acele etme canım..tekrarlamasın:26:..telafi edersin sonra sen canım merak etme
Merhaba kizlar ..
Bildiginiz gibi kacamak ertesi yapiyorum yani proteinde 2.gunumdeyim.
Sabah:
tavuklu yumurta, bir kase kakaolu yogurt, az peynir
ogle;
bir kase kakaolu yogurt ve az peynir
aksam;
tavuk gogusu ve az yesil salata ve bir fincan kahve
Bugun evdeydim guzel deriiin bi temizik yaptim.. ve bugun tam iki saat yurudum..
nerdesiniz beyaaa..
Selam sersumcum az önce mesaj yazıyordum elektrikler kesildi
Bende 2 aydır karatay diyetine başlıyacağım bir türlü başlayamadımKarataydan sonra 3 kilo aldım bu yaz ve kaldı 4-5 Kilo versem iyi olacak ama bir türlü hazır olmuyorum Sizide takipteyim
Merhaba kizlar ..
Bildiginiz gibi kacamak ertesi yapiyorum yani proteinde 2.gunumdeyim.
Sabah:
tavuklu yumurta, bir kase kakaolu yogurt, az peynir
ogle;
bir kase kakaolu yogurt ve az peynir
aksam;
tavuk gogusu ve az yesil salata ve bir fincan kahve
Bugun evdeydim guzel deriiin bi temizik yaptim.. ve bugun tam iki saat yurudum..
hoşgeldin bebeemm..
çok şükür beyaaa
fiyet olsun kaneelcim,canim o yediklerin cok az degil mi,o kadar isi ve yuruyusu de yapmissin
kısslllaar,çok mutlu oldum biraz öncebu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya
iyi aksamlar bayanlar,
Sersum menümü yazip hemen oyumu kullaniyorum ,tebrikler:)))
LEYLAK($ tsk.ederim destegin icin,bende kendimi kutladim,umarim cuma günü tartida yüzümü güldürür.
Aksam yediklerim:4-5 kasik pirasa yemegi,1 özgür olmayan tavuk kanadi(,1 kase yogurt,2 dilim pastirma ve 2 lokma cökelek ve tabiki Omega3
leptinimiz bol bol olsun insallah....
Ben Geldimmmmmmmm
Kahvaltım
doğru düzgün yapmadım (dünki moral bozukluğu hala üzerımde zaten gece boyu hıç uyumadım üzüldüğümden)
cevız,kayısı, bademı öyle ayakta atıştırıp gezdim
sabah yumurta yemediğim için ara öğünde yumurta yedım 2 tane
1 bardak kefir
1 bardak yarım yağlı süt
akşam
kadınbudu köfte
patates püresi
havuçlu turplu salata
bol su
işte bunlar inşallah cumaya kadar eksiyi görürüm kilomda.
[]kısslllaar,çok mutlu oldum biraz önce[/B]bu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya
afiyet olsun canımohh ev mis gibi olmuştur şimdi,güle güle kirlenin bebeğem
hoşbulduk datlum
gel canım aramıza..burada olmak çok motive edici..aramızda mezun olanlar bile var biliyorsun ama buradalar ve ayrılmıyorlar ..burada olmak kilo korumaya bile yarıyor anlıyacağın
anaammm çok sevindim leylakım..inşallah olur ..dualarım seninle.
kısslllaar,çok mutlu oldum biraz öncebu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya
Insallah canim hayirlisiyla olur
Sagol canimmmmmm
Kirlenmese de hep bole temiz temiz duruverse cok bi iyi olcak amaKirlieniyor iste
bu arada akşam da 40 dk yürüdüm
biliyorum canım bilmem miBen ilk mezunum biliyor musun
İnşaallah ama şu geçsin, bu geçsin bir türlü olmadı
sağol canım,inşallah
Sagol canimmmmmm
Kirlenmese de hep bole temiz temiz duruverse cok bi iyi olcak amaKirlieniyor iste
biliyorum canım bilmem mi..zaten o sebeple söyledim. .sen 3-4 kiloyu hemencecik verirsin noolcekk
evet yaaa hemen kirleniyoo..
sağol canım,inşallah
keşkeeeeee
biliyorum canım bilmem mi..zaten o sebeple söyledim. .sen 3-4 kiloyu hemencecik verirsin noolcekk
Hayirili olsun canim .. Tum dilekleriniz gercek olsun .. Insallahhhhhhhhhhhhhh guzel mutlu haberler alin. 4+4+4 de bi hayir varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?