Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğle menüm
koca bi porsiyon etli nohut
çok az yoğurt çorbası
bulgur pilavı
kahvem
sersummm demek günün var hadi hayırlısı daha özelime bilem bakamadım yaw deneme sınavı sonuçları açıklandı çok yoğunum
ben de akşama misafirliğe gitçem:18::18:

ne zamandır takip ediyorum forumunuzu ama bit türlü kısmet olmadı geçenlerde kayıt oldum bakıcam diye ama yine kaldı
bugün büyük bir kararla girdim çıkmayacağım artık bende kilo vermek istiyorum
sabah yanlarımı ilk defa bu kadar geniş gördüm bende zaten kalça yok bel tarafındanda can simidi çıkınca çok çirkin olmuşum
yeni fark ettim sanırım buradaki dayanışmayla daha çok sarılırım zayıflama olayına

kizlar selam ....gecmiste yuzdum fakat tam dalamadim.....

birdy canim gecmis olsun.bence sen sekerden degil o senden korksun.sen onu yakinda kontrol altina alirsin...zaten karatay diyetinde dogru yerdesin....

melexin canim gecmis olsun....acil sifalar.ins.cabuk toparlarsin...

igneoyasi canim gecmis olsun.ins.moralin duzelmistir...hepimiz zaman zaman duygu patlamasi yasiyoruz.ins.toparlanmissindir...

sersum canim gunun varmis.iyi gezmeler....
iyiniyetli canim afiyet olsun....
leylak canim hosgeldin.yuruyus icin

zeytindali canim yemediklerin icin

seda-ela hosgeldin canim.anladigim kadariyla vermek istedigin kilo cok degil.bolgesel galiba.kolay gelsin....

kadifegul canim emziriyordun galiba yanlis hatirlamiyorsam...sut artirica bir cay ictigini soylemistin galiba adini unuttum.ise yariyormu.eger ise yariyorsa bende turkiyeden getirtmek istiyorum... kizimda sutum yetmemisti simdi doguma az kaldi ne olur ne olmaz...

ramaska teşekkürler ama çok kilo fazlam var ben sadece yoğunluktan koşturmadan aynaya bu kadar dikkatli bakmıyordum sadece kıyafet alırken aaa olmadı kilo almışım oluyordum aklım neredeymiş anlamadım şimdi tamam vericem diyorum ama bakalım

Son düzenleme:

canim oyumu verdim...aday gosterilmen cok guzel.optum basarilar.....

amanin amanin kim gelmis.
birdycim gelmis.....

canim nasilsin moralin nasil ins.hersey yolundadir.....

1.öğün07.00
13 zeytin
1 yumurta
peynir
2 közlenmiş biber
ceviz

2.öğün 13.00
1 tabak dolusu biber dolması ve sarma,yoğurt,az kuru üzüm

3.öğün 18.30
menemen
bugday corbası
salata,mandalina

spor:yok

leylak canim hosgeldin.yuruyus icin

hoşbulduk canım,sağol

anammm ne ka güzel kısssshemencik verdim oyumu arkadaşıma

hoşgeldin aramıza..başarılar canım

anammm ne ka güzel kısssshemencik verdim oyumu arkadaşıma

sağol bebişim..
Daha önce bu topiğin haberi yoktu galiba
Hadi kolay gelsin sersum

evet canım hiçbirimizin haberi yoktu sayende öğrendik..sen de birkaç kategoride adaysın oyum sana canım

Iyi akşam lar kızlar.
Bugün gün bende ydi
Sabah k.k.yaptım
Gunde k.pat.dol..bir adet,maalesef prototirolum cok güzel olmuştur
Ondan birkaç tane, bir kâse de tavuklu şehriye salatası...
Seksenler i bekliyor um.ancak o zaman dinlenice:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…