Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

robot resmi mihee değiştirdim ama hande yener değil,zira hiç sevmem kendisini:120::120:
datlu olarak da profiterol yaptım canım

tahlillerin züpppeeerr çıkar inşallah,hayırlı haberlerini bekliyoruz bebişim

geçmiş olsun ve afiyet olsun bebeemm..olsun biraz tatlı yersin kan yapar kıss
Heee çok kan yapar de mi , bol bol yiyim ben

canım sana da yazcam özelden emme 10 dk geçmesi gerek.. yanlış anlama sakın

robot resmi mihee değiştirdim ama hande yener değil,zira hiç sevmem kendisini:120::120:
datlu olarak da profiterol yaptım canım

tahlillerin züpppeeerr çıkar inşallah,hayırlı haberlerini bekliyoruz bebişim
İnşallah hayatım Bu arada tatlın için ellerine sağlık cicim.Ben de yaparım profiterolu .Çok da bereketli oluyo namusuz
ye kıss benim için de ye hatta..

hep aynı şeyleri düşünüyoruz bizler zaten

Yarın da senin için yicem Sersumum.Bu arada el-cevap yolladım , haberin ola

hakkari merkeze ilk kar yağdı..:119::119::119:

biz de sabah kar ile uyandık.bundan sonra artık bizim için daha zor.

Ben de evden izlemeyi severim

Afiyet olsun canım,tahliller de iyi çıkar inşallah

Selam kızlar

9. İğnemi de oldum geldim, sersumum senin dediğin ampulü sordum , ellerinde yokmuş nasıl olmaz ya, gerçi olsa şaşardım, çok fena oldu gene bütün bacağım, şimdi biraz hafifledi

Selam kızlar

9. İğnemi de oldum geldim, sersumum senin dediğin ampulü sordum , ellerinde yokmuş nasıl olmaz ya, gerçi olsa şaşardım, çok fena oldu gene bütün bacağım, şimdi biraz hafifledi

Yaaa o çok pis bişeydir , sanki bacağına civa enjekte etmişler gibi oluyo insan ama çabuk geçiyo Allahtan...

İnşallah hayatım Bu arada tatlın için ellerine sağlık cicim.Ben de yaparım profiterolu .Çok da bereketli oluyo namusuz

Yarın da senin için yicem Sersumum.Bu arada el-cevap yolladım , haberin ola
cevabı okudum da 10 dk kuralına takıldım bacıımmye gülüm yee
ama senin pampişle yazdığın yorumu bulamadım kıss:44::44:

iyiniyetlim mevzuyu çaktın de mi kıss..
Selam kızlar

canım keşke eczaneden alıpta gitseydin. daha var mı iğne yarın alıpta git bence

Afiyet olsun ablana.Ne dicem , ben bi kere de iç kremasına muz ezip koymayı düşünüyorum.Sen hiç o şekilde yaptın mı?

ben hiç denemedim ama güzel fikir,denenebilir
Canım senin ablan da karataycıydı değil mi

karataycı ficanscım,ama verecek fazla kilosu olmadığı için arada kaçamaklar yapıyo...hem de eccük pis boğazdır kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…