topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-yarım çay bardağı badem her sabah yenılıyormu kuruyemişler serbestmi acaba kayısı falan yenilıyor herhalde ekmek kesınlıkle yasakmı ay ne çok soru sordum yaa
teskeurler :13: affedıldıgıme sevındımoooo ıyı spor yapmıssın ok gıtmıstır o patetesler affedildin...balık ben aynı yapıyorum tane karabıber ve defne yapragı koyuyorum bazen de :sarımsak afıyet olsun (dinlen bıraz )
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum amayazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmakketen tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik
kolay gelsin,anlamışmıyım kızlar:81:
Yine kaçamak yine kaçamak.
Ayy ne olacak bu halim benim.
Sevdiceğim elma şekeri göndermiş onlardan yedim.
evetttttttttttt antıoksıdan omega 3antıoksıdan ıle alınmalı ymışşşşş
aman da amannn afiyet olsunn masalcımm
sevdiceğinn göndermeseydii kızardım amaaa
ben dün basladım sınırlere de ıyı gelıyormuş dıye !
hücre yenılıyormuş zayıflama ya yardımcı olması dışında
masalcım o yenilmez mi ye yeyarın daha cok dıkkat edersın
Hoşgeldiniz kızlar selamlar...
ikizcim tebrikler maşş. sana!
kuru erikte olur
Zeytinyağı, tereyağı ve balık yağı dediğimiz Omega 3. Ancak balık yağı çabuk bozulur, bu yüzden mutlaka yüksek bir antioksidanla alınmalı. Örneğin bir avuç taze böğürtlen, ahududu, çilek, kiraz ya da yaban mersini
: Karatay diyeti - Canan Efendigil Karatay-
masalcım ve merak edenlere
Merhaba Canan Hanım.yaklaşık bir aydır diyetinizi uyguluyorum.Herşey güzel gidiyor.Kitabınızda Taş Devri kitabını okumamızı önerdiniz bende okudum.Aklıma takılan bir kaç şey vardı.Kitapta Sucuk ve Sağlıklı ekmeklerden haftada bir yiyebilirsiniz diyordu.Sizde tavsiye edermisiniz.El yapımı sucuklar var onlardan yenebilirmi.Birde doğal kaymak yemeyi tavsiye edermisiniz.Bilgilerinizi Kadınlar Klübünde arkadaşlarımla paylaşıcam.Çok Teşekkürler
Cevabı:
Kilo verdikten sonra tabii ki haftada bir iki yiyebilirsiniz. Doğal kaymak da yenebilir tabii.
Kolay gelsin.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
Sormak istediğiniz bir soru varsa bana iletebilirsiniz.ben doktorlar sitesine yıllık üye oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?