Sağol Ficansım , bunca emeğe iyi çıkmak zorunda diye düşünüyorum
Afiyet olsun ablana.Ne dicem , ben bi kere de iç kremasına muz ezip koymayı düşünüyorum.Sen hiç o şekilde yaptın mı?
Selam kızlar
9. İğnemi de oldum geldim, sersumum senin dediğin ampulü sordum , ellerinde yokmuş nasıl olmaz ya, gerçi olsa şaşardım, çok fena oldu gene bütün bacağım, şimdi biraz hafifledi
cevabı okudum da 10 dk kuralına takıldım bacıımmye gülüm yee
ama senin pampişle yazdığın yorumu bulamadım kıss:44::44:
iyiniyetlim mevzuyu çaktın de mi kıss..
canım keşke eczaneden alıpta gitseydin.daha var mı iğne yarın alıpta git bence
canım geçmiş olsun kimisinin eli hafif bence anlamıyosun bile iğneyi attığında
ben hiç denemedim ama güzel fikir,denenebilir
karataycı ficanscım,ama verecek fazla kilosu olmadığı için arada kaçamaklar yapıyo...hem de eccük pis boğazdır kendisi
Yaaa o çok pis bişeydir , sanki bacağına civa enjekte etmişler gibi oluyo insan ama çabuk geçiyo Allahtan...
iyiniyetlim mevzuyu çaktın de mi kıss..
canım keşke eczaneden alıpta gitseydin.daha var mı iğne yarın alıpta git bence
İnce ince yağan karın altında bir saat tempolu yürüdüm
Yarin aksam hemen isten sonra gorumceme gideceğim yardım edeceg Tr ye taşınacak
isten geldim alis veris yaptim bir saat yurudum sonra giristim yemeklere ..1 bucuk saat icinde ona 2 tepsi börek yaptım vallahi süper oldular kendim actim biri kıymalı pirasali bizim more pirasaDigeri de ispanakli dedim bi de tavuk corbasi yapayım onuda yaptım dedim hadi birde ana yemek olsun mantarı et sote yaptım hepsi hazır cuma orada olacağım icin bildirim yapamayacağım Ama yürümeye KARATAY'a devam ( insallah )
İnce ince yağan karın altında bir saat tempolu yürüdüm
isten geldim alis veris yaptim bir saat yurudum sonra giristim yemeklere ..1 bucuk saat icinde ona 2 tepsi börek yaptım vallahi süper oldular kendim actim biri kıymalı pirasali bizim more pirasaDigeri de ispanakli dedim bi de tavuk corbasi yapayım onuda yaptım dedim hadi birde ana yemek olsun mantarı et sote yaptım hepsi hazır cuma orada olacağım icin bildirim yapamayacağım Ama yürümeye KARATAY'a devam ( insallah )
Pampiş yazmıştı zati ama o kadar çok mesaj var ki ben hiçbişey bulamıyorum eskiye dair:26::26:
Heee bak bu da çok fantastik bi fikir.Akıl akıldan üstün billahİnşallah birdycim iyi düşün iyi olsun
Ben de yaparım ama o şekilde hiç yapmadım bence güzel olur, bir arkadaşımda yazın yeneceği zaman iç kreması yerine dondurma koyuyormuş
Amanın sen neler yapmışsın ööle hayatım , ellerine sağlık , görümcen ne kadar şanslı farkında mı?İnce ince yağan karın altında bir saat tempolu yürüdüm
E o zaman şimdiden afiyet olsun canım, sen de yiycen mi
yürüyüşün için
Canım ellerine sağlık hamaratsın valla bi de kendin açmışsın
döktürmüşsün kısss,ellerine sağlık kaneelim
Pampiş yazmıştı zati ama o kadar çok mesaj var ki ben hiçbişey bulamıyorum eskiye dair:26::26:
Heee bak bu da çok fantastik bi fikir.Akıl akıldan üstün billah
Amanın sen neler yapmışsın ööle hayatım , ellerine sağlık , görümcen ne kadar şanslı farkında mı?
sagolun kızlarBazen oluyor ole yapıyorum daha dogrusu yemek yapmayı seviyorum.
Gorumcem Anlayışli ve iyidir 20 yıl ustune bebisi oldu pek fazla yemek yapamıyor çünkü oğlumuz cok yaramazDedim yapayım .. Yoksa banada yaramıyor hep hazır alıyor pizza lahmacun doner Çin .. Nere kadar dedim yapayim yaptım iyi görünüyor yarin haberleri veririm
Sagol oyacim bu ara omegam bitti,beraberin de vitamin de alayim bu sefer
Ben de sabah aksam oluyorum penisilin,o kadar farkli ki
Dun aksam oldugumda resmen bacagimi kaldiramadim ben da,ama sabah ki kalkabilirsiniz dediginde ben daha igneyi olmadigimi dusunuyordum,hic anlamadim bile
Yapan hemsireden mi yoksa sabahla aksam mi farkli anlamadim ya cok aciyor ya da az,bazen de hissetmiyorum bile
ortaam senle jaddede pılav satmaya kadar vardı olay
canım hemşire içine jetokain ampulden katarsa acıtmaz uyuşturarak gider ilaç..
canım 3.bebiş için 2 aydır ugrasıyorum ama hala bişey yok..
fellah koftesi icin;ornegın 1 brdak ince bulgur koyuyorsan bir brdkta irmik koyuyorsun.acı bıber salcası bırazcık un,kimyon ve su ekleyıp yoguruyorsun.kucuk yuvarlaklar yapıp ortasına bastırarak sekil veriyorsun.ister sarımsaklı yogurtla yada:domateslerı kabugunu soyup kucuk kucuk dogra tencereye koy.içine bol sarımsak,kimyon,kozlenmıs k.biber varsa ondan kucuk kucuk dogra pisir.bu sekıldede servıs edebılırsın canımcım..
he valla yine benimm
yok kıss orda da yokk:44::44:Facebookda da mı yok bizim kız ?
Facebookda da mı yok bizim kız ?
yok kıss orda da yokk:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?