Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Doktor işlerinden kurtulduğun için ve de en ucuz şekilde atlattığın için çok sevindim. Zaten konu hakkında epey donanımlıymışsın. Senin hayatını çok da etkilemeyecek bence.

Sıkma canını.Bazen bende böyle depresif durumlara düşüyorum.Bir anlamda insan deşarj oluyor.Hep mi güleceğiz Di mi ama ?

Eski Türk filmlerinde Türkan Şoray kafasını hazla yana çevirip, yakın plan çekim yapan kameraya bakıp "ben de insanımmmm, ben de yeri gelir ağlarımmmm" der ya...

Cansın... Canımsın. Sağol.

Firuze dedi ki, patlat bi gangam style! Ellerimi çapraz yapıp, sağa sola sallaya sallaya gittik. Neyse ki camlar filmli. Etraftan gören olsa, napıyon sen leyn, burası kore mi, türkiyede bunun manası ne biliyon mu sen? diyenler olabilirdi. Dayak yiyip, ağlamaya gerçek sebeplerim olabilirdi. Çok şükür, selametle evimize döndük Firuzemle...

Yarın işe geç mi gidicen Sersumum ?
yok be canım kalk borusu 6.30

alem senin bu firuze

Çok sağol hayatım , gerçekten o kadar sevindim ki şu işlerin bittiğine.Darısı senin başına inşallah.Herşey kuş gibi olup-bitsin.Donanımımı konuşturucam şimdi , kocayı düzelttik , şimdi sıra kendimde

Firuze akıllı kadın valla , üzüm buğusu gibi Şimdi sesin çok iyi geliyo , açmış seni kore folklorü

Güzeller ben kaçıyorum artık.Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum.Bunu yazınca aklıma yılbaşı geldi.Menüleri paylaşalım , birbirimize fikir verelim

o kaaa isterdim ki canım,ama istanbul a gelmek çok zor benim için bebeğem

Kore folklörü

Birdy
geçmis olsun canım .. Karatay tatlı derdine care olacaktır ..

iğne oyam

olur böyle zamanlar .. Uzme kendini

hepimiz için inşallah canım
iyi geceler birdycim,rahat uykular

Kızlar ben kaçayım.Zaten bu sistik midir ne beladır beni uyutmaz sabaha kadar .Az kitabıma dalayım (1 aydır 60 sayfa okuyabildim )Gerisi Allah Kerim.Sabah ola hayrola .Öptüm sizi

Sağol canım ya.Zaten giriptim uzun zamandır ( ben inatla ilaç içmeyen bir tipimdir )Geçen Cuma hava güneşli gibiydi.Dışarda ders yaptık.Alt bölümü de o gün kaybettim sanırım

Neyine güvendin be kızım sendeee??? Oranı buranı dağıtmışsın. Bununla geçmiş olsun. Bu arada moralini bozmak gibi olmasın ama antibiyotik kullanınca, bu sefer de mantar belası hortluyor İnşallah sende olmaz.

istanbula gelicez büyük ihtimalle canım..inşallah nekaa güzel olur..

o kaaa isterdim ki canım,ama istanbul a gelmek çok zor benim için bebeğem

Ne güzel olurdu ama leylakım ya... Ben ikinizi de karşılardım, ağırlardım burda. Hayali bile mutlu etti beni

Bu arada sefer ayı geldi. Bol sadaka verin. Dua edin. Mümkünse, hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okuyun. Yıl boyunca dünyaya dağıtılacak kaza, bela, levh-i mahfuzdan semanın 1. katına bu ayda iniyormuş. Mesela dün kardeşimin arabasının arka camı, yolda patlayıp paramparça olmuş. Hem de çocuğun koltuğunun olduğu taraf. Neyse ki yalnızmış.

Allaha emanet olun hepiniz.

Son düzenleme:
iyigeceler canım.. güzel fikir
Kızlar ben kaçayım.Zaten bu sistik midir ne beladır beni uyutmaz sabaha kadar .Az kitabıma dalayım (1 aydır 60 sayfa okuyabildim )Gerisi Allah Kerim.Sabah ola hayrola .Öptüm sizi
sana da iyi uykular tatlım..
inşallah buluşuruz birgün canımm
iyi söyledin canım bilmiyordum..kardeşine de geçmiş olsun ucuz atlatmış:26:..sen de Allaha emenet ol canımm

oyam, leylakım ben de kaçıyom yarın iş malum...iyi geceler bol leptinler..

Birdy
geçmis olsun canım .. Karatay tatlı derdine care olacaktır ..

iğne oyam

olur böyle zamanlar .. Uzme kendini

Teşekkür ederim kaneel.

Bu arada söylemeden geçemiycem, herkes dağıttı karatayı, sen dirayetle devam ediyorsun. Zaten karşılığını da alıyorsun. Tebrik ederim. Eh, bi mini etek daha alınır Antalya öncesi

Ben de yatmaya gidiyorum.

Hepinize iyi geceler.

iyi geceler canım

harika olurdu oyam yaasağol canım benim,düşünmen yeter
kardeşinin de verilmiş sadakası varmış canım,geçmiş olsun.allahtan çocuk yokmuş:18::18:

oyam, leylakım ben de kaçıyom yarın iş malum...iyi geceler bol leptinler..

iyi geceler canlar,rahat uykular tatlı rüyalar ikinize de

Canim sagol fakat bende bozdum hafta sonu karataydan ama bugun kacamak ertesi yaptim insallah kacamaklarima telafi olmustur kiz valla icine mi dogdu bi tanende siyah aldim valla guzel de oldu

Cok optum ii geceler

abla vala ayağımı geri çektim artık bır değıl iki değıl üzülen hep benm bitti yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…