selam kızlar....
sabah 1 muz 1 avuç fındık
dereotu salatalık peynir yeşilçay zeytin yedim
popomu kaldırabilirsem lesslimi de yapıcam inşallah
Elbette tüm kızlar her konuda yardımcı olur.En baştan beri oku yazıları.Mümkünse kitabınıda al.Başarılı olacak,zorlanmadan yapacaksın emin ol.
cvp için teşekkürler sayfanın başındakı listeyemi uyuyorsunuz bid eyedıklerını paylkaşıyorsunuz herhalde
cvp için teşekkürler sayfanın başındakı listeyemi uyuyorsunuz bid eyedıklerını paylkaşıyorsunuz herhalde
günaydınn bayanlarrr
sabah karın ağrısıyla uyandım regl olmuşum bakalım etkileyecek mi kilo vermeyi
süperrr birr kahvaltı yaptımmm
2 yumurtadan bol maydonozlu soğanlı limonlu salata
1 avuç lor peyniri
domates-salatlk
ceviz-kayısı
yeşil çay
hımmm çok güzel kahvaltı bacımm
pek bir enerjik gördüm seni maşşAllah
Ben birkaç gündür kayısı yemiyorum kalmadı,gidipte alamadım bi türlü..
Maşş.kabızlık sorunum yok.
Kayısıyı en çok kabızlık olmasın diye yiyoruz di mi?
Hoşgeldiniz kızlar selamlar...
ikizcim tebrikler maşş. sana!
ilk sayfadaki örnek menü,genelde tam tamına uyulmuyor bir tek kahvaltı sabit sayılır hersabah 2 yumurta-ceviz yada çiğ badem şart,yumurtadan sıkılındığı takdirde 1 muz...
hoşgeldin sevgili ecrinn
menümüzü hergün yazıyoruz buraya burdan da fikir sahibi olabilirsin...
un,karbonhidratlı yiyecekler,pirinç,patates, şeker yasak.
doğal olan yağlar z.yağı ve tereyağı serbest.
yarım çay bardağı badem her sabah yenılıyormu kuruyemişler serbestmi acaba kayısı falan yenilıyor herhalde ekmek kesınlıkle yasakmı ay ne çok soru sordum yaa
100 gr daha vermişim ve güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırladım
sırkelı su
patates kızartması
yogurt
lor
salca sos
bıber kızartma
cevız
badema
kasar
beyaz peynır
nar
salatalık domates
keten tohumu
hepsınden 1 er 2 şer lokma patatesi özlemişim ne zamndır 1.5 aydır yememıstım patatesi çok yedım 2 patates yemısımdır olsun yürüyüşe cıkcam zaten
ekmek seker gıbı işlenmiş gıdalar yasak dogal oln seylerden ye. köy tavugu yumurtası vs vs
sabh 2 yumurta kesın ye kavrulmamıs kuruyemıslerden kahvaltda 1 caybardagı yıyebılırsın meyvede kahvaltıda yıyebılırsın 1 tane
selam kızlar
yenı katılanlar hos geldınız:)
pepeticim ne yaptn ara mı verdın kızartma patates falan? tatlım hanı bayrama 2 kg daha vercektın regl donemın yaklasmış olabılır canın cok ıstedıyse!!!
sporunu sıkı tut ozaman
bu gün sabah 8 süt saat 10.oo(1 avuc cevız 4 kayısı yemeyecektım aclık hıssettım spordan gelınce kahvaltı da yıyecektım)
10 30-12 30 da spor
14-00 2 yumurta ve avuc peynır yesıl bıberlı tereyagında az pişmiş omlet,10 zeytin,kıvırcık,1 avuç ceviz,2 kuru erik,omega 3 melesef normal cay kahvaltı ıle cok ozlemıstım hafta ıcı ıcmıyorum valla
aksama kadar su ıcmeye calısıcam
18.gıbı z.yaglıpatlıcan köz ,az kıymalı , yogurt düşünüyorum...
ekmek aklımın ucundan gecmıyor dıger seylerde görünce canım bıle istemiyor
herkese gönlünce gün dılerim(lapadan vaz gectım sımdılık loxandranın hatırlatmasıyla organızma bır düzene gırsın hele)
:
afiyet olsuncanım bırakmam bırakırmıyım karatayı bu dıyetle özendıgım ınsanlar gıbı ikram edılen herseye hayır dıyorum, hiç diyemezdımde
kızıma ve eşime kızartınca ıster ıstemez yedım ve 2 patetse yanı cok amma yuruyuse gıttım tam 1 saat gelırkende markete ugredım yogurt-somon vs vs aldım 3 poset gelınceye kadr yoorgunluktan öldum bızım burası yokuslar vardaeve geldım 50 mekık 50 makas 100 bısıklet 30 ko 30 bel yaptım
aksma somon aldım fırına koycam zeytın yag karabıber lımonla folyoya sız nasıl yapıonuz kızlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?