Kıssss ne çok yazmışınız , oku oku bitmedi.Aklımda kalanlardan özet yapıyorum :
* Sersum ve Dağlar Kızı , Allah kolaylık versin.Kar evde oturana güzeldir , dışarıdaki adam için cinnet sebebidir.Hele ki buza dönüştü mü hiiiiç çekilmez
* İğneoyası : Evet yani , bu "beğenme" işini gündeme getirdim diye çok madara oldum ama haksızmıymışım
* Asya21 : Pilav konusuna getirdiğin açıklama için sonsuz teşekkürler
* Papadiya : Senin öğretici tarzının hayranıyım."Ne ka köfte , o ka ekmek"
* Leylakım : Robot resmini değiştirmişsin , Hande Yener mi o ? Tatlı olarak naaptın yarına? Tahliller şimdilik iyi gidiyo ama yarın hormonlar çıkacak , bir tırsma yok diil fekat öte yandan kendimde bazı değişiklikler hissediyorum.Doğru hissediyorsam hormonlar normal ya da normale yakın çıkacak.
* Ficans : Canım daha iyi olmana çok sevindim.Gıdanı sağlam tut , zporu Allaha havale et , sonra alakadar olursun.
veeeee Melexin ya da nam-ı diğer 1Melexin : Neredesin?Ben de seni bi ara eski halinle görür gibi oldum ama hayal mi gerçek mi bilemedim.Hasretinden prangalar eskittim bahtsız bedevim.Yuvana dön artık
Unuttuğum mevzu varsa ısrarla hatırlatınız.
bir de onca muhabbeti geçti kardeşim,hiç mi alınmıyosun dimi ama
Heee çok kan yapar de mi , bol bol yiyim bengeçmiş olsun ve afiyet olsun bebeemm..olsun biraz tatlı yersin kan yapar kıss
geçmiş ve afiyet olsun canımcımmerak ettim,bu kaaa sağlık kuruluşunu gezerken,o kadar çeşit yemeği ne zaman yapıyosun
Sağol hayatım.Bu arada tahlilleri sen sormamıştın galiba ama uzun bi açıklama yapmış bulundum sana.Kusura bakmaValla annem diyo ki "dünyada benden daha hızlı yemek yapabilen kimse yokmuş" , çok çabuk sıkıldığım için ışık hızına yakın bi hızla yapıyorum hayatım.
Hee ben de aynı şeyi düşündüm ne yalan sööliiimayynen john vaynen diyorumm..ben de sustum..one özgüven oo
Asya21 : Pilav konusuna getirdiğin açıklama için sonsuz teşekkürler
biraz yüzsüzce arkadaş galiba sanursam..
Heee çok kan yapar de mi , bol bol yiyim ben
Hee ben de aynı şeyi düşündüm ne yalan sööliiim
Valla annem diyo ki "dünyada benden daha hızlı yemek yapabilen kimse yokmuş" , çok çabuk sıkıldığım için ışık hızına yakın bi hızla yapıyorum hayatım.
.yuvarlak masa toplantısı
afiyet olsun canım
D)çoğu zaman
dünya kek yeme haftası bu hafta galiba
İnşallah hayatımrobot resmi mihee değiştirdim ama hande yener değil,zira hiç sevmem kendisini:120::120:
datlu olarak da profiterol yaptım canım
tahlillerin züpppeeerr çıkar inşallah,hayırlı haberlerini bekliyoruz bebişim
ye kıss benim için de ye hatta..
hep aynı şeyleri düşünüyoruz bizler zaten
hakkari merkeze ilk kar yağdı..:119::119::119:
biz de sabah kar ile uyandık.bundan sonra artık bizim için daha zor.
Canlarım selam ,
Gün geçmiyor ki bir sağlık kuruluşuna yolum düşmesin.Bölgedeki hemen hemen tüm hastane-poliklinik ve sağlık ocaklarını ziyaret ettim sayılır.Bir-iki tanesi kaldı , onlara da bugün-yarın gidicem inşallah.Tabe bu sabah da kan verme işim vardı.Aç karnına gitmek lazım , hemen sonrasında da dişçi randevusu vardı (buna kocamın zoruyla gittim , hiçbir şikayetim yoktu.Zaten dişçinin de bi "at gibi dişlerin var maaşallah" demediği kaldı.) , neyse dişlerimde bi sorun yokmuş.Bu durumda kahvaltımı yanıma aldım.Çok zamandır yemediğim ama çok özlediğim bi kahvaltı.Kapaklı bir kaba koyup gittik.Ama kocam kıyamamış , bana termosa kahve doldurmuş.Kahvaltı üstüne kahve-sigara keyfimi de yaptım iki arada bi derede.Ne yedin derseniz :
- Koca kase dolusu müsli+yoğurt+tarçın ve meyva karışımı.
Ben bu kahvaltıya bayılırım.Normalde yulaf ezmesiyle yiyodum ama evde kalmamış.
Kan vermece-dişçiye gözükmece ve eve dönmece.Tabe haftalardır o kadar çok kan verdim ki bi baş dönmesi oldu bende ve içimin kuruduğunu hissettim.Bunun üzerine derhal 2 tane portakal yedim , çok hoşuma gitti.Sonra şunları yedim ;
Öğle
*Bol yoğurtlu kıymalı kapuska
*Kereviz salatası
* Bi kase aşure (annem yapmış , şahaneydi , son aşureydi , artık uzuuuun müddet yok)
* 1 parça çikolata
(Kan verince canım cidden tatlı istiyo)
Akşam
* 3 dilim palamut
* Humus
* Sınırsız salata
* Yarım mandalina
Aralarda : Fıstık-kestane (babam kendini benim kestane sağlayıcım ilan etti.Haftada 25 tane kestane veriyo) . Galiba bu kadar yedim.Başka şeyler de yemiş ve unutmuş olabilirim.
Zpor : Bugün yapamadım canlarım.Uzun müddet baş dönmem vardı , kendimi zorlamak istemedim.Kısmetse yarın...
İnşallah hayatımBu arada tatlın için ellerine sağlık cicim.Ben de yaparım profiterolu .Çok da bereketli oluyo namusuz
Ben de evden izlemeyi severim
Afiyet olsun canım,tahliller de iyi çıkar inşallah
ablam yarın siler süpürür onları
ablam yarın siler süpürür onları
Selam kızlar
9. İğnemi de oldum geldim, sersumum senin dediğin ampulü sordum , ellerinde yokmuş nasıl olmaz ya, gerçi olsa şaşardım, çok fena oldu gene bütün bacağım, şimdi biraz hafifledi
cevabı okudum da 10 dk kuralına takıldım bacıımmİnşallah hayatımBu arada tatlın için ellerine sağlık cicim.Ben de yaparım profiterolu .Çok da bereketli oluyo namusuz
Yarın da senin için yicem Sersumum.Bu arada el-cevap yolladım , haberin ola
iyiniyetlim mevzuyu çaktın de mi kıss..
Selam kızlar
9. İğnemi de oldum geldim, sersumum senin dediğin ampulü sordum , ellerinde yokmuş nasıl olmaz ya, gerçi olsa şaşardım, çok fena oldu gene bütün bacağım, şimdi biraz hafifledi
Afiyet olsun ablana.Ne dicem , ben bi kere de iç kremasına muz ezip koymayı düşünüyorum.Sen hiç o şekilde yaptın mı?
Canım senin ablan da karataycıydı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?