Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 saat yuruyus cepte
Allahımmm muhteşemsin
hakkari merkeze ilk kar yağdı..:119::119::119:
kara ba yı lı rımmmmm izmirliyim kar görmemişin tekiyim oondan olsa gerek kar yağdı mı çocuklar gibi şen olurum buraya yağıyor ama yakında yağar
ile oynayacağım Allah izin verirse kardan adam yaparız
biz de sabah kar ile uyandık.bundan sonra artık bizim için daha zor.

reyhanım tadını çıkart bol bol ben tuncelideyken 2 yıl karın altındaydık resmen nisanda kalkıyordu kar

ben sadece gece sokak lambaları ışığında yürümeyi severim..ama oynamaya gelince cıkk

kar yağarken güzel de,sonrası çok zor ve kötü hakikaten:106::106::106:

evet bence de:26::26:

Son düzenleme:

Evet papişimmm burayı çok ararım ben:1 tereyağı yumurta yeşillikler pekmez zeytin tavuk ayva cennet elması hepsi doğal
mıhtarlar ve azalar 2013 ü karşılama kutlaması
Gene uğraştırmışlar papişimi bir de okumuşmuş öncce arkadaş üste çıkacak ya papişi tanımıyor tabiii karizmam benim

ben sadece gece sokak lambaları ışığında yürümeyi severim..ama oynamaya gelince cıkk

evet bence de:26::26:

yürümek zor olur karda düşeceğim diye korkarım ben hele merdivenler ııhhhıhhh tehlikeli çocukken sadece izmire adamakıllı bi defa kar yağdıydı tüm mahalle oynadık anneler çocuklar her yıl yağar ama tutmazdı kar dua ederdim çocukken tutsun da oynayalım diye

saat 8 den sonra herşey yasak ama yeşil çay vs gıbı içeceklerde yasak mı vakıt geçmıyo yaw
çay,süt ,ayran,sütlü kahve serbest...

kıss buzda diil karda yürümeyi seviyom..kırt kırt negüzel yürünür..

Son düzenleme:
Canlarım selam ,
Gün geçmiyor ki bir sağlık kuruluşuna yolum düşmesin.Bölgedeki hemen hemen tüm hastane-poliklinik ve sağlık ocaklarını ziyaret ettim sayılır.Bir-iki tanesi kaldı , onlara da bugün-yarın gidicem inşallah.Tabe bu sabah da kan verme işim vardı.Aç karnına gitmek lazım , hemen sonrasında da dişçi randevusu vardı (buna kocamın zoruyla gittim , hiçbir şikayetim yoktu.Zaten dişçinin de bi "at gibi dişlerin var maaşallah" demediği kaldı.) , neyse dişlerimde bi sorun yokmuş.Bu durumda kahvaltımı yanıma aldım.Çok zamandır yemediğim ama çok özlediğim bi kahvaltı.Kapaklı bir kaba koyup gittik.Ama kocam kıyamamış , bana termosa kahve doldurmuş.Kahvaltı üstüne kahve-sigara keyfimi de yaptım iki arada bi derede.Ne yedin derseniz :
- Koca kase dolusu müsli+yoğurt+tarçın ve meyva karışımı.
Ben bu kahvaltıya bayılırım.Normalde yulaf ezmesiyle yiyodum ama evde kalmamış.
Kan vermece-dişçiye gözükmece ve eve dönmece.Tabe haftalardır o kadar çok kan verdim ki bi baş dönmesi oldu bende ve içimin kuruduğunu hissettim.Bunun üzerine derhal 2 tane portakal yedim , çok hoşuma gitti.Sonra şunları yedim ;
Öğle
*Bol yoğurtlu kıymalı kapuska
*Kereviz salatası
* Bi kase aşure (annem yapmış , şahaneydi , son aşureydi , artık uzuuuun müddet yok)
* 1 parça çikolata
(Kan verince canım cidden tatlı istiyo)
Akşam
* 3 dilim palamut
* Humus
* Sınırsız salata
* Yarım mandalina

Aralarda : Fıstık-kestane (babam kendini benim kestane sağlayıcım ilan etti.Haftada 25 tane kestane veriyo) . Galiba bu kadar yedim.Başka şeyler de yemiş ve unutmuş olabilirim.
Zpor : Bugün yapamadım canlarım.Uzun müddet baş dönmem vardı , kendimi zorlamak istemedim.Kısmetse yarın...

geçmiş olsun ve afiyet olsun bebeemm..olsun biraz tatlı yersin kan yapar kıss

geçmiş ve afiyet olsun canımcımmerak ettim,bu kaaa sağlık kuruluşunu gezerken,o kadar çeşit yemeği ne zaman yapıyosun
leylakım özeline baksana

cevapladım bebişim

Kıssss ne çok yazmışınız , oku oku bitmedi.Aklımda kalanlardan özet yapıyorum :
* Sersum ve Dağlar Kızı , Allah kolaylık versin.Kar evde oturana güzeldir , dışarıdaki adam için cinnet sebebidir.Hele ki buza dönüştü mü hiiiiç çekilmez
* İğneoyası : Evet yani , bu "beğenme" işini gündeme getirdim diye çok madara oldum ama haksızmıymışım
* Asya21 : Pilav konusuna getirdiğin açıklama için sonsuz teşekkürler
* Papadiya : Senin öğretici tarzının hayranıyım."Ne ka köfte , o ka ekmek"
* Leylakım : Robot resmini değiştirmişsin , Hande Yener mi o ? Tatlı olarak naaptın yarına? Tahliller şimdilik iyi gidiyo ama yarın hormonlar çıkacak , bir tırsma yok diil fekat öte yandan kendimde bazı değişiklikler hissediyorum.Doğru hissediyorsam hormonlar normal ya da normale yakın çıkacak.
* Ficans : Canım daha iyi olmana çok sevindim.Gıdanı sağlam tut , zporu Allaha havale et , sonra alakadar olursun.
veeeee Melexin ya da nam-ı diğer 1Melexin : Neredesin?Ben de seni bi ara eski halinle görür gibi oldum ama hayal mi gerçek mi bilemedim.Hasretinden prangalar eskittim bahtsız bedevim.Yuvana dön artık

Unuttuğum mevzu varsa ısrarla hatırlatınız.

sen de özeline bak gızzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…