Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Elbette tüm kızlar her konuda yardımcı olur.En baştan beri oku yazıları.Mümkünse kitabınıda al.Başarılı olacak,zorlanmadan yapacaksın emin ol.

cvp için teşekkürler sayfanın başındakı listeyemi uyuyorsunuz bid eyedıklerını paylkaşıyorsunuz herhalde

Hoşgeldiniz kızlar selamlar...
ikizcim tebrikler maşş. sana!
cvp için teşekkürler sayfanın başındakı listeyemi uyuyorsunuz bid eyedıklerını paylkaşıyorsunuz herhalde

ilk sayfadaki örnek menü,genelde tam tamına uyulmuyor bir tek kahvaltı sabit sayılır hersabah 2 yumurta-ceviz yada çiğ badem şart,yumurtadan sıkılındığı takdirde 1 muz...

günaydınn bayanlarrr
sabah karın ağrısıyla uyandım regl olmuşum bakalım etkileyecek mi kilo vermeyi
süperrr birr kahvaltı yaptımmm

2 yumurtadan bol maydonozlu soğanlı limonlu salata
1 avuç lor peyniri
domates-salatlk
ceviz-kayısı
yeşil çay

hoşgeldin sevgili ecrinn
menümüzü hergün yazıyoruz buraya burdan da fikir sahibi olabilirsin...
un,karbonhidratlı yiyecekler,pirinç,patates, şeker yasak.
doğal olan yağlar z.yağı ve tereyağı serbest.

hımmm çok güzel kahvaltı bacımm
pek bir enerjik gördüm seni maşşAllah
Ben birkaç gündür kayısı yemiyorum kalmadı,gidipte alamadım bi türlü..
Maşş.kabızlık sorunum yok.
Kayısıyı en çok kabızlık olmasın diye yiyoruz di mi?

evet cnm bi de şeker isteğini bastırıyorr. cana hoca kuru meyveleri tercih edin diyor. hurma, kuru erik vs.

kızlarr sizee kolay gelsinn ben biraz temizlik yapayımm artıkkk geç olmadann
daha çarşıya çıkacammm

hoşgeldin sevgili ecrinn
menümüzü hergün yazıyoruz buraya burdan da fikir sahibi olabilirsin...
un,karbonhidratlı yiyecekler,pirinç,patates, şeker yasak.
doğal olan yağlar z.yağı ve tereyağı serbest.

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ediyorum sagolun.fırsat buldukca okumaya çalısıcam hadı hayrılısı olsun ben pkolyum kılo vermem zor olacak ama inş.verecem kıloları 64 kıloyum 56-57 düşsem süper olacak

100 gr daha vermişim ve güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırladım
sırkelı su

patates kızartması
yogurt
lor
salca sos
bıber kızartma
cevız
badema
kasar
beyaz peynır
nar
salatalık domates
keten tohumu

hepsınden 1 er 2 şer lokma patatesi özlemişim ne zamndır 1.5 aydır yememıstım patatesi çok yedım 2 patates yemısımdır olsun yürüyüşe cıkcam zaten

Son düzenleme:
yarım çay bardağı badem her sabah yenılıyormu kuruyemişler serbestmi acaba kayısı falan yenilıyor herhalde ekmek kesınlıkle yasakmı ay ne çok soru sordum yaa

yarım çay bardağı badem her sabah yenılıyormu kuruyemişler serbestmi acaba kayısı falan yenilıyor herhalde ekmek kesınlıkle yasakmı ay ne çok soru sordum yaa

ekmek seker gıbı işlenmiş gıdalar yasak dogal oln seylerden ye. köy tavugu yumurtası vs vs

sabh 2 yumurta kesın ye kavrulmamıs kuruyemıslerden kahvaltda 1 caybardagı yıyebılırsın meyvede kahvaltıda yıyebılırsın 1 tane

insan belirli bir zamandan sonra özlüyo eski alışkanlıklarını bende sabah salatalık turşusu yiyorum şuan

1.5 saatlik yürüyüş yapabildim 1 hafta sonunda biraz daha direnicem bu diyete
ılık limonlu su
çay
2 yumurta
5 kayısı
(ilk gün 9 zeytin yemiştim aç kalırım korkusuyla) bugün 4 zeytin
beyaz peynir
biraz kaşar peyniri
maydanoz
pastırma

1.5 saat tempolu yürüyüş açık havada

2 bardak su daha

şimdilik bunlar ama canım acayip derecede kahve yanında kayısı badem fln istiyo yada kolaaaaa :)))
1o gündür ilk defa dün gece 1 çay bardağı diet kola içtim ama tadı iğrençti .ben ki günde 1 litre içerdim acaba günün birinde çikolatanın tadı da anlamsız gelecek mi? ama bunlar olmadan hayat biraz keyifsiz.kolayı diyete başlamadan3-4 gün önce bırakmıştım.

merhaba bayanlarrr....
güzel bir haftasonundan herkese merhabaaa

dün akşam eve gider gitmez temzilik işlerimi bitirdim,bu 2 günü kendime ayırabilirim .....

5 günlük sıkı karatay diyetimin ardından bir tatılayım dedimm...
malesef kilomda hiç bir değişklik yok..
moral bozmadan devam edicem yinede..
midemdeki şişkinliğin azaldığını hisediyorum ama evdeki kaybolan mezuramı bir bulabilsem farkı anlıcam ama

sabah kahvaltım
2 yumurta
1 avuç çökelek
1 siyah zeytin
1 çay kaşığı tahinpekmez
1 bardak süt
2 kuru kayısı
1 avuç çiğ badem ve fıstık

kuvvetli bir kahvaltı oldu,saat 2-3 gibi güveç yemeği yicem yanında yoğurtla...
kızımı uyuttuktan sonrada yürüme bandında 50 dk yürümeyi düşünüyorum..
hadi bana kolay gele

cvp için teşekkürler sagol canım

selam kızlar.akşama misafirim var o yüzden bugünkü menümü erken yazıcam.

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,1 dilim peynir,5 zeytin,1 dilim pastırma,çay ve omega 3

2.öğün:ızgara balık ve salata

spor:yoğunluktan 30dk yürüyebildim.
sıvı:1 lt oldu şimdiye kadar....

selam kızlar
yenı katılanlar hos geldınız:)
pepeticim ne yaptn ara mı verdın kızartma patates falan? tatlım hanı bayrama 2 kg daha vercektın regl donemın yaklasmış olabılır canın cok ıstedıyse!!!
sporunu sıkı tut ozaman
bu gün sabah 8 süt saat 10.oo(1 avuc cevız 4 kayısı yemeyecektım aclık hıssettım spordan gelınce kahvaltı da yıyecektım)
10 30-12 30 da spor
14-00 2 yumurta ve avuc peynır yesıl bıberlı tereyagında az pişmiş omlet,10 zeytin,kıvırcık,1 avuç ceviz,2 kuru erik,omega 3 melesef normal cay kahvaltı ıle cok ozlemıstım hafta ıcı ıcmıyorum valla
aksama kadar su ıcmeye calısıcam
18.gıbı z.yaglıpatlıcan köz ,az kıymalı , yogurt düşünüyorum...
ekmek aklımın ucundan gecmıyor dıger seylerde görünce canım bıle istemiyor
herkese gönlünce gün dılerim(lapadan vaz gectım sımdılık loxandranın hatırlatmasıyla organızma bır düzene gırsın hele)
:

afiyet olsun canım bırakmam bırakırmıyım karatayı bu dıyetle özendıgım ınsanlar gıbı ikram edılen herseye hayır dıyorum, hiç diyemezdımde

kızıma ve eşime kızartınca ıster ıstemez yedım ve 2 patetse yanı cok amma yuruyuse gıttım tam 1 saat gelırkende markete ugredım yogurt-somon vs vs aldım 3 poset gelınceye kadr yoorgunluktan öldum bızım burası yokuslar varda eve geldım 50 mekık 50 makas 100 bısıklet 30 ko 30 bel yaptım

aksma somon aldım fırına koycam zeytın yag karabıber lımonla folyoya sız nasıl yapıonuz kızlar :44:

Son düzenleme:

oooo ıyı spor yapmıssın ok gıtmıstır o patetesler affedildin...balık ben aynı yapıyorum tane karabıber ve defne yapragı koyuyorum bazen de :sarımsak afıyet olsun (dinlen bıraz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…