Hepiniz mi Yalan Dünya seyrediyosunuz yaaaaaaa.....Neyse ben de kendi kendime takıliiim bari.Kızlar Allah sizi inandırsın doktor-hastane maratonunu bugün itibariyle tamamladım.Menapozla başlayıp beyin tümörüne varan ve reaktif hipoglisemiyle (gizli şeker) sonlandırdığım bu yolculuğumda beni biran bile yalnız bırakmadığınız ve sürekli destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler.Netice itibariyle tekrarlanan testlerle de teyid edildi ki benim gizli şekerim var.Baba tarafından miras bu da.Zaten 5-6 yıldır sürekli takipteydim ve birgün olucağını biliyodum , ogün bugünmüş.Doktor ilaç vermedi , "sen kendine zaten çok iyi bakıyosun , şimdi daha da iyi bakacağın için kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum" dedi ve sadece bi takım takviyeler verdi.
Valla ben sonuçtan memnun kaldım.Zaten kocamın insülin direnci zamanında diyabet uzmanı olmuştum , mevzuya hakimim , uygulamaya hazırım.Zaten maximum 3 saat aç kalabiliyodum şimdi max 2 saatte bir atıştırmalar yapıcam.Karbonhidratlar minimum , salata-sebze maximum , protein optimum , reçetesi bu işte.
Şimdi menüme geçiiim.Doktora akşamüzeri gittim ama sabahtan tahlilleri mailinen almış idim , baktım sonuçlar aynı çıkmış hemen ve son kez 1 dilim baklava yedim , aşağıda göreceğiniz baklava dilimi odur.
Sabah :
* 1 tane haşlanmış yumurta
* beyaz peynir
* maydanoz
Öğle:
* 1 kase tarhana çorbası
* küçük bi tabakta piyaz , tatlı patates , minnacık lokma pizza , salata ,
* 1 dilim baklava
Akşamüzeri:
* Peynir
* Ketentohumu ekmeği
* Çiğ brokoli
Akşam:
* Somon
* Piyaz
* Bol salata
* 1 kaşık bulgur pilavı
* Haşlanmış brokoli
Yatmadan tekrar peynir-brokoli şeklinde bişeyler atıştırıcam.
Zpor : Üzgünüm Leyla
Sıkma canını.Bazen bende böyle depresif durumlara düşüyorum.Bir anlamda insan deşarj oluyor.Hep mi güleceğizDi mi ama ?
canım kıyamam..bazen oluyor insanın böyle travmatik zamanları ..ama senin zaten hassas zamanların tabii..sağlığını düşünüp katlanmaya çalış canımcım ..sen sağlıklı ol ki çocuklarınla mutlu messut yaşa ..3 gün nedir ki canım göz açıp kapayıncaya kadar geçer ..Allah böyle geçici ayrılıklar versin bebeemm.. yalan dünya iyi gelir bidenem
Havadandır o İğneoyam.Hava o kadar kapalı ve soğuk ki depresyona sokuyo insanları.Ööööle zamanlarda da zaten biri "canım" dese "canın çıksın" diye anlıyo insan.E tabi perhizin var , röntgen çekilecek onun gerginliği var , hepsi üstüste gelmiştir tatlım benim.İyi etmişsin Firuze'ye anlatmakla , rahatlamışsındır biraz.Eeee Firuze ne dedi , tavsiyeler verdi mi sana? Mesela şööle neşeli bi dostun varsa git onunla bi kahve iç dedi mi , bazan hepimiz bööle ağlamaklı oluyoruz ama bir-iki güne kadar geçer dedi mi? Demiştir kesin
yok be canımYarın işe geç mi gidicen Sersumum ?
Kızım ben seni yaşam koçum ilan etmedim mi ? Tabi ki sana soracağım.Hem benim topikte dikkatimi çeken en sağlığına düşkün sen varsın.Yazdıklarında profesör edasında valla .Çok doğru tesbitler.Sana ayın 5 de geleceğim ya !!! Bekle bacım. Yatak döşek hazır et.
İnşallahhhhhh buluşuruzzzz.Harika olur
Geçmi kaldım , vaktinde mi vardım bilmiyorum da , muayene olmadan derdimi anlattım , yazdı verdi ilaçları doktor amcam
Eki Görüntüle 580101 Bu durum beni mi anlatıyor ne
Sağolasın leylakım.Bu arada buluşma düzenlersek sende gelirsin Di mi ?
Cansın... Canımsın. Sağol.
Firuze dedi ki, patlat bi gangam style! Ellerimi çapraz yapıp, sağa sola sallaya sallaya gittik. Neyse ki camlar filmli. Etraftan gören olsa, napıyon sen leyn, burası kore mi, türkiyede bunun manası ne biliyon mu sen? diyenler olabilirdi. Dayak yiyip, ağlamaya gerçek sebeplerim olabilirdi. Çok şükür, selametle evimize döndük Firuzemle...
Çok sağol hayatım , gerçekten o kadar sevindim ki şu işlerin bittiğine.Darısı senin başına inşallah.Herşey kuş gibi olup-bitsin.Donanımımı konuşturucam şimdi , kocayı düzelttik , şimdi sıra kendimdeDoktor işlerinden kurtulduğun için ve de en ucuz şekilde atlattığın için çok sevindim. Zaten konu hakkında epey donanımlıymışsın. Senin hayatını çok da etkilemeyecek bence.
Eski Türk filmlerinde Türkan Şoray kafasını hazla yana çevirip, yakın plan çekim yapan kameraya bakıp "ben de insanımmmm, ben de yeri gelir ağlarımmmm" der ya...
Cansın... Canımsın. Sağol.
Firuze dedi ki, patlat bi gangam style! Ellerimi çapraz yapıp, sağa sola sallaya sallaya gittik. Neyse ki camlar filmli. Etraftan gören olsa, napıyon sen leyn, burası kore mi, türkiyede bunun manası ne biliyon mu sen? diyenler olabilirdi. Dayak yiyip, ağlamaya gerçek sebeplerim olabilirdi. Çok şükür, selametle evimize döndük Firuzemle...
o kaaa isterdim ki canım,ama istanbul a gelmek çok zor benim için bebeğem
Çok sağol hayatım , gerçekten o kadar sevindim ki şu işlerin bittiğine.Darısı senin başına inşallah.Herşey kuş gibi olup-bitsin.Donanımımı konuşturucam şimdi , kocayı düzelttik , şimdi sıra kendimde
Firuze akıllı kadın valla , üzüm buğusu gibiŞimdi sesin çok iyi geliyo , açmış seni kore folklorü
Güzeller ben kaçıyorum artık.Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum.Bunu yazınca aklıma yılbaşı geldi.Menüleri paylaşalım , birbirimize fikir verelim
Sağol canım ya.Zaten giriptim uzun zamandır ( ben inatla ilaç içmeyen bir tipimdir )Geçen Cuma hava güneşli gibiydi.Dışarda ders yaptık.Alt bölümü de o gün kaybettim sanırım
istanbula gelicez büyük ihtimalle canım..inşallah nekaa güzel olur..
o kaaa isterdim ki canım,ama istanbul a gelmek çok zor benim için bebeğem
iyigeceler canım..Güzeller ben kaçıyorum artık.Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum.Bunu yazınca aklıma yılbaşı geldi.Menüleri paylaşalım , birbirimize fikir verelim
sana da iyi uykular tatlım..Kızlar ben kaçayım.Zaten bu sistik midir ne beladır beni uyutmaz sabaha kadar .Az kitabıma dalayım (1 aydır 60 sayfa okuyabildim )Gerisi Allah Kerim.Sabah ola hayrola .Öptüm sizi
inşallah buluşuruz birgün canımmNe güzel olurdu ama leylakım ya... Ben ikinizi de karşılardım, ağırlardım burda. Hayali bile mutlu etti beni
Bu arada sefer ayı geldi. Bol sadaka verin. Dua edin. Mümkünse, hergün la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okuyun. Yıl boyunca dünyaya dağıtılacak kaza, bela, levh-i mahfuzdan semanın 1. katına bu ayda iniyormuş. Mesela dün kardeşimin arabasının arka camı, yolda patlayıp paramparça olmuş. Hem de çocuğun koltuğunun olduğu taraf. Neyse ki yalnızmış.
Allaha emanet olun hepiniz.
Birdy
geçmis olsun canım .. Karatay tatlı derdine care olacaktır ..
iğne oyam
olur böyle zamanlar .. Uzme kendini
Kızlar ben kaçayım.Zaten bu sistik midir ne beladır beni uyutmaz sabaha kadar .Az kitabıma dalayım (1 aydır 60 sayfa okuyabildim )Gerisi Allah Kerim.Sabah ola hayrola .Öptüm sizi
Ne güzel olurdu ama leylakım ya... Ben ikinizi de karşılardım, ağırlardım burda. Hayali bile mutlu etti beni
Bu arada sefer ayı geldi. Bol sadaka verin. Dua edin. Mümkünse, hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okuyun. Yıl boyunca dünyaya dağıtılacak kaza, bela, levh-i mahfuzdan semanın 1. katına bu ayda iniyormuş. Mesela dün kardeşimin arabasının arka camı, yolda patlayıp paramparça olmuş. Hem de çocuğun koltuğunun olduğu taraf. Neyse ki yalnızmış.
Allaha emanet olun hepiniz.
oyam, leylakım ben de kaçıyom yarın iş malum...iyi geceler bol leptinler..
Teşekkür ederim kaneel.
Bu arada söylemeden geçemiycem, herkes dağıttı karatayı, sen dirayetle devam ediyorsun. Zaten karşılığını da alıyorsun.Tebrik ederim. Eh, bi mini etek daha alınır Antalya öncesi
Ben de yatmaya gidiyorum.
Hepinize iyi geceler.
Teşekkür ederim kaneel.
Bu arada söylemeden geçemiycem, herkes dağıttı karatayı, sen dirayetle devam ediyorsun. Zaten karşılığını da alıyorsun.Tebrik ederim. Eh, bi mini etek daha alınır Antalya öncesi
Ben de yatmaya gidiyorum.
Hepinize iyi geceler.
sana bir taktik vereyim canım..onlara ne kadar üzülürsen üzül belli etme umursamaz davran kalıbımı basarım senden daha da sinir olacaktır ..sen nekadar üzüldüğünü belli edersen okadar çok üstüne gelip zevk alır böyleleri ..duymamış gibi yap kendi işine bak bak nasıl sinir olacak..ama tabii eşinde de iş bitiyor..senin arkanda olması ve seni ezdirmemesi lazım..hayat çok kısa ve böyle şeyleri değersiz insanları sevindirmemek adına fazla umursamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?