canım maşallahh sana..sabah erken kalkıp akşam bu saatlere kadar duruyorsun..bide bebişş var uğraştığın..iyi dayanıyorsun..
Irmakcım eşine acil şifalar dilerim..çok geçmiş olsun..
canım mide bulantısını en iyi limon geçirir.. eğer yiyebiliyorsan sade ye derim..yok yiyemezsen suyunu sık azıcık sulandır iç..
günaydım kızlar dünkü kaçamaklardan olayı çok pişmanım bu sabahta tartıda 76,200ü görünce tekrardan silkelendim ve kendime geldim kendi kendime bir söz verdim bir daha ekmek yemeğeceğim sizlerede söz veriyorum inşallah pazartesi günü artıları görmem baya bir spor yapıcam son 4 günde bakalım inşallah aşağı çekebilirim tartıyı çok ciddiyim sabah tartıya çıkınca kendime geldim resmen dedim emel sen napıyon gram gram veripte kiloyla geri alınırmı hiç yok bu böyle olmaz neyse öyle işte işlerim var geçmişi okuyamayacağım ama sizlere bir merhaba demek istedim sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım domates salatalık yoktu bugün akşam iş çıkışında pazara uğrayıp alıcam onun dışında herşey diyetime uygundu biraz önce yemekhaneye uğradım ne yemek gelmiş diye diyetime uygun birşey gelmemiş pek ya biber dolması vardı prinçli börek var kemalpaşa tatlısı var ama ben onları yemem salata alırım birde zeytin yağlı taze fasulye alırım yeter yoğrut o kadar herekese iyi günler arkadaşlar
boşşver canım..anlıyorum ama sen kafaya taktıkça o daha mutlu olur için için..biara ben kızımın bakıcısını kıskanıyordum..ama sonra diğer arkadaşların dediği gibi anlıyor çocuk annenin farkını..kaynana bu hiç annen gibi olur mu..benim annem 1 yıl bende kaldı hiç böyle bişey yaşamadım..gıcık kadın..onun davranışlarına hiç tepki verme ki daha çok sinir olsun beni takmıyo diye..üsme kendini
canım saolasınn evet haklısınn kafaya fazla takmamak lazım ama kızım ağlıyoo kucağımda,ben sakinleştirirm bıraksa,ama çekiştiriyoo çocuğu kucağımdan gel bana annemmmm diye,,, ben de dün dedim artık anne sen bırak ben hallederim,, sonra yemek masasında benim kıızım babanesinin yanına geldi,ağzından anne ye benzer bi laf çıktı ama tam da değil zaten anne diyemiyor tam olarak bana bile ben onun sıkıntısındayım , demezmi bugün bana hep annee dedii,,,,, diyee ay çıldırıcamm yaaaaaaaaaaaaaaaaa ,,,işte takmıyım diyorumm hep bişey çıkıyoooo ....ben kızıma bana anne demesini nasıl sağlayabilirim...????
Sağol canımmBide sabah 6:30 da mayalı hamur hazırladım.. Arkadaşlarla kahvaltı için sözleşmiştik.. Ben poğaça yapayım diye söz verdiğimden kalktım yaptım 4 tepsi oldu kıslaarrr ister misiniz.. Arkadaşlar çok beğendi
Canım sen de kilo vermeye başlamışsın
günaydın kızlargeçmişi okudum da ne kadar çok eşinin ailesinden dertli olan varmış.benim çevremde de çok bu durumu yaşayanlar.ne diyeyim allah sizlere sabır ve kolaylık versin.benim allahtan böyle bi sorunum yok.hem uzaktalar hem de benden çok çekinirler.biraz mesafeli ve soğuk bi insanımdır daaa ama böyle bişey yapsalar da ne yapacağımı kendim bile tahmin edemiyorum sizler çok çok sabırlısınız yine arkadaşlar
ahh canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim,ben artık politik olmayı başarıyorumm,ama işte bööle hassas şeyler oldu mu geliyorlar bana bazen... bende bakıcı düşündüm ama başta bilemediğim için bunların olacağını ona çocuğa sen bak dedik,oda fırsat arıyomuş,kız doğmasına az kala bizim eve yakın biyere taşınamya karar verdi,ve taşındı,doğum yaptım eve geldim, tüm lohusalığım boyunca bizde kaldılar 40 gün odamdan bile çıkamadım sürekli emzirdiğimiçin,, sıkıntı stresden sütüm kesildi,,tam o sırada eşim ist a eğitime gitti 45 gün yoktu,bunlar iyice bize yerleşti,bi yandanda evlerini yerleştiriyolardı,onlara yemek yapmıyorum diye dikişliyim tabi bu ara ,etmediği surat,tavır kalmadı... ay daha neler yani kısacası çocuk için bize yakına taşınınca şimdi dersem ben bakıcı buldum falan,valla parçalar beni,,,,
artık çok şükür geçmişte bana yaşattıklarını atlattım...daha güçlüyüm,, ama işte artık istiyorum ki kızım bana anne desin,,onun değimi ile ona değil,, onun 2 çocuğu var,bıraksında o duyguyu ben tadıyım,, evi yakın bizde kalıyoo hala,gittsin evine artık eşimle,kızımla baş başa kalıyım..çok şey istemiyorum..çook dua ediyorum allahım beni yanlız bırakmasın,sizde bırakmayın canlarım,bana dua edin...
Yaaa ben senin kaynanana çok kızdım ne kaa düşüncesiz olyuo insanlar ve bencil
Gitsin evine ben olsam derim anne ben yoruluyorum filan diye Allah Allah yyaBaşka o yaşta pek işleri olmadığı için de bunlar oluyo bence..
Canım korkma bebeğin sana anne der senin onunla geçireceğin 1 saat bile kıymetli.. Kıss benimki bakıcısı gidince bi posta ağlıyo her günÇocuk o bana bazen teyze diyo Seviniyorum güsel bakıyo diye ama biliyorum ki annenin yerini hiç kimse alamaz oda bilir hisseder sen merak etme..
Leylakımmm bisi çok seviyosun ondan sıcaksın sencanım benim..
Hiççç aramıyorum kaynanamı.. Her geldiğinde beni aramıyosun neden diye tutturuyor biliyomusun
Annemi her gün arardım. Onun yanında arayamıyordum sırf gene aynı şeyi söylemesin diye
kandilde bilem aramıyorum anlasınlar..
İlk evlendiğimizde 2 günde bir hem kendi hem de eşimin ailesini arar konuşurduk.. Evlendikten 1 yıl sonra tv buzdolabı vs. vs. vs. istediler. Bırakçaksınız diye emrettiler.. Bekarken kendi aldığım tv yi istediler biliyo musun?bize küççücük buzdolabı almışlardı yazlıklarına buzdolabı isteyince tepem attı.. Bochtan çooook büyük buzdolabı aldık eşimle görseniz zor taşıyo hamallar.. Kendi aldıklarını bıraktık onlara.. Sonra eşimin bi küçüğü evlenecekti.. Bi maaş para verdik o zaman.. Sonra diğer kaynımın düğünü gelince gene para istediler bana geldi gelenler..İlk çocuğuma hamileydimm.. Dedimki anneme bunların sonu gelmeyecek.. Herşeyi göze alıp kaynanamı aradım.. Saydım saydım. Dedim ki biz yeni evliyiz.. evimiz arabamız hiçbişeyimiz yok.. -evlenirken 5 kuruş kimsecikler yardım etmedi bize ama Allah yardım etti neyse Borçlarımız vardı kimse tınlamadı.. Araba alacaktık takılar yetmedi söyledik kimse yardım etmedi - Eşyalarım ahım şahım değildi..... --
Bizim ihtiyacımız var dedim.. O anladı benim bıçağın kemiğe dayandığını.. O sene doğuya tayinimiz çıktı ordayken ev aldık borççç sonra hep borç yaptım ben de
Benim tavrımı bilirler ama yine de yüzsüzlük edip para istediler..
4 yıl önce iflas ettiler arabamızı sattık para verdik hiiççç umursamadılar.. O zaman hadi dedim ihtiyaçları vardı..
Ama bu yıl gayet kararlı bi şekilde para işstediler yeni bi strateji geliştirmişler kendilerince..
Kaynıma dedim ki para yok borç çok yenge bu sefer parana kıy yoksa kötü olacak dedi bana
Allah'ım helal etmiyorum gerçekten zorla aldıkları için..
Şimdi neden aramıyormuşum hiç aramıyorum.. Eşimle konşurlar eşim bana telefonu vermez konuşmak istemediğimi bildiği için
iyiniyetlim valla çok üzüldüm yaşadıklarına sen bence takma ismin gibi iyiniyetli bir insansın:) ama burda olay bence eşinde bitiyor onun ağırlığını koyması lazım o zaman bence sorunlar çözülür diye düşünüyorum sen ne dersin
iyiniyetlim valla çok üzüldüm yaşadıklarına sen bence takma ismin gibi iyiniyetli bir insansın:) ama burda olay bence eşinde bitiyor onun ağırlığını koyması lazım o zaman bence sorunlar çözülür diye düşünüyorum sen ne dersin
Hanımlar pazartesi tartıldığımda 76.9 dum bu sabah baktım 75.9 ohhh diyorum yani
Bu ara sabahları sadece kuru meyve ve kuruyemiş yiyebiliyorum vaktim olmuyor yanıma alıyorum dün öğlen sarayda ızgara tavuk şiş ve salata yedim akşam kuruyemişle geçiştirdim.Sabah yine kuruyemiş yedim bu akşamda salata veya çorba yerim pazaryesi 74 leri görmek isterük artıkD:
emelüdas bacımmmm 75 i gördüm sonunda:
emeluludasscım teşekkür ederim tavsiyelerin için,inan zaten hep ööle söylüyorum,hatta kayınvalidem gün içinde duygu gell diye beni çağırıyormuş,işte annesi gel dese yaa tuhaf kadın..kızımda akşam beni görünce dugu diyo,ben de hayır annnneeeee diye ısrar ediyorum..bööle geçiyoo zaman,akşamları uykusuzluktan ölsemde o diyo ver ben uyuytayım,yok diyorum ben uyuturum masal anlatıyorum,ninni söylüyorum,inan beni unutmasın diye,geceleri çoğu saatler yanımda yatırıp,sabaha karşı yatağına alıyorum..oynuyorum,koşuyorum..herşeyi yapıyorum umarım başarılı olurum,,, sevgilerrrr canımm..:2::2::2::2:
Hiççç aramıyorum kaynanamı.. Her geldiğinde beni aramıyosun neden diye tutturuyor biliyomusun
Annemi her gün arardım. Onun yanında arayamıyordum sırf gene aynı şeyi söylemesin diye
İlk evlendiğimizde 2 günde bir hem kendi hem de eşimin ailesini arar konuşurduk.. Evlendikten 1 yıl sonra tv buzdolabı vs. vs. vs. istediler. Bırakçaksınız diye emrettiler.. Bekarken kendi aldığım tv yi istediler biliyo musun?bize küççücük buzdolabı almışlardı yazlıklarına buzdolabı isteyince tepem attı.. Bochtan çooook büyük buzdolabı aldık eşimle görseniz zor taşıyo hamallar.. Kendi aldıklarını bıraktık onlara.. Sonra eşimin bi küçüğü evlenecekti.. Bi maaş para verdik o zaman.. Sonra diğer kaynımın düğünü gelince gene para istediler bana geldi gelenler..İlk çocuğuma hamileydimm.. Dedimki anneme bunların sonu gelmeyecek.. Herşeyi göze alıp kaynanamı aradım.. Saydım saydım. Dedim ki biz yeni evliyiz.. evimiz arabamız hiçbişeyimiz yok.. -evlenirken 5 kuruş kimsecikler yardım etmedi bize ama Allah yardım etti neyse Borçlarımız vardı kimse tınlamadı.. Araba alacaktık takılar yetmedi söyledik kimse yardım etmedi - Eşyalarım ahım şahım değildi..... --
Bizim ihtiyacımız var dedim.. O anladı benim bıçağın kemiğe dayandığını.. O sene doğuya tayinimiz çıktı ordayken ev aldık borççç sonra hep borç yaptım ben de
4 yıl önce iflas ettiler arabamızı sattık para verdik hiiççç umursamadılar.. O zaman hadi dedim ihtiyaçları vardı..
Ama bu yıl gayet kararlı bi şekilde para işstediler yeni bi strateji geliştirmişler kendilerince..
Kaynıma dedim ki para yok borç çok yenge bu sefer parana kıy yoksa kötü olacak dedi bana
Şimdi neden aramıyormuşum hiç aramıyorum.. Eşimle konşurlar eşim bana telefonu vermez konuşmak istemediğimi bildiği için
emeluludasscım teşekkür ederim tavsiyelerin için,inan zaten hep ööle söylüyorum,hatta kayınvalidem gün içinde duygu gell diye beni çağırıyormuş,işte annesi gel dese yaa tuhaf kadın..kızımda akşam beni görünce dugu diyo,ben de hayır annnneeeee diye ısrar ediyorum..bööle geçiyoo zaman,akşamları uykusuzluktan ölsemde o diyo ver ben uyuytayım,yok diyorum ben uyuturum masal anlatıyorum,ninni söylüyorum,inan beni unutmasın diye,geceleri çoğu saatler yanımda yatırıp,sabaha karşı yatağına alıyorum..oynuyorum,koşuyorum..herşeyi yapıyorum umarım başarılı olurum,,, sevgilerrrr canımm..:2::2::2::2:
dediğin gibi allah daha beterini vermesin canım.bunlar da gelir geçer.sakın çocuğun için endişelenme,her ne kadar babaannesi baksa da ona,sen yine onun annesisin.ve emin ol seni herkesten çok seviyo.kimin baktığı önemli değil.biraz büyüyünce çalışmak zorunda olduğunu anlayacaktır,sen olabildiğince ona sevgini göster yeter.
Sağol canımmBide sabah 6:30 da mayalı hamur hazırladım.. Arkadaşlarla kahvaltı için sözleşmiştik.. Ben poğaça yapayım diye söz verdiğimden kalktım yaptım 4 tepsi oldu kıslaarrr ister misiniz.. Arkadaşlar çok beğendi
Canım sen de kilo vermeye başlamışsın
ahh bu kadınların çileleri eşlerinde rahatlığı vurdum duymazlığı off off gıcık oldum bak şimdi
canım bak ben 1,5 yaşındaki kızımı hala emziriyorum sadece akşamları emziriyorum ama yinede bırakmadım ve 2 yaşına kadarda bırakmayacağım inşallah sende emzir o emzirmek varya anne ve çocuk arasındaki duygusal bağı sağlamlaştırıyor işte dün ben eve geldiğimde annem kızımı parka götürmüştü bizde eşimle yemek yedim baktım dışardan sesi geliyor camdan baktım beni görünce nasıl eve geldi anlatamam koştura koştura kapıyı açtım boynuma sarıldı hemen emzirdim sonra annemin alini tuttu atta dedi annem çıkartırken tekrar sışarı benimde elimden çekiyo benimde gitmemi istiyor böyle bana düşkün olduğunu gördükçe çok duygulanıyorum seviniyorum ayrıca benim annem bana seslenirken annesi diyor bak sende kaynanana bunu tembihle öyle desin annenin kim olduğunu öğrenmesi içinde çok faydalı inşallah evladını istediğin gibi büyütürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?