvermek istemiyor.

canım Allah yardımcınız olsun. fitoterapiyide bir araştırın.ben bu yolla sağlığıma kavuştum inş.

günaydınn kızlarr

biraz geçmişi okudum geldimm..sabah sabah kaynana damarımı kaldırdınız.. kısacası bizimkilerde eşim bekarken bi güzel yolmuşlar,kardeşini okutmuş ünide.eve balmış.kendicezine hiç bakmamış kocacım.tabii evlenince de devam etsin istediler ilk başta ses çıkaramıyordum.ilk önce oğlum oldu masrafımız arttı falan dedik.sonrada kocacığımı öyle bir borca soktum ki (ev aldıkk) burnunun önüne görecek hali bilem yokk ailemle ilgili bi kaç laf söylemişler bende geçen sefer kaynanala görümceme (eşim yanımdayken) siz benim ailem hakkında böyle diyemezsiniz,konuşamazsınız falan diye bayaa söylendim.biz şaka yaptık diyorlar(çocuğuz yaa)..sonra sınaavlar falan derken hiç gitmedimm ohhh mis gibi rahatım ..allahtan eşimde hiç gidelim falan demiyorr nayse ben karataya döneyim

sabah
domates
salatalık
1,5 yumurta
12 zeytin
ceviz
5 yaprak saarması
2 taze kayısı
çayyy

günaydın kızlargeçmişi okudum da ne kadar çok eşinin ailesinden dertli olan varmış.benim çevremde de çok bu durumu yaşayanlar.ne diyeyim allah sizlere sabır ve kolaylık versin.benim allahtan böyle bi sorunum yok.hem uzaktalar hem de benden çok çekinirler.biraz mesafeli ve soğuk bi insanımdır daaaama böyle bişey yapsalar da ne yapacağımı kendim bile tahmin edemiyorumsizler çok çok sabırlısınız yine arkadaşlar

günaydım kızlar dünkü kaçamaklardan olayı çok pişmanım bu sabahta tartıda 76,200ü görünce tekrardan silkelendim ve kendime geldim kendi kendime bir söz verdim bir daha ekmek yemeğeceğim sizlerede söz veriyorum inşallah pazartesi günü artıları görmem baya bir spor yapıcam son 4 günde bakalım inşallah aşağı çekebilirim tartıyı çok ciddiyim sabah tartıya çıkınca kendime geldim resmen dedim emel sen napıyon gram gram veripte kiloyla geri alınırmı hiç yok bu böyle olmaz neyse öyle işte işlerim var geçmişi okuyamayacağım ama sizlere bir merhaba demek istedim sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım domates salatalık yoktu bugün akşam iş çıkışında pazara uğrayıp alıcam onun dışında herşey diyetime uygundu biraz önce yemekhaneye uğradım ne yemek gelmiş diye diyetime uygun birşey gelmemiş pek ya biber dolması vardı prinçli börek var kemalpaşa tatlısı var ama ben onları yemem salata alırım birde zeytin yağlı taze fasulye alırım yeter yoğrut o kadar herekese iyi günler arkadaşlar

canım anladığım kadarıyla yakın deilsiniz,en büyük şans oo ,,kıymetini bill..

ne güzel şanslısın tatlımm..umarımbirgün bende herşey geride kaldı der,zayıflamış ve huzurlu halimle rahat bir nefes alırım...şimdilik napıyımm çekicek derdim varmış,allah beterinden saklasın...

canım kıskanç kaynanalar var evet benim bir arkadaşım vardı onunda kaynanası bakıyordu çocuğa kendine anne dedirtiyordu çocuk arkadaşıma anne dediği zamanda ne var banada anne diyor zaten diyip kızı sinir ediyordu hatta arkadaşımın kayınpederi bir gün arkadaşıma ben bu çocuğu nufusuma alıcam zaten biz bakıyoruz doğurmakla ana olunmaz demiş kocasıda sana ne derlerse desinler sen haksızsın sen susacaksın diyormuş ve arkadaşım hiç kimseye cevap veremezdi o kadar sıkıntı çektiki ev almıştı çalışmak zorundaydı ama allah büyük ona yardım etti evlerini borcu bitti araba aldılar onunda borcu bitti işten ayrıldı evinde çocuğuna kendi bakıyor keyfine bakıyor artık sende dua et allahtan başkasından yardım isteme çocuğunun sana anne demesi içince sen onu annem diye sevmeni tavsiye ederim ben de kızım var benim kızıma kendi annem bakıyor ama benim annem bana düşkün olsun diye elinden geleni yapıyor ve kızım bütün gün beni görmemesine rağmen herkesten çok bana düşkündür hatta annem ben kızım yolda yürüsek kızım sadece benim elimi tutar sadece bana öptürür kendini benim olduğum yerde başkasına gitmez inşallah seninkide öyle olur ama senin kaynana engelin var çocuğuna sürekli yakın davran sürekli oyna onunla güldür seninle iyi vakit geçirirse azda olsa zamanınız o zaman sana çok düşkün olur

Hanımlar pazartesi tartıldığımda 76.9 dum bu sabah baktım 75.9 ohhh diyorum yani

Bu ara sabahları sadece kuru meyve ve kuruyemiş yiyebiliyorum vaktim olmuyor yanıma alıyorum dün öğlen sarayda ızgara tavuk şiş ve salata yedim akşam kuruyemişle geçiştirdim.Sabah yine kuruyemiş yedim bu akşamda salata veya çorba yerim pazaryesi 74 leri görmek isterük artık D:

emelüdas bacımmmm 75 i gördüm sonunda:

emeluludasscım teşekkür ederim tavsiyelerin için,inan zaten hep ööle söylüyorum,hatta kayınvalidem gün içinde duygu gell diye beni çağırıyormuş,işte annesi gel dese yaa tuhaf kadın..kızımda akşam beni görünce dugu diyo,ben de hayır annnneeeee diye ısrar ediyorum..bööle geçiyoo zaman,akşamları uykusuzluktan ölsemde o diyo ver ben uyuytayım,yok diyorum ben uyuturum masal anlatıyorum,ninni söylüyorum,inan beni unutmasın diye,geceleri çoğu saatler yanımda yatırıp,sabaha karşı yatağına alıyorum..oynuyorum,koşuyorum..herşeyi yapıyorum umarım başarılı olurum,,, sevgilerrrr canımm..:2::2::2::2:

dediğin gibi allah daha beterini vermesin canım.bunlar da gelir geçer.sakın çocuğun için endişelenme,her ne kadar babaannesi baksa da ona,sen yine onun annesisin.ve emin ol seni herkesten çok seviyo.kimin baktığı önemli değil.biraz büyüyünce çalışmak zorunda olduğunu anlayacaktır,sen olabildiğince ona sevgini göster yeter.

OFF çok sinir oldum vallabana yapılmış gibi..ah tatlım duygularını çok iyi anlıyorum..umarım eşin destek oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…