Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yarım çay bardağı badem her sabah yenılıyormu kuruyemişler serbestmi acaba kayısı falan yenilıyor herhalde ekmek kesınlıkle yasakmı ay ne çok soru sordum yaa
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum amayazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmakketen tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik
kolay gelsin,anlamışmıyım kızlar:81:

oooo ıyı spor yapmıssın ok gıtmıstır o patetesler affedildin...balık ben aynı yapıyorum tane karabıber ve defne yapragı koyuyorum bazen de :sarımsak afıyet olsun (dinlen bıraz )
teskeurler :13: affedıldıgıme sevındım
somona sogan sarımsak az sırke zeytın yag lımon tuz tane karabıberle karıstırdım 1 saat bekletıcem sonra fırına afıyetle yıycem cannım

bu nedemek canım ya omega hapı içinmi etkın olması içinmi kuru erık yıycez:26::26::26:

Yine kaçamak yine kaçamak.
Ayy ne olacak bu halim benim.
Sevdiceğim elma şekeri göndermiş onlardan yedim.

iyi akşamlarr arkadaşlarrr

menümm

1. öğün
2yumurtadan bol maydonozlu,limonlu,soğanlı yumurta salatası
1 avuç lor peyniri
salatalık-domates
ceviz-kayısı
yeşil çay

2. öğün
fırında sebzeli dana biftek 2 parça
2 bardak ayran, turşu, bir parça nar

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,omega3 ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,bır domates(cılde ıyı gelır,kırısıklık fılan),bıraz nane.(Dogal agrı kesıcı),bıraz maydanoz,bıraz dereotu,3marul yapragı,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu,ıkı dıs sarımsak(dogal antıbıyotık).

Eklentiler

• $a4kahvalt%C4%B1m.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
ben dün basladım sınırlere de ıyı gelıyormuş dıye !
hücre yenılıyormuş zayıflama ya yardımcı olması dışında

masalcım o yenilmez mi ye yeyarın daha cok dıkkat edersın

aman da amannn afiyet olsunn masalcımm
sevdiceğinn göndermeseydii kızardım amaaa

ben dün basladım sınırlere de ıyı gelıyormuş dıye !
hücre yenılıyormuş zayıflama ya yardımcı olması dışında

masalcım o yenilmez mi ye yeyarın daha cok dıkkat edersın

Yaa böyle kalpli falan çok güzeldi.
Yanında da bir sürü kalp kart falan.
Nasıl dayanabilirdim ki.
Ama 3 taneee ..
Yalnız 13 kasım son kullanma tarihi ben de birden yemeyeyim diyorum.

Leslie ile 3 mil sporumu da yaptımm ..
5 mil yapacaktım bilgisayar oyun oynadı bana kilitlendi düzelmedi benim de isteğim geçti o sırada.

Zeytinyağı, tereyağı ve balık yağı dediğimiz Omega 3. Ancak balık yağı çabuk bozulur, bu yüzden mutlaka yüksek bir antioksidanla alınmalı. Örneğin bir avuç taze böğürtlen, ahududu, çilek, kiraz ya da yaban mersini…”
: Karatay diyeti - Canan Efendigil Karatay-
masalcım ve merak edenlere

2. Öğün(Ogle):1tabak etlı nohutlu su kabagı yemegı ,bıraz maydanoz,bıraz nane,bıraz dereotu,bıraz bıber tursusu,bır kucuk turp,bır bardak ayran. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 6 saat ev ısı yaptım,5 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Hoşgeldiniz kızlar selamlar...
ikizcim tebrikler maşş. sana!

sağol canım............

sabah kahvaltımeynirli omlet(2 yumurtadan)
10 zeytin
domates
ceviz-badem
öğlen dışardaydım:1elma,1 mandalina
akşam:ızgara tavuk,salata
ayran

bugün:6 saat dışardaydım vede hep yürüdüm.....
su:3lt

Ayy ya hiç sevmedim ben bu durumu.
Ben de siyah üzüm yiyeyim bari hiç de sevmem ama.
Acaba naır ayıklayıp bir kaba koysam 1 kaşık falan alsam uygun olur mu ki ?

bende bugun çok ii kahvaltı ettım...ekmek yok tabi:) ögleden sonra beyaz leblebı yedım.beyaz leblebi yıyebılıyorduk de mi? saat 16.30 gıbı ayran almıştık dısardan yalnız yanında ne yesem dıye baktım susamlı cubuktan baska bısey göremedım yıyecek...5 tane falan susamlı cubukla 2 buyuk bardak ayran içtim.....suyu cok az tuketıyorum hıc susamıyorum sanırım kılo vermem bu yuzden yavaş benım...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/viannen39.gif

Ogunum ıkıye dustu 5,5 aydan sonra,ara ogun cevız vb yok artık hayatımda,taze meyveler de umrumda dEgıller aylardır,sadece muz tukettım,kuru meyvelerım var,ogle ogunumden sonra yeme ısı bıtıyor bende,ayran ya da sut ıcıyorum ama.

Eklentiler

• $a4ogleyeme%C4%B1m.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 57

Emziren annelerin bu diyeti nasıl yapmaları gerektiğini sorabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…