Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

acele etme canım..tekrarlamasın:26:..telafi edersin sonra sen canım merak etme

fiyet olsun kaneelcim,canim o yediklerin cok az degil mi,o kadar isi ve yuruyusu de yapmissin

nerdesiniz beyaaa..

Selam sersumcum az önce mesaj yazıyordum elektrikler kesildi
Bende 2 aydır karatay diyetine başlıyacağım bir türlü başlayamadımKarataydan sonra 3 kilo aldım bu yaz ve kaldı4-5 Kilo versem iyi olacak ama bir türlü hazır olmuyorumSizide takipteyim

kısslllaar,çok mutlu oldum biraz öncebu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya

gel canım aramıza ..burada olmak çok motive edici..aramızda mezun olanlar bile var biliyorsun ama buradalar ve ayrılmıyorlar..burada olmak kilo korumaya bile yarıyor anlıyacağın

afiyet olsun canımohh ev mis gibi olmuştur şimdi,güle güle kirlenin bebeğem
hoşgeldin bebeemm..
çok şükür beyaaa

hoşbulduk datlum

fiyet olsun kaneelcim,canim o yediklerin cok az degil mi,o kadar isi ve yuruyusu de yapmissin

Sagol canimmmmm
Kendimi ise guce verdigimden aclik aklima gelmedi galiba
Kendimi mesgul ettigimde dunya ile irtibatim kesiliyor .. Dedim bu kadar is yaptin oturma hadi git bir saat yuru yurudum.. Esim geldi yemegimizi yedik dedim hadi kalk bakalim yine yuruyelim beraberde 1 saat yuruduk..

kısslllaar,çok mutlu oldum biraz öncebu 4+4+4 ten sonra kadro fazlalığı oluştuğundan eşime atama açılmış.kendi ilçemize de isteyebiliyoruz,yılbaşından sonra belli olacak.inşallah olur kızlar ya

anaammm çok sevindim leylakım..inşallah olur..dualarım seninle.

Afiyetler olsun kubra ve zeytiin

Insallah canim hayirlisiyla olur

gel canım aramıza ..burada olmak çok motive edici..aramızda mezun olanlar bile var biliyorsun ama buradalar ve ayrılmıyorlar..burada olmak kilo korumaya bile yarıyor anlıyacağın

Ben ilk mezunum biliyor musun
İnşaallah ama şu geçsin, bu geçsin bir türlü olmadı

Hayirili olsun canim .. Tum dilekleriniz gercek olsun .. Insallahhhhhhhhhhhhhh guzel mutlu haberler alin . 4+4+4 de bi hayir varmis

bu arada akşam da 40 dk yürüdüm

Ben ilk mezunum biliyor musun
İnşaallah ama şu geçsin, bu geçsin bir türlü olmadı
biliyorum canım bilmem mi ..zaten o sebeple söyledim..sen 3-4 kiloyu hemencecik verirsin noolcekk
sağol canım,inşallah

Sagol canimmmmmm
Kirlenmese de hep bole temiz temiz duruverse cok bi iyi olcak ama Kirlieniyor iste

evet yaaa hemen kirleniyoo..

biliyorum canım bilmem mi ..zaten o sebeple söyledim..sen 3-4 kiloyu hemencecik verirsin noolcekk

Bakalım artık başlamam lazım yeni yıla iyi girmek lazım
Birde aslında karatay sonrası kilo alınmaz aslında ama ben emziriyordum onu bıraktık ve tüm yaz annemlerde hareketsiz yiyip içip oturunca kilo aldım yoksa düzenli hayatımda hiç almamıştım..Son diyetim olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…