Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol canımm Bide sabah 6:30 da mayalı hamur hazırladım.. Arkadaşlarla kahvaltı için sözleşmiştik.. Ben poğaça yapayım diye söz verdiğimden kalktım yaptım 4 tepsi oldu kıslaarrr ister misiniz.. Arkadaşlar çok beğendi
Canım sen de kilo vermeye başlamışsın

emeluludasım sıkma canını böyle artışlar iyi oluyor bazen insan toparlanıyor bir silkelenip kendine geliyor:)) pazartesi inşallah görücez 74 leri D:D: inanıyorum ben bize hayatımmmmmD:

seni çok iyi anlayabiliyorumm..benim kızımada kayınvalidem 1 sene baktı..
ona karşı hiç böle söylemleri yoktu kızmın..
ancak eşim öğretmen olduğu için kızımla çok fazla vakit geçirebiliyordu..
özellikle geçen yıl kızımm her ihtiyacı olduğunda babasını çağırırdı,uykudan korkarak uyansa baba diye kalkardıı..
bu bana o kadar dokunuyordu kii..
acayip kıskanıyordumm..
insan babsından bile kıskanıyor..
annesini daha çok sevsin istiyor nedense...

eve geldiğinde sadece kızına vakit ayır canımm..
farklı şeyler yapın,gezin dolaşınn,,olabildiğince beraber vakit geçir..
kayınvalidenin yapamdığını yap hopla zıpla evcilik oyna vs.
ve kızına benden başka kimseye anne deme diye tembihle ki demesinn bence..
belkide kayınvaliden detirtiyodur

iyiniyetlim valla çok üzüldüm yaşadıklarına sen bence takma ismin gibi iyiniyetli bir insansın:) ama burda olay bence eşinde bitiyor onun ağırlığını koyması lazım o zaman bence sorunlar çözülür diye düşünüyorum sen ne dersin

Leylakımmm bisi çok seviyosun ondan sıcaksın sencanım benim..
Hiççç aramıyorum kaynanamı.. Her geldiğinde beni aramıyosun neden diye tutturuyor biliyomusun
Annemi her gün arardım. Onun yanında arayamıyordum sırf gene aynı şeyi söylemesin diye
kandilde bilem aramıyorum anlasınlar..
İlk evlendiğimizde 2 günde bir hem kendi hem de eşimin ailesini arar konuşurduk.. Evlendikten 1 yıl sonra tv buzdolabı vs. vs. vs. istediler. Bırakçaksınız diye emrettiler.. Bekarken kendi aldığım tv yi istediler biliyo musun? bize küççücük buzdolabı almışlardı yazlıklarına buzdolabı isteyince tepem attı.. Bochtan çooook büyük buzdolabı aldık eşimle görseniz zor taşıyo hamallar.. Kendi aldıklarını bıraktık onlara.. Sonra eşimin bi küçüğü evlenecekti.. Bi maaş para verdik o zaman.. Sonra diğer kaynımın düğünü gelince gene para istediler bana geldi gelenler..İlk çocuğuma hamileydimm.. Dedimki anneme bunların sonu gelmeyecek.. Herşeyi göze alıp kaynanamı aradım.. Saydım saydım. Dedim ki biz yeni evliyiz.. evimiz arabamız hiçbişeyimiz yok.. -evlenirken 5 kuruş kimsecikler yardım etmedi bize ama Allah yardım etti neyse Borçlarımız vardı kimse tınlamadı.. Araba alacaktık takılar yetmedi söyledik kimse yardım etmedi - Eşyalarım ahım şahım değildi..... --
Bizim ihtiyacımız var dedim.. O anladı benim bıçağın kemiğe dayandığını.. O sene doğuya tayinimiz çıktı ordayken ev aldık borççç sonra hep borç yaptım ben de
Benim tavrımı bilirler ama yine de yüzsüzlük edip para istediler..
4 yıl önce iflas ettiler arabamızı sattık para verdik hiiççç umursamadılar.. O zaman hadi dedim ihtiyaçları vardı..
Ama bu yıl gayet kararlı bi şekilde para işstediler yeni bi strateji geliştirmişler kendilerince..
Kaynıma dedim ki para yok borç çok yenge bu sefer parana kıy yoksa kötü olacak dedi bana
Allah'ım helal etmiyorum gerçekten zorla aldıkları için..
Şimdi neden aramıyormuşum hiç aramıyorum.. Eşimle konşurlar eşim bana telefonu vermez konuşmak istemediğimi bildiği için

Son düzenleme:

ayyy iyiniyetlim yuh diyorum başka da bişey demiyorum-diyemiyoruminsan bu kadar da olmaz diyo yaaa.sen yine de çok sabırlısın arkadaşım.kendimi bu durumda tahmin bile edemiyorum.işte ben böyle insanların çocuklarını gerçekten sevdiklerine inanmıyorum.çünkü eğer gerçekten sevseler böyle duruma düşürmek istemzler,olmadığını bildikleri halde para istemezler.sadce kendini düşünmek anne-babalık olamaz.allah sana sabır versin canım benim.ama anlıyorum ki eşin seni seviyo ve senin yanında...sen yine de onun kıymetini bil...eşin senin yanında olduktan sonra gerisi boş.diğer insanları umursamamak ve istediklerini asla yapmamak gerekiyo sadce...
bu arada evet sevdiğim insanlara çok sıcak olurum canımcım
ee sizleri de çoooooookkkk seviyorum ve ondan soğuk olamıyorum burda

O ağırlığını koysa saten bunları yapamazlar canım benim ahh ahh.. Ben kendimce çırpınıyorum işte.. Ben olmasam gerçekten bişeyciği olmazdı eşimin hepsini alırlardı elinden

ahh bu kadınların çileleri eşlerinde rahatlığı vurdum duymazlığı off off gıcık oldum bak şimdi

Merhaba kızlar, gününüz güzel geçsin Menümü yazıyorum hemen
Kalkınca: 1 gün kurusu, dereotu

Sabah: 10.30'da bitti
2 mantar, dereotu,roka,bol peynirden (tulum,beyaz,kaşar) oluşan omlet. Kızlar 2 yumurta kırmıştım ama peynir o kadar bol olmuş ki 3. yumurtayı da kırmak zorunda kaldım, anca aldı. Yumurtayı çok yemem lazım zaten değerlerimi düşürmek için dimi
6 zeytin
2 domates
2 salatalık
nane, roka (bahçemizden)
1 gr omega 3

Yarım saat öncede 2 kupa metabolizma çayımı içtim. Bugün yine sunum hazırlayacağım arkadaşlarımla umarım kaçamaksız olur ve aç kalmam. Bir bahane bulup 6 gibi eve mi kaçsam diyorum ama bakalım hayırlısı

Papadiya ve Hadibakalım umarım güzel bir yolculuk yaşıyorlardır/yaşamışlardır.
Günün kalan yarısı daha güzel olsun hepimiz için

ben eccük yürüyüp geleyim bacılarhava da sıcak ama bugünlük böyle olsun.yarın erken yürüyciim inşallah

tebrik ederim canım inşallah sende bende 74ü görürüz pazartes günü

canım bak ben 1,5 yaşındaki kızımı hala emziriyorum sadece akşamları emziriyorum ama yinede bırakmadım ve 2 yaşına kadarda bırakmayacağım inşallah sende emzir o emzirmek varya anne ve çocuk arasındaki duygusal bağı sağlamlaştırıyor işte dün ben eve geldiğimde annem kızımı parka götürmüştü bizde eşimle yemek yedim baktım dışardan sesi geliyor camdan baktım beni görünce nasıl eve geldi anlatamam koştura koştura kapıyı açtım boynuma sarıldı hemen emzirdim sonra annemin alini tuttu atta dedi annem çıkartırken tekrar sışarı benimde elimden çekiyo benimde gitmemi istiyor böyle bana düşkün olduğunu gördükçe çok duygulanıyorum seviniyorum ayrıca benim annem bana seslenirken annesi diyor bak sende kaynanana bunu tembihle öyle desin annenin kim olduğunu öğrenmesi içinde çok faydalı inşallah evladını istediğin gibi büyütürsün canım

parana kıy yoksa kötü olacak ne demek ya vermek zorundamısın sanki ya vermeyesedin yinede yok deseydin olurmu öyle zorla ne demek ya

1,5 kase çorba(yeşil mercimekli)
2 adet yoğurtlu biber dolma (pirinçli kıymalı)
1 kase salata

ankarad yağmur var,öğle yürüyemedim

aslında canım uzmanlar bile söylüyor; çocukların annelerini babalarını ablalarını vs. adıyla çağırmayın ki çocuklarda adıyla çağırmaya alışmasın..mesela dediğin gibi annesi gelsin dese çocuk ismini değil direk annem gelse die düşünecek..benim ablamın kızına annem baktı..sağolsun çok düşüncelidir annem..her zaman annesi babası, teyzesi, dayısı hep öyle çağırmıştır..hatta ablamlara da tembih etmiştir evde isminizle çağırmayın biribirinizi de öğrensin anne-baba demeyi die..sen kızınla mümkün olduğun kadar zaman geçirmeye bak canım..aklı ermeye başlayınca zaten babanesi ne kadar istemezse istemesin sana anne diyecek..bide bence sende ona misilleme yap.. kızına sürekli kayınvalidenden bahsederken anne diye değilde babanesi die seslen..

leylakcım bende senin hiç soğuk ve mesafeli olacağını düşünemiyorum...

maşallahh maşallahhh..nazar değmesin..eminim çok güzel olmuştur..arkadaşlara afiyet olsun..biz koklarız..kaçamak yapmayınca gramlada olsa veriliyormuş canım..biraz geç anladım ama olsun..

canım benim yaa..nasıl böyle insanlar var anlamıyorum..ne kadar düşüncesizlik..bide parana kıy artık demiş sanki vermek zorundamısysın gibi veya senin çoluğun çocuğun yok sadece onların hayatı varmış gibi..

ahh bu kadınların çileleri eşlerinde rahatlığı vurdum duymazlığı off off gıcık oldum bak şimdi

clemcim yanlış hatırlamıyorsan sen evlilik hazırlıkları yapıyordun..nişanlıydın dimi? bugünkü konuşmalar seni kötü etkilemesin canım ama maalesef her aile küçük veya büyük oluyor böyle sorunlar..

birazda ben içimi dökeyim..clemcim sen okuma bunları.. ya da oku oku baştan gardını al..ya da eğer böyle şeyleri hiç yaşamadıysan hayatta bunlar da var die şükret..

Ben geçtiğimiz eylül ayında evlendim kızlar..yani 8 ay olmuş.. yeni sayılırım..her ne kadar kötü niyetli olmasalarda eşimin ailesinden para yönünden ben de sıkıntı çektim..bi kere evlilik hazırlıklarımızın hepsini kendimiz yaptık..5 kuruş faydaları olmadı..buna gücenmiyorum çünkü durumları yoktu..nişanlıyken eşim babasını emekli edebilmek için kredi çekti, ödedi..yine biz nişanlıyken yazlıklarını yaptırıp bitirmek için sürekli eşimden para istediler ve aldılar..yine nişanlıyken kendi oturdukları evin tadilatını yaptırdılar ve onun içinde eşimden para aldılar..ben o zamanlar ne kadar üzülsemde bişey diyemiyordum..ama evlendikten sonra bile 6 senedir bitiremedikleri yazlığı bitirmek için yine para isteyince koptum kızlar.. bide üstelik yazlık için düşünebiliyormusunuz..yani öyle zorunlu veya hemen bitirilmesi gereken bişi bile değil..üstelik düğün pramızlada kendi borçlarımızı değil onların yaptırdıkları tadilat ve diğer işlerin borcunu ödedik..

sözde bunların hepsini bizden borç almışlar..meşhur yazlık satılınca hepsini fazlasıyla iade edecekler..bakalım bekliyoruz..ama inanın insan soğuyor..

hala beklemedeyim bakalım ne olacak..aldıklarını ödeseler bile eşimle benim en güzel zamanlarımızı kavga ederek geçirmeme sebep oldular..ona üzülüyorum en çok..

Selam kızlar

Sabah midemden dolayı birşey yiyememiştim,saat 12 gibi ekmek yedim peynirle,biraz yatışsın diye de bal yedim.Sonra yürüyüşe çıktım,4 km yürüyecektim,yağmur bastırınca 2 km de kaldım.

kızımı emzirdiğim zamnalr geldi şimdi aklıma...
bende 24 ay boyunca emzirdim..
öğle arası kzılılaydan yenimahalleye kadar gelip kızımı emzirip geri dönüyordum işee

merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum..
bu karatay diyeti benim kafama hiç yatmıyor nedense listeleri kas yapmak isteyen bir insanın listeleriyle aynı siz bir faydasını gördünüzmü ? uzun süreli uygulayıp çok kilo veren varmı acaba merak ettim paylaşırsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…